- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.441
Bilmiyorum devlet hastanesi olunca böyle oluyur ışte herşeye bir bahaneleri varAmeliyathane Kalabalık narkoz veremeyiz nedir anlamadm canım yanıyo acıycak sonuçda
Ben ilk gunler iyi hissettim kendimi yatmadim canim sonradan acisini cektim sen dikkat et ama ozellikle üşütme sancin oluyor sonra. Imkanin varsa bi guzel uyu oyy kuzunda uzuluyodur simdi annesine minik kizina saril gececek guzel gunler gelecek insallahEvet cnm çıktım yarim saat oldu sen bende onu soracaktım kurtajdan sonra sen dinlenip yattinmi
Bende şimdi ıyi hissediyorum kendimi kanamam var biraz kızım daha 1 buçuk yaşında daha bişey anlamıyor cnm yanima çağırıyorum gelmiyor Annem kardeşim yanımda onların yanına gidiyorBen ilk gunler iyi hissettim kendimi yatmadim canim sonradan acisini cektim sen dikkat et ama ozellikle üşütme sancin oluyor sonra. Imkanin varsa bi guzel uyu oyy kuzunda uzuluyodur simdi annesine minik kizina saril gececek guzel gunler gelecek insallah
Canim buyuk gecmis olsun insallah bir an once toparlanirsinSağol cnm çok şükür ki kurtuldum önce ilaçlarla düşürüldü sonra da kürtaj oldum ayyy çok kötüydü
Inşallah Cnm çok sağol tessekur ederimCanim buyuk gecmis olsun insallah bir an once toparlanirsin
Bilmiyorum devlet hastanesi olunca böyle oluyur ışte herşeye bir bahaneleri var
Canm Rabbim bi daha yaşatmasın. Kimin ne olacağı belli değil. Allah elimizdeki evlatlarımızla bizi sınamasın. İnşallah en hayırlı zaman da acılarının mükafatını bir evlatla müjdelenip alırsın. Herşeyin hayırlısı olsun hakkında..Geçti cnm inşallah bidaha yaşamam rabbim kimseye yasatmasin çok zor bir kurtajdi benimki
Amin cnm inşallah rabbim seninde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah rabbim kolaylık versinCanm Rabbim bi daha yaşatmasın. Kimin ne olacağı belli değil. Allah elimizdeki evlatlarımızla bizi sınamasın. İnşallah en hayırlı zaman da acılarının mükafatını bir evlatla müjdelenip alırsın. Herşeyin hayırlısı olsun hakkında..
Amin inşallah canm benim. Senin bütün duaların kabul olur şimdi. Çok dua et.Amin cnm inşallah rabbim seninde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah rabbim kolaylık versin
Amin canim insallahInşallah Cnm çok sağol bitti inşallah bu son olur
Önemli degil canim. 15 subat 1995Canim dogum tarihini gun ay yıl olarak yazarmisin kacirmis olabilirim kusura bakmayasin
Buda patladi yaniYok canım ya benim arkadaşım baya geç döllenme idi kızı oldu onun alakası yok cinsiyetle
Canim gec dollenme olabilir stres yapma sakın
Tamam canim oyle yapmaya calisiyorum sma elimde degil yapi olsrak cabuk morali bozulan duygusal biriyimCanim gec dollenme olabilir stres yapma sakın bebisi strese sokma
Bunun mukafati olarak gonlundekini nasip edecek insallah RabbimGeçti cnm inşallah bidaha yaşamam rabbim kimseye yasatmasin çok zor bir kurtajdi benimki
Cumlemizin insallahNe demek cumlemizden canım :) inşallah Rabbim muradıni nasip etsin
Canim sana zahmet subat ve mart ayina bakabilirmisin subat 15 gibi adet olucamCanim dogum tarihini gun ay yıl olarak yazarmisin kacirmis olabilirim kusura bakmayasin
Ediyorum cnm valla kendime istediğimi arkadslarimida istiyorum rabbim hayırlısıyla hepimizi selamete çıkarsınAmin inşallah canm benim. Senin bütün duaların kabul olur şimdi. Çok dua et.
Inşallah Cnm rabbim gonlundekini nasibin etsin inşallah sağlıklı bir hamilelik gecirirsinBunun mukafati olarak gonlundekini nasip edecek insallah Rabbim
Canim 15 subat beklenen adet tarihin oldugu icin tahmini yumurtlaman martin ilk haftalari olur diye dusundum grafiginde martin 4üne kadar erkege yatkin sonrasi esitleniyor yani kiz ve erkege yatkinlik derecesi ayni şubatin ilk haftalari ise tam erkege yatkinÖnemli degil canim. 15 subat 1995
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?