- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.201
Hamilemıydınız bu arada
Bakalim hangi tahmin tutacak
Çok geçmiş olsun cnm benim rabbim en kısa zamanda seninde gönlüne göre verir inşallahDayanamadım bugün gittimGecemavisim cnm kaderlerimiz aynıymış bana da boş kese var diyorlar pazartesi gel kürtaj yapalım dedi doktor bebek ve kalp atışları yok dedi şimdiye kadar oluşması gerekiyor du dedi
Cnm doktorun ne dediyse onu yap allah korusun zehirleyebilir tabi ilaç bazen veriyorlar düşmesi için sana vermediler sanırımMerhaba kızlar şimdi ben kürtaj olmasam sancim var belim çok ağrıyor sizce düşük yaparmiyim bu kese böyle kalmaya devam edersederse beni zehirleyebilirmi ben ondan korkuyorum
Hayır ilaç vermediler CnmCnm doktorun ne dediyse onu yap allah korusun zehirleyebilir tabi ilaç bazen veriyorlar düşmesi için sana vermediler sanırım
Cnm okudum sana yazmak istedim benimde ilk karnımda öldüğü için kürtaj oldum ve doktorum bana dedi korunmana gerek YÖK tekrardan başlayablirsin bizde hiç korunmadan devam ettik ve 7ay sonra doktor kontrolü verdiği ilaçla hamile kaldım bence kimseyi dinleme sen ne zaman hazır hissedersen kendini öyle yap cnmKafam cok karisık canim herkes bisey soyluyor kimi diyor kürtajdan sonra ara verirsen zor hamile kalirsin 1 ay sonra başla kimi diyor 3 ay icinde hamile kalirsan dusuk riski cok. Hangisine inanacağimi sasirdim. Nasipte ne varsa o elbet ama nasil yapsam bilemiyorum
Merhaba kızlar şimdi ben kürtaj olmasam sancim var belim çok ağrıyor sizce düşük yaparmiyim bu kese böyle kalmaya devam edersederse beni zehirleyebilirmi ben ondan korkuyorum
O zaman git cnm kendiliğinden kese düşmez bence tekrar çok çok geçmiş olsun rabbim en koşa zamanda tekrar sağlıklı bi şekilde verir inşallah cnmHayır ilaç vermediler Cnm
Kendikendine düşük yaparsan canin yanar asiri kan kaybedersin ve icerde parca kalabilir ve tekrar kürtaj olabilirsin cnm. Allah korusun ilaç yasaklandiği için piyasada yok millet ilaci kafasina göre kullandigi için malesef yasa cikmiş kaldırılmış 2013 yilindan beri yok. Kürtajdan korkma canim rahat ol sen bi yaa sadece siringa gibi birseyle aliyorlar keseyi kesme bicme yok aci yok tek hissettigin adet sancisi o kadar. Yarim saat sonra evine gidebilirsinMerhaba kızlar şimdi ben kürtaj olmasam sancim var belim çok ağrıyor sizce düşük yaparmiyim bu kese böyle kalmaya devam edersederse beni zehirleyebilirmi ben ondan korkuyorum
Canım daha fazla erteleme okuyorum yazamıyorum ama dualarım hep seninle aklımdasın kendini ihmal etme yani çok uzun oldu senin. Allah sağlıklı evlatları doldursun kucağını inşallahMerhaba kızlar şimdi ben kürtaj olmasam sancim var belim çok ağrıyor sizce düşük yaparmiyim bu kese böyle kalmaya devam edersederse beni zehirleyebilirmi ben ondan korkuyorum
Hepinize hayırlı mutlu bi sabahlar dilerim Kızlar sizden biraz bilgi almak istiyorum ben dün adet oldum ve temizlendiğim gibi korunmayı bırakacam rabbiminde izni olursa çocuk düşünüyoruz ben gece habını bıraktığım için dün hasta oldum normalde düzenli ilaç aldığım için düzenli adet olıyordum normalde perşembe günü olacağıma dün hasta oldum şimdi bana neler yapmamda yardımcı olurmusunuz yumurtlama günüm ne zaman nasıl yapabilirim bana bilgi verirseniz çok sevinirim bide doktora mı gideyim yumurtlama günümü bilmek için ne yapabilirim
Canım arkadaşım sen nasıl oldun kanamanın kesildi mi? Benim eşim istemiyor şubat demiştim ama yanaşmadı artık konuyu açmayacağım bende. Ama bugün adet olmam gerekiyor ara ara baş dönmem oluyor ve göğüslerim çok acıyor korunmasız ilişki de olmadı ama Allah istedikten sonra herşey olur Allahım ne olur diyorum sen kazara bana bir bebiş nasip et diye.Kendikendine düşük yaparsan canin yanar asiri kan kaybedersin ve icerde parca kalabilir ve tekrar kürtaj olabilirsin cnm. Allah korusun ilaç yasaklandiği için piyasada yok millet ilaci kafasina göre kullandigi için malesef yasa cikmiş kaldırılmış 2013 yilindan beri yok. Kürtajdan korkma canim rahat ol sen bi yaa sadece siringa gibi birseyle aliyorlar keseyi kesme bicme yok aci yok tek hissettigin adet sancisi o kadar. Yarim saat sonra evine gidebilirsin
Amin cnm inşallah devleteki doktorlara güvenmiyorum bitane var guvendigim oda dogumhaned e nöbetçi olmadigi icin yapmıyor kurtajiCanım düşük yapsan bile rahmi temizlemek için yine kürtaj olacaksın. Artık doktoruna güven bence onun söylediği gibi yap. Rabbim şifa versin bir an önce sağlıklı bir gebelik nasip etsin.
Merabalar. Seni kürtaj topiğinde görmüştüm. Doğum kontrol haplarini biraktiktan 1 ay sonra öneriliyor hamilelik. Sizin topiktekilerin çoğunun oğlu olmuş ve tesadüf ki hepsi ovulasyon testi kullanmiş. Sen kullanmismiydin o zamanHepinize hayırlı mutlu bi sabahlar dilerim Kızlar sizden biraz bilgi almak istiyorum ben dün adet oldum ve temizlendiğim gibi korunmayı bırakacam rabbiminde izni olursa çocuk düşünüyoruz ben gece habını bıraktığım için dün hasta oldum normalde düzenli ilaç aldığım için düzenli adet olıyordum normalde perşembe günü olacağıma dün hasta oldum şimdi bana neler yapmamda yardımcı olurmusunuz yumurtlama günüm ne zaman nasıl yapabilirim bana bilgi verirseniz çok sevinirim bide doktora mı gideyim yumurtlama günümü bilmek için ne yapabilirim
Amin cnm allah razı olsun rabbim biz ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah cnmO zaman git cnm kendiliğinden kese düşmez bence tekrar çok çok geçmiş olsun rabbim en koşa zamanda tekrar sağlıklı bi şekilde verir inşallah cnm
Merhaba kızlar şimdi ben kürtaj olmasam sancim var belim çok ağrıyor sizce düşük yaparmiyim bu kese böyle kalmaya devam edersederse beni zehirleyebilirmi ben ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?