Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar sabah saglikocaginda kan vermistim. Az once aradim sonuc cikmis hcg degerim 1468 son adet tarihime gore 4+5 gunluk hamileyim. Sizce deger nasil ? erkek bebeklerde degerler daha yuksek cikiyormus benimki yuksek sayilir mi acaba?

Gittim ona cumartedi günü alttan muayene etti iste yolk sac var ama bebek oluşmamış kalp atışları yok dedi yanı bi ihtimal kalp atışı olabilir demişti ama yoktu bnmde ılk dusgumde ozelde bi doktora gidiyodum her ay bana sende kist var diyordu sonra 26 eylül son adet tarihim di 23 ekimde gittim bana yıne kist var dedi ve adet olmadığım için tahlil yaptı gebe çıktım ıki gün arayla tekrarladım değerim düşmüştü bende dedimki acaba keseykeseyi kistemi benzetti acaba çünkü o zaman gebeligim çok yeni başlıyordu zaten öyle böyle ilaç verdi düşük yaptım yanı bana her ay kist var diyordu yanı en son gebe kaldığım ay yıne kist var dedi ben dedim valla kesin bu hoca keseyi kiste benzetti

Allah yardimcin olsun canim duacinim

Merhabalar hanımlar nasılsınız ınsallah ıyısınızdır.suuuus4716 allah sabır versın ınsallah tez zamanda saglıgına kavusursun. Bogle beklemel cok zordur allah yar ve yardımcın olsun.sevegım sana da gecmıs olsun oglun hasta bronchıt mıs ınsallah hemen atlatır.elıfemm ne zaman gıdıyosun doktura.bende merak edıyorum ınsallah bunda net oglun olcak der.baskalarına umut olursun ben bıraz umutsuzluk verdım bılıyorum.bend zamanında okudugumda yontem yapıp kız olduguna bıraz moralım bozuluyodu.denemede olanlar sıze de allah yardımcınız olsun zor bılıyom testlerle felan ugrasma.ben toparlanıyorum ınsallah atlatacam 4 cu yu dusunmuyorum aslında yasım gectı dıyorum ama okuyorum benden buyukler dusunuyor.33 yasındayım bu arada.ama yıne kız olur dıye dusunup vazgecıyorum.burda kız cocugu buyutmek cok zor bence.bu arada hala arastırıyorum testde acaba yanlıslık olabılırmı dıye cunku yanılma payı varmıs ama cok kucukmus burdan bı kısı de yanılmıslar.kız demısler oglan oldugunu gormusler sonradan.bı yandan umut etmek ıstemıyorum alısım dıyorum kendımı avutmak ıstemıyorum ama kendım laf soz gecıremıyorum daha kımseye de soglemedım evden cıkmıyorum gıtsem sorcaklar ve ben hala hazır degılım.neyse kızlar allah sızın gonlunuzdekını verır ınsallah.

16.haftaya girmissin kuzum tebrikler zaman ne cabuk geciyor nasilsin. Ne zaman gidicen annesi kesinlestirmeye. Canim sen ne düşünüyorsun bu kurtaj sonrasi hamilelik durumunda
Sağol canım iyi gidiyor çok şükür gerçekten zaman çok hızlı geçiyor haftaya gitmeyi düşünüyorum ınş artık kesinlessin istiyorum.kürtaj demek kazitmak demek bazı doktorlar gerçekten çok kaziyorlar ve rahimi dokusunu inceltebiliyor en zararsızi vakumlu kürtaj canım sana hangisi uygulandı. doktorun eline bağlı diyim kısaca çünkü duymuşsundur kimisi hemen hamile kalıyor kimisi çok geç hamile kalıyor.

Vakumlu kürtaj uygulandı cnm. Cok kazima yapmadim dedi. Hakkımızda hayirlisi olsun cnm.

Sağol cnm rabbimn gonlundekini verir inşallah

Kızlar heryerden yazıyorum ama belki bu topic altından çıkar örnek dedim hcg yüksek oldugu halde vajinal yoldan bakıldıgında kesesi belli belirsiz gozuken ya da gozukmeyen var mı ? Benim hcg 3518 olmasına rağmen belli belirsiz dedi de doktor .

Normal canım 2 gün sonra karından bile görünür endişe etme

Doktor dış gebeliği akıldan uzak tutmamak lazım dedi de çok korktum yarın tekrar gidicem. Sık wc ve hafif bel ve çok hafif kasık agrısından baska da belirtim yok ve endişe ediyorum o yuzden. İnşallah dediğin gibi olur . Cumartesi gittiğimde bunları soylemişti bakalım yarın neler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…