Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim yuz
idrar a çıktıktan sonra en fazla 1 bardak iç öyle yap akıntı başladıysa yumurtlama en geç 3 güne olur tahminim deneme yapicakmisin bu ay.
Canim mesajını daha bugun gordum dun farketmemisim nasil olduysa. Bu ay denemicem canim önümüzdeki ay deneyebilirim mart diyordum ama.cekebilirim subata

Demek zamanı var canım benim olduğu gibi .İnşallah sağlıcakla hamile kalırsın 2018 size şans getirsin inşallah
2018 SONU ile2019 başlarında bende düşünüyorum son bir şansım var .İki yıl sonra doktorum hamile kal dedi .Çünkü benim rahmin dar ve oğlumda çok yıpranmıştı .Doktorum rahmin gittikçe kartlaşır dedi .Beni korkuttu .Oğlumabir yoldaş istiyorum .Kızlarım yanlız değil inşallah oğlumda yanlız kalmaz.
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Canim benim rahim agzi cok darmiş ondan biraz problem oldu kanama icerde birikmis disari cikamamis darlıktan tekrar temizleme islemi oldu o bira zor oldu kanama hala devam ediyor az az. Doktorum ben cok kazima yapmiyorum rahim dogal yolla kendini temizlesin istiyorum demisti o yuzden kanamam bu kadar uzun sürüyormuş kiminin hic olmuyor kanamasi. Kürtaj gunu cok rahattim hic agrim olmadi ama hoplama kizz yorma kendini oyle düşmez o dinlen bol bol

Canim senin dogumlar sezaryan mi insallah ogluna yoldas gelir

Canim benim yeni giriyorum simdi okudum. Rabnim once sana şifalar versin ve hakkimda en hayirlisini versin. Ve nolur sakim yipratma kendini bu kotu günler gececek .tez zamanda Rannim gönlümüzdekini heoimize tum isteyenlere kavustursun ins.
Inşallah Cnm sağol elden bişey gelmiyor artık haklısın sağlıksız gebelik olacağına sonlansin daha ıyi
Canim benim cok uzuldum acil sifalar dilerim. En kisa zamanda saglikla Allah yeniden bebisi kucağına almayi nasip eder ins.

Anladım cnm allah ne yazmissa o olur bende ne yapacağımı artık
artık
bilmiyorum

Amin cnm sağol inşallah sağlıklı bır şekilde hamis kalırız da bebislerimizi sağlıkla doguralum yardım ve destekleriniz için hepinize tessekur ederim

Merhaba L Lilarengim1 canim aynen benim diyelim cuma gunu gece catlama olmustu o yumurta aki yoktu ama cok islaklik vardi ben ertesi gun dr dan kesin cTladi lafini duymadan denemek istemedim hep ona odaklanmistim cunki daha onceki takiplerimde olgunlasan yumurtamin 3 gun catlamadan kaldivini gormustum
Bende ertesi catlamadan sonraya odaklandim SEVECENIM dogru soyluyor kesin catlama olmazdan once birliktelik dHa mantikli

Ama insan sunu da dusunmeden edemiyor o kadar y den hic mi biri yum bulamadi ?!?!

Kizlar birsey sorucam internette okudugum ladariyla erkek bebek icin ya adetten yumurtlama gunune kadar iliski olmasin yada 4/5 gun oncesinde bide yumurtlama gunundw iliski olsun diyordu biz ilkini denedik adetten sonra yumurtlama gunune kadar olmadi sizce erkek bebek olma ihtimali nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…