- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.401
Inşallah Cnm çok sağolCabuk atlatirsin insallah canim. Rabbim en kisa zamanda saglikli bir sekilde yerini doldursun insallah.
Sağol cnm allah razı olsunCnm dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun inşallah.
Canim dualarimiz seninle inşallah kolay birsekilde kurtulursun Rabbim yardimcin olsunHastanedeyim kAnamam başladı yıne ilaç verdiler çok sancım VAR dua edin bana
Allah yardimcin olsun canim agrilarin cabuk gesin insallahHastanedeyim kAnamam başladı yıne ilaç verdiler çok sancım VAR dua edin bana
Peki canim benim dun itibariyle 5 haftalik gebelikte betahcg degerim 59 cikti bi bilgin var mi neden cok dusuk sen yasamismiydin boyle birseyYaşamiş biri olarak cvpliyim cnm. Normalde adet düzeni 30 ve sonrasi olan kadinlarda olur. Genelleme de yapilamaz bazen diger 28 gunlü adet gorenlerdede olabiliyor. Doktorlar yumurtlama gununu adetin 14.gun olarak algilarlar kese boyutunu ölcerken. Ama 14 degilde 17 veya 18 veya 19 ve daha sonraki gunler yumurta catladiysa ve döllenme olduysa kese boyutuda ona gore sekillenir ve 14.gunde olan kese boyutundan daha kucuk olur. Bunada gec döllenme denir yani kisaca gec yumurtlama
Sağol cnm ilacı alttan verdiler şimdi çok sancım VAR kanamada çok yok az geliyor bu gidişle bu böyle düşmez
Canim 5 haftasin ama yumurtlama zamaninda kaldiysan 3 haftalik kadardir bu bilgilere göre normal kafanı takma ama onaylamak için bir dra gorunmekte fayda varPeki canim benim dun itibariyle 5 haftalik gebelikte betahcg degerim 59 cikti bi bilgin var mi neden cok dusuk sen yasamismiydin boyle birsey
kizz cidden yedik kafayi bende rüyamda ölmüşüm ama hiç ölü gibi değilim hala geziyorum etrafta bide mezarimin basina gidip dua ediyorum hay Allahim. Eşim diyo biyerlerin acikta kalmiş olmasin
Himm anladim canim. Soyle bisey duydum da gec dollenme olanların bebekleri genelde erkek oluyor diye ne kadar dogru merak ettimYaşamiş biri olarak cvpliyim cnm. Normalde adet düzeni 30 ve sonrasi olan kadinlarda olur. Genelleme de yapilamaz bazen diger 28 gunlü adet gorenlerdede olabiliyor. Doktorlar yumurtlama gununu adetin 14.gun olarak algilarlar kese boyutunu ölcerken. Ama 14 degilde 17 veya 18 veya 19 ve daha sonraki gunler yumurta catladiysa ve döllenme olduysa kese boyutuda ona gore sekillenir ve 14.gunde olan kese boyutundan daha kucuk olur. Bunada gec döllenme denir yani kisaca gec yumurtlama
Cok gecmis olsun canim Rabbim bidaha yasatmasin saglikli bir gebelik nasip etsin insallahCnm valla sabah kAnamam kesildi geldim hastaneye bi ilaç alttan verdiler şimdi çok sancım var ilaçla düşük yapacam eğer parça kalırsa küçük bi kürtaj yapacaz dediler
Canim öncede yazdim sana ama gormedin heralde bioritime banada bakarmisin ben baktim ama anlamadimBende inanmiyorum canim zaten hicbirimiz inanmıyoruz bence.
nasip kismet hersey. Bu bioritm furyasi baya bi oldu burda hatta topigi var. Bende bir bakim demistim öyle yani elbetteki rast gelende var gelmeyende. Hicbirseyin garantisi yokki bunun olsun.
Yok canım ya benim arkadaşım baya geç döllenme idi kızı oldu onun alakası yok cinsiyetleHimm anladim canim. Soyle bisey duydum da gec dollenme olanların bebekleri genelde erkek oluyor diye ne kadar dogru merak ettim
bu arada bir arkadaş gec döllenme cinsiyetle alakası varmi bilmem ama benim kiizn olduYaşamiş biri olarak cvpliyim cnm. Normalde adet düzeni 30 ve sonrasi olan kadinlarda olur. Genelleme de yapilamaz bazen diger 28 gunlü adet gorenlerdede olabiliyor. Doktorlar yumurtlama gununu adetin 14.gun olarak algilarlar kese boyutunu ölcerken. Ama 14 degilde 17 veya 18 veya 19 ve daha sonraki gunler yumurta catladiysa ve döllenme olduysa kese boyutuda ona gore sekillenir ve 14.gunde olan kese boyutundan daha kucuk olur. Bunada gec döllenme denir yani kisaca gec yumurtlama
Canim ya Allah razi olsun senden icimi rahatlattin evet yumurtlama testine gore tek iliski olmustu 3 hafta oluyorCanim 5 haftasin ama yumurtlama zamaninda kaldiysan 3 haftalik kadardir bu bilgilere göre normal kafanı takma ama onaylamak için bir dra gorunmekte fayda var
Allah yardımcın olsun, en kısa zamanda iyileşirsin inşallahSağol cnm allah razı olsun
Ne demek cumlemizden canım :) inşallah Rabbim muradıni nasip etsinCanim ya Allah razi olsun senden icimi rahatlattin evet yumurtlama testine gore tek iliski olmustu 3 hafta oluyor
Canim dogum tarihini gun ay yıl olarak yazarmisin kacirmis olabilirim kusura bakmayasinCanim öncede yazdim sana ama gormedin heralde bioritime banada bakarmisin ben baktim ama anlamadim
Canim gec dollenme olabilir stres yapma sakın bebisi strese sokmaPeki canim benim dun itibariyle 5 haftalik gebelikte betahcg degerim 59 cikti bi bilgin var mi neden cok dusuk sen yasamismiydin boyle birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?