Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
evet ogle gercekten buraya yazdikca biraz da olsa icim rahatliyo bugun cok daha iyim ucuncu kizima alismaya calisiyorum.inan cevremdekiler daha ben cinsiyetini ogrenmedim halde laf vurmalar vardi en iyi arkadasim bile her iki lafindan biri bana laf vurmakti burda hepimiz birbirimiz anliyoruz.cok guzel insanlar var burda gercekten iyiki buraya yazmisin.

Hangi mesajda yazdı canım görmedim bulabilirmisin.pik durumu bazen kimisinde 2 gün sürebiliyor sen bilirsin canım senin kararin
Evet benimkide cok suruyo acilmasi 4ay test yaptim hep gec acildi.gec catliyo yani ama burda okuyodum o gun catlayan var.bi kac ay takip etmek daha mantikli gibi biraz.gerci bana yorum yapmak dusmes.kelin ilaci olsa basina surermis hesabi

Evet benimkide cok suruyo acilmasi 4ay test yaptim hep gec acildi.gec catliyo yani ama burda okuyodum o gun catlayan var.bi kac ay takip etmek daha mantikli gibi biraz.gerci bana yorum yapmak dusmes.kelin ilaci olsa basina surermis hesabi
Mesajımı duzenliyim dedim hepsi silindi bay ada uzun yazmıştım :)

Arkadaslar bence erkek bebek icin pik mik hikaye . kendi akintinizi takip etmek en şeffaf ve bol akintiyi yakalayip tek iliski denemek de sansi artirir diye düşünüyorum. Cunku bir kac oncesinde girilen iliskoden x lerin kalmasi olasi yuksek ustune bir de seffaf akıntıda girilen iliski olunca otomatik x ler iki katina cikiyor ve dolasiyla kiz bebek ihtimali artiyor egrr bu x uzun yasar teorisi dogru ise. Bende de nitekim oyle oldu orta kirmizi iken yani tam koyu olmadan birgun once tek iliski denedim ve y döllendi. Tesaduf de olabilir tabiki ama kafama yatan tek mantik bu. Tam koyu oldugundan alti saat sonra denedim iki sene hic tutmadi. Bir de bünyeden bünyeye spermlerin döllemeye gidis hizi da degisir ki ben hep gec kaliyormusum. Kimin bes saate kiminin oniki saatte kiminin iki saatte ulaşıyor internette bakinca farkli saatler de yazmis uzman doktorlar spermlerin gidis saatini .zannedersem vücudu da gozleme alip birsure taniyip ve icgudulerle uygun an yakalama ihtimali artirilabilir . Ve seffar akıntıyı destekleyecek bazik beslenme de önemli sanirsam

Canim benim gor bak dogunca hepsi kafandan gidecek. Ben burda daha once yazmistim. Annemler uc kiz iki erkek ve annem en kucuk. Ananem 28 yasinda dogurdum diye herkesten saklamış bu yasta dogurdum diye annemi alti ay yüklükte saklayarak büyütmüş neysr uzun hikaye sonra gun geldi ananemin tüm cocuklari sirt cevirdi bakimevine vermeyi bile düşündüler. O istenmeyen utanilan evlad yani annem son nefesine kadar gül gibi bakti ananeme . Iste boyle ben eminim bu senin evlad en hayirli vatana millrte anaya babaya evlad cikacak. Nasibinde varsa ilerde erkek de olur olmasa da farketmrz sen bak guzel gunlere .

Canim büyük ihtimalle catlama sonrasi salgilanan asidik sivi ylerin cogunu öldürüyor

Canim senin bebisin 4d sinde paralel uzandığı icin kiz gözüküyor erkekler de o cikinti daha yukariya dogru oluyor .martinez diye bir doktorun youtube da 4d 10 haftalik bebeklerin videosu var orda gosteriyor cinsiyetleri oradan biliyorum ben de

Ca
Canim ikili test normalse hic kafana takma cunku biz gecen sene aynisini yeğenimde yasadik anneside kiz diye ilk basta biraz üzülmüştü ikinci kızdı cunku sonra dorduncu ayinda senin durum oldu onunda parlakligi coktu gezmedigimiz prof kalmadi hep gecer dediler. Ve nitekimde şükür ki daha dogmadan sekizinci ayinda kayboldu parlaklik. Ve sukurler etti . Kiz miz hikaye dedi yavrum sukur saglikli dogdu dedi

Bende hikaye olmadı canım kızlarım yoğun akıntım olduğu günler oldu.Oğlumda çattan sonra oldu.Birçok arkadaşımında oldu.Yani omlarında hikaye olmadı canım
Ben internet YouTube erkek bebek önerilenlere asla uymadım.Arkadaşımın kızları vardı ne yaptıysam bu yöntemi denemeyip kıbrısta cinsiyet tahini yaptı sonuç tutmadı .Ordaki doktorlar bu yöntemi desteklediklerini söyledi.Hatta ben ordaki doktorla bu yöntemi anlattım doktor da şansı artırıyor tüp bebekten sonra bu yöntemi destekliyorum dedi .Sadece bu yöntem değil erkeğin rolü çok fazla bunu sakın unutmayın bazı annelerin sadece oğlu oluyor her yöntemi denemelerine rağmen aynı şekilde kuz anneleri içinde geçerli.
Herşey birer vesile elbet .Yaradanın emridir sonuç

Oncekikle bebeginiz hayirli olsun. Kendinizi uzup yipratmayin bu sadece bir ihtimal. Umarim saglikla dogar ama down sendromlu bile olsa elbette bakimi diger bebeklere gore biraz daha falza ilgi isteyen bir bebek olacaktir ama kucaginiza aldiginzda eminim sevgisi herseyi unutturur. Caninizi sikmak icin soylemiyorum ama siz kendinizi her duruma hazirlarsaniz hayal kirikligi yasamazsiniz. Benim annemden bir ornek vereyim annem en kucuk kardesime hamileyken ( kardesim suan 13 yasinda) doktor bebek icin kesin down sendromlu dedi. Hatta hemsirelere hemen amaliyathaneyi hazilayin bebegi alalim dedi. Annem her durumda cocugu dogurmak istedigini soyleyince doktor anneme kizdi ve hem kizin var hem oglun memleketi sen mi dolduracaksin diye bagirip cocugun alinmasi gerektigini soyledi ama annem allah boyle verdiyse vardir bir bildigi deyip aldirmadi. Her kontrolde down sendromlu oldugunu soyledi doktor. Annem sadece dua etti tum akrabalar seferber oldu her namazda dualar ettiler. Sonuc kardesim sapasaglam dogdu. Hem de cok zeki bir cocuk oldu. Insallah siz de saglikla kucaginiza alirsiniz. Dualarimda sizi de unutmayacagim. Saglikli bir gebelik olsun insallah. Rabbim korktugunuzla karsilastirmasin gonlunuze ferahlilar versin.

Merhabalar ben bulamadin video yu bende bakim dedim ne yazsam cikar

Ne guzel annenin yaptigi sahıp cıkmıs bırakmamıs demekkı Annen hayırlı evlatmıs ınankı bılıyorum kızım hayırlı evlat olcak ama okadar kaptırmısım kı kendımı kızıyorum suan ıyı gelıyo bana burda okumak böyle şeyler çok sagolun destek ıcın alısacam bende sarılacam kızıma sımsıkı allah herkeze hayırlı evlat nasip etsin ınsallah

Cnm benim yumurtlama zamanın akintim cok olur şeffaf akintida çatladığı gun oluyo catladiktan sonra azaliyo ama hala akinti devam edip bunun avantajı ve dezavantajı nedir
Aslında kişü vucudunu tanırsa daha iyi oluypr ben mesela bazı ağlar kasığımdaki çatlama ağrısından uyuyamıyorum bile bazen hiç ağrımıyor

Tamam cnm aynı şeyi söylüyoruz beklememeliymişiz yazmuştım bende:))

Canim benim bir tanidigim kibrisli bir bayan orda bir arkadasi erkek bebek istedigi icin yaptiriyor ve o kisinin oglu oluyor ama bu yontem tup bebek degilmis sadece gun verip iliski oluyormus ben usteledim tup bebekmi diye hayir dedi ama ucret oduyormussun bana dedi sende gel yaptir diye bilmiyorum

Canim erkegin rolu derken neyi kasteddin

Canim o arkadasiniz burdaki yontemi denedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…