Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
arkadaşlar banada yardımcı olabilirmisiniz ben 39 yaşındayım 2 kızım var bitane bebiş istiyoruz ama olmuyo dr gittim kis var ve yumurta rezervem çok düşükmüş 2 ay klomen kullandım olmadı akışına bıraktık 4 aydır gene olmadı dr belki olur belkide olmaz dedi yaşımdan dolayı şimdi sizlere sorum şu: aşılama ile olsa olurmu yani ssk yapıyomu eşim 40 yaşında o da hic dr gitmedi sperm testi icin ben Ankara dayım hangi hastaneye gitmeliyiz lütfen acil yardım

Çok geçmiş olsun cnm benim rabbim en kısa zamanda seninde gönlüne göre verir inşallah

Merhaba kızlar şimdi ben kürtaj olmasam sancim var belim çok ağrıyor sizce düşük yaparmiyim bu kese böyle kalmaya devam edersederse beni zehirleyebilirmi ben ondan korkuyorum
Cnm doktorun ne dediyse onu yap allah korusun zehirleyebilir tabi ilaç bazen veriyorlar düşmesi için sana vermediler sanırım

Hepinize hayırlı mutlu bi sabahlar dilerim Kızlar sizden biraz bilgi almak istiyorum ben dün adet oldum ve temizlendiğim gibi korunmayı bırakacam rabbiminde izni olursa çocuk düşünüyoruz ben gece habını bıraktığım için dün hasta oldum normalde düzenli ilaç aldığım için düzenli adet olıyordum normalde perşembe günü olacağıma dün hasta oldum şimdi bana neler yapmamda yardımcı olurmusunuz yumurtlama günüm ne zaman nasıl yapabilirim bana bilgi verirseniz çok sevinirim bide doktora mı gideyim yumurtlama günümü bilmek için ne yapabilirim

Cnm okudum sana yazmak istedim benimde ilk karnımda öldüğü için kürtaj oldum ve doktorum bana dedi korunmana gerek YÖK tekrardan başlayablirsin bizde hiç korunmadan devam ettik ve 7ay sonra doktor kontrolü verdiği ilaçla hamile kaldım bence kimseyi dinleme sen ne zaman hazır hissedersen kendini öyle yap cnm

Merhaba kızlar şimdi ben kürtaj olmasam sancim var belim çok ağrıyor sizce düşük yaparmiyim bu kese böyle kalmaya devam edersederse beni zehirleyebilirmi ben ondan korkuyorum

Canım düşük yapsan bile rahmi temizlemek için yine kürtaj olacaksın. Artık doktoruna güven bence onun söylediği gibi yap. Rabbim şifa versin bir an önce sağlıklı bir gebelik nasip etsin.

Kendikendine düşük yaparsan canin yanar asiri kan kaybedersin ve icerde parca kalabilir ve tekrar kürtaj olabilirsin cnm. Allah korusun ilaç yasaklandiği için piyasada yok millet ilaci kafasina göre kullandigi için malesef yasa cikmiş kaldırılmış 2013 yilindan beri yok. Kürtajdan korkma canim rahat ol sen bi yaa sadece siringa gibi birseyle aliyorlar keseyi kesme bicme yok aci yok tek hissettigin adet sancisi o kadar. Yarim saat sonra evine gidebilirsin

Canım daha fazla erteleme okuyorum yazamıyorum ama dualarım hep seninle aklımdasın kendini ihmal etme yani çok uzun oldu senin. Allah sağlıklı evlatları doldursun kucağını inşallah

Canım bende doğum kontrol hapları ile korunuyordum bıraktığım ay ovulasyon testi ile takip yaparak hamile kaldım sonra öğrendim ki kimyasal gebelikmiş. En iyisi 3 ay beklemek canım ama sen bilirsin tabi

Canım arkadaşım sen nasıl oldun kanamanın kesildi mi? Benim eşim istemiyor şubat demiştim ama yanaşmadı artık konuyu açmayacağım bende. Ama bugün adet olmam gerekiyor ara ara baş dönmem oluyor ve göğüslerim çok acıyor korunmasız ilişki de olmadı ama Allah istedikten sonra herşey olur Allahım ne olur diyorum sen kazara bana bir bebiş nasip et diye.

Canım düşük yapsan bile rahmi temizlemek için yine kürtaj olacaksın. Artık doktoruna güven bence onun söylediği gibi yap. Rabbim şifa versin bir an önce sağlıklı bir gebelik nasip etsin.
Amin cnm inşallah devleteki doktorlara güvenmiyorum bitane var guvendigim oda dogumhaned e nöbetçi olmadigi icin yapmıyor kurtaji

Merabalar. Seni kürtaj topiğinde görmüştüm. Doğum kontrol haplarini biraktiktan 1 ay sonra öneriliyor hamilelik. Sizin topiktekilerin çoğunun oğlu olmuş ve tesadüf ki hepsi ovulasyon testi kullanmiş. Sen kullanmismiydin o zaman

Canm öncelikle gecmis olsun umarim tez zamanda atlatırsın benim eltim bunda iki sene once hamileydi durumu kritik olduğu icin kürtaj bile yaoamiyolarmis nedenini tam bilmiyorum doktor doktor gezdiler en son bir doktor bir ilac vermiş bir kaç saat sonra düşer demis onlar hastaneden eve gelene kadar bebek düşmüştü

Sonra aynı eltim gecen aylarda tekrar hamile kaldi daha doktora gitmeden yine düşük yaptı dış gebelik miydi boş gebelik miydi bilmiyorim ama fotosunu artı bana kese düşmüştü ben fotoğrafı kadin doğumcumaa da attim oda keseye benziyor demisti kendiliginden duştu

Tabi seninki oyle olurmu bilmem ama beklersen de senide zehirleyebilir bak yeni hatırladım ilk düşugunde bebek içerde kalbi durmuştu eltim anlamamıştı zehirlenmeye gelmişti nokta ondan kürtaj cok tehlikeli demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…