- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.061
3 gün açılmasını beklemek yerine gün aşırı ilişiye girselerdi daha yüksekti sanki ihtimal ben de denemedim bilmiyom ama böyle denemeyi düşünüyorum pik işin şifresi benceBAk işte 3 gün yumurta çatlamamış diye muhtemelen 3. Günde ilişkiye girmişler yani çatlama olmuş muhtemelen açılmadan sonra yani..ya bu spermlerin bence yumurtaya ulaşması da hop geldim dölledim de olmuyor bence o ulaşma safhası da belirli bir saat buluyor ama pik yaptı yani yumurta ben oldum diyor ama ilişkiye girersem o sırada gün aşırı ha bire xler yler yumurtanın etrafında beklicek ve hızşı pşan canım yler hop döllücek ben böyle açıkladık kendime
Hayır canım öyle değil .Benim vucudun yumurtlama günlerinde ve çat anıda aşırı ağrı oluyor .Benim testlerim aniden pik olurdu.Daha sonra Doğum sancısı gibi sancı ve ani batma oluyordu kasıklarımda ve ondan sonra hemen çat olurdu.Yani 4 saat pikten sonra testim eşit olurdu.t ve c o an denemem oldu.Testlerimi daha sonra yine tekrarlardım .Öyle aşırı bir silikleşme yoktu .Bir de çat anı akıntım fazla ve sümüksü olurdu ve o anı kaçırmadım.Sabah namazından sonra ilişki olduMerhaba L Lilarengim1 canim aynen benim diyelim cuma gunu gece catlama olmustu o yumurta aki yoktu ama cok islaklik vardi ben ertesi gun dr dan kesin cTladi lafini duymadan denemek istemedim hep ona odaklanmistim cunki daha onceki takiplerimde olgunlasan yumurtamin 3 gun catlamadan kaldivini gormustum
Bende ertesi catlamadan sonraya odaklandimSEVECENIM dogru soyluyor kesin catlama olmazdan once birliktelik dHa mantikli
Ama insan sunu da dusunmeden edemiyor o kadar y den hic mi biri yum bulamadi ?!?!
Arkadaşım kullandı gebelikten önce ve sonra doktor tavsiyesi ile Rahmi gebeliğe hazırlıyormuş .Ve Rahmi besliyormuş gebelikte bebeğin oluşumu için bazı vitaminler içeriyormuş .Çoğu insan kullanıyorKızlar konuyla alakasız olacak ama bişe soracam folik asit hamile kalmadan önce kullanıp hamile kaldıktan sonra bebeginde saglık sorunu olan oldumu yada duydunuzmu ben biraz pimpirigim folik asit bebek için çok faydalı ama böyle bir şey çevrenizde hiç duydunuzmu
Sıvı çok önemli kahve kola çok dikkat testen sonra mutlaka tüketmekte gerek yoksa anladın senBursa sıvı alımı testin koyuluğu için çok önemşi benceSEVECENIM öyle diyor yani susuz 4 saat falan yani herşeye dikkat ederek test olumşu sonuç verir bence
Anladım cnm ben yanlış anlamışımHayır canım öyle değil .Benim vucudun yumurtlama günlerinde ve çat anıda aşırı ağrı oluyor .Benim testlerim aniden pik olurdu.Daha sonra Doğum sancısı gibi sancı ve ani batma oluyordu kasıklarımda ve ondan sonra hemen çat olurdu.Yani 4 saat pikten sonra testim eşit olurdu.t ve c o an denemem oldu.Testlerimi daha sonra yine tekrarlardım .Öyle aşırı bir silikleşme yoktu .Bir de çat anı akıntım fazla ve sümüksü olurdu ve o anı kaçırmadım.Sabah namazından sonra ilişki oldu
Hayır canım çat anı şöyle ki çat anında yumurta sıvısı Rahmi kayganlaştırıyor ve bazidik yapıyor yanı y kere yolu kolaylaştırıyor .T çok silik olmaması lazımSEVECENIM diyor ki pikte ilişkiye girmek daha mantıklı açılmasını beklememeliymişiz
Hic duymadim oyle bisey olsa dr vermez zaten diger cocuklarinda kullanmadinmiKızlar konuyla alakasız olacak ama bişe soracam folik asit hamile kalmadan önce kullanıp hamile kaldıktan sonra bebeginde saglık sorunu olan oldumu yada duydunuzmu ben biraz pimpirigim folik asit bebek için çok faydalı ama böyle bir şey çevrenizde hiç duydunuzmu
Aslında seninki de pikten 4 saat sonra olmuş oluyor zaten ben açılma olduğunda çatlamanın olup bittiğini düşünüyorum imi az açılıyor kimi çok işte o da sıvı alımıyla alakalı sankiAnladım cnm ben yanlış anlamışım
Tamam cnm aynı şeyi söylüyoruz beklememeliymişiz yazmuştım bende:))Hayır canım çat anı şöyle ki çat anında yumurta sıvısı Rahmi kayganlaştırıyor ve bazidik yapıyor yanı y kere yolu kolaylaştırıyor .T çok silik olmaması lazım
Senini hayranınım söylediklerini çok önemsiyorumTamam cnm aynı şeyi söylüyoruz beklememeliymişiz yazmuştım bende:))
Acil şifalar cnmHayırlı geceler kızlar
Bebeğim çok hasta galiba bronşit oluyor nefes alamıyor balgamdan dua edin kuzuma
Kızlar bu söyleyecegim yöntemi annemin arkadaşı uygulamış yani o bayan şuan 50 yaşında vardır ben çocuktum bize gelmişlerdi iki kızı vardı oglu aylıktı henüz anneme söylemiş tabi annemde bana yıllar sonra söyledi o bayanın annesi bakmış kızı iki kız peş peşe dogurunca kızına demişki adet olunca çok kırmızıysa o ay yap oda aynen uygulamış ve oglu oldu.
Çok çok geçmiş olsun.acile götür istersen için rahat eder .benim küçük kızımda şuan hasta ve hırıltısı var antibiyotik kullanıyorum ama fayda etmediHayırlı geceler kızlar
Bebeğim çok hasta galiba bronşit oluyor nefes alamıyor balgamdan dua edin kuzuma
Allah şifa versin canim hafif atlatır inşaallah kuzucukHayırlı geceler kızlar
Oyy kuzucuga rabbim sifa versinHayırlı geceler kızlar
Merhaba L Lilarengim1 canim aynen benim diyelim cuma gunu gece catlama olmustu o yumurta aki yoktu ama cok islaklik vardi ben ertesi gun dr dan kesin cTladi lafini duymadan denemek istemedim hep ona odaklanmistim cunki daha onceki takiplerimde olgunlasan yumurtamin 3 gun catlamadan kaldivini gormustum
Bende ertesi catlamadan sonraya odaklandimSEVECENIM dogru soyluyor kesin catlama olmazdan once birliktelik dHa mantikli
Ama insan sunu da dusunmeden edemiyor o kadar y den hic mi biri yum bulamadi ?!?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?