Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar takvimlere ona buna takilmayin ben burda binlerce msj okudum cikardiğim sonuç yumurtalama günü hatta ani ve islaklik buna dikkat edin. Birde şunu farkettim aralik ayinda doğum oranlarindaki erkek bebek orani müthis farkla önde buda mart ayinda deneme demek değerlendirin derim

Yok canım ufak tefek kazalardan kan değişmez.

Bende en son kimin yenilendiyse o cinsiyet oluyor diye biliyorum kizlarimda tuttu bu hamileligimdede eşimle ben aynı yıl yenilemisiz ben mayisim eşim eylül ekim ayında hamile kaldım şimdilik cinsiyetimiz erkek :)

Canim ayni seyi bende düşünüyorum aralik ayinda 10 bebek doğduysa 8i erkek cevremde hatta bir akrabamiz ilk oglunu 2016 aralikta dogum yapmisti bu aralikta ikinci oglunu dogurdu ilk ogluyla ayni ay da hamile kalmis diye konusuldu

Bende en son kimin yenilendiyse o cinsiyet oluyor diye biliyorum kizlarimda tuttu bu hamileligimdede eşimle ben aynı yıl yenilemisiz ben mayisim eşim eylül ekim ayında hamile kaldım şimdilik cinsiyetimiz erkek :)
Canim ozaman esin yeniyken ogluna kalmissin sende kimin yeniyse cinsiyet onunkinden oluyor

Canım o hesapla demin sen bana esminkiule yapmıştın simdi ben şubat ayında denesem ne olur bu hesaba gire ben 1991 doğumluyum esim ya 1989 yada 1985 demin yapmıştın bu iki yıla gore ne cikiyo şubat ayi
Yok canım ufak tefek kazalardan kan değişmez.

Canim Allahtan baska kimse bilemez kesinlikle inanmiyorum bu tarz seylere iki arkadasimada hep kiz gosteriyordu ikisinden oglu oldu. Insallah ogluna hamilesindir
Nasip canim elbette ki bir oglum olsun cok isterim ama olduktan sonra kizimda basimla beraber yarin saglikocagina gidip kan vericem bakayim sonuc ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…