Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Peki canim benim dun itibariyle 5 haftalik gebelikte betahcg degerim 59 cikti bi bilgin var mi neden cok dusuk sen yasamismiydin boyle birsey

Sağol cnm ilacı alttan verdiler şimdi çok sancım VAR kanamada çok yok az geliyor bu gidişle bu böyle düşmez

Ahh be kuzumm zamanında gitseydin keşke Allah yardımcın olsun.. Devlet hastanesindesin sanırım. Orada önce düşük yaptırıp sonra kürtaja alıyorlar. İnşallah daha fazla acı çekmezsin

Peki canim benim dun itibariyle 5 haftalik gebelikte betahcg degerim 59 cikti bi bilgin var mi neden cok dusuk sen yasamismiydin boyle birsey
Canim 5 haftasin ama yumurtlama zamaninda kaldiysan 3 haftalik kadardir bu bilgilere göre normal kafanı takma ama onaylamak için bir dra gorunmekte fayda var

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-30-14-14-27.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 125
kizz cidden yedik kafayi bende rüyamda ölmüşüm ama hiç ölü gibi değilim hala geziyorum etrafta bide mezarimin basina gidip dua ediyorum hay Allahim. Eşim diyo biyerlerin acikta kalmiş olmasin

Valla ben hep garip rüya görürüm hep bir tarafım açıkta zaten Allah hayırlara çıkarsın inşallah

Himm anladim canim. Soyle bisey duydum da gec dollenme olanların bebekleri genelde erkek oluyor diye ne kadar dogru merak ettim

Canim öncede yazdim sana ama gormedin heralde bioritime banada bakarmisin ben baktim ama anlamadim

Benimde adet dongum 30 üstü yani 34.35 17. De yum oluyo bende de mi gec döllenme oluyo yani
bu arada bir arkadaş gec döllenme cinsiyetle alakası varmi bilmem ama benim kiizn oldu

Kızlar neden yumurtlama takibi yapan arkadaşlar da genelde dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik sorunları arttı bunlar kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…