- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.041
Benim tespitlerime göre pik olduktan sonra 4 saat sonra ve 2 saat sonra tekrar tekrar yapmalı ve testin açılmasını beklememek gerekiyor..rengi açılanların hep kızı olmuş sanki ya..sınuçta 12 -24 saat eğer sonrası ise spermler zaten 48 saat yaşayabiliyorsa pikten sonra ilişkiye girmek daha mantıklı gibi? Ne dersiniz?????Herşey tabiki Allah’tandır ama canım t c den koyu olduktan sonra eşit olduğu gibi değerlendirilirse şans daha yüksek olur.Çünkü çatlama anında rahim ıslah ve pH daha yüksek olduğu için y ler daha iyi yolu buluyor.Çattan 12 saat sonra kız ihtimali daha yüksek oluyor.En azından deniyecek arkadaşlara Bilgi olur
Folik asit hamile kalmadan önce kullandınmı yoksa hamile oldugunu ögrendikten sonramı başladınKızlar sizce folik asit kulanmaya devam edeyimmi paketi yarıda kaldi da
Hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmaya başladım cnmFolik asit hamile kalmadan önce kullandınmı yoksa hamile oldugunu ögrendikten sonramı başladın
Canım 3 numaradan sonra 3 saatte bir testini tekrarlaman lazım çok açılmasına gerek yok T hafif bile acildiysa çatlamış demektir.Eki Görüntüle 2101965 kizlar bu benim gecen ayki ovu testim sindi anlamak icin soruyorum aslinda 3 de pik olmuş saat 16 da yapmıştım o aksam deneme olmalıydı degilmi cunku 4. Teste siliklesme olmus egerki 4. Aksam deneme olsaydi erkek bebek oranı azalır oyle mi bilen arkadaşlar yardimci olsunlar tabi her ay ayni olmaz ama ben testleri anlamaya çalışıyorum bu arada 2. Testim de gec yere biraktiğin icin testim tam olmamış
Bursa sıvı alımı testin koyuluğu için çok önemşi benceEki Görüntüle 2101965 kizlar bu benim gecen ayki ovu testim sindi anlamak icin soruyorum aslinda 3 de pik olmuş saat 16 da yapmıştım o aksam deneme olmalıydı degilmi cunku 4. Teste siliklesme olmus egerki 4. Aksam deneme olsaydi erkek bebek oranı azalır oyle mi bilen arkadaşlar yardimci olsunlar tabi her ay ayni olmaz ama ben testleri anlamaya çalışıyorum bu arada 2. Testim de gec yere biraktiğin icin testim tam olmamış
Canım 3 numaradan sonra 3 saatte bir testini tekrarlaman lazım çok açılmasına gerek yok T hafif bile acildiysa çatlamış demektir.
Canım 3 numaradan sonra 3 saatte bir testini tekrarlaman lazım çok açılmasına gerek yok T hafif bile acildiysa çatlamış demektir.
Hamile kalmadan önce başlasaydın keşke ben 3 kızımda 4 ay önce kullandım canım sende düsünürsen doktoruna sor canımHamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmaya başladım cnm
Bence de 4 te kesin çatlamış çoktaann..Peki cnm 4 deki test eşitmi sence yoksa cokmu açılmış
Bursa sıvı alımı testin koyuluğu için çok önemşi benceSEVECENIM öyle diyor yani susuz 4 saat falan yani herşeye dikkat ederek test olumşu sonuç verir bence
Bence de 4 te kesin çatlamış çoktaann..
Ozaman 3 te hemen ilişkiye girmeliydin tatlım :) ben öyle yapıcam allah nasip ederse önümüzdeki ay:) pük yaptıktan sonraki gün geç oluyor bence..pik gecesi bile sanki daha uygun..çünkü saat11.gibi yapsan geceye muhtemel çatlıyor
Aynen canım benim ya..sanki çok kafaya takıyoruz ben diyet falan yapmıyorum kosmetümi yaşıycam elbette ama ovulasyon testünğ denemek istiyorum allah nasip ederse olucak nasip etmezse olmaz tabi..benim şüpheler ilişki perhizi? Kızenim gün aşırı denedik diyo sanki daha mantıklı gibi sürekli sperm geliyor x ler ylerAslinda hersey nasip meselesi o ay pik olduğu gün esim teklif etmişti ama ben rahatsizim die bahane aradim tabi esimde 3.4 gun perhizi ama o gece ben kabul etmeyince tutamamış kendini ertesi günde ben riske atıp deneme yapmadim o aksam esimin dediğini yapsaydım belki olurdu ama nasip olmayınca illa bir aksilik cikiyo iste
Ben ilk kizimda da hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmaya başladım cnm bir sorun olmadi cok şükürHamile kalmadan önce başlasaydın keşke ben 3 kızımda 4 ay önce kullandım canım sende düsünürsen doktoruna sor canım
Aslında kişü vucudunu tanırsa daha iyi oluypr ben mesela bazı ağlar kasığımdaki çatlama ağrısından uyuyamıyorum bile bazen hiç ağrımıyorAma ben ilk defa o ay test yaptığım icin yumurtlamami tam bilemiyidum mesela bazı arkadaşlar pikte deneme yapmışlar ama 2.3 gun koyuluk devam etmiş kiz cinsiyet olmus iyi ayarlamak lazım aslinda bende tam emin olamadiifim icin kabil etmemistim demekki nasip degilmis
BAk işte 3 gün yumurta çatlamamış diye muhtemelen 3. Günde ilişkiye girmişler yani çatlama olmuş muhtemelen açılmadan sonra yani..ya bu spermlerin bence yumurtaya ulaşması da hop geldim dölledim de olmuyor bence o ulaşma safhası da belirli bir saat buluyor ama pik yaptı yani yumurta ben oldum diyor ama ilişkiye girersem o sırada gün aşırı ha bire xler yler yumurtanın etrafında beklicek ve hızşı pşan canım yler hop döllücek ben böyle açıkladık kendimeAma ben ilk defa o ay test yaptığım icin yumurtlamami tam bilemiyidum mesela bazı arkadaşlar pikte deneme yapmışlar ama 2.3 gun koyuluk devam etmiş kiz cinsiyet olmus iyi ayarlamak lazım aslinda bende tam emin olamadiifim icin kabil etmemistim demekki nasip degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?