- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.981
Evet cnm aynen ıyiki oluşmamış bebek o zaman daha kötü olurdum rabbim en yakın zamanda sağlıklısini nasip eder inşallahCanim cok gecmis olsun.. bence bebek yok diye uzulme ya olsaydida sagliksiz olsaydi.. ona kiyamayip o sekikdr kabullenmek kalsaydin. Herzaman daha kotusunu dusunmeliyizki uzulmemeliyiz.. her dr ayni seyi soyluyorsa bence vardir bir bildikleri dilersen 2 gun daha bekle ama cok uzme kendini sonucta bebek olusmamiss zaten..
Canm benim daha ilk cocuguma halileyken daha dogmadan neyse hayirlisi olsun ikinci erkek olur diyenler oldu. Ha sanki kiz dogurmak bir eksiklik ya ikincide tamamlariz. Allah boyle cahil zihniyetlerden korisun bizi.ama bunlarin hepsi zamaninda bunlari yasadiklari icin oluyor..bende bazen kaynanama anne sen 5 kiz dogurmussun ne hakla bu kadar israrci olabiliyorsun diyorum. Sana cektiysem kizim anama cektiysem oglum olir diyorum. Sonra anlatiyor iste bize kiz dogurduk diye bunlari bunlari yaptilar boyle boyle dediler sanada demesinler ezmesinler diye istiyrm dedi. Dedim o eskidende sen sana denileni bizlere deme yeter.ama helen biri bana ne muradin varsa versin Allah dese kaynanam Allah bir oglan versn derInsallah atlatirim cok istiyorum gercenten cabaliyorum ama aklima gelinci kotu oluyorum allah sizlerden razi olsun bana destek oluyonuz iyiki yazmisim buraya
Hayırlı olsun cnm. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Sonucun pozitif.Kizlar bugunki gebelik testimin sonucu da bu pazartesi kan vermeye gidicem cok heycanliyim 3.hemileligim olacak eger pozitifse sonuc
Cnm çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin. Yıpratma kendini üzme Allah'tan ümit kesilmez. Ummadığın anda çiçek açar umutlar. Sen de yazmışsın. Umudunu yitirme dualarımızı duyan Rabbimiz var şükürler olsun. Vardır bunda da bir hayır. Rabbim yerini sağlıklı bir evlatla doldursun inşallah.Amin inşallah cnm
Bu erkek sevdasi hic bitmeyecek herhalde bende ikinci kizimda cok duydum laf ondan oglan istedim yoksa hep hayirlisi olsun demisimdir.ikinci kizimda ucuncuyu yapacam gozle bakildi hep oglan olsun diye yalan degil cok istedim her okudugumu yaptim ama olmadi nasip allah cocuklarini sana bagislasin gonlundekini de verir insallahCanm benim daha ilk cocuguma halileyken daha dogmadan neyse hayirlisi olsun ikinci erkek olur diyenler oldu. Ha sanki kiz dogurmak bir eksiklik ya ikincide tamamlariz. Allah boyle cahil zihniyetlerden korisun bizi.ama bunlarin hepsi zamaninda bunlari yasadiklari icin oluyor..bende bazen kaynanama anne sen 5 kiz dogurmussun ne hakla bu kadar israrci olabiliyorsun diyorum. Sana cektiysem kizim anama cektiysem oglum olir diyorum. Sonra anlatiyor iste bize kiz dogurduk diye bunlari bunlari yaptilar boyle boyle dediler sanada demesinler ezmesinler diye istiyrm dedi. Dedim o eskidende sen sana denileni bizlere deme yeter.ama helen biri bana ne muradin varsa versin Allah dese kaynanam Allah bir oglan versn der
Hayirli olsun allah gonlundekini versin insallahKizlar bugunki gebelik testimin sonucu da bu pazartesi kan vermeye gidicem cok heycanliyim 3.hemileligim olacak eger pozitifse sonuc
Amin canim hepimizinHayirli olsun allah gonlundekini versin insallah
Amin canimHayırlı olsun cnm. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Sonucun pozitif.
Hayirli olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canimAmin canim
Amin canim Rabbim gonlumuzdekiyle doldirsun kucagimizi insallah88
Hayirli olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim
Amin canim insallahAmin canim Rabbim gonlumuzdekiyle doldirsun kucagimizi insallah
Kizlar bir bilen yok mu cevaplasaKızlar dun testlerim silikti bugun akintim ve hafif agrim var sabah yaptim gene silikti test simdi ben yumurtlama haftasina mi girmis oluyorum
İnşallah canm benim. En yakın zamanda kızına sağlıklı bir kardeş versin Rabbimm. Duamdasın inşallahÇok sağol cnm zaten ıyiki kızım VAR şükür kaynağım bnm rabbim evlatlarımızın dertlerini göstermesin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
merhabalar bana sormustun ya harmony test mi yaptirdin diye sende yaptirmisin evet senin dedigin test ve benim dedigim ayni.ogle bakinirken gordum.Mesajını okuyunca çok etkilendim. Aslında üzüldüğün şey kızının olmasını değil kendini erkek bebeğe inandırmış olman ve çevrendekilerin tepkisi sanırım.
Kesinlikle hiçbir yöntem %100 değildir. Ama hiçbir testte öyle. Rahimlerdekini ancak Allah bilir.
Şuan belki hissiyat olarak zorlanıyorsun ama inşAllah kucağına alınca hepsi geçecek. Onu bir kez gördün mü kim ne demiş umursamayacaksın bile.
Biri daha vardı üçüncü kızında her yöntemi uyguladım, her teori erkeği gösteriyor diyen. Doktor kız demişti ama doğduğunu görmeden inanmam diyordu. Sonra kızı doğunca, çok pişmanım o zamanlar için o kadar güzel ve masum ki onu karnımda böyle üzdüğüm için üzülüyorum demişti.
Zamana ihtiyacın var ve bence 16. Haftana kadar kimseye deme. Ultrasonda gördükten sonra dersin.
Canım iliskiden önce testin nasıldı koyumuydu iliski anında akıntı varmıydı derin ilişkimi olmuştuMerhabalar evet tek ikiski oldu sabah yaptimda silinmisti cizgi yani yakalamistim yumurtayi
ha akinti zaten tam bilemiyorum ben fazla akintim islaklik hisetmiyorum ben.ve doktor 4d video gosterdi bi foto var gondermistim orda sanki erkege benzettim ben bi cikinti vardi.sordum doktor az daha bekle kan test sonucunda cikar dedi. Ben oglan bekledigim icin sonuc benim icin uzucu oldu onun icin burda diyorum yontem denedik diye hep oglan olcak diye dusunmeyelim ben kiza kendimi hic hazirlamadim ikinci kizimda bilmistim kiz olcagini belirtiler ayniydi.Canım iliskiden önce testin nasıldı koyumuydu iliski anında akıntı varmıydı derin ilişkimi olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?