Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım benim de bakar mısın doğum tarihim 08/081989

Hakkinda hayirlisi olsun canim

Amın ınsallah canım gercektende hamılelıgın tadını cıkaramadım bunda bı baska oldu ılk haftalar kız mı oglam mı belırtıler aradım ogle stres yaptım ogrenseydım keske bı cınsıyetını dedım.ogrendımde noldu sımdı de keske ogrenmeseydım hıc dedım.nasıp degılmıs.evet kapımı kaparım otururum kızlarımnan evımde.sukur esım yanımda kızıyo hatta bana uzuluyom dıye allahtan gelene uzulme gunaha gırıyon dıyo sevınıyo o bıle kız ısımlerı aramaya basladı.bende alisirim insallah en kisa zamanda ve geriye kalan hamilelimin tadini cikaririm.insallah haftaya iyi haberlerle gelirsin ama biliyorum ki sana kiz desede doktor sen hic uzulmicen.okudumdan biliyorum ilk kontrolde kiz denildi ama sen okadar olgun davrandin ki hic isyan etmedin.benimki simdi biraz isyan etmek oluyo.insallah rabbim efeder beni.

Canim Allahtan baska kimse bilemez kesinlikle inanmiyorum bu tarz seylere iki arkadasimada hep kiz gosteriyordu ikisinden oglu oldu. Insallah ogluna hamilesindir
Aynen katılıyorum canım. Bende kızım için hesapladım 2014 Aralık’ta hamile kalmıştım eşimin kanı 2014 kasımda yenilenmiş. Benimki 2015te yenilenmiş. Buna göre benim oğlumun olması gerekirdi.

Hanımlar ben 16 haftaligim çok yemek yiyemiyorum kilo almadım henüz iki gündür yemekten sonra midem ağrıyor bebek daha asagida saniyorum mideye baskı yapmaz sanırım sizde böyle bir durum varmı
Bugün aylık kontrolum vardı doktorum hastaneden ayrılmış persembeye başka doktora randevu aldım inşallah hakkimda hayırlısı olur ama bu mide ağrısı çok rahatsızlık veriyor acaba fazla yiyincemi oluyor

Tşk ederim canım.İlaç buhar verdi .Nefes almaktan zorluk ekiyor.3 güne kadar iyileşmez ise yatıracam dedi.Süt içemiyor zavallım kaç günde zayıflayıp süzülmüş
Oy Allah şifa versin insallah yatışa gerek kalmadan atlatirsiniz canim cok gecmis olsun.

I
Cok gecmis olsun canim

Erkek bebek bekleyen tüm arkadaslarimda hep ayni sorun oldu canim bi ilaç var gaviskonmudur yanlista hatirliyor olabilirim onu kullanmislardi hep yani doktorlari vermisti. Gecer insallah canim Allah yardimcin olsun

Erkek bebek bekleyen tüm arkadaslarimda hep ayni sorun oldu canim bi ilaç var gaviskonmudur yanlista hatirliyor olabilirim onu kullanmislardi hep yani doktorlari vermisti. Gecer insallah canim Allah yardimcin olsun
Peki erken değilmi canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Allah razı olsun eşinden bak çok şükür o yanında ya gerisini boşver.isyankar görme kendini canım yaşadığımız ani üzücü olayların hepsinde şok inkar -kizginlik isyan-depresyon ve sonrasında kabullenme evrelerinden geçiyoruz.rabbim gönlüne ferahlık versin ınş.benimkide hala kesin değil inan kız olursa hiç uzulmiycem çünkü elimden geleni yaptım çok dua ettim her gece imsaktan önce kalkıp çok dua ettim eğer olmadiysada elbet dualarimin karşılığını başka yerden alacağıma inanıyorum.rabbim hayirlisini versin kizida erkegide ınan bize kalmıyor hepsi evlenip gidiyorlar ama ışte nefis insanoğlu nankoruz hep olmayanı istiyoruz.rabbim ikisinin de eksikliğini vermesin.kız evlat yine erkekten hep öndedir benim için çünkü anneye babaya bir tık daha düşkün.

Canım benim adetim yarin tamamen temizleniyorum Allahin izniyle tahmini 9 şubat gibi yumurtlama günü ya bir gün öncesi ya sonrası sen biokadin önermiştin ya hani herkes duo hee türlü ilaç yumurtlamayi etkiliyor ne yapsam bilemedim sence kullansam mi ki kullanıcıya yumurtlamayi sarsar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…