- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.121
Canım ne karışık işler yaMerhaba L Lilarengim1 canim aynen benim diyelim cuma gunu gece catlama olmustu o yumurta aki yoktu ama cok islaklik vardi ben ertesi gun dr dan kesin cTladi lafini duymadan denemek istemedim hep ona odaklanmistim cunki daha onceki takiplerimde olgunlasan yumurtamin 3 gun catlamadan kaldivini gormustum
Bende ertesi catlamadan sonraya odaklandimSEVECENIM dogru soyluyor kesin catlama olmazdan once birliktelik dHa mantikli
Ama insan sunu da dusunmeden edemiyor o kadar y den hic mi biri yum bulamadi ?!?!
Canım inşallah 3.de tutturucaz.Rabbim nasip edecek inşallah hep dua ediyorum.
Arkadaşlar erkek bebek için bir yöntem var.esınızın dogum yılına 4 sene ekliyorsunuz.kendı dogum tarihimize 3 yıl ekliyorsunuz.ekleye ekleye 2018 e en yakın seneye kadar geliyorsunuz.esınızın her zaman eski kanda olması lazım erkek bebek olması için.yanı en son değiştiren kanı siz olmalısınız erkek bebek için.doktor bir arkadaştan öğrenilmiş bir yöntem.hamıle arkadaşlar yapıp deneyebılırler.egerkı aynı senede degiştırılmişse bu sefer ay lara bakılıyor.
Anlamamakta haklısın canım biraz karışık bir yöntem.Kan nasil değiştirilio anlamadim
Amin cnm allah razı olsunGeçmiş olsun canım. Rabbim başka evlat acısı göstermesin.
Eşiniz 2017 de kan değiştirmiş.sız 2018 de degiştıreceksınız.yanı erkek olması için suan sizin kan değiştirdikten sonra gebe kalmalısınız.hangıayda dogmuşsanız o ay geçtikten sonra hamıle kalmalısınızEşim 1985 bende 1991 liyim yani nasil oluyo ben anlamadim
Eşiniz 2017 de kan değiştirmiş.sız 2018 de degiştıreceksınız.yanı erkek olması için suan sizin kan değiştirdikten sonra gebe kalmalısınız.hangıayda dogmuşsanız o ay geçtikten sonra hamıle kalmalısınız
Eşiniz 2017 de kan değiştirmiş.sız 2018 de degiştıreceksınız.yanı erkek olması için suan sizin kan değiştirdikten sonra gebe kalmalısınız.hangıayda dogmuşsanız o ay geçtikten sonra hamıle kalmalısınız
Eşiniz 1985 1989 1993 1997 2001 2005 2009 2013 2017 siz 1991 1994 1997 2000 2003 2006 2009 2012 2015. 2018Eşim 1985 bende 1991 liyim yani nasil oluyo ben anlamadim
Benim 2 oğlum var canım.tabı ben bu uygulamaya göre yapmadım.ama yani cinsiyetlerin öğrenmeden önce bu yöntemle erkek bebek olma ihtimallerinin olduğunu biliyordum.Tabı herşey Allah tan gelen birşey.hamıle arkadaşlar deneye bilirler.Bu arada cinsiyeti yada bebeği erkek olan arkadaşlar üzerinde denense keske benim kafam karıştı ya ben bu şubat ayında deneme yapacaktım simdi benim dogum ayımın tam netliği yok ocak sonu şubat yada mart bası bu ayların arasında doğmuşum ben bu testlerle birsey yapamam ki
Benim 2 oğlum var canım.tabı ben bu uygulamaya göre yapmadım.ama yani cinsiyetlerin öğrenmeden önce bu yöntemle erkek bebek olma ihtimallerinin olduğunu biliyordum.Tabı herşey Allah tan gelen birşey.hamıle arkadaşlar deneye bilirler.
hayır canım.hiç bır yontem denemedım ama dediğim gıbı bu yontemı bildigim için bir fıkrım vardı.Allah evlatlarımıza saglik uzun ömürler versin canm oğlanlarda denediydiniz yöntemler varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?