- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.361
Vallahi adini bilmiyorumIlk sizde duydum kim denemis acaba
Insallah canim rabbim her iki meyveden tattirir insallah oglunuz olmasini cani gonulden istiyorum neler yapiyorsun hazirlik icin yum cat gunun bellimi daha once testle takip yaptinmi
Canim senin eylul ayinda pek erkege yatkin gun yok ama ekim ve kasim olarak 9-18 ekim 5-11 kasim29.07.1988
Esini kaliteli besle et yesin ceviz findik yatmadan once keci boynuzu ozu ver burda yapilanlari soyluyorum protein agirlikli besle canim yum akintisi kac gun suruyor benim genelde 1 veya iki gun surer biter agri birgunde olup bitiyo demekki herkesin farkli belirtileri varCanm benim aylardır yumurtlama zamanında 1 hafta boyunca kasiklarimďa ağrı olur akıntılarımda cok olur o a ara gece ay teste takip yaptim gercekten o ağrılar yumurtlama haftamda oluyo eşim bu aralar soda iciyo bende muz turşu falan tüketiyorum ph değeri 7 usti olan suyu tüketiyorum boyke şimdilik bakalim işin kötüsü deneme yapılacağı zaman ilk once kadinin orga.m olması gerekliymiş ama ben buni beceremem o kotu ne yapacağım bilmiyorum
Esini kaliteli besle et yesin ceviz findik yatmadan once keci boynuzu ozu ver burda yapilanlari soyluyorum protein agirlikli besle canim yum akintisi kac gun suruyor benim genelde 1 veya iki gun surer biter agri birgunde olup bitiyo demekki herkesin farkli belirtileri var
Bnm kanamam başladı an itibariyle saat 3 36 evde düşük yapacam gitmeme gerek kalmadı artık sanırım âmâ sonradan parça kalmışmi diye gidip baktiracamÖzelde oldu canim ama devlette ayni yontemdir bence. sorarsin vakumlami yapılıyor diye. Üzülmek yok güclu olacaz buda gececek kader arkadasim
Canim senin eylul ayinda pek erkege yatkin gun yok ama ekim ve kasim olarak 9-18 ekim 5-11 kasim
Belki geç döllenme dır bnmde 94.8di o zamanKizlar kan testi sonucuma gore 5 haftalik hamilelik degerim 59.12 internetten baktimda deger dusuk siz ne dersiniz kardesimde artar haftaya doktora git abla dedi
Cnm buralardayim okuyorum ama yazmaya pek firsatim olmuyo bende ader olmayı bekliyorum cnm insAlalh bu ay deneyeceğim diyeti sorarsan eskisi gibi düzenli yapamıyorum âmâ genede elimden geldiğince dikkat ediyorum sen ne zaman deneyecen? Cnm ben hic bir takvime inanmıyorum rabbim ol demeden hiç birşey olmuyo ne zamandan beri cebbellesiyom elde ne var sıfır oyuzden bence takılma bioritim ve diğerlerine.
Cnm cok gecmis olsun Rabbim saglikli hayirli bir oglan nasip etsin sana en kisa zamanda bu çektiklerinin karşılığında insallahBelki geç döllenme dır bnmde 94.8di o zaman
OncelikleSevecenimin bir arkadasi dr a gidecekti doktoru bi liste verecekti diyet sanirim bide ilaclarla yumurtlama gunu
Ay benim arkadasim var belinde fitik var oda yapisdirirdi bak simdi sen yazinca dikkat ettim oğlu olduVallahi adini bilmiyorumama erkek icin degil hamile kalnak icin denemis oglu olmus onada yasli bi teyze soylemis
Acaba hcgsi dusuk cikip oglu olan yok mu? Benim hcg 4+5te 1468 cikti ne kadar dogruluk payi acabaBenim 14 haftalık oldu. Ki benim hcg yüksekliğide oğlum olacağından dolayı öyle çıkmıştı galiba. Canm yüksek tut moralini aynı şeyleri yaşadım senle. Doktorlar konuşuyo öyle.
Kuzummmm bende eylülde deneyebilirim.Peşpeşe büyütmek istiyorum birbirlerine arkadaş olsunlar Eşim ikna olursa tabi
Ayyy inşallah oğluşlarımızı kucağımıza alırız ya
Canim 9-20 eylul arasi erkege yatkingunun gecmiş yeni okudumm ayy hadi hayirlisi
Canim Allah yardimcin olsun insallah kurtaja gerek kalmazBnm kanamam başladı an itibariyle saat 3 36 evde düşük yapacam gitmeme gerek kalmadı artık sanırım âmâ sonradan parça kalmışmi diye gidip baktiracam
Insallah canim bende inanmiyorum o takvimlere bir arkadasimin 3 kizi vardi dr a gitmis o da bu takvimi gostermis sanirim temmuzda dene demis o zaman erkek olur agustosta denersen kiz olur demis temmuzda hamile kalamamis agustosta kalmis simdi oglu varİnşallah canım bakalım eşim ondan da caymazsa beraber deneriz
Sabah adet oldum canım zaten zor bir ihtimaldi. Ovulasyon da bir aksilik olmazsa 18 Eylül gibi canım bakalım Allah inşallah nasip eder
Herşey takdir canım ben takvime inandığından değil eşimle Eylül diye konuştuk uzun zaman önce onun için kimyasal da eylülde olmuştu zaten 1 sene geçsin diyor sanırsam. Bu gece bende rüyamda gördüm yemek artığınyersen yersen oğlun olur dedilerInsallah canim bende inanmiyorum o takvimlere bir arkadasimin 3 kizi vardi dr a gitmis o da bu takvimi gostermis sanirim temmuzda dene demis o zaman erkek olur agustosta denersen kiz olur demis temmuzda hamile kalamamis agustosta kalmis simdi oglu var
Vardır tabi bu bir şart değil. Her gebelik farklıdır. Ama erkek çocuğu hcg yi yükseltirmiş.Acaba hcgsi dusuk cikip oglu olan yok mu? Benim hcg 4+5te 1468 cikti ne kadar dogruluk payi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?