- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.627
- 53
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.961
Şekil alma derken nasıl yani bende diger kızımda çok döner yiyiyordumBelirtiler kişiden kişiye değişiyor benim 3. Gebeliğim kizlarimda çok kustum hicbirsey yiyemedim bunda yiyiyorum canım döner çok istedi mesela ayaklarım çok usuyor goguslerim sis ağrı var aklıma gelen bunlar ama erkek bebek çabuk hareketlenir çabuk sekillenir erken haftalarda şekil almismi mesela Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)
Amin hepimizin gönlündeki olur inşallahGonlundekini nasip etsin insallah Rabbim canim. Belli olmaz yani iki hamileliği tamamen farkli olup ayni cinsiyette bebegi olmus tanidigimda var belirtileri ayni olup farkli cinsiyette bebegi olan tanidigimda
Amin inşallah cnmGecmis olsun canim Allah yar ve yardimcin olsun en kisa zamanda toparlanirsin insallah
Boşver canim cevre yuzunden evlatlarına haksızlık etme bizde uc kiziz gayette mutluyuz anneme daha hala derler bide oglun olsaydı diye kadin 50 kusur yasinda bitmezler yani bunlar takmamak en iyisi cinsiyet ayrimciligi kucukken yapılıyor buyudugunde goruyoruz hep oglu olan annelerle kizi olan anneleri gelinler izin verirse goruyolar oglanlarini ama kiz oyle mi her daim ailesinin annesinin yaninda hic uzulup de karnindaki günahsız yavrucagida strese sokma ben kizima hamileyken kv kp yuzunden baya bir stres yasadim suan kizim okadar stresli okadar huysuz bi cocuk ki hep yansimis ona hamileyken çektiğim stres üzüntü kac tane doktora gittiysem ayni lafi duydum. Hamileligini huzurlu rahat gecir uzulsen kendini sksan da degisen birsey olmuyor cunku olan sana oluyor
Evet hic bir zaman susmicaklar biliyorum hep ah bid oglun olsaydi dicekler evet o stresli olaya inanirim bebege yansir tabi annenin stersi.insallah atlatacam stress yapmicam.allah yardimcin olsun seninde kaynanalar gelinlerini niye uzer bilmem.sagolun kizlar gercekten cok destek oldugunuz allah gonlunuze gore verir insallahBoşver canim cevre yuzunden evlatlarına haksızlık etme bizde uc kiziz gayette mutluyuz anneme daha hala derler bide oglun olsaydı diye kadin 50 kusur yasinda bitmezler yani bunlar takmamak en iyisi cinsiyet ayrimciligi kucukken yapılıyor buyudugunde goruyoruz hep oglu olan annelerle kizi olan anneleri gelinler izin verirse goruyolar oglanlarini ama kiz oyle mi her daim ailesinin annesinin yaninda hic uzulup de karnindaki günahsız yavrucagida strese sokma ben kizima hamileyken kv kp yuzunden baya bir stres yasadim suan kizim okadar stresli okadar huysuz bi cocuk ki hep yansimis ona hamileyken çektiğim stres üzüntü kac tane doktora gittiysem ayni lafi duydum. Hamileligini huzurlu rahat gecir uzulsen kendini sksan da degisen birsey olmuyor cunku olan sana oluyor
Inşallah Cnm sağol elden bişey gelmiyor artık haklısın sağlıksız gebelik olacağına sonlansin daha ıyiCanım benim rabbim hakkında hayirlisini versin böyle sana da sıkıntı sürekli çok çektin rabbim mükafatını başka yerden verir ins.hiç ağlayıp yıpratma kendini sağlıksız gebelik olmasindansa böyle olması daha hâyirlidir ınş senin icin
Saol canim seninde insallah aminEvet hic bir zaman susmicaklar biliyorum hep ah bid oglun olsaydi dicekler evet o stresli olaya inanirim bebege yansir tabi annenin stersi.insallah atlatacam stress yapmicam.allah yardimcin olsun seninde kaynanalar gelinlerini niye uzer bilmem.sagolun kizlar gercekten cok destek oldugunuz allah gonlunuze gore verir insallah
Gecmis olsun canim. Rabbim tez zamanda saglikli bir gebelik yasamayi nasip etsin insallahInşallah Cnm sağol elden bişey gelmiyor artık haklısın sağlıksız gebelik olacağına sonlansin daha ıyi
Ağzına sağlık cnm çok güzel ve çok doğru yazmissin evet arkadaşlarım arayıp diyorlar üzüldüklerini belirtiyorlar yıne olur diyorlr şimdi özürlü dogsa ne yaparsın diyorlar yanı deyim bilmiyorum milletin agzi torba değil ki buzelim bakalım pazartesi ye kadar bekliyecem kendiliğinden düştü düştü düşmedi mecbur ozel dki doktoruma gidecem orad yaptıracam gayet uygun 300 tlye yapacaz bide narkoz verip uyutucaz dedilerPrensesim2016 canim yipratma kendini hayirlisi buymuş biz bize kötü görünen seylerin içindeki hayri bilmiyoruz keske cevrendekiler islemden sonra haberleri olsaydi onlarin her bir telefonunda psikolojin bozuluyor aslinda rahatlatmaya calisiyolar biliyorum ama öyle olmuyor iste "ayy cok üzuldümmm canimmmmm bosver yine hamile kalirsin " dedilermi sanada. Telefonlarini acma dicemde dayanamazsin acarsin ama metanetini koru. Imtihani zor okadar insan varki canim bunlari yazip hamile arkadaşlarımin psikolojisini bozmak istemiyorum sen kendinin doktoru olacaksin gececek beterin beteri var diyeceksin buda gececek Allah beterinden korusun. Kürtajdan korkma ismi cok korkutucu olsada hicbisey hissetmiyosun ama tavsiyem tecrubeli bir doktora git canim. Rahat ol üzülme 5 sene olayini unut tahlillerin temiz cikarsa birakmam beraber baslicaz yola iyi olacaz mutlu olacaz inşaallahh.
Sağol cnnm aminGecmis olsun canim. Rabbim tez zamanda saglikli bir gebelik yasamayi nasip etsin insallah
Inşallah Cnm 2.kaybim olacak çok zor rabbim sağlıklısini verir bundan sonrasında inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsunPrensesim2016 canım üzülme artık sorunlu bir gebeliktense belki böylesi daha hayırlıdır senin için Allah bilir . Güzelce tedavini ol inşallah Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin
Amin canim bnm insallah.Tesekkur ederim. Inanir misin benim kizim da ilk aydan kazayla olmustu ben de cok agladim hazir degilim dedim. Ama insan o zaman hata yaptigini anlamiyor. Simdi kizim olmadan ne yapardim dusunemiyorum. Rabbim insallah tez zamanda kucaginizi doldursun insallah biz de sizi tebrik ederiz o gunler de gelir.
Ewet cnm Allah razi olsun senden herkese yardimci oldun oliyorsun da en basinda beri..bnde 3 ay olmayinca test aldim yapmaya basladim testlede olmayinca dr a gittim prokaktinim yuksek cikti ilac kullandim dustu.suan icin bi sorun gozukmuyor ama olmuyorda. Vardir bunda da bir hayr.Nerden nereye canım aslında sizlere güzel bir örneğim ben hiç umudunu yitirme neler yaşadığıma şahit oldun .Rabbim yeter ki istesin inşallah dilerim rabbimden hepinizin ama hepinizin hayırlı oğulları olur .
Her namazda sizlere içtenlikle dua ediyorum.
Eğer gerçektende aklım sizlerde olmasaydı burda ne işim olurdu.
Sonuçta rabbim bana verdi hadi güle güle derdim .Çoğu arkadaşlarımız öyle yaptı malasef
Sağol canim. Evet çevre ve bu hissi verende malesef hep kadinlar. Biz kizlarimizi yücelterek onlari en güzel sekilde yetiştirerek ve Allahin takdiri buymuş diyerek onlara en guzel cevabi verecez. Insallah gurur duyacağin binlerce iyiki diyeceğin hayirli evlat olur. Düşükten sonra kürtaj olmusmuydun canimMerhabalar canim oncelikkle sana gecmis olsun okudugum icin biliyorum durumunu.allah tez zamanda sagilina kavusturur insallah ve insallah gonlundekine veriri.evet kendime de kiziyorum zaten manyakmiyim diyorum benim yerimde olmak isteyen cok kisi var.saglikli iki kizim var ve ucuncu de yolda ve testlere gore soglikli.buns sevinmem lagzim ama nasil oldugsa erkek cocuga kaptirdim kendimi yoksa inan simdiye kadar hic aklimdan gecmezdi hatta kizardim ablama oglu olduguna seviniyodu cok kizinda bukadar sevinmemisti.simdi benim durumun daha kotu agliyorum uzuluyorum.ben bu hamileligimden once bi dusuk yasadim ve cok uzulmustum as ara verin dediler ama ben okadar istiyodun ki hic ara vermeden hamil kalmak istedim 4 Ay da anca tuttu cok.ve suan onlari hep unutmus gibiyim ben dim okadat isteyen cabalayan niye bukadar takdim biliyorum ama cevre yuzunden ama atlatacam insallah.hayirli evlattir kiz evladi bunu biliyorum ama niyese hep erkek sevilir.annem en basiti kizlar her isini yapar ama annem oglunu sever hep.
Yok canim olmadim kurtaj kanaman basladi ve cokdu kanamam ve doktora gittimde bebek dusmusdu bile bildim ben cunku kanda cok topak seyler vardi bebege benzeyen yoktu ama 7 haftaliktim sonra hemen basladim geri calismalara test lerle takip felan 4 ay sonra ancak hamil kaldim.allah gonlundekini verir insallah en kisa zamanda istedigine kavusursun insallahSağol canim. Evet çevre ve bu hissi verende malesef hep kadinlar. Biz kizlarimizi yücelterek onlari en güzel sekilde yetiştirerek ve Allahin takdiri buymuş diyerek onlara en guzel cevabi verecez. Insallah gurur duyacağin binlerce iyiki diyeceğin hayirli evlat olur. Düşükten sonra kürtaj olmusmuydun canim
Canm çok çok geçmiş olsun. Hayırlısı olsun. Sen kızına sımsıkı sarıl.Amin inşallah yapacak hiçbirşey kalmadı zaten 3 haftadır aynı şeyleri duyuyorum doktorlardan vardır bundada bir hayır
Sagol canım insallah atlatacam bu kotu duyguyu ve kizlarimnan mutlu olcam.Canm çok çok geçmiş olsun. Hayırlısı olsun. Sen kızına sımsıkı sarıl.
Merhabalar canim benim iki kizim var ucuncu yolda yeni ogrendim ben iki kizimdada hep kustun midem bulandi hep hatta ilk aylar cok zayifladim.et tavuk felan hic yiyemedim.bundada cok farkliydi hic midem bulanmadi bi kere bile herseyi yedim et balik tavuk belirtiler cok farkliydi ondan erkek olcana kaptirdim kendimi.demek istedigim her kisi ve her hamilelik de degisiyo belirtiler.insallah gonlundekidir.allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahMerhaba erkek bebek belirtileri nelerdir ben iki aylık hamileyim ve midem çok bulanıyo özellikle et görünce bu yüzden herkes seninki erkek diyo bi kızım var ve bununda kız olmasını istiyorum sizce bu bi belirtimi
Canim cok gecmis olsun.. bence bebek yok diye uzulme ya olsaydida sagliksiz olsaydi.. ona kiyamayip o sekikdr kabullenmek kalsaydin. Herzaman daha kotusunu dusunmeliyizki uzulmemeliyiz.. her dr ayni seyi soyluyorsa bence vardir bir bildikleri dilersen 2 gun daha bekle ama cok uzme kendini sonucta bebek olusmamiss zaten..Cnm çok sağol sordum kalp atışını duyduk pazartesi günü dedim yok dedi kalp atışı çok yeni sanki başlıyor dedi ama o değilmiş zaten o yüzden cumartesi günü gell kesinlestirelim dedi yolk sac var ve bebek yok
Canim hos geldin. Bnde cok ataerkil bir aileye gelin geldim.esim haric ! Ikinciye 1 senedir hazirlaniyorum testler yaptim alkali sular tukettim muzlar yedim..esim olayin farkina varinca yapma erkek icin birseyler Allah ne derse o olur yontenlerle olmaz bu isler dediysede elimden geleni yaptim sonuc henuz hamile bile degilim...rabbim dilemezse yaprak kipirdamaz demisler. Simdi ise yontemleri falan biraktim cocuk derdine dustum.. daha ilk cocugma bile erkek bu diyen aileme ikincisi kiz olursa ne diyecekleri umrumda bile degil.. kaynanam bir de oglu olaydi der der durur. Kaynatam umudunu kesti yap ta bir kiz sevelim artik der. Oglan dogiramiyrm ya guya bari kiz yapayim. Allah hepsini bildigi gibi yapsin hic birinin lafi umrumda degil hepsinede gerekli cevabi veriyrm ama onlar vazgecmiyor. Allah bunu dilemis nasip etmis cnm tadini cikar.. annemler 7 karde 4 kizdan sonra dayim olmus. Esiminde 5 ablasindan sonra abileri olmus..Hosbulduk canim sagol allah razi olsun anlatiklariniz rahatlatiyo beni biraz bende bu yontemlere inandim guvendim ayni senin gibi hep oglum olcak gibiydi kendimi hic kiza alistirmadim bu benim ucuncu kizim ikinci kizamanda hic aklima bile gelmemisti keske oglan olsa diye ama bunda ogle olmadi cok istedim dua da ettim cok ama nasip degilmis suan hem cok kotuyum hemde kendime kiziyorum nasil atlatirim bilmiyorum etrafimdakile nasil sustururum bilmiyorum.dedigin gibi esimi de inandirdim sımdı ona da cok uzuluyorum umut verdim aklina dusurdum oglan olcak bekliyodu simdi beni uzmemek icin bisey demiyor ama biliyorum uzuluyor odq
Çok sağol cnm zaten ıyiki kızım VAR şükür kaynağım bnm rabbim evlatlarımızın dertlerini göstermesin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanm çok çok geçmiş olsun. Hayırlısı olsun. Sen kızına sımsıkı sarıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?