Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim benim esim 1982 li bende 1980 liyim banada bakarmisin rica etsem

Canim kizimda en son kani degistiren bendim hamile kaldigim yil kanim yenileniyordu esimin iki sene once yenilenmisti ama kizim oldu

Bu soylediginiz rus takvimi oluyor ve tam tersini söyler. Yani en taze kimin kaniysa cinsiyet o yönde daha baskin oluyor. Yani erkek bebek icin babanin kani taze olmali diye bilinir hep. Ben bu msjda tam tersini anladim yani kadinin kani daha taze olmali diyorsunuz öylemi anladim...

Ama bu olay cok karışık degilmi simdi doğduğun zmaandan beri nezaman kan değiştiğini bilemezsin ki tamam yıllara ekleme yapılarak hesaplama yapiliyo ama ya küçükken başından birsey gecipte kan değişmesi olmuş sa yada eşinde bunu cok bilemeyiz ki ben konuyu yanlis mi anladım bilmiyorum

Mesela küçükken parmağını cam kesmişti dikiş atmışlardı bunda kan değişimi oluyormu ayy sacmaliyormuyum ne

Cok dogru katılıyorum sana canim benim esimde 3 kere ameliyat olmus mesela

Hastanelerde alınan tahlil icin mi verilen kan yoksa kan bağışı gibi mi birde normal dogum da değişmez degilmi
Kan bağışı diye biliyorum.benım dogumda değişmedi yine erkek
Evet canım.Erkegınkı eski olmalıkı daha baskın olup bebegın cinsiyeti erkek olsun.Rus takviminde mesala benim iki oğlumuda kız olarak gösteriyor.Ama erkekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…