Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dogum tarihini yazsana canim bioritime bakim sana

Canım rabbim kolaylık versin ınş gerek kalmaz küretaja tez zamanda sağlıkla atlatirsin ınş bu dönemi

Şimdiden çok geçmiş olsun cnm
Rabbim bir daha yaşatmasın

Canim yerinde olsam kürtaji secerdim senin kararın elbette ama ilacla düşmelerde parça kalma ihtimali oluyor tekrar kurtaj olma durumun olabilir. Kurtajdan kim korkuttu bukadar seni kuzum ya.

Hakkında hayılırlısı olur inşallah cnm benim çok çok geçmiş olsun

Çok sağol cnm 28/10/1989
13 şubata kadar kiz erkek eşit 13 şubattan 24 şubata kadar erkege yatkin günler canim. Ama genel şubat genel biortimin erkeğe yatkin. Sizde bakabilirsiniz arkadaslar bioritim yazarsaniz nete cikar mavi cizginin üstte oldugu gunler erkege yatkin kirmuzi cizginin ustte oldugu gunler kiza yatkin oluyormus tabi bununda bir hurafeden ibaret oldugunu belirtiim.

Çok sağol cnm Çin takvimine erkek diyor bakalım nasipte ne varsa o inşallah kalırım diyelim artık

Canım rabbim kolaylık versin ınş gerek kalmaz küretaja tez zamanda sağlıkla atlatirsin ınş bu dönemi
16.haftaya girmissin kuzum tebrikler zaman ne cabuk geciyor nasilsin. Ne zaman gidicen annesi kesinlestirmeye. Canim sen ne düşünüyorsun bu kurtaj sonrasi hamilelik durumunda

Prensesim2016 canim kalp atisini duyan doktora gittinmi yani duyduğu seyin gercekten kalp atisi olup olmadigini sorsaydın ne doktorlar var ya bi arkadasinda kesesini kist zannedip ilac vermis bitanesi düşmüş bebek Allahim beterinden korusun. Canim rahat ol gececek bu günlerde beraber ph diyeti yapcaz senle

16.haftaya girmissin kuzum tebrikler zaman ne cabuk geciyor nasilsin. Ne zaman gidicen annesi kesinlestirmeye. Canim sen ne düşünüyorsun bu kurtaj sonrasi hamilelik durumunda
canim.nasilsin? kac kere mesaj yazdim cevap yazmamissin burada.ya da ben.gormenisim.benim mayis ayinda 4haftalik kurtajim zorunlu kurtajim olmustu.doktor mutlaka 2ay korynmami soyledi oylede yaptim agustos ayi korunmayi birakip gebe kaldim.bence en az 1adet donemi gecirmen iyi gibi

Canim hakkini helal et ne olur. O dönemler inan bilincim bile yerinde degildi asiri unutkanlik var görmedim msjlarini özürdiliyorum. Canim bu gebeliginden öncemiydi kürtajin. Yoksa ilk gebeliginmiydi

Canim hakkini helal et ne olur. O dönemler inan bilincim bile yerinde degildi asiri unutkanlik var görmedim msjlarini özürdiliyorum. Canim bu gebeliginden öncemiydi kürtajin. Yoksa ilk gebeliginmiydi
anliyorum seni canim.insallah sikintilarin guzelliklerle sonuclanir.evet bu gebeligimden onceydi mayis 30unda kurtajim oldu son adet tarihim 25temmuz bu gebelikde

anliyorum seni canim.insallah sikintilarin guzelliklerle sonuclanir.evet bu gebeligimden onceydi mayis 30unda kurtajim oldu son adet tarihim 25temmuz bu gebelikde
Umut oldun bana Allah razi olsun canim. Kanamam devam ediyor azda olsa seninde boyle uzun surmusmuydu

Canim ya ben bu biortim ilk kez duyuyorum internette de bulamadim. benim icin de bakar misin sana zahmet olmazsa dogum tarihim 14-Eylul-1990. insan inanmasa da merak ediyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…