- 19 Aralık 2017
- 185
- 221
- 18
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.281
Canm 4 hafta civarı değerim 4bin civarıydı. Ama kese gözükmedi. Görmem gerekiyodu falan deyip saçmalayıp beni korkuttu. 2 gün sonra kendi doktorma gittim o gördü.Kızlar heryerden yazıyorum ama belki bu topic altından çıkar örnek dedimhcg yüksek oldugu halde vajinal yoldan bakıldıgında kesesi belli belirsiz gozuken ya da gozukmeyen var mı ? Benim hcg 3518 olmasına rağmen belli belirsiz dedi de doktor .
Doktor dış gebeliği akıldan uzak tutmamak lazım dedi de çok korktumyarın tekrar gidicem. Sık wc ve hafif bel ve çok hafif kasık agrısından baska da belirtim yok ve endişe ediyorum o yuzden. İnşallah dediğin gibi olur . Cumartesi gittiğimde bunları soylemişti bakalım yarın neler olucak
Ama seninki çok erkenmis hafta olarak , benim Sat 15 aralık ama ilişki tarihlerimi net biliyorum doktora 1 ve 3 ocak oldugunu soyledim ozaman geç döllenme de olabilir ama bu hcg ye gore net görmeliydik dış gebeliği de unutmayalım dedi. Anlayacagın cok korkuyorum o yüzdenCanm 4 hafta civarı değerim 4bin civarıydı. Ama kese gözükmedi. Görmem gerekiyodu falan deyip saçmalayıp beni korkuttu. 2 gün sonra kendi doktorma gittim o gördü.
benim ilk 4gun cok az oldu kanama .ama 5ci gun cok yogun kanama gecirdim.10gune kadar surdu bitdi sonraUmut oldun bana Allah razi olsun canim. Kanamam devam ediyor azda olsa seninde boyle uzun surmusmuydu
Evet canım ctesi değerim bu, yarın tekrar gidiyorum nolur dua edin olumlu çıksın . Haklısın kese görsek bebek nerde dicez cunku Haziranda da kese görmemize rağmen ne kalp atısı ne bebek yoktu kürtaj olmuştumcumartesi değerin mi bu? Hiç bekleme o zaman başka dr a git yeme kendi kendi keseni gör rahatla dicem ama sen bebek görünmedi diyeceksin bu defa :)) Dr. arayı bu nedenle vermiş olabilir sabredersen hafta sonu belki bebeğini de görebilirsin
Evet canım ctesi değerim bu, yarın tekrar gidiyorum nolur dua edin olumlu çıksın . Haklısın kese görsek bebek nerde dicez cunku Haziranda da kese görmemize rağmen ne kalp atısı ne bebek yoktu kürtaj olmuştumo yüzden cok korkuyorum zaten
Canım çok teşekkurler insanın böyle anlarda bir umuda ihtiyacı oluyor çok yardımcı oldun teşekkür ederimAllah korktuğuna uğratmasın canım inşallah güzel haberlerle döneceksin hiç merak etme ve olumlu olStres = Zarar
Banada dış gebelik falan dedi. Hatta ayrıntılı usg ye sokturdu kendi alttan muayene etti yine göremedi. Sonra kendi doktorm bana herkeste hcg farklı artar kiminde yavaş kiminde hızlı dedi. İkiz gebelik veya erkek bebeklerdede hcg yüksek çıkıyo. Hiç sıkıntı yapma benim moralimi nöbetçi doktor çok bozmuştu. Sırf kastığım için kendimi çok ağrım oldu. Hiç kafana takma canm.Ama seninki çok erkenmis hafta olarak , benim Sat 15 aralık ama ilişki tarihlerimi net biliyorum doktora 1 ve 3 ocak oldugunu soyledim ozaman geç döllenme de olabilir ama bu hcg ye gore net görmeliydik dış gebeliği de unutmayalım dedi. Anlayacagın cok korkuyorum o yüzden
Tşk ederim canım.İlaç buhar verdi .Nefes almaktan zorluk ekiyor.3 güne kadar iyileşmez ise yatıracam dedi.Süt içemiyor zavallım kaç günde zayıflayıp süzülmüşSEVECENIM nasıl oldu oğlun çok geçmiş olsun inşallah rahatlamıştır
Canım çok sağol moral oldun umut oldun Senin minik kaç haftalık şimdi ? Gördün mü kalp atışını?Banada dış gebelik falan dedi. Hatta ayrıntılı usg ye sokturdu kendi alttan muayene etti yine göremedi. Sonra kendi doktorm bana herkeste hcg farklı artar kiminde yavaş kiminde hızlı dedi. İkiz gebelik veya erkek bebeklerdede hcg yüksek çıkıyo. Hiç sıkıntı yapma benim moralimi nöbetçi doktor çok bozmuştu. Sırf kastığım için kendimi çok ağrım oldu. Hiç kafana takma canm.
Tşk ederim canım.İlaç buhar verdi .Nefes almaktan zorluk ekiyor.3 güne kadar iyileşmez ise yatıracam dedi.Süt içemiyor zavallım kaç günde zayıflayıp süzülmüş
Haftaya ınş canım.rabbim hiç olmadık zamanda hayırlı salih bir oğul versin sana da ınş canım.yasin hiç geç değil.nasibinde varsa o zaten gelip seni bulucak ınş.gebeliginin kalan kısmını kendine zehir etme nolursun kim ne derse desin he de geç esin arkanda olsun yeter.ilk zamanlar çok zor olucak belki ama ilerde buyuduklerinde en büyük destekcilerin olucak,onları hayal edip kendini mutlu etmeye çalış.ben hep öyle yaptım kendime kız olursa millet biraz konuşur eder kaparim kapımı uzenleri Allaha havale ederim evime evlatlarına bakarım dedim.ömür boyu gururlandirirlar sizleri ins.rabbim layıkıyla yetiştirmeyi nasip etsin canım.Merhabalar hanımlar nasılsınız ınsallah ıyısınızdır.suuuus4716 allah sabır versın ınsallah tez zamanda saglıgına kavusursun. Bogle beklemel cok zordur allah yar ve yardımcın olsun.sevegım sana da gecmıs olsun oglun hasta bronchıt mıs ınsallah hemen atlatır.elıfemm ne zaman gıdıyosun doktura.bende merak edıyorum ınsallah bunda net oglun olcak der.baskalarına umut olursun ben bıraz umutsuzluk verdım bılıyorum.bend zamanında okudugumda yontem yapıp kız olduguna bıraz moralım bozuluyodu.denemede olanlar sıze de allah yardımcınız olsun zor bılıyom testlerle felan ugrasma.ben toparlanıyorum ınsallah atlatacam 4 cu yu dusunmuyorum aslında yasım gectı dıyorum ama okuyorum benden buyukler dusunuyor.33 yasındayım bu arada.ama yıne kız olur dıye dusunup vazgecıyorum.burda kız cocugu buyutmek cok zor bence.bu arada hala arastırıyorum testde acaba yanlıslık olabılırmı dıye cunku yanılma payı varmıs ama cok kucukmus burdan bı kısı de yanılmıslar.kız demısler oglan oldugunu gormusler sonradan.bı yandan umut etmek ıstemıyorum alısım dıyorum kendımı avutmak ıstemıyorum ama kendım laf soz gecıremıyorum daha kımseye de soglemedım evden cıkmıyorum gıtsem sorcaklar ve ben hala hazır degılım.neyse kızlar allah sızın gonlunuzdekını verır ınsallah.
Çok iyi canım rahime zarar vermemiş o zaman kolay hamile kalirsin Allah in izniyleVakumlu kürtaj uygulandı cnm. Cok kazima yapmadim dedi. Hakkımızda hayirlisi olsun cnm.
Benim 14 haftalık oldu. Ki benim hcg yüksekliğide oğlum olacağından dolayı öyle çıkmıştı galiba. Canm yüksek tut moralini aynı şeyleri yaşadım senle. Doktorlar konuşuyo öyle.Canım çok sağol moral oldun umut oldun Senin minik kaç haftalık şimdi ? Gördün mü kalp atışını?
İnşallah canımmm Allah sağlık versin hepimize inşallah yürekten diliyorumBenim 14 haftalık oldu. Ki benim hcg yüksekliğide oğlum olacağından dolayı öyle çıkmıştı galiba. Canm yüksek tut moralini aynı şeyleri yaşadım senle. Doktorlar konuşuyo öyle.
Canım hcg 1500 olduğunda vajinal cook küçük kese belli olur. Doktorlar bazen iyi goruntuleyemiyorlar aletleri eski oluyor hiç kafana takma su an için beklemekten başka çare yok.rabbim korktuguna ugratmasin sağlıklı gebelik olur ins.moralini bozma nolur hormonlarin ona göre çalışıyor.Kızlar heryerden yazıyorum ama belki bu topic altından çıkar örnek dedimhcg yüksek oldugu halde vajinal yoldan bakıldıgında kesesi belli belirsiz gozuken ya da gozukmeyen var mı ? Benim hcg 3518 olmasına rağmen belli belirsiz dedi de doktor .
Çok sağol çare yok haklısın beklicemCanım hcg 1500 olduğunda vajinal cook küçük kese belli olur.su an için beklemekten başka çare yok.rabbim korktuguna ugratmasin sağlıklı gebelik olur ins.moralini bozma nolur hormonlarin ona göre çalışıyor.
Canım bazen aletleri eski oluyor bazen çok iyi görüntüleme yapamıyorlar bebeğin yerlesimine göre görememiş olabilir.Çok sağol çare yok haklısın beklicem
İnşallah canım haziranda da kürtaj olmuştum o yuzden insan bir kere yaşayınca yenisi sorunsuz olsun istiyor ama bu seferde böyle bir hikayeyle karşılaştım ve inanılmaz üzüldüm. Ne kadar zormus aslında bu işi tutturmakCanım bazen aletleri eski oluyor bazen çok iyi görüntüleme yapamıyorlar bebeğin yerlesimine göre görememiş olabilir.
Amin ınş rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin ınş herşey Allah tan duadan başka elden ne gelir.rabbim korktuguna ugratmasin canım amin aminİnşallah canım haziranda da kürtaj olmuştum o yuzden insan bir kere yaşayınca yenisi sorunsuz olsun istiyor ama bu seferde böyle bir hikayeyle karşılaştım ve inanılmaz üzüldüm. Ne kadar zormus aslında bu işi tutturmaksenin elinde de olan birşey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?