Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canım üzülme allah herseyin hayırlısını sağlıklısını versin

Herşey tabiki Allah’tandır ama canım t c den koyu olduktan sonra eşit olduğu gibi değerlendirilirse şans daha yüksek olur.Çünkü çatlama anında rahim ıslah ve pH daha yüksek olduğu için y ler daha iyi yolu buluyor.Çattan 12 saat sonra kız ihtimali daha yüksek oluyor.En azından deniyecek arkadaşlara Bilgi olur

Canım çatladıktan 12 saat sonra ortam asidikleşiyomuş y ler ölüyormuş bu durumda. Acaba öyle mi oldu . Yapılması gereken herşeyi yapmışsın gerisi takdiri ilahi. Rabb'imden umut kesilmez yine de duaya devam canım

Kafam cok karisık canim herkes bisey soyluyor kimi diyor kürtajdan sonra ara verirsen zor hamile kalirsin 1 ay sonra başla kimi diyor 3 ay icinde hamile kalirsan dusuk riski cok. Hangisine inanacağimi sasirdim. Nasipte ne varsa o elbet ama nasil yapsam bilemiyorum

Bilemiyorum tam canim 12 saat gecmismi diye ama sabah test yaptimda tam silinmemisti cizgi vardi tam koyu olmasada hayirlisi artik bogleymis ne diyim

Evet belkide ogle yapmaliydim bilemiyorum tam hayirlisi artik buymus diyorum

Sevecenim bi arkadaş vardı sblkal doktor takibiyle yum takibi yapmıştı ama kızı olacak acaba odamı zamanı tutturamadı ya
Tabi Rabbimin takdiri ama yinede aklına takiliyor insanın umutsuzluğa kapılıyorum ya

Amin cnm inşallah kürtaj olup kurtulmak istiyorum bu dertten inşallah nisan da denemelere basliyacam rabbim nasip ederse

Cnm AllAh yardımcımız olsun inşallah kurtajin nasıl oldu sonrasında kanaman çok surdumu sancıların varmı BEN belki kendi düşer diye bekliyorum belim çok ağrıyor kasiklarim da sancım VAR valla hoplayıp zipliyorum merdiven inip çıkıyorum düşsün diye

Canim hayirlisi olsun bak benimde 3 kizim var bende 3.de biraz uzulmustum ama kucagina alinca insan pisman oluyor uzuldugune canim hersey allahtan biz ne yaparsak yapalim herseyi rabbim bilir o onaylarsa nasip olur insallah oglandir cnm

Canim hayirlisi olsun bak benimde 3 kizim var bende 3.de biraz uzulmustum ama kucagina alinca insan pisman oluyor uzuldugune canim hersey allahtan biz ne yaparsak yapalim herseyi rabbim bilir o onaylarsa nasip olur insallah oglandir cnm
Evet ne yaparsak yapalim olmuyo iste.allaha sigindim cok uzgunum kendimi cok kaptirdim diye yaptiklarim bi yana bide hep kizlarimdan baska hissettim ve bi cikinti gordum 4d video da meger kizlarda da olabiliyomus o cikinti bilmiyodum simdi ise kendime kiziyorum.allah kizlarini sana bagislasin canim dusunuyomusun bi tane daha sen kizlarinda yontem felan denedinmi.evet itiraf edim bi yanim hala insallah oglandir diyo daha ama bu test yuzde 99 yanilmaya payi yok gibi bisey yani.kendimi alistirmam lagzim bogle hergun dusunmekle olmaz.keske hic o cikintiyi gormeseydim.

Amin cnm cumlemizin evet dusunuyorum ama kizim kucuk daha 3 yasindan sonra dusunuyorum tabiki allahim nasip ederse canim kizlarimda ilki sık iliski olmustu ikincide oyle gibi ama 3. Adetim bittigi gun iliski olmustu o zamanlar regl periyodum 21 gune bir adet olurdum 4 gun surerdi o gece birliktelik oldu kazayla tabiki ondan sonra baska iliski yasamadim o ay korunmali gecti sadece bir gun korunmasiz oldu ve ben kiz olacagini hissetmistim belirtiler kiz belirtisiydi bu durumda benim yumurta 2 veya 3 gun sonra catlamis oluyo

Kizin kucuk degil bence.benim kucuk kizim 2 yasinda ve 12 haftalik hamileyim buyuk kizim 8 yasina gircek onlarin aradinda cok yas var ama sonradan okadar bekledime cok pisman oldum.okadar beklemeseydim belki 4 yapabilirdim.yasim geviyo yapmam artik 4cu.allah senin gonlune gore verir insallah bitane de oglusun olur insallah

Buyuk kizim 10 yasinda ortancil 3 kucuk 1 yasini doldurdu insallah canim isteyen herkese nasip olur yasin kac

Düşük yapmadın ki canım riskin olsun.Eğer beni dinlersen takibini yap zaten bu yöntem tek ilişki olduğu için şansımız düşük ayda bir deneme olacak zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…