Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Şekil alma derken nasıl yani bende diger kızımda çok döner yiyiyordum

Evet hic bir zaman susmicaklar biliyorum hep ah bid oglun olsaydi dicekler evet o stresli olaya inanirim bebege yansir tabi annenin stersi.insallah atlatacam stress yapmicam.allah yardimcin olsun seninde kaynanalar gelinlerini niye uzer bilmem.sagolun kizlar gercekten cok destek oldugunuz allah gonlunuze gore verir insallah

Inşallah Cnm sağol elden bişey gelmiyor artık haklısın sağlıksız gebelik olacağına sonlansin daha ıyi

Saol canim seninde insallah amin

Ağzına sağlık cnm çok güzel ve çok doğru yazmissin evet arkadaşlarım arayıp diyorlar üzüldüklerini belirtiyorlar yıne olur diyorlr şimdi özürlü dogsa ne yaparsın diyorlar yanı deyim bilmiyorum milletin agzi torba değil ki buzelim bakalım pazartesi ye kadar bekliyecem kendiliğinden düştü düştü düşmedi mecbur ozel dki doktoruma gidecem orad yaptıracam gayet uygun 300 tlye yapacaz bide narkoz verip uyutucaz dediler

Prensesim2016 canım üzülme artık sorunlu bir gebeliktense belki böylesi daha hayırlıdır senin için Allah bilir . Güzelce tedavini ol inşallah Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin
Inşallah Cnm 2.kaybim olacak çok zor rabbim sağlıklısini verir bundan sonrasında inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Amin canim bnm insallah.

Ewet cnm Allah razi olsun senden herkese yardimci oldun oliyorsun da en basinda beri..bnde 3 ay olmayinca test aldim yapmaya basladim testlede olmayinca dr a gittim prokaktinim yuksek cikti ilac kullandim dustu.suan icin bi sorun gozukmuyor ama olmuyorda. Vardir bunda da bir hayr.

Sağol canim. Evet çevre ve bu hissi verende malesef hep kadinlar. Biz kizlarimizi yücelterek onlari en güzel sekilde yetiştirerek ve Allahin takdiri buymuş diyerek onlara en guzel cevabi verecez. Insallah gurur duyacağin binlerce iyiki diyeceğin hayirli evlat olur. Düşükten sonra kürtaj olmusmuydun canim

Yok canim olmadim kurtaj kanaman basladi ve cokdu kanamam ve doktora gittimde bebek dusmusdu bile bildim ben cunku kanda cok topak seyler vardi bebege benzeyen yoktu ama 7 haftaliktim sonra hemen basladim geri calismalara test lerle takip felan 4 ay sonra ancak hamil kaldim.allah gonlundekini verir insallah en kisa zamanda istedigine kavusursun insallah

Merhaba erkek bebek belirtileri nelerdir ben iki aylık hamileyim ve midem çok bulanıyo özellikle et görünce bu yüzden herkes seninki erkek diyo bi kızım var ve bununda kız olmasını istiyorum sizce bu bi belirtimi
Merhabalar canim benim iki kizim var ucuncu yolda yeni ogrendim ben iki kizimdada hep kustun midem bulandi hep hatta ilk aylar cok zayifladim.et tavuk felan hic yiyemedim.bundada cok farkliydi hic midem bulanmadi bi kere bile herseyi yedim et balik tavuk belirtiler cok farkliydi ondan erkek olcana kaptirdim kendimi.demek istedigim her kisi ve her hamilelik de degisiyo belirtiler.insallah gonlundekidir.allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Canim cok gecmis olsun.. bence bebek yok diye uzulme ya olsaydida sagliksiz olsaydi.. ona kiyamayip o sekikdr kabullenmek kalsaydin. Herzaman daha kotusunu dusunmeliyizki uzulmemeliyiz.. her dr ayni seyi soyluyorsa bence vardir bir bildikleri dilersen 2 gun daha bekle ama cok uzme kendini sonucta bebek olusmamiss zaten..

Canim hos geldin. Bnde cok ataerkil bir aileye gelin geldim.esim haric ! Ikinciye 1 senedir hazirlaniyorum testler yaptim alkali sular tukettim muzlar yedim..esim olayin farkina varinca yapma erkek icin birseyler Allah ne derse o olur yontenlerle olmaz bu isler dediysede elimden geleni yaptim sonuc henuz hamile bile degilim...rabbim dilemezse yaprak kipirdamaz demisler. Simdi ise yontemleri falan biraktim cocuk derdine dustum.. daha ilk cocugma bile erkek bu diyen aileme ikincisi kiz olursa ne diyecekleri umrumda bile degil.. kaynanam bir de oglu olaydi der der durur. Kaynatam umudunu kesti yap ta bir kiz sevelim artik der. Oglan dogiramiyrm ya guya bari kiz yapayim. Allah hepsini bildigi gibi yapsin hic birinin lafi umrumda degil hepsinede gerekli cevabi veriyrm ama onlar vazgecmiyor. Allah bunu dilemis nasip etmis cnm tadini cikar.. annemler 7 karde 4 kizdan sonra dayim olmus. Esiminde 5 ablasindan sonra abileri olmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…