Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım ne karışık işler ya
Şimdi yum çatlamaya en yakınmı denemek lazım yoksa çatlar çatlamazmı nasıl anlayacağızki bunu
SEVECENIM sen doktora gitmedenmi deneme olmuştu.

Canım inşallah 3.de tutturucaz.Rabbim nasip edecek inşallah hep dua ediyorum.

Insallah diycem ama bana coookk uzak geliyor L Lilarengim1 um oyce agorlastim rabbim beni affetsin bu un buyumesi bile gozumde buyuyor yas 36 daha doguma 6 7 hafta var ne biliym allahim verirse verir.

Srn nasilisn canim benim bebegin iyi mi? Ben yazniyorum ama geceleri moral bulmak icin omuyorum

Yeni hamile olan arkadaslara allah saglik ve kolaylikla gecirmelerini dilerim hayirlisi ile gonullerince oglan olur insallah

Arkadaşlar erkek bebek için bir yöntem var.esınızın dogum yılına 4 sene ekliyorsunuz.kendı dogum tarihimize 3 yıl ekliyorsunuz.ekleye ekleye 2018 e en yakın seneye kadar geliyorsunuz.esınızın her zaman eski kanda olması lazım erkek bebek olması için.yanı en son değiştiren kanı siz olmalısınız erkek bebek için.doktor bir arkadaştan öğrenilmiş bir yöntem.hamıle arkadaşlar yapıp deneyebılırler.egerkı aynı senede degiştırılmişse bu sefer ay lara bakılıyor.

Kan nasil değiştirilio anlamadim

Peki esimin 1989 olma ihtimali de var bir 1989 deniliyo bir 1985

89 lü ise sonuç nasil degisir

Bunun geçerliliği gerçekmi yoksa ayni cin takvimi gibi mi

Bu arada cinsiyeti yada bebeği erkek olan arkadaşlar üzerinde denense keske benim kafam karıştı ya ben bu şubat ayında deneme yapacaktım simdi benim dogum ayımın tam netliği yok ocak sonu şubat yada mart bası bu ayların arasında doğmuşum ben bu testlerle birsey yapamam ki

Keşke cinsiyeti yada cocugu erkek olan arkadaşlar denemede doğruluk payı varsa ona gore daha netlik kazanırdı simdi içime şüphe girdi

Benim 2 oğlum var canım.tabı ben bu uygulamaya göre yapmadım.ama yani cinsiyetlerin öğrenmeden önce bu yöntemle erkek bebek olma ihtimallerinin olduğunu biliyordum.Tabı herşey Allah tan gelen birşey.hamıle arkadaşlar deneye bilirler.

Allah evlatlarımıza saglik uzun ömürler versin canm oğlanlarda denediydiniz yöntemler varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…