- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.001
Amin canım üzülme allah herseyin hayırlısını sağlıklısını versinMerhabalar canim sabah piek yakaladim bi gun once silikti.sabah piek yakaladim aksam bidaha yaptim hala silinmemisti.bi gun sonra sabah yaptim silinmisti hafif ama sabah esim evde olmadigi icin mecbur aksam oldu iliski cok derin oldu iliski evet tek iliski bi hafta cinsel pehriz vardi arada iste kahve soguk bolgesel dush hatta alkaline olmasi icin karbonat taharet yaptim.iki ay zateb diyet ve ph degeri yuksek su ictim.sabah kalktigimda silinmisti biraz daha cizgi.yani kacirmamistim yumurtayi ben testleri 4 ay yaptim ve gec siliniyodu benimki okuyodum bazilarinda hemen ayni gun siliniyodu cizgi.herneyse hamile kaldim sukur ve belirtiler de hep erkek di ben iki kizimda hep kuztum cok zayifladim ilk aylar hic bisey yiyemiyodum bunda tam tersi ilk ay bile 3 kilo almistim kizlarimin ikisinde toplam 5 kilo aldim.belirtilerde erkegi gosterince iyice kaptirdim kendimi sonuc kiz olunca iste bogle uzuldum.allah isteyen herkezin gonlune gore versin insallah
Cümlemizden razı olsun inşallahCok dogru diyosun seytana yenildim suan.dedigini yapacam bi abdest alip namaz kilip allaha siginacam cok sagol allah razi olsun senden
Herşey tabiki Allah’tandır ama canım t c den koyu olduktan sonra eşit olduğu gibi değerlendirilirse şans daha yüksek olur.Çünkü çatlama anında rahim ıslah ve pH daha yüksek olduğu için y ler daha iyi yolu buluyor.Çattan 12 saat sonra kız ihtimali daha yüksek oluyor.En azından deniyecek arkadaşlara Bilgi olurMerhabalar canim sabah piek yakaladim bi gun once silikti.sabah piek yakaladim aksam bidaha yaptim hala silinmemisti.bi gun sonra sabah yaptim silinmisti hafif ama sabah esim evde olmadigi icin mecbur aksam oldu iliski cok derin oldu iliski evet tek iliski bi hafta cinsel pehriz vardi arada iste kahve soguk bolgesel dush hatta alkaline olmasi icin karbonat taharet yaptim.iki ay zateb diyet ve ph degeri yuksek su ictim.sabah kalktigimda silinmisti biraz daha cizgi.yani kacirmamistim yumurtayi ben testleri 4 ay yaptim ve gec siliniyodu benimki okuyodum bazilarinda hemen ayni gun siliniyodu cizgi.herneyse hamile kaldim sukur ve belirtiler de hep erkek di ben iki kizimda hep kuztum cok zayifladim ilk aylar hic bisey yiyemiyodum bunda tam tersi ilk ay bile 3 kilo almistim kizlarimin ikisinde toplam 5 kilo aldim.belirtilerde erkegi gosterince iyice kaptirdim kendimi sonuc kiz olunca iste bogle uzuldum.allah isteyen herkezin gonlune gore versin insallah
Testlerini devam et canım onu bilemeyiz çünkü pko da var sende yanıltabilirKızlar dun testlerim silikti bugun akintim ve hafif agrim var sabah yaptim gene silikti test simdi ben yumurtlama haftasina mi girmis oluyorum
Canım çatladıktan 12 saat sonra ortam asidikleşiyomuş y ler ölüyormuş bu durumda. Acaba öyle mi oldu . Yapılması gereken herşeyi yapmışsın gerisi takdiri ilahi. Rabb'imden umut kesilmez yine de duaya devam canımMerhabalar canim sabah piek yakaladim bi gun once silikti.sabah piek yakaladim aksam bidaha yaptim hala silinmemisti.bi gun sonra sabah yaptim silinmisti hafif ama sabah esim evde olmadigi icin mecbur aksam oldu iliski cok derin oldu iliski evet tek iliski bi hafta cinsel pehriz vardi arada iste kahve soguk bolgesel dush hatta alkaline olmasi icin karbonat taharet yaptim.iki ay zateb diyet ve ph degeri yuksek su ictim.sabah kalktigimda silinmisti biraz daha cizgi.yani kacirmamistim yumurtayi ben testleri 4 ay yaptim ve gec siliniyodu benimki okuyodum bazilarinda hemen ayni gun siliniyodu cizgi.herneyse hamile kaldim sukur ve belirtiler de hep erkek di ben iki kizimda hep kuztum cok zayifladim ilk aylar hic bisey yiyemiyodum bunda tam tersi ilk ay bile 3 kilo almistim kizlarimin ikisinde toplam 5 kilo aldim.belirtilerde erkegi gosterince iyice kaptirdim kendimi sonuc kiz olunca iste bogle uzuldum.allah isteyen herkezin gonlune gore versin insallah
Kafam cok karisık canim herkes bisey soyluyor kimi diyor kürtajdan sonra ara verirsen zor hamile kalirsin 1 ay sonra başla kimi diyor 3 ay icinde hamile kalirsan dusuk riski cok. Hangisine inanacağimi sasirdim. Nasipte ne varsa o elbet ama nasil yapsam bilemiyorumHerşey tabiki Allah’tandır ama canım t c den koyu olduktan sonra eşit olduğu gibi değerlendirilirse şans daha yüksek olur.Çünkü çatlama anında rahim ıslah ve pH daha yüksek olduğu için y ler daha iyi yolu buluyor.Çattan 12 saat sonra kız ihtimali daha yüksek oluyor.En azından deniyecek arkadaşlara Bilgi olur
Tamam canimTestlerini devam et canım onu bilemeyiz çünkü pko da var sende yanıltabilir
Bilemiyorum tam canim 12 saat gecmismi diye ama sabah test yaptimda tam silinmemisti cizgi vardi tam koyu olmasada hayirlisi artik bogleymis ne diyimCanım çatladıktan 12 saat sonra ortam asidikleşiyomuş y ler ölüyormuş bu durumda. Acaba öyle mi oldu . Yapılması gereken herşeyi yapmışsın gerisi takdiri ilahi. Rabb'imden umut kesilmez yine de duaya devam canım
Evet belkide ogle yapmaliydim bilemiyorum tam hayirlisi artik buymus diyorumHerşey tabiki Allah’tandır ama canım t c den koyu olduktan sonra eşit olduğu gibi değerlendirilirse şans daha yüksek olur.Çünkü çatlama anında rahim ıslah ve pH daha yüksek olduğu için y ler daha iyi yolu buluyor.Çattan 12 saat sonra kız ihtimali daha yüksek oluyor.En azından deniyecek arkadaşlara Bilgi olur
Herşey tabiki Allah’tandır ama canım t c den koyu olduktan sonra eşit olduğu gibi değerlendirilirse şans daha yüksek olur.Çünkü çatlama anında rahim ıslah ve pH daha yüksek olduğu için y ler daha iyi yolu buluyor.Çattan 12 saat sonra kız ihtimali daha yüksek oluyor.En azından deniyecek arkadaşlara Bilgi olur
Amin cnm inşallah kürtaj olup kurtulmak istiyorum bu dertten inşallah nisan da denemelere basliyacam rabbim nasip ederseCnm çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin. Yıpratma kendini üzme Allah'tan ümit kesilmez. Ummadığın anda çiçek açar umutlar. Sen de yazmışsın. Umudunu yitirme dualarımızı duyan Rabbimiz var şükürler olsun. Vardır bunda da bir hayır. Rabbim yerini sağlıklı bir evlatla doldursun inşallah.
Amin cnm çok sağolİnşallah canm benim. En yakın zamanda kızına sağlıklı bir kardeş versin Rabbimm. Duamdasın inşallah
Cnm AllAh yardımcımız olsun inşallah kurtajin nasıl oldu sonrasında kanaman çok surdumu sancıların varmı BEN belki kendi düşer diye bekliyorum belim çok ağrıyor kasiklarim da sancım VAR valla hoplayıp zipliyorum merdiven inip çıkıyorum düşsün diyeKafam cok karisık canim herkes bisey soyluyor kimi diyor kürtajdan sonra ara verirsen zor hamile kalirsin 1 ay sonra başla kimi diyor 3 ay icinde hamile kalirsan dusuk riski cok. Hangisine inanacağimi sasirdim. Nasipte ne varsa o elbet ama nasil yapsam bilemiyorum
Canim hayirlisi olsun bak benimde 3 kizim var bende 3.de biraz uzulmustum ama kucagina alinca insan pisman oluyor uzuldugune canim hersey allahtan biz ne yaparsak yapalim herseyi rabbim bilir o onaylarsa nasip olur insallah oglandir cnmha akinti zaten tam bilemiyorum ben fazla akintim islaklik hisetmiyorum ben.ve doktor 4d video gosterdi bi foto var gondermistim orda sanki erkege benzettim ben bi cikinti vardi.sordum doktor az daha bekle kan test sonucunda cikar dedi. Ben oglan bekledigim icin sonuc benim icin uzucu oldu onun icin burda diyorum yontem denedik diye hep oglan olcak diye dusunmeyelim ben kiza kendimi hic hazirlamadim ikinci kizimda bilmistim kiz olcagini belirtiler ayniydi.
Evet ne yaparsak yapalim olmuyo iste.allaha sigindim cok uzgunum kendimi cok kaptirdim diye yaptiklarim bi yana bide hep kizlarimdan baska hissettim ve bi cikinti gordum 4d video da meger kizlarda da olabiliyomus o cikinti bilmiyodum simdi ise kendime kiziyorum.allah kizlarini sana bagislasin canim dusunuyomusun bi tane daha sen kizlarinda yontem felan denedinmi.evet itiraf edim bi yanim hala insallah oglandir diyo daha ama bu test yuzde 99 yanilmaya payi yok gibi bisey yani.kendimi alistirmam lagzim bogle hergun dusunmekle olmaz.keske hic o cikintiyi gormeseydim.Canim hayirlisi olsun bak benimde 3 kizim var bende 3.de biraz uzulmustum ama kucagina alinca insan pisman oluyor uzuldugune canim hersey allahtan biz ne yaparsak yapalim herseyi rabbim bilir o onaylarsa nasip olur insallah oglandir cnm
Amin cnm cumlemizin evet dusunuyorum ama kizim kucuk daha 3 yasindan sonra dusunuyorum tabiki allahim nasip ederse canim kizlarimda ilki sık iliski olmustu ikincide oyle gibi ama 3. Adetim bittigi gun iliski olmustu o zamanlar regl periyodum 21 gune bir adet olurdum 4 gun surerdi o gece birliktelik oldu kazayla tabiki ondan sonra baska iliski yasamadim o ay korunmali gecti sadece bir gun korunmasiz oldu ve ben kiz olacagini hissetmistim belirtiler kiz belirtisiydi bu durumda benim yumurta 2 veya 3 gun sonra catlamis oluyoEvet ne yaparsak yapalim olmuyo iste.allaha sigindim cok uzgunum kendimi cok kaptirdim diye yaptiklarim bi yana bide hep kizlarimdan baska hissettim ve bi cikinti gordum 4d video da meger kizlarda da olabiliyomus o cikinti bilmiyodum simdi ise kendime kiziyorum.allah kizlarini sana bagislasin canim dusunuyomusun bi tane daha sen kizlarinda yontem felan denedinmi.evet itiraf edim bi yanim hala insallah oglandir diyo daha ama bu test yuzde 99 yanilmaya payi yok gibi bisey yani.kendimi alistirmam lagzim bogle hergun dusunmekle olmaz.keske hic o cikintiyi gormeseydim.
Kizin kucuk degil bence.benim kucuk kizim 2 yasinda ve 12 haftalik hamileyim buyuk kizim 8 yasina gircek onlarin aradinda cok yas var ama sonradan okadar bekledime cok pisman oldum.okadar beklemeseydim belki 4 yapabilirdim.yasim geviyo yapmam artik 4cu.allah senin gonlune gore verir insallah bitane de oglusun olur insallahAmin cnm cumlemizin evet dusunuyorum ama kizim kucuk daha 3 yasindan sonra dusunuyorum tabiki allahim nasip ederse canim kizlarimda ilki sık iliski olmustu ikincide oyle gibi ama 3. Adetim bittigi gun iliski olmustu o zamanlar regl periyodum 21 gune bir adet olurdum 4 gun surerdi o gece birliktelik oldu kazayla tabiki ondan sonra baska iliski yasamadim o ay korunmali gecti sadece bir gun korunmasiz oldu ve ben kiz olacagini hissetmistim belirtiler kiz belirtisiydi bu durumda benim yumurta 2 veya 3 gun sonra catlamis oluyo
Buyuk kizim 10 yasinda ortancil 3 kucuk 1 yasini doldurdu insallah canim isteyen herkese nasip olur yasin kacKizin kucuk degil bence.benim kucuk kizim 2 yasinda ve 12 haftalik hamileyim buyuk kizim 8 yasina gircek onlarin aradinda cok yas var ama sonradan okadar bekledime cok pisman oldum.okadar beklemeseydim belki 4 yapabilirdim.yasim geviyo yapmam artik 4cu.allah senin gonlune gore verir insallah bitane de oglusun olur insallah
Düşük yapmadın ki canım riskin olsun.Eğer beni dinlersen takibini yap zaten bu yöntem tek ilişki olduğu için şansımız düşük ayda bir deneme olacak zaten .Kafam cok karisık canim herkes bisey soyluyor kimi diyor kürtajdan sonra ara verirsen zor hamile kalirsin 1 ay sonra başla kimi diyor 3 ay icinde hamile kalirsan dusuk riski cok. Hangisine inanacağimi sasirdim. Nasipte ne varsa o elbet ama nasil yapsam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?