- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.381
Amiiin inşallah cnm. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah. Allah kabul etsin dualarını Allah razı olsun cnmCanımm hayırlı olsun inşallah paşayı alırsın kucağına dualarım hep sizinle kızlar çok seviniyorum erkek bebek haberi alınca rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Amin inşallah cnm sağolCnm cok gecmis olsun Rabbim saglikli hayirli bir oglan nasip etsin sana en kisa zamanda bu çektiklerinin karşılığında insallah
Cnm valla sabah kAnamam kesildi geldim hastaneye bi ilaç alttan verdiler şimdi çok sancım var ilaçla düşük yapacam eğer parça kalırsa küçük bi kürtaj yapacaz dedilerCanim Allah yardimcin olsun insallah kurtaja gerek kalmaz
Hastanedeyim kAnamam başladı yıne ilaç verdiler çok sancım VAR dua edin banaPrensesim2016 canım ne yaptın gece kanaman başlamıştı ya
BencedeAy benim arkadasim var belinde fitik var oda yapisdirirdi bak simdi sen yazinca dikkat ettim oğlu olduGecemavisim Bu konuyu araştıralım bence:)
Hastanedeyim kAnamam başladı yıne ilaç verdiler çok sancım VAR dua edin bana
Herşey takdir canım ben takvime inandığından değil eşimle Eylül diye konuştuk uzun zaman önce onun için kimyasal da eylülde olmuştu zaten 1 sene geçsin diyor sanırsam. Bu gece bende rüyamda gördüm yemek artığınyersen yersen oğlun olur dedilerkafayı yerim artık herhalde
Canim insallah cok çekmezsin. Kanamanin şiddeti nasil. Agrin cokmu.Doktorun dedigi ilaci icmismiydin. Allah yardimcin olsun canim insallah kürtaj olmadan temizlenirHastanedeyim kAnamam başladı yıne ilaç verdiler çok sancım VAR dua edin bana
Bende inanmiyorum canim zaten hicbirimiz inanmıyoruz bence.Insallah canim bende inanmiyorum o takvimlere bir arkadasimin 3 kizi vardi dr a gitmis o da bu takvimi gostermis sanirim temmuzda dene demis o zaman erkek olur agustosta denersen kiz olur demis temmuzda hamile kalamamis agustosta kalmis simdi oglu var
Yok canm ben takılmıyorum inanmiyorumda hersey nasip kismet elbet. Allahim gönlune gore versin hadi rast gelsin tüm islerin.Cnm buralardayim okuyorum ama yazmaya pek firsatim olmuyo bende ader olmayı bekliyorum cnm insAlalh bu ay deneyeceğim diyeti sorarsan eskisi gibi düzenli yapamıyorum âmâ genede elimden geldiğince dikkat ediyorum sen ne zaman deneyecen? Cnm ben hic bir takvime inanmıyorum rabbim ol demeden hiç birşey olmuyo ne zamandan beri cebbellesiyom elde ne var sıfır oyuzden bence takılma bioritim ve diğerlerine.
Sağol cnm ilacı alttan verdiler şimdi çok sancım VAR kanamada çok yok az geliyor bu gidişle bu böyle düşmezCanim insallah cok çekmezsin. Kanamanin şiddeti nasil. Agrin cokmu.Doktorun dedigi ilaci icmismiydin. Allah yardimcin olsun canim insallah kürtaj olmadan temizlenir
Sağol cnm bnm alla razı olsun haber veririm inşallahGeçmiş olsun canım dualarım seninle bizi habersiz bırakma
Yaşamiş biri olarak cvpliyim cnm. Normalde adet düzeni 30 ve sonrasi olan kadinlarda olur. Genelleme de yapilamaz bazen diger 28 gunlü adet gorenlerdede olabiliyor. Doktorlar yumurtlama gununu adetin 14.gun olarak algilarlar kese boyutunu ölcerken. Ama 14 degilde 17 veya 18 veya 19 ve daha sonraki gunler yumurta catladiysa ve döllenme olduysa kese boyutuda ona gore sekillenir ve 14.gunde olan kese boyutundan daha kucuk olur. Bunada gec döllenme denir yani kisaca gec yumurtlamaKızlar gec dollenme nedir bilen var mi ?
Sağol cnm ilacı alttan verdiler şimdi çok sancım VAR kanamada çok yok az geliyor bu gidişle bu böyle düşmez
Allah yardımcın olsun canm. Çabuk atlatırsın inşallah.Hastanedeyim kAnamam başladı yıne ilaç verdiler çok sancım VAR dua edin bana
Cabuk atlatirsin insallah canim. Rabbim en kisa zamanda saglikli bir sekilde yerini doldursun insallah.Cnm valla sabah kAnamam kesildi geldim hastaneye bi ilaç alttan verdiler şimdi çok sancım var ilaçla düşük yapacam eğer parça kalırsa küçük bi kürtaj yapacaz dediler
Cnm dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun inşallah.Hastanedeyim kAnamam başladı yıne ilaç verdiler çok sancım VAR dua edin bana
Inşallah Cnminsallah kolay olur
Amin cnm inşallahAllah yardımcın olsun canm. Çabuk atlatırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?