- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.161
Canım birazdan tarihlere bakıp cevap vereyim.bu yöntem bir tahmin üzerine doktor bir arkadaştan öğrenilmiş bir yöntem.hersey Allah in taktırıCanim simdi esimin kanimi yenilenmis oluyor bir cevap yazarmisin esim1982 ben 1980 dogumluyum muhtemelen bu ay hamile kaldim
Karisik ya cok ince hesap gerektiriyorHimmm bende bademcik ameliyati oldum esimde apandisit oldu ama bilemedim
Yok canım ufak tefek kazalardan kan değişmez.Ama bu olay cok karışık degilmi simdi doğduğun zmaandan beri nezaman kan değiştiğini bilemezsin ki tamam yıllara ekleme yapılarak hesaplama yapiliyo ama ya küçükken başından birsey gecipte kan değişmesi olmuş sa yada eşinde bunu cok bilemeyiz ki ben konuyu yanlis mi anladım bilmiyorum
Mesela küçükken parmağını cam kesmişti dikiş atmışlardı bunda kan değişimi oluyormu ayy sacmaliyormuyum ne
Ocak ayinda hamile kaldiysan esinin yenilenmemis henuz seninki yeniyken kalmissin canimCanim esinin 2018 kasim ayinda yenilecek kani senin 2016 mart ayinda yenilenmis
Canim ayni seyi bende düşünüyorum aralik ayinda 10 bebek doğduysa 8i erkek cevremde hatta bir akrabamiz ilk oglunu 2016 aralikta dogum yapmisti bu aralikta ikinci oglunu dogurdu ilk ogluyla ayni ay da hamile kalmis diye konusulduKizlar takvimlere ona buna takilmayin ben burda binlerce msj okudum cikardiğim sonuç yumurtalama günü hatta ani ve islaklik buna dikkat edin. Birde şunu farkettim aralik ayinda doğum oranlarindaki erkek bebek orani müthis farkla önde buda mart ayinda deneme demek değerlendirin derim
Pardon 2015 yazicaktim canimCanim ayni seyi bende düşünüyorum aralik ayinda 10 bebek doğduysa 8i erkek cevremde hatta bir akrabamiz ilk oglunu 2016 aralikta dogum yapmisti bu aralikta ikinci oglunu dogurdu ilk ogluyla ayni ay da hamile kalmis diye konusuldu
Sızde bu yöntem tutmuş oluyor o zaman .Bende en son kimin yenilendiyse o cinsiyet oluyor diye biliyorum kizlarimda tuttu bu hamileligimdede eşimle ben aynı yıl yenilemisiz ben mayisim eşim eylül ekim ayında hamile kaldım şimdilik cinsiyetimiz erkek :)
Sagol canim 3.kizim gelicek desene saglikla gelsin insallahOcak ayinda hamile kaldiysan esinin yenilenmemis henuz seninki yeniyken kalmissin canim
Canim ozaman esin yeniyken ogluna kalmissin sende kimin yeniyse cinsiyet onunkinden oluyorBende en son kimin yenilendiyse o cinsiyet oluyor diye biliyorum kizlarimda tuttu bu hamileligimdede eşimle ben aynı yıl yenilemisiz ben mayisim eşim eylül ekim ayında hamile kaldım şimdilik cinsiyetimiz erkek :)
Sagol canim insan iste merak ediyorCanım birazdan tarihlere bakıp cevap vereyim.bu yöntem bir tahmin üzerine doktor bir arkadaştan öğrenilmiş bir yöntem.hersey Allah in taktırı
Canim Allahtan baska kimse bilemez kesinlikle inanmiyorum bu tarz seylere iki arkadasimada hep kiz gosteriyordu ikisinden oglu oldu. Insallah ogluna hamilesindirSagol canim 3.kizim gelicek desene saglikla gelsin insallah
Yok canım ufak tefek kazalardan kan değişmez.
Nasip canim elbette ki bir oglum olsun cok isterim ama olduktan sonra kizimda basimla beraber yarin saglikocagina gidip kan vericem bakayim sonuc ne olucakCanim Allahtan baska kimse bilemez kesinlikle inanmiyorum bu tarz seylere iki arkadasimada hep kiz gosteriyordu ikisinden oglu oldu. Insallah ogluna hamilesindir
Tabiki hepimiz icin oyle canim. Hayirlisi olsun insallahNasip canim elbette ki bir oglum olsun cok isterim ama olduktan sonra kizimda basimla beraber yarin saglikocagina gidip kan vericem bakayim sonuc ne olucak
Canim sen 2018 de kan yeniliceksin hangi ayda dogmustunCanım o hesapla demin sen bana esminkiule yapmıştın simdi ben şubat ayında denesem ne olur bu hesaba gire ben 1991 doğumluyum esim ya 1989 yada 1985 demin yapmıştın bu iki yıla gore ne cikiyo şubat ayi
Canim sen 2018 de kan yeniliceksin hangi ayda dogmustun
Esinde 1989 ve 1985 yilina gore (iki yildada yenileme ayni ) en son 2017 de kan yenilemis canimm dogum aylari da önemli bu hesaptaCanim sen 2018 de kan yeniliceksin hangi ayda dogmustun
Canim ozaman sen daha yenilememissin dogum ayinda yeniliceksin suanda esinin kani yeniBenimki ocak sonu şubat mart başı bu arada doğmuşum annem sağolsun 8 çocuğunun saatine kadar biliyo benimkini tek hatırlamıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?