Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
iyi geceler bayanlar oncelikle yeni bebek haberleri ve cinsiyetini ogrenen annelerin bebisleri hayirli olsn bende bi iki defa yazmistim buraya bende yontemlerin tamamini denedim ama 2. kizim yoldaa benim baska sorunum var bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirm.. bugun ayrintili ultrasyona girdik bebegimin kalbinde parlaklik tespit edildi 2 li testimiz iyidi ama doktor down sendromlularda kalpte parlaklik bi tik daha fazla goruldugunu soyledi onun disinda down sendromu cagristiran baska bulguya rastlanmadi bana sorarsaniz bebeginiz saglikli ama bu bilgiyi sizinle paylasmak mecburiyetindeyim dedi... ama benim icime korku girdi boyle bi durumla karsilasan var mi umarm yoktur oyle bisey bende en basta kiz oldugunu duyunca biraz icm burkulmustu ama suan bu yasadgm surecten sonra saglikli olsn kiz erkek hiiiiiiiccccc onemli degil butun cocuklarm kiz olsa da kabulum yeter ki saglikli olsunlar.. cok korkuyorm beni aydinlatacak biri bile varsa yazsn lutfen

Rabbim yardımcın olsun inşallah öyle değildir

Aynen öyle canım. Kendine zaman ver. Şuan yeni öğrendiğin için biraz da böyle hissediyorsun. Ne zaman sıkılsan yaz buraya. Çok güzel insanlar var burda artniyetten uzak sadece birbirine yardımcı olmak için bulunan.

Benim arkadaşımın bebeğinde görülmüştü. Sağlıklı doğdu çok şükür. Sizinki de sağlıkla doğar inşAllah.

Geçmiş olsun canım. Rabbim başka evlat acısı göstermesin.

@SEVECENIM diyor ki pikte ilişkiye girmek daha mantıklı açılmasını beklememeliymişiz
Hangi mesajda yazdı canım görmedim bulabilirmisin.pik durumu bazen kimisinde 2 gün sürebiliyor sen bilirsin canım senin kararin

@SEVECENIM diyor ki pikte ilişkiye girmek daha mantıklı açılmasını beklememeliymişiz
Şimdi gördüm mesajı.pik te dememiş canım T ve Ç eşit koyuluga gelince yazmış.tekrar kontrol edebilirsin.pik demek T nin Ç den koyu olması.

Canım benim üzülme aynısı ilk kizimda başıma geldi kalbinde parlaklık var down sendromlu bebeklerde oluyor bu bulgu dedi doktorum çok ağladım çok üzüldüm.diğer bulgular ikili test normalse korkma doğuma yakın parlaklık kaybolmuştu ve kızım sağlıkla doğdu çok şükür.gönlünü ferah tut rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ınş.

Hayırlı geceler kızlar
Bebeğim çok hasta galiba bronşit oluyor nefes alamıyor balgamdan dua edin kuzuma
Cnm çok geçmiş olsun. Acil şifalar olsun inşallah. Rabbim şifa versin inşallah. Benim ufak kızım 3 aylıkken olmuştu 3 gün hastanede yattı çok şükür geçmişti. Senin de geçer inşallah cnm dualarımız sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…