- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.241
Dogum tarihini yazsana canim bioritime bakim sanaAllah razı olsun cnm benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah rabbim herkese her iki meyveden nasip etsin inşallah cnm dediklerini deneyecem cnm bide ben kendimi Çin takvimine çok kaptırmışım allahım sen günah yazma ama çok kişinin doğru çıkıyor kızlarımdada doğru çıktı o yüzden rabbim nasip ederde şubat ayı bırakmayı düşünüyorum cnm denerim olmasa artık 2 ay falan ara verip tekrar denerim cnm ama şubatta benim Çin takvimde erkek gösteriyor bide ovulasyon testi alıp bu ay deneyecem ben bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah cnm benim allah seninde dualarını kabul etsin inşallah en koşa zamanda cnm benim
Amin inşallah cnmCanim hakkında hayırlısı olsun Rabbim bir daha yasatmasin inşallah
Sağol cnm haber veririm sağlıcakla kalınCnm Allah'a emanet ol. Dikkat et kendine bize de haber ver.
Canım rabbim kolaylık versin ınş gerek kalmaz küretaja tez zamanda sağlıkla atlatirsin ınş bu dönemiSağol cnm hangi doktorada gitsem bos artık çünkü başından beridir 4 5 tane doktor gezdim ayrı ayrı hepsi aynı şeyi söylüyor şimdi yine alttan muayene oldum kese hala boş yarın gelecem yatisim yapılacak doktora ilaçla düşürülmesini söyledim tamam dedi ilaçla dusurecez ama sonra kanaman çok olursa parça kalırsa seni kurtaja alacaz dedi
Şimdiden çok geçmiş olsun cnmSağol cnm hangi doktorada gitsem bos artık çünkü başından beridir 4 5 tane doktor gezdim ayrı ayrı hepsi aynı şeyi söylüyor şimdi yine alttan muayene oldum kese hala boş yarın gelecem yatisim yapılacak doktora ilaçla düşürülmesini söyledim tamam dedi ilaçla dusurecez ama sonra kanaman çok olursa parça kalırsa seni kurtaja alacaz dedi
Canim yerinde olsam kürtaji secerdim senin kararın elbette ama ilacla düşmelerde parça kalma ihtimali oluyor tekrar kurtaj olma durumun olabilir. Kurtajdan kim korkuttu bukadar seni kuzum ya.Sağol cnm hangi doktorada gitsem bos artık çünkü başından beridir 4 5 tane doktor gezdim ayrı ayrı hepsi aynı şeyi söylüyor şimdi yine alttan muayene oldum kese hala boş yarın gelecem yatisim yapılacak doktora ilaçla düşürülmesini söyledim tamam dedi ilaçla dusurecez ama sonra kanaman çok olursa parça kalırsa seni kurtaja alacaz dedi
Çok sağol cnm 28/10/1989Dogum tarihini yazsana canim bioritime bakim sana
Hakkında hayılırlısı olur inşallah cnm benim çok çok geçmiş olsunSağol cnm hangi doktorada gitsem bos artık çünkü başından beridir 4 5 tane doktor gezdim ayrı ayrı hepsi aynı şeyi söylüyor şimdi yine alttan muayene oldum kese hala boş yarın gelecem yatisim yapılacak doktora ilaçla düşürülmesini söyledim tamam dedi ilaçla dusurecez ama sonra kanaman çok olursa parça kalırsa seni kurtaja alacaz dedi
Dogum tarihini yazsana canim bioritime bakim sana
Canim bioritim nedirDogum tarihini yazsana canim bioritime bakim sana
13 şubata kadar kiz erkek eşit 13 şubattan 24 şubata kadar erkege yatkin günler canim. Ama genel şubat genel biortimin erkeğe yatkin. Sizde bakabilirsiniz arkadaslar bioritim yazarsaniz nete cikar mavi cizginin üstte oldugu gunler erkege yatkin kirmuzi cizginin ustte oldugu gunler kiza yatkin oluyormus tabi bununda bir hurafeden ibaret oldugunu belirtiim.Çok sağol cnm 28/10/1989
Çok sağol cnm Çin takvimine erkek diyor bakalım nasipte ne varsa o inşallah kalırım diyelim artık13 şubata kadar kiz erkek eşit 13 şubattan 24 şubata kadar erkege yatkin günler canim. Ama genel şubat genel biortimin erkeğe yatkin. Sizde bakabilirsiniz arkadaslar bioritim yazarsaniz nete cikar mavi cizginin üstte oldugu gunler erkege yatkin kirmuzi cizginin ustte oldugu gunler kiza yatkin oluyormus tabi bununda bir hurafeden ibaret oldugunu belirtiim.
16.haftaya girmissin kuzum tebrikler zaman ne cabuk geciyor nasilsin. Ne zaman gidicen annesi kesinlestirmeye. Canim sen ne düşünüyorsun bu kurtaj sonrasi hamilelik durumundaCanım rabbim kolaylık versin ınş gerek kalmaz küretaja tez zamanda sağlıkla atlatirsin ınş bu dönemi
AmiiiinnnnŞimdiden çok geçmiş olsun cnm
Rabbim bir daha yaşatmasın
canim.nasilsin? kac kere mesaj yazdim cevap yazmamissin burada.ya da ben.gormenisim.benim mayis ayinda 4haftalik kurtajim zorunlu kurtajim olmustu.doktor mutlaka 2ay korynmami soyledi oylede yaptim agustos ayi korunmayi birakip gebe kaldim.bence en az 1adet donemi gecirmen iyi gibi16.haftaya girmissin kuzum tebrikler zaman ne cabuk geciyor nasilsin. Ne zaman gidicen annesi kesinlestirmeye. Canim sen ne düşünüyorsun bu kurtaj sonrasi hamilelik durumunda
Canim hakkini helal et ne olur. O dönemler inan bilincim bile yerinde degildi asiri unutkanlik var görmedim msjlarini özürdiliyorum. Canim bu gebeliginden öncemiydi kürtajin. Yoksa ilk gebeliginmiydicanim.nasilsin? kac kere mesaj yazdim cevap yazmamissin burada.ya da ben.gormenisim.benim mayis ayinda 4haftalik kurtajim zorunlu kurtajim olmustu.doktor mutlaka 2ay korynmami soyledi oylede yaptim agustos ayi korunmayi birakip gebe kaldim.bence en az 1adet donemi gecirmen iyi gibi
anliyorum seni canim.insallah sikintilarin guzelliklerle sonuclanir.evet bu gebeligimden onceydi mayis 30unda kurtajim oldu son adet tarihim 25temmuz bu gebelikdeCanim hakkini helal et ne olur. O dönemler inan bilincim bile yerinde degildi asiri unutkanlik var görmedim msjlarini özürdiliyorum. Canim bu gebeliginden öncemiydi kürtajin. Yoksa ilk gebeliginmiydi
Umut oldun bana Allah razi olsun canim. Kanamam devam ediyor azda olsa seninde boyle uzun surmusmuyduanliyorum seni canim.insallah sikintilarin guzelliklerle sonuclanir.evet bu gebeligimden onceydi mayis 30unda kurtajim oldu son adet tarihim 25temmuz bu gebelikde
Canim ya ben bu biortim ilk kez duyuyorum internette de bulamadim. benim icin de bakar misin sana zahmet olmazsa dogum tarihim 14-Eylul-1990. insan inanmasa da merak ediyor iste.13 şubata kadar kiz erkek eşit 13 şubattan 24 şubata kadar erkege yatkin günler canim. Ama genel şubat genel biortimin erkeğe yatkin. Sizde bakabilirsiniz arkadaslar bioritim yazarsaniz nete cikar mavi cizginin üstte oldugu gunler erkege yatkin kirmuzi cizginin ustte oldugu gunler kiza yatkin oluyormus tabi bununda bir hurafeden ibaret oldugunu belirtiim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?