- 26 Ocak 2018
- 222
- 433
- 33
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.021
Ah anladim kizin bi yasinda 3 yasinda zanettim allah bagislasin.insallah bitane de oglusun olur.allah gonlune gore verir insallahBuyuk kizim 10 yasinda ortancil 3 kucuk 1 yasini doldurdu insallah canim isteyen herkese nasip olur yasin kac
Canim yuzEvet ne yaparsak yapalim olmuyo iste.allaha sigindim cok uzgunum kendimi cok kaptirdim diye yaptiklarim bi yana bide hep kizlarimdan baska hissettim ve bi cikinti gordum 4d video da meger kizlarda da olabiliyomus o cikinti bilmiyodum simdi ise kendime kiziyorum.allah kizlarini sana bagislasin canim dusunuyomusun bi tane daha sen kizlarinda yontem felan denedinmi.evet itiraf edim bi yanim hala insallah oglandir diyo daha ama bu test yuzde 99 yanilmaya payi yok gibi bisey yani.kendimi alistirmam lagzim bogle hergun dusunmekle olmaz.keske hic o cikintiyi gormeseydim.
Canim mesajını daha bugun gordum dun farketmemisim nasil olduysa. Bu ay denemicem canim önümüzdeki ay deneyebilirim mart diyordum ama.cekebilirim subataidrar a çıktıktan sonra en fazla 1 bardak iç öyle yap akıntı başladıysa yumurtlama en geç 3 güne olur tahminim deneme yapicakmisin bu ay.
Demek zamanı var canım benim olduğu gibi .İnşallah sağlıcakla hamile kalırsın 2018 size şans getirsin inşallahEwet cnm Allah razi olsun senden herkese yardimci oldun oliyorsun da en basinda beri..bnde 3 ay olmayinca test aldim yapmaya basladim testlede olmayinca dr a gittim prokaktinim yuksek cikti ilac kullandim dustu.suan icin bi sorun gozukmuyor ama olmuyorda. Vardir bunda da bir hayr.
Canim benim rahim agzi cok darmiş ondan biraz problem oldu kanama icerde birikmis disari cikamamis darlıktan tekrar temizleme islemi oldu o bira zor oldu kanama hala devam ediyor az az. Doktorum ben cok kazima yapmiyorum rahim dogal yolla kendini temizlesin istiyorum demisti o yuzden kanamam bu kadar uzun sürüyormuş kiminin hic olmuyor kanamasi. Kürtaj gunu cok rahattim hic agrim olmadi ama hoplama kizz yorma kendini oyle düşmez o dinlen bol bolCnm AllAh yardımcımız olsun inşallah kurtajin nasıl oldu sonrasında kanaman çok surdumu sancıların varmı BEN belki kendi düşer diye bekliyorum belim çok ağrıyor kasiklarim da sancım VAR valla hoplayıp zipliyorum merdiven inip çıkıyorum düşsün diye
Ay insalllahh allahim isteyen herkese .versinAh anladim kizin bi yasinda 3 yasinda zanettim allah bagislasin.insallah bitane de oglusun olur.allah gonlune gore verir insallah
Canim senin dogumlar sezaryan mi insallah ogluna yoldas gelirDemek zamanı var canım benim olduğu gibi .İnşallah sağlıcakla hamile kalırsın 2018 size şans getirsin inşallah
2018 SONU ile2019 başlarında bende düşünüyorum son bir şansım var .İki yıl sonra doktorum hamile kal dedi .Çünkü benim rahmin dar ve oğlumda çok yıpranmıştı .Doktorum rahmin gittikçe kartlaşır dedi .Beni korkuttu .Oğlumabir yoldaş istiyorum .Kızlarım yanlız değil inşallah oğlumda yanlız kalmaz.
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Evet malasef canımCanim senin dogumlar sezaryan mi insallah ogluna yoldas gelir
Masallah hepsi sezeryan ve 4. Dusunuosun riskli degil mi ki 3 tane dio ya doktorlarEvet malasef canım
Canim benim yeni giriyorum simdi okudum. Rabnim once sana şifalar versin ve hakkimda en hayirlisini versin. Ve nolur sakim yipratma kendini bu kotu günler gececek .tez zamanda Rannim gönlümüzdekini heoimize tum isteyenlere kavustursun ins.Ağzına sağlık cnm çok güzel ve çok doğru yazmissin evet arkadaşlarım arayıp diyorlar üzüldüklerini belirtiyorlar yıne olur diyorlr şimdi özürlü dogsa ne yaparsın diyorlar yanı deyim bilmiyorum milletin agzi torba değil ki buzelim bakalım pazartesi ye kadar bekliyecem kendiliğinden düştü düştü düşmedi mecbur ozel dki doktoruma gidecem orad yaptıracam gayet uygun 300 tlye yapacaz bide narkoz verip uyutucaz dediler
Canim benim cok uzuldum acil sifalar dilerim. En kisa zamanda saglikla Allah yeniden bebisi kucağına almayi nasip eder ins.Inşallah Cnm sağol elden bişey gelmiyor artık haklısın sağlıksız gebelik olacağına sonlansin daha ıyi
Allah gonlundekini veriri insallah hayirlisi olsunCanim yuz
Canim mesajını daha bugun gordum dun farketmemisim nasil olduysa. Bu ay denemicem canim önümüzdeki ay deneyebilirim mart diyordum ama.cekebilirim subata
Anladım cnm allah ne yazmissa o olur bende ne yapacağımı artıkCanim benim rahim agzi cok darmiş ondan biraz problem oldu kanama icerde birikmis disari cikamamis darlıktan tekrar temizleme islemi oldu o bira zor oldu kanama hala devam ediyor az az. Doktorum ben cok kazima yapmiyorum rahim dogal yolla kendini temizlesin istiyorum demisti o yuzden kanamam bu kadar uzun sürüyormuş kiminin hic olmuyor kanamasi. Kürtaj gunu cok rahattim hic agrim olmadi ama hoplama kizz yorma kendini oyle düşmez o dinlen bol bol
Amin cnm sağol inşallah sağlıklı bır şekilde hamis kalırız da bebislerimizi sağlıkla doguralum yardım ve destekleriniz için hepinize tessekur ederimCanim benim yeni giriyorum simdi okudum. Rabnim once sana şifalar versin ve hakkimda en hayirlisini versin. Ve nolur sakim yipratma kendini bu kotu günler gececek .tez zamanda Rannim gönlümüzdekini heoimize tum isteyenlere kavustursun ins.
Canim benim cok uzuldum acil sifalar dilerim. En kisa zamanda saglikla Allah yeniden bebisi kucağına almayi nasip eder ins.
Insallah canim aminAllah gonlundekini veriri insallah hayirlisi olsun
Evet malasef canım
Evet bende duydum 6 sezaryan yapanBenim bir tanidigim var 4. Yu dogurdu son ikisinin arasi 11 ay korkmayin iyi bir doktor sorunsuz halleder allahin izni ile
5 sezeryanda duydum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?