Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet cnm aynen ıyiki oluşmamış bebek o zaman daha kötü olurdum rabbim en yakın zamanda sağlıklısini nasip eder inşallah

Insallah atlatirim cok istiyorum gercenten cabaliyorum ama aklima gelinci kotu oluyorum allah sizlerden razi olsun bana destek oluyonuz iyiki yazmisim buraya
Canm benim daha ilk cocuguma halileyken daha dogmadan neyse hayirlisi olsun ikinci erkek olur diyenler oldu. Ha sanki kiz dogurmak bir eksiklik ya ikincide tamamlariz. Allah boyle cahil zihniyetlerden korisun bizi.ama bunlarin hepsi zamaninda bunlari yasadiklari icin oluyor..bende bazen kaynanama anne sen 5 kiz dogurmussun ne hakla bu kadar israrci olabiliyorsun diyorum. Sana cektiysem kizim anama cektiysem oglum olir diyorum. Sonra anlatiyor iste bize kiz dogurduk diye bunlari bunlari yaptilar boyle boyle dediler sanada demesinler ezmesinler diye istiyrm dedi. Dedim o eskidende sen sana denileni bizlere deme yeter.ama helen biri bana ne muradin varsa versin Allah dese kaynanam Allah bir oglan versn der

Amin inşallah cnm
Cnm çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin. Yıpratma kendini üzme Allah'tan ümit kesilmez. Ummadığın anda çiçek açar umutlar. Sen de yazmışsın. Umudunu yitirme dualarımızı duyan Rabbimiz var şükürler olsun. Vardır bunda da bir hayır. Rabbim yerini sağlıklı bir evlatla doldursun inşallah.

Bu erkek sevdasi hic bitmeyecek herhalde bende ikinci kizimda cok duydum laf ondan oglan istedim yoksa hep hayirlisi olsun demisimdir.ikinci kizimda ucuncuyu yapacam gozle bakildi hep oglan olsun diye yalan degil cok istedim her okudugumu yaptim ama olmadi nasip allah cocuklarini sana bagislasin gonlundekini de verir insallah

merhabalar bana sormustun ya harmony test mi yaptirdin diye sende yaptirmisin evet senin dedigin test ve benim dedigim ayni.ogle bakinirken gordum.

Merhabalar canim sabah piek yakaladim bi gun once silikti.sabah piek yakaladim aksam bidaha yaptim hala silinmemisti.bi gun sonra sabah yaptim silinmisti hafif ama sabah esim evde olmadigi icin mecbur aksam oldu iliski cok derin oldu iliski evet tek iliski bi hafta cinsel pehriz vardi arada iste kahve soguk bolgesel dush hatta alkaline olmasi icin karbonat taharet yaptim.iki ay zateb diyet ve ph degeri yuksek su ictim.sabah kalktigimda silinmisti biraz daha cizgi.yani kacirmamistim yumurtayi ben testleri 4 ay yaptim ve gec siliniyodu benimki okuyodum bazilarinda hemen ayni gun siliniyodu cizgi.herneyse hamile kaldim sukur ve belirtiler de hep erkek di ben iki kizimda hep kuztum cok zayifladim ilk aylar hic bisey yiyemiyodum bunda tam tersi ilk ay bile 3 kilo almistim kizlarimin ikisinde toplam 5 kilo aldim.belirtilerde erkegi gosterince iyice kaptirdim kendimi sonuc kiz olunca iste bogle uzuldum.allah isteyen herkezin gonlune gore versin insallah

Canım iliskiden önce testin nasıldı koyumuydu iliski anında akıntı varmıydı derin ilişkimi olmuştu
ha akinti zaten tam bilemiyorum ben fazla akintim islaklik hisetmiyorum ben.ve doktor 4d video gosterdi bi foto var gondermistim orda sanki erkege benzettim ben bi cikinti vardi.sordum doktor az daha bekle kan test sonucunda cikar dedi. Ben oglan bekledigim icin sonuc benim icin uzucu oldu onun icin burda diyorum yontem denedik diye hep oglan olcak diye dusunmeyelim ben kiza kendimi hic hazirlamadim ikinci kizimda bilmistim kiz olcagini belirtiler ayniydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…