Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canm 4 hafta civarı değerim 4bin civarıydı. Ama kese gözükmedi. Görmem gerekiyodu falan deyip saçmalayıp beni korkuttu. 2 gün sonra kendi doktorma gittim o gördü.

cumartesi değerin mi bu? Hiç bekleme o zaman başka dr a git yeme kendi kendi keseni gör rahatla dicem ama sen bebek görünmedi diyeceksin bu defa :)) Dr. arayı bu nedenle vermiş olabilir sabredersen hafta sonu belki bebeğini de görebilirsin

Canm 4 hafta civarı değerim 4bin civarıydı. Ama kese gözükmedi. Görmem gerekiyodu falan deyip saçmalayıp beni korkuttu. 2 gün sonra kendi doktorma gittim o gördü.
Ama seninki çok erkenmis hafta olarak , benim Sat 15 aralık ama ilişki tarihlerimi net biliyorum doktora 1 ve 3 ocak oldugunu soyledim ozaman geç döllenme de olabilir ama bu hcg ye gore net görmeliydik dış gebeliği de unutmayalım dedi. Anlayacagın cok korkuyorum o yüzden

Evet canım ctesi değerim bu, yarın tekrar gidiyorum nolur dua edin olumlu çıksın . Haklısın kese görsek bebek nerde dicez cunku Haziranda da kese görmemize rağmen ne kalp atısı ne bebek yoktu kürtaj olmuştum o yüzden cok korkuyorum zaten

Allah korktuğuna uğratmasın canım inşallah güzel haberlerle döneceksin hiç merak etme ve olumlu ol Stres = Zarar

Banada dış gebelik falan dedi. Hatta ayrıntılı usg ye sokturdu kendi alttan muayene etti yine göremedi. Sonra kendi doktorm bana herkeste hcg farklı artar kiminde yavaş kiminde hızlı dedi. İkiz gebelik veya erkek bebeklerdede hcg yüksek çıkıyo. Hiç sıkıntı yapma benim moralimi nöbetçi doktor çok bozmuştu. Sırf kastığım için kendimi çok ağrım oldu. Hiç kafana takma canm.

Canım çok sağol moral oldun umut oldun Senin minik kaç haftalık şimdi ? Gördün mü kalp atışını?

Haftaya ınş canım.rabbim hiç olmadık zamanda hayırlı salih bir oğul versin sana da ınş canım.yasin hiç geç değil.nasibinde varsa o zaten gelip seni bulucak ınş.gebeliginin kalan kısmını kendine zehir etme nolursun kim ne derse desin he de geç esin arkanda olsun yeter.ilk zamanlar çok zor olucak belki ama ilerde buyuduklerinde en büyük destekcilerin olucak,onları hayal edip kendini mutlu etmeye çalış.ben hep öyle yaptım kendime kız olursa millet biraz konuşur eder kaparim kapımı uzenleri Allaha havale ederim evime evlatlarına bakarım dedim.ömür boyu gururlandirirlar sizleri ins.rabbim layıkıyla yetiştirmeyi nasip etsin canım.

Son düzenleme:
Canım çok sağol moral oldun umut oldun Senin minik kaç haftalık şimdi ? Gördün mü kalp atışını?
Benim 14 haftalık oldu. Ki benim hcg yüksekliğide oğlum olacağından dolayı öyle çıkmıştı galiba. Canm yüksek tut moralini aynı şeyleri yaşadım senle. Doktorlar konuşuyo öyle.

Canım hcg 1500 olduğunda vajinal cook küçük kese belli olur. Doktorlar bazen iyi goruntuleyemiyorlar aletleri eski oluyor hiç kafana takma su an için beklemekten başka çare yok.rabbim korktuguna ugratmasin sağlıklı gebelik olur ins.moralini bozma nolur hormonlarin ona göre çalışıyor.

Canım bazen aletleri eski oluyor bazen çok iyi görüntüleme yapamıyorlar bebeğin yerlesimine göre görememiş olabilir.
İnşallah canım haziranda da kürtaj olmuştum o yuzden insan bir kere yaşayınca yenisi sorunsuz olsun istiyor ama bu seferde böyle bir hikayeyle karşılaştım ve inanılmaz üzüldüm. Ne kadar zormus aslında bu işi tutturmak senin elinde de olan birşey değil

Amin ınş rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin ınş herşey Allah tan duadan başka elden ne gelir.rabbim korktuguna ugratmasin canım amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…