- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.181
Esinde 1989 ve 1985 yilina gore (iki yildada yenileme ayni ) en son 2017 de kan yenilemis canimm dogum aylari da önemli bu hesapta
Canim ozaman sen daha yenilememissin dogum ayinda yeniliceksin suanda esinin kani yeni
Canim arkadasin hesaba gore erkegin kaninin eski olmasi lazimmis bu durumda esininki eski oldugu icin evet erkek ama ben bunun tam tersi diye biliyorum hamile kaldiginda kimin kani yeniyse cinsiyet onunkinden olur diye biliyorum benim hesabima göre de sen 2018 yilinda kan yenileyecegn icin dogum ayindan sonra hamile kaldiginda kanin yeni oldugu icin cinsiyet kız gösterirIki gün sonra regl bitiyo o hesapla 9 şubat zamanlarında yumurtlama zamanim eger hamile kalırsam ve 9 şubattan once doğmamışsam erkek bebek öncelikli degilmi
Kısaca şöyle ozetleyeyim canim sen kendi dogum ayindan once hamile kalirsan erkek sonra kalirsan kizCanim arkadasin hesaba gore erkegin kaninin eski olmasi lazimmis bu durumda esininki eski oldugu icin evet erkek ama ben bunun tam tersi diye biliyorum hamile kaldiginda kimin kani yeniyse cinsiyet onunkinden olur diye biliyorum benim hesabima göre de sen 2018 yilinda kan yenileyecegn icin dogum ayindan sonra hamile kaldiginda kanin yeni oldugu icin cinsiyet kız gösterir
Canim kanamam bugun bitti 10.gundeyim iyi olacaksin yarin bi olsun belki mucize yasarsin Allah bilir. Ben hep şükrediyorum canim daha kötüsü olabilir beterin beteri var diyorum. Denemeyi bilmiyorum canim şuan karmasiğim ama cevremdeki cogu kisi cok bekleme diyorlar kafam karisik bu konuda inanGecemavisim cnm durumun nasıl oldu bugün kaç günün oldu kürtaj olaliolali hangi ay deneme yapmayı dusunyorsun ya icimdicimden atamıyorumatamıyorum bir türlü keşke böyle bişey başımıza gelmeseydide bebislerimiz bizimle olsaydı ama çok şükür ki vardır bundada bir hayır ben yarın devlet hastanesine gidip baktiracam hiç kabullemek istemiyorum bu durumu ayrıca beyin bunu gebelik olduğunu algıladığı icinmi bnm goguslerim ağrıyor çok hassas bazen böyle üstündeki ve yanlardaki damarlar belirginlesmis resmen keşke bebisim bnmle olsaydı hiç aklımdan atamıyorum
Senin en ıyisi deneme için doktorla konusman gerekiyor çok şükür diyorum her akşam 2 rekat şükür namazı kiliyorum yatsı namazından sonra haklısın biliyorum beterin beteri vardir bebeği dogupta ölenler var onlar ne yapıyorlar allah korusun anne karnında bebeğinin kalbi duranlar var yanı bunların hepsini biliyorum yinede herşeye rağmen şükrediyorum hakkimizda hayırlısı olur inşallah goguslerim de çok ağrı varCanim kanamam bugun bitti 10.gundeyim iyi olacaksin yarin bi olsun belki mucize yasarsin Allah bilir. Ben hep şükrediyorum canim daha kötüsü olabilir beterin beteri var diyorum. Denemeyi bilmiyorum canim şuan karmasiğim ama cevremdeki cogu kisi cok bekleme diyorlar kafam karisik bu konuda inan
Sağol cnm dualarimizin kabul olması dileğiyle inşallah bizim elimizden bişey gekmiyorkigekmiyorki sen bişey yapasin cnm bizi dusunmen yeter çok sağol rabbim sana yasatmasin inşallah sağlıcakla kucağına alırsınPrensesim2016 Gecemavisim rabbim sizlerin yardimcisi olsun insallah bu gunleri cabucak atlatir bir an once de gonlunuzdekine hamile kalirsiniz. Keske sizin icin yapabilecegim bisey olsa da acinizi hafifletsem duadan baska bisey gelmiyor elimden. Allah gonlunuzden geceni hakkinizda hayirli eylesin. Zor zamanlarinizi unutturacak mutluluklar yasatsin insallah.
Canim benim Rabbim güzel gonlune gore versin. Allah razi olsun. Insallah gececek yakalayacaz sizi insallah.Prensesim2016 Gecemavisim rabbim sizlerin yardimcisi olsun insallah bu gunleri cabucak atlatir bir an once de gonlunuzdekine hamile kalirsiniz. Keske sizin icin yapabilecegim bisey olsa da acinizi hafifletsem duadan baska bisey gelmiyor elimden. Allah gonlunuzden geceni hakkinizda hayirli eylesin. Zor zamanlarinizi unutturacak mutluluklar yasatsin insallah.
Evet canım ben Mayıs dogumluyum kizlarima Mayıs haziranda kalmistimCanim ozaman esin yeniyken ogluna kalmissin sende kimin yeniyse cinsiyet onunkinden oluyor
Allah kabul etsin canim benim. Doktor 3 ay süre verdi ama ayni ay bile hamile kalan var bende 2 adet sonrasi dusunebilirim. Nasip kismet canim Rabbim birdaha yasatmasin. Ama ben ve esim bebek moduna girmistik simdi esim benden hevesli hersey nasip biraz toparlanmam lazim. Yarin haberini bekliyorum insallah hakkinda hayirlisi olsun kuzum. Rabbim dualarini kabul eylesinSenin en ıyisi deneme için doktorla konusman gerekiyor çok şükür diyorum her akşam 2 rekat şükür namazı kiliyorum yatsı namazından sonra haklısın biliyorum beterin beteri vardir bebeği dogupta ölenler var onlar ne yapıyorlar allah korusun anne karnında bebeğinin kalbi duranlar var yanı bunların hepsini biliyorum yinede herşeye rağmen şükrediyorum hakkimizda hayırlısı olur inşallah goguslerim de çok ağrı var
Canım. Tarihleri bize baktım eşiniz en son 2014 senesinde değiştirmiş.sızde en son 2016 senesinde yani eşiniz sizden önce değiştirmiş oluyor. benım söylediğim yönteme göre 2018 aralık ayına kadar erkek cocuk görünüyor.cunku eşiniz 2018 in aralığında kan değiştirecek.dıger arkadaşların söyledikleri yönteme göre kız.benım söylediğim yönteme göre erkek görünüyor.hamileysen cinsiyeti belli olduğu zaman yazarsan sevinirim.Bu arada arkadaşlar tabı herşeyi Allah bilir aksini kimse soyleyemez.benım söylediğim tahmini bir yontem.uygulayıp denenip tutuyormu tutmuyormu göre biliriz.Sagol canim insan iste merak ediyor
Inşallah canim benim Allah razi olsun.Gecemavisim Prensesim2016 inşallah güzel günler çok yakın her daim yaninizdayiz inşallah bebis haberlerinizi alacagimiz günler çok yakın
Sağol cnm allah razı olsun amin inşallah dualarimiz kabul olur allah büyüktur haber veririm inşallah ama aynı haberi verecegimden eminim çünkü değişen bişey olmayacak biliyorum bide doktorlar zaten genelde 3 ay diyorlar kurtajdan sonra ilaç verdiler m sanAAllah kabul etsin canim benim. Doktor 3 ay süre verdi ama ayni ay bile hamile kalan var bende 2 adet sonrasi dusunebilirim. Nasip kismet canim Rabbim birdaha yasatmasin. Ama ben ve esim bebek moduna girmistik simdi esim benden hevesli hersey nasip biraz toparlanmam lazim. Yarin haberini bekliyorum insallah hakkinda hayirlisi olsun kuzum. Rabbim dualarini kabul eylesin
Antibiyotiğini yaptim ben sen sadece agrin olursa agri kesici al dedi cnm ekstra bi ilac vermediSağol cnm allah razı olsun amin inşallah dualarimiz kabul olur allah büyüktur haber veririm inşallah ama aynı haberi verecegimden eminim çünkü değişen bişey olmayacak biliyorum bide doktorlar zaten genelde 3 ay diyorlar kurtajdan sonra ilaç verdiler m sanA
Çok sağol cnm allah razı olsun inşallah sizlerin güzel haberleriylede mutlu oluyorum rabbi kimseye yasatmasin çok zor bir durumGecemavisim Prensesim2016 inşallah güzel günler çok yakın her daim yaninizdayiz inşallah bebis haberlerinizi alacagimiz günler çok yakın
Anladım cnm geçmiş olsun inşallah rabbim bidaha yasatmazAntibiyotiğini yaptim ben sen sadece agrin olursa agri kesici al dedi cnm ekstra bi ilac vermedi
Bakalim hangi tahmin tutacakCanım. Tarihleri bize baktım eşiniz en son 2014 senesinde değiştirmiş.sızde en son 2016 senesinde yani eşiniz sizden önce değiştirmiş oluyor. benım söylediğim yönteme göre 2018 aralık ayına kadar erkek cocuk görünüyor.cunku eşiniz 2018 in aralığında kan değiştirecek.dıger arkadaşların söyledikleri yönteme göre kız.benım söylediğim yönteme göre erkek görünüyor.hamileysen cinsiyeti belli olduğu zaman yazarsan sevinirim.Bu arada arkadaşlar tabı herşeyi Allah bilir aksini kimse soyleyemez.benım söylediğim tahmini bir yontem.uygulayıp denenip tutuyormu tutmuyormu göre biliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?