Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Anladım cnm sağol

Sağol cnm allah razı olsun senden haklısın cok gec oldu bugun 10.haftama girdim

Anladim cnm rabbim kimseyi bu duruma sokmasin cok kötü bir durum allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun inşallah

Evet cnm ilk gebeliğimde karnımda ölü olduğu için kürtaj olmustum ben hiç ovulasyon testi kullanmadım yeni ögrendim 3 ü bebeği rabbimde nasip ederse erkek olmasını isteriz tabi hayırlı ve Salih oldun inşallah o yüzden sizlerden bilgi alıp öyle deneyecem inşallah

Sana hep öyle dua ettim haberi olmadan kazara oğluna hamile kalirsin inşallahhh. Ne güzel olur stressiz ohh miss. Ah bu kocalar... hic belli olmaz canim Allah bilir. Bende durumlar karisik bugun 13.gün kürtajdan sonraki. Dün hic olmadi kanama ama bugün yine basladi şansimdan cok temizleme yapmayan doktora düştük ya uğraşmak istemedi kürtajda çok kaziyarak yada idda ettiği gibi rahme zarar vermemek için cok kazima yapmadim doğal yolla temizlensin istedim dediği gibi.... ortaya karisik bir durum ama bu gidişle kansiz kalacam orası kesin

Amin cnm inşallah devleteki doktorlara güvenmiyorum bitane var guvendigim oda dogumhaned e nöbetçi olmadigi icin yapmıyor kurtaji

Canım ben bir ctesi günü öğlen öğrenmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu ve h.sonu olduğu için kürtajı p.tesiye planladılar. O 2 gün geçmek bilmedi.. İçimde ve yaşamadığını bilmek mahvetti beni sürekli ağladım.. Sen bu konuda çok sabırlısın maşallah Allah gönlüne göre versin.

Insallah canim Rabbim nasibin eylesin gönlündekini burdaki bilgilerde vesilen olsun insallah. Beraber yürüyecegimiz bi arkadasimiz daha oldu. Oncelikle eczaneden ingiliz karbonatiyla basliyalim cnm hem saglik icinde öneriliyor. Günlük Icecegin bir kovanoz suya yaklasik 1 cay kaşığı karbinati karıştırıp iciyirsun gun icinde. Ama tadi igrenc ben icemiyom dersen 1 bardak suya 1 cay kasigi koyup tek seferde icecen. yesil cay şiddetle öneriyorum hem servikal siviyi artırıyor hem ph si yüksek hemde dogurganligi artiriyor. Istersen şu 1 ay beslenmene dikkat et hemde ilacin etkisi azalir. Muz yiyoruz hergun cnm. Bunlar tedbir Takdir yüce Allahimin..

Sağol cnm allah razı olsun senden haklısın cok gec oldu bugun 10.haftama girdim
Hepsi geçecek inşallah canım sen için ferah tut biz yanındayız hep.

Allah razı olsun canım dualar hep karşılıklı hep aklımdasınız buradaki dostluk çok başka kuzum sizinle olmak konuşmak çok iyi geliyor. Eylül demiştik ya eşimle o zaman ister ama bu sene erkek senesi deniliyor kuzum kaçırmak istemedim aslında Allah en iyisini bilir gerçi. Korunmasız ilişkim olmadı ama baş dönmesi falanda acaba dedirtiyor bana bakalım hayırlısı inşallah bakalım öyle bir haber olursa çok sevinirim ben ama eşimi bilmem

Allah razı olsun cnm benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah rabbim herkese her iki meyveden nasip etsin inşallah cnm dediklerini deneyecem cnm bide ben kendimi Çin takvimine çok kaptırmışım allahım sen günah yazma ama çok kişinin doğru çıkıyor kızlarımdada doğru çıktı o yüzden rabbim nasip ederde şubat ayı bırakmayı düşünüyorum cnm denerim olmasa artık 2 ay falan ara verip tekrar denerim cnm ama şubatta benim Çin takvimde erkek gösteriyor bide ovulasyon testi alıp bu ay deneyecem ben bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah cnm benim allah seninde dualarını kabul etsin inşallah en koşa zamanda cnm benim

Black5angel canım kaçtır yazıyorum bana cevap yazmadın sanırım görmeden atladın. Nasılsın nasıl gidiyor bakalım?
Cnm kusura bakma görmedim gerçekten görseydim kesin yazardım. İyiyim cnm sadece gece bulantım oluyor uyurken uykudan uyandırıyor. Ama gün içerisinde iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Cnm kusura bakma görmedim gerçekten görseydim kesin yazardım. İyiyim cnm sadece gece bulantım oluyor uyurken uykudan uyandırıyor. Ama gün içerisinde iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Bende görmediğini düşündüm canım zaten görsen neden yazmayasın ki? Çok sevindim inşallah daha da iyi geçsin inşallah gönlündekidir canım. Bende şükür iyiyim işte hep aynı. Eşim bu ay denememizi kabul etmedi bende konuyu açmayacağım bir daha. Korunmasız ilişki olmadı ama baş dönmem var bugün adet günüm beklemedeyim bakalım kazara olsa çok sevinirim

İnşallah cnm herşey gönlümüzce olsun. Rabbim sana da kazara bir oğlan nasip etsin inşallah. Hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz cnm. Olmazları olduran Rabbim inşallah gönlündekini sana nasip etsin. Benim de adete yakın çok başım dönmüştü ben hissetmiştim. Bir de adetten 5-6 gün önce çok belim ağrımıştı oradan da anladım.

Baş dönmem var canım birde göğüslerim çok acıyor ama adet içindir çünkü eşim hiç korunmamazlık yapmadı ama Allah takdir edince akan sular durur bakalım geçerse bir kaç gün belirti devam ederse yaparım test. Ama İzmire anneme gittik döndük derken yoruldum belki oda yapmıştır

AllAh yardımcımız olsun cnm inşallah bidaha yasatmaz bizlere

Çok sağolun canım destekleriniz için hepinize tessekur ederim

Canim doktorunu dinle ama baska doktorada git istersen icin rahat eder
Sağol cnm hangi doktorada gitsem bos artık çünkü başından beridir 4 5 tane doktor gezdim ayrı ayrı hepsi aynı şeyi söylüyor şimdi yine alttan muayene oldum kese hala boş yarın gelecem yatisim yapılacak doktora ilaçla düşürülmesini söyledim tamam dedi ilaçla dusurecez ama sonra kanaman çok olursa parça kalırsa seni kurtaja alacaz dedi

Canim hakkında hayırlısı olsun Rabbim bir daha yasatmasin inşallah

Hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm. Bizi de haberdar et. Senin oğlun olmasını canı yürekten istiyorum cnm. Rabbim inşallah nasip eder.

Cnm Allah'a emanet ol. Dikkat et kendine bize de haber ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…