- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.341
Sağol cnm inşallahKızlar ikinizinde Allah yardımcısı olsun. Bir an evvel şifa ve sağlıklı hayırlı oğlanlar diliyorum sizeGecemavisim Prensesim2016
Cnm inşallah hakında hayırlısı olur gonlundeki nasibin olsun inşallahGecemavisim kuzum banada baksana ya meraktayım bu sene hangi aylar erkeğe yatkın? 17/02/1990
Ben ne olur ne olmaz enfeksiyon varsa temizlensin diye kullanmistim bu ağızdan alınan ilaç olmadığı için etkilemez diye düşünüyorum.yinede de sen bilirsinCanım benim adetim yarin tamamen temizleniyorum Allahin izniyle tahmini 9 şubat gibi yumurtlama günü ya bir gün öncesi ya sonrası sen biokadin önermiştin ya hani herkes duo hee türlü ilaç yumurtlamayi etkiliyor ne yapsam bilemedim sence kullansam mi ki kullanıcıya yumurtlamayi sarsar mi acaba
Canım çocuğu olanlara devlet aşılama yada tüp bebek gibi uygulamaları karşılamıyor malesef hiç çocuğu olmayan artık tüm tetkikleri infertilite(kısırlık)yle uyumlu olanlara yapıyorlar sadecekızlarrrrr mj görmediniz mi cevap yok da merakla bekliyorum
Canim sen bu ay deneme yapicanmi takip felanCanım benim adetim yarin tamamen temizleniyorum Allahin izniyle tahmini 9 şubat gibi yumurtlama günü ya bir gün öncesi ya sonrası sen biokadin önermiştin ya hani herkes duo hee türlü ilaç yumurtlamayi etkiliyor ne yapsam bilemedim sence kullansam mi ki kullanıcıya yumurtlamayi sarsar mi acaba
Özelde oldu canim ama devlette ayni yontemdir bence. sorarsin vakumlami yapılıyor diye. Üzülmek yok güclu olacaz buda gececek kader arkadasimBEN devlet hastanesine gidecem orda da yaparlarmi öyle sen ozelemi gittin Cnm
Canımm hayırlı olsun inşallah paşayı alırsın kucağına dualarım hep sizinle kızlar çok seviniyorum erkek bebek haberi alınca rabbim hepimize nasip etsin inşallahAmin cümlemize inşallah cnm
Kuzummmm bende eylülde deneyebilirim.Peşpeşe büyütmek istiyorum birbirlerine arkadaş olsunlar Eşim ikna olursa tabiEylül ayı canım düşünüyoruz ya
Canim sen bu ay deneme yapicanmi takip felan
Canim 9-20 eylul arasi erkege yatkinEylül ayı canım düşünüyoruz ya
Banada bakarmısın ne yazmam gerekiyoCanim 9-20 eylul arasi erkege yatkingunun gecmiş yeni okudumm ayy hadi hayirlisi
Dogum tarihini yaz canim eylulemi bakayimBanada bakarmısın ne yazmam gerekiyo
1988 evet canım eylülDogum tarihini yaz canim eylulemi bakayim
Insallah canim rabbim her iki meyveden tattirir insallah oglunuz olmasini cani gonulden istiyorum neler yapiyorsun hazirlik icin yum cat gunun bellimi daha once testle takip yaptinmiEvet cnm Allahın izniyle bu ay takiple deneme yapmak istiyorum
Canim doğum tarihinin gunu ve ayi da lazim1988 evet canım eylül
Ilk sizde duydum kim denemis acabaYa burda yazilanlardan etkileniyoruz cidden ama ben bisey daha ogrendim hem hamileligi kolaylastiriyormus hemde y spermlerine iyi geliyormuş gerci genelde y ler sicagi sevmez diyorlar yorum sizin. Yönteme gelince bele yaki yapistirmak duydunuzmu daha önce??
29.07.1988Canim doğum tarihinin gunu ve ayi da lazim
Bence y ler dogduktan sonra sicagi sevmiyolar hani derler ya erkek cocugu sicsgi sevmez fazla ustu bastirilmaz derlerYa burda yazilanlardan etkileniyoruz cidden ama ben bisey daha ogrendim hem hamileligi kolaylastiriyormus hemde y spermlerine iyi geliyormuş gerci genelde y ler sicagi sevmez diyorlar yorum sizin. Yönteme gelince bele yaki yapistirmak duydunuzmu daha önce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?