Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimde adet dongum 30 üstü yani 34.35 17. De yum oluyo bende de mi gec döllenme oluyo yani
bu arada bir arkadaş gec döllenme cinsiyetle alakası varmi bilmem ama benim kiizn oldu
Ilk haftalarda oluyor canim fark sonradan kapatıyor arayi benimde adet siklusum 30 31 gun. Dolayisiyla 17 hatta 18 ve hatta 19.gun bile olabiliyor yumurta. Buda kesede birkac gunluk normal standartlara gore kucuk olabiliyor kese. Bu bir sorun degil sadece 14.gun degil 18.gun dollenme oluyor

Ahh be kuzumm zamanında gitseydin keşke Allah yardımcın olsun.. Devlet hastanesindesin sanırım. Orada önce düşük yaptırıp sonra kürtaja alıyorlar. İnşallah daha fazla acı çekmezsin
Evet aynen devletteydim çok kötüydü uyaniktim herşeyi gördüm hissettim çok agriliydu rabbim bidaha yasatmaz inşallah

Evet cnm hemde nasıl acı öncesinde sancı çok çektim sonra da kürtaja alındım çok berbatti rabbi kimseye yasatmasin
Kendine cok cok dikkat et sakin üşütme ayaginda hep patigin sırtında hep hirkan olsun iyiyim deyip cok kalkma canim bol bol dinlen çıktın mı hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…