- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.141
Canim benim esim 1982 li bende 1980 liyim banada bakarmisin rica etsemArkadaşlar erkek bebek için bir yöntem var.esınızın dogum yılına 4 sene ekliyorsunuz.kendı dogum tarihimize 3 yıl ekliyorsunuz.ekleye ekleye 2018 e en yakın seneye kadar geliyorsunuz.esınızın her zaman eski kanda olması lazım erkek bebek olması için.yanı en son değiştiren kanı siz olmalısınız erkek bebek için.doktor bir arkadaştan öğrenilmiş bir yöntem.hamıle arkadaşlar yapıp deneyebılırler.egerkı aynı senede degiştırılmişse bu sefer ay lara bakılıyor.
Ama onda kan verme de etkiliyor eğer kan vermişseniz siz yenilenmiş oluyorsunuzdip notttKan nasil değiştirilio anlamadim
Evet arkadaşlar ameliyat yada kan verme gıbı durumlarda eskı kandaysa tekrar yenılemiş oluyor.Bu durumda değişebiliyor.Ama onda kan verme de etkiliyor eğer kan vermişseniz siz yenilenmiş oluyorsunuzdip nottt
Evet arkadaşlar ameliyat yada kan verme gıbı durumlarda eskı kandaysa tekrar yenılemiş oluyor.Bu durumda değişebiliyor.
Canim kizimda en son kani degistiren bendim hamile kaldigim yil kanim yenileniyordu esimin iki sene once yenilenmisti ama kizim olduArkadaşlar erkek bebek için bir yöntem var.esınızın dogum yılına 4 sene ekliyorsunuz.kendı dogum tarihimize 3 yıl ekliyorsunuz.ekleye ekleye 2018 e en yakın seneye kadar geliyorsunuz.esınızın her zaman eski kanda olması lazım erkek bebek olması için.yanı en son değiştiren kanı siz olmalısınız erkek bebek için.doktor bir arkadaştan öğrenilmiş bir yöntem.hamıle arkadaşlar yapıp deneyebılırler.egerkı aynı senede degiştırılmişse bu sefer ay lara bakılıyor.
Bende en son kim yenilenmişse o cinsiyet te oluyor diye duymuştumCanim kizimda en son kani degistiren bendim hamile kaldigim yil kanim yenileniyordu esimin iki sene once yenilenmisti ama kizim oldu
Bu soylediginiz rus takvimi oluyor ve tam tersini söyler. Yani en taze kimin kaniysa cinsiyet o yönde daha baskin oluyor. Yani erkek bebek icin babanin kani taze olmali diye bilinir hep. Ben bu msjda tam tersini anladim yani kadinin kani daha taze olmali diyorsunuz öylemi anladim...Arkadaşlar erkek bebek için bir yöntem var.esınızın dogum yılına 4 sene ekliyorsunuz.kendı dogum tarihimize 3 yıl ekliyorsunuz.ekleye ekleye 2018 e en yakın seneye kadar geliyorsunuz.esınızın her zaman eski kanda olması lazım erkek bebek olması için.yanı en son değiştiren kanı siz olmalısınız erkek bebek için.doktor bir arkadaştan öğrenilmiş bir yöntem.hamıle arkadaşlar yapıp deneyebılırler.egerkı aynı senede degiştırılmişse bu sefer ay lara bakılıyor.
Canim simdi esimin kanimi yenilenmis oluyor bir cevap yazarmisin esim1982 ben 1980 dogumluyum muhtemelen bu ay hamile kaldimEvet arkadaşlar ameliyat yada kan verme gıbı durumlarda eskı kandaysa tekrar yenılemiş oluyor.Bu durumda değişebiliyor.
Aynen bende oyle biliyorum canimBende en son kim yenilenmişse o cinsiyet te oluyor diye duymuştum
Canım ayınızıda geçmeniz gerekir.yıl a girince direk yenilemiş olmuyorsunuz.iilaki doğmuş olduğunuz ayı beklemeniz gerekiyor.Canim kizimda en son kani degistiren bendim hamile kaldigim yil kanim yenileniyordu esimin iki sene once yenilenmisti ama kizim oldu
Canim subat dogumluyum kizima temmuzda hamile kaldim 5 6 aylik yenilenmisti kanimCanım ayınızıda geçmeniz gerekir.yıl a girince direk yenilemiş olmuyorsunuz.iilaki doğmuş olduğunuz ayı beklemeniz gerekiyor.
Canim esinin dogum ayi hangisiCanim simdi esimin kanimi yenilenmis oluyor bir cevap yazarmisin esim1982 ben 1980 dogumluyum muhtemelen bu ay hamile kaldim
Cok dogru katılıyorum sana canim benim esimde 3 kere ameliyat olmus meselaAma bu olay cok karışık degilmi simdi doğduğun zmaandan beri nezaman kan değiştiğini bilemezsin ki tamam yıllara ekleme yapılarak hesaplama yapiliyo ama ya küçükken başından birsey gecipte kan değişmesi olmuş sa yada eşinde bunu cok bilemeyiz ki ben konuyu yanlis mi anladım bilmiyorum
Mesela küçükken parmağını cam kesmişti dikiş atmışlardı bunda kan değişimi oluyormu ayy sacmaliyormuyum ne
Esim kasim dogumlu ben mart canimCanim esinin dogum ayi hangisi
Himmm bende bademcik ameliyati oldum esimde apandisit oldu ama bilemedimCok dogru katılıyorum sana canim benim esimde 3 kere ameliyat olmus mesela
Kan bağışı diye biliyorum.benım dogumda değişmedi yine erkekHastanelerde alınan tahlil icin mi verilen kan yoksa kan bağışı gibi mi birde normal dogum da değişmez degilmi
Evet canım.Erkegınkı eski olmalıkı daha baskın olup bebegın cinsiyeti erkek olsun.Rus takviminde mesala benim iki oğlumuda kız olarak gösteriyor.Ama erkekler.Bu soylediginiz rus takvimi oluyor ve tam tersini söyler. Yani en taze kimin kaniysa cinsiyet o yönde daha baskin oluyor. Yani erkek bebek icin babanin kani taze olmali diye bilinir hep. Ben bu msjda tam tersini anladim yani kadinin kani daha taze olmali diyorsunuz öylemi anladim...
Bu soylediginiz rus takvimi oluyor ve tam tersini söyler. Yani en taze kimin kaniysa cinsiyet o yönde daha baskin oluyor. Yani erkek bebek icin babanin kani taze olmali diye bilinir hep. Ben bu msjda tam tersini anladim yani kadinin kani daha taze olmali diyorsunuz öylemi anladim...
Canim esinin 2018 kasim ayinda yenilecek kani senin 2016 mart ayinda yenilenmisEsim kasim dogumlu ben mart canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?