- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.081
Bazik oluyomuş ya vajina yler sizlere ömür oluyor yani:))Canım inşallah 3.de tutturucaz.Rabbim nasip edecek inşallah hep dua ediyorum.
Küçük kızımda kullandım .Hic duymadim oyle bisey olsa dr vermez zaten diger cocuklarinda kullanmadinmi
İsimleri farklıymış demek ki canım. Teşekkürler bilgilendirdiğin içinmerhabalar bana sormustun ya harmony test mi yaptirdin diye sende yaptirmisin evet senin dedigin test ve benim dedigim ayni.ogle bakinirken gordum.
Rabbim yardımcın olsun inşallah öyle değildiriyi geceler bayanlar oncelikle yeni bebek haberleri ve cinsiyetini ogrenen annelerin bebisleri hayirli olsn bende bi iki defa yazmistim buraya bende yontemlerin tamamini denedim ama 2. kizim yoldaa benim baska sorunum var bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirm.. bugun ayrintili ultrasyona girdik bebegimin kalbinde parlaklik tespit edildi 2 li testimiz iyidi ama doktor down sendromlularda kalpte parlaklik bi tik daha fazla goruldugunu soyledi onun disinda down sendromu cagristiran baska bulguya rastlanmadi bana sorarsaniz bebeginiz saglikli ama bu bilgiyi sizinle paylasmak mecburiyetindeyim dedi... ama benim icime korku girdi boyle bi durumla karsilasan var mi umarm yoktur oyle bisey bende en basta kiz oldugunu duyunca biraz icm burkulmustu ama suan bu yasadgm surecten sonra saglikli olsn kiz erkek hiiiiiiiccccc onemli degil butun cocuklarm kiz olsa da kabulum yeter ki saglikli olsunlar.. cok korkuyorm beni aydinlatacak biri bile varsa yazsn lutfen
Aynen öyle canım. Kendine zaman ver. Şuan yeni öğrendiğin için biraz da böyle hissediyorsun. Ne zaman sıkılsan yaz buraya. Çok güzel insanlar var burda artniyetten uzak sadece birbirine yardımcı olmak için bulunan.Evet suan cok zorlaniyorum butun gece uyumadim hep ogle dusundum.cok etkilendim.yardima ihtiyacim vardi ondan buraya yazdim bana destek olursunuz diye gercektende ogle oluyo sizlerle konustukca rahatliyorum allah hepinizden razi olsun allah gonlunuze gore versin insallah zamanan alisman lagzim bu duyguya.desigin gibi kucama alinci kizimi insallah aklima bile gelmez bu yasadiklerim
Benim arkadaşımın bebeğinde görülmüştü. Sağlıklı doğdu çok şükür. Sizinki de sağlıkla doğar inşAllah.iyi geceler bayanlar oncelikle yeni bebek haberleri ve cinsiyetini ogrenen annelerin bebisleri hayirli olsn bende bi iki defa yazmistim buraya bende yontemlerin tamamini denedim ama 2. kizim yoldaa benim baska sorunum var bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirm.. bugun ayrintili ultrasyona girdik bebegimin kalbinde parlaklik tespit edildi 2 li testimiz iyidi ama doktor down sendromlularda kalpte parlaklik bi tik daha fazla goruldugunu soyledi onun disinda down sendromu cagristiran baska bulguya rastlanmadi bana sorarsaniz bebeginiz saglikli ama bu bilgiyi sizinle paylasmak mecburiyetindeyim dedi... ama benim icime korku girdi boyle bi durumla karsilasan var mi umarm yoktur oyle bisey bende en basta kiz oldugunu duyunca biraz icm burkulmustu ama suan bu yasadgm surecten sonra saglikli olsn kiz erkek hiiiiiiiccccc onemli degil butun cocuklarm kiz olsa da kabulum yeter ki saglikli olsunlar.. cok korkuyorm beni aydinlatacak biri bile varsa yazsn lutfen
Geçmiş olsun canım. Rabbim başka evlat acısı göstermesin.Sağol cnm kürtaj olmam gerekiyormuş yolk sac yanı bebeğin eşi oluşmuş ama bebeğin kendisi gelişmemiş o yüzden kürtaj olacaksın dedi doktor bilmiyorum acaba bekliyeyimmi doktor altan muayeneyle yolk saci gördü
ya doktor bence saglikli ama bu risk var diyince cok tedirgn oldm sizin arkadasa ne dedi doktor tam olarakBenim arkadaşımın bebeğinde görülmüştü. Sağlıklı doğdu çok şükür. Sizinki de sağlıkla doğar inşAllah.
Sağlıkla dünyaya gelsin cnm inşallah..duacıyımya doktor bence saglikli ama bu risk var diyince cok tedirgn oldm sizin arkadasa ne dedi doktor tam olarak
Hangi mesajda yazdı canım görmedim bulabilirmisin.pik durumu bazen kimisinde 2 gün sürebiliyor sen bilirsin canım senin kararin@SEVECENIM diyor ki pikte ilişkiye girmek daha mantıklı açılmasını beklememeliymişiz
Şimdi gördüm mesajı.pik te dememiş canım T ve Ç eşit koyuluga gelince yazmış.tekrar kontrol edebilirsin.pik demek T nin Ç den koyu olması.@SEVECENIM diyor ki pikte ilişkiye girmek daha mantıklı açılmasını beklememeliymişiz
Çok açılmış o kadar açılmasını beklemeye gerek yok pik durumundan sonra iyi takip yap önceki teste göre hafif bile acildiysa koyulugu çatlamış demek.Peki cnm 4 deki test eşitmi sence yoksa cokmu açılmış
Rabbim şâfii ismi şerifi hürmetine yavruna ve tüm hasta bekleyenlere şifa lar versin ınş.Hayırlı geceler kızlar
Bebeğim çok hasta galiba bronşit oluyor nefes alamıyor balgamdan dua edin kuzuma
Canım benim üzülme aynısı ilk kizimda başıma geldi kalbinde parlaklık var down sendromlu bebeklerde oluyor bu bulgu dedi doktorum çok ağladım çok üzüldüm.diğer bulgular ikili test normalse korkma doğuma yakın parlaklık kaybolmuştu ve kızım sağlıkla doğdu çok şükür.gönlünü ferah tut rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ınş.iyi geceler bayanlar oncelikle yeni bebek haberleri ve cinsiyetini ogrenen annelerin bebisleri hayirli olsn bende bi iki defa yazmistim buraya bende yontemlerin tamamini denedim ama 2. kizim yoldaa benim baska sorunum var bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirm.. bugun ayrintili ultrasyona girdik bebegimin kalbinde parlaklik tespit edildi 2 li testimiz iyidi ama doktor down sendromlularda kalpte parlaklik bi tik daha fazla goruldugunu soyledi onun disinda down sendromu cagristiran baska bulguya rastlanmadi bana sorarsaniz bebeginiz saglikli ama bu bilgiyi sizinle paylasmak mecburiyetindeyim dedi... ama benim icime korku girdi boyle bi durumla karsilasan var mi umarm yoktur oyle bisey bende en basta kiz oldugunu duyunca biraz icm burkulmustu ama suan bu yasadgm surecten sonra saglikli olsn kiz erkek hiiiiiiiccccc onemli degil butun cocuklarm kiz olsa da kabulum yeter ki saglikli olsunlar.. cok korkuyorm beni aydinlatacak biri bile varsa yazsn lutfen
Rabbim esirgesin şifasını versin inşallah buhar falan verseydin keşkeHayırlı geceler kızlar
Bebeğim çok hasta galiba bronşit oluyor nefes alamıyor balgamdan dua edin kuzuma
Rabbim esirgesin şifasını versin inşallah buhar falan verseydin keşkeHayırlı geceler kızlar
Cnm çok geçmiş olsun. Acil şifalar olsun inşallah. Rabbim şifa versin inşallah. Benim ufak kızım 3 aylıkken olmuştu 3 gün hastanede yattı çok şükür geçmişti. Senin de geçer inşallah cnm dualarımız sizinle.Hayırlı geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?