Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
3 gün açılmasını beklemek yerine gün aşırı ilişiye girselerdi daha yüksekti sanki ihtimal ben de denemedim bilmiyom ama böyle denemeyi düşünüyorum pik işin şifresi bence

Hayır canım öyle değil .Benim vucudun yumurtlama günlerinde ve çat anıda aşırı ağrı oluyor .Benim testlerim aniden pik olurdu.Daha sonra Doğum sancısı gibi sancı ve ani batma oluyordu kasıklarımda ve ondan sonra hemen çat olurdu.Yani 4 saat pikten sonra testim eşit olurdu.t ve c o an denemem oldu.Testlerimi daha sonra yine tekrarlardım .Öyle aşırı bir silikleşme yoktu .Bir de çat anı akıntım fazla ve sümüksü olurdu ve o anı kaçırmadım.Sabah namazından sonra ilişki oldu

Arkadaşım kullandı gebelikten önce ve sonra doktor tavsiyesi ile Rahmi gebeliğe hazırlıyormuş .Ve Rahmi besliyormuş gebelikte bebeğin oluşumu için bazı vitaminler içeriyormuş .Çoğu insan kullanıyor

Anladım cnm ben yanlış anlamışım

Kızlar bu söyleyecegim yöntemi annemin arkadaşı uygulamış yani o bayan şuan 50 yaşında vardır ben çocuktum bize gelmişlerdi iki kızı vardı oglu aylıktı henüz anneme söylemiş tabi annemde bana yıllar sonra söyledi o bayanın annesi bakmış kızı iki kız peş peşe dogurunca kızına demişki adet olunca çok kırmızıysa o ay yap oda aynen uygulamış ve oglu oldu.

Hic duymadim oyle bisey olsa dr vermez zaten diger cocuklarinda kullanmadinmi

Benim annemde bol kanaman olduğu ay deneme yap dedi.

Hayırlı geceler kızlar
Bebeğim çok hasta galiba bronşit oluyor nefes alamıyor balgamdan dua edin kuzuma
Çok çok geçmiş olsun.acile götür istersen için rahat eder .benim küçük kızımda şuan hasta ve hırıltısı var antibiyotik kullanıyorum ama fayda etmedi pazartesi kontrole götürecem

Canım inşallah 3.de tutturucaz.Rabbim nasip edecek inşallah hep dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…