- 6 Temmuz 2017
- 45
- 91
- 3
- 47
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.321
kızlarrrrr mj görmediniz mi cevap yok da merakla bekliyorumarkadaşlar banada yardımcı olabilirmisiniz ben 39 yaşındayım 2 kızım var bitane bebiş istiyoruz ama olmuyo dr gittim kis var ve yumurta rezervem çok düşükmüş 2 ay klomen kullandım olmadı akışına bıraktık 4 aydır gene olmadı dr belki olur belkide olmaz dedi yaşımdan dolayı şimdi sizlere sorum şu: aşılama ile olsa olurmu yani ssk yapıyomu eşim 40 yaşında o da hic dr gitmedi sperm testi icin ben Ankara dayım hangi hastaneye gitmeliyiz lütfen acil yardım
Ayyy hadi inşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah. En son adetim 17 aralık idi ovülasyon 30 Aralık idi cnm. Dediğin doğru aralık sonu hamile kalmış oluyorum. Allah razı olsunCanim gebelik haftana gore tahmin yapinca aralik ayinin son haftalarina dogru hamile kaldin diye düsünup o haftalara baktim 21 araliktan sonrasi erkege yatkin hadi inşallahh
Benim de çok midem ağrıyor cnm hatta en başından beri çok rahatsız edici bir de benim daha yeni olduğu için ilaç da kullanamıyorum. Rabbim şifa versin. Hatta şimdi bile ağrıyor.Hanımlar ben 16 haftaligim çok yemek yiyemiyorum kilo almadım henüz iki gündür yemekten sonra midem ağrıyor bebek daha asagida saniyorum mideye baskı yapmaz sanırım sizde böyle bir durum varmı
Bugün aylık kontrolum vardı doktorum hastaneden ayrılmış persembeye başka doktora randevu aldım inşallah hakkimda hayırlısı olur ama bu mide ağrısı çok rahatsızlık veriyor acaba fazla yiyincemi oluyor
Amiiiinnn inşaallahhh arkadaşim çok tesekkurederimKızlar ikinizinde Allah yardımcısı olsun. Bir an evvel şifa ve sağlıklı hayırlı oğlanlar diliyorum sizeGecemavisim Prensesim2016
Ayyy hadi inşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah. En son adetim 17 aralık idi ovülasyon 30 Aralık idi cnm. Dediğin doğru aralık sonu hamile kalmış oluyorum. Allah razı olsun
Amin cümlemize inşallah cnminsallah canim Rabbim saglik afiyet versin
Canim internetten bende baktim ama ingilizce falan cikti anlamadim rica etsem benim bioritmime de bakar misin 01.03.1980 dogumluyum 25 aralik son adet tarihimdi 06.01.2018 ovulasyon tarihimdiDogum tarihini yazsana canim bioritime bakim sana
Hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm. Bizi de haberdar et. Senin oğlun olmasını canı yürekten istiyorum cnm. Rabbim inşallah nasip eder.
Tşk ederim canım.İlaç buhar verdi .Nefes almaktan zorluk ekiyor.3 güne kadar iyileşmez ise yatıracam dedi.Süt içemiyor zavallım kaç günde zayıflayıp süzülmüş
1 mart 1980 dogum tarihin dimi canim 6 ocak kiz daha baskin ama erkegede yatkinCanim internetten bende baktim ama ingilizce falan cikti anlamadim rica etsem benim bioritmime de bakar misin 01.03.1980 dogumluyum 25 aralik son adet tarihimdi 06.01.2018 ovulasyon tarihimdi
Canim bu ay olarak degil güne bakiliyor yani her ay erkege yatkin kiza yatkin gunler oluyor yani tahmini ovulasyon tarihini verirsen bakariz insallah ama subat ayina baktim cogu kiza yatkin gunlerinGecemavisim kuzum banada baksana ya meraktayım bu sene hangi aylar erkeğe yatkın? 17/02/1990
Eylül ayı canım düşünüyoruz yaCanim bu ay olarak degil güne bakiliyor yani her ay erkege yatkin kiza yatkin gunler oluyor yani tahmini ovulasyon tarihini verirsen bakariz insallah ama subat ayina baktim cogu kiza yatkin gunlerin
Sagol canim1 mart 1980 dogum tarihin dimi canim 6 ocak kiz daha baskin ama erkegede yatkin
Ayyy hadi inşallah cnmİnşallah canım şuan itibariyle henüz kırmızı kartı görmedim ve not etmiştim akıntı mı ona göre dün ya da bugün olmam gerekirdi bakalım canım gece uzun
Çok geçmiş olsun canım iyileşsin o aşır kilolarını Allah acil şifa versin
Ay canım çok erken baslamis seninki Rabbim sanada şifa versin inşallahBenim de çok midem ağrıyor cnm hatta en başından beri çok rahatsız edici bir de benim daha yeni olduğu için ilaç da kullanamıyorum. Rabbim şifa versin. Hatta şimdi bile ağrıyor.
Amin cnm inşallah. Stresli oluyor insan midesi ağrıyınca kötü bir şey.Ay canım çok erken baslamis seninki Rabbim sanada şifa versin inşallah
Sağol cnmHakkinda hayirlisi olsun canim
Anladım cnm sağolCanim iğnesiz şiringa düşün ucunda plastik ince kanuller takip öyle aliyorlar günumuzde bu yonten kullanılıyormuş artik eskisi gibi degilmiş
BEN devlet hastanesine gidecem orda da yaparlarmi öyle sen ozelemi gittin CnmCanim iğnesiz şiringa düşün ucunda plastik ince kanuller takip öyle aliyorlar günumuzde bu yonten kullanılıyormuş artik eskisi gibi degilmiş
Geçmiş olsun cnm rabbim sifa versin inşallahSağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?