Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet cnm çıktım yarim saat oldu sen bende onu soracaktım kurtajdan sonra sen dinlenip yattinmi
Ben ilk gunler iyi hissettim kendimi yatmadim canim sonradan acisini cektim sen dikkat et ama ozellikle üşütme sancin oluyor sonra. Imkanin varsa bi guzel uyu oyy kuzunda uzuluyodur simdi annesine minik kizina saril gececek guzel gunler gelecek insallah

Bende şimdi ıyi hissediyorum kendimi kanamam var biraz kızım daha 1 buçuk yaşında daha bişey anlamıyor cnm yanima çağırıyorum gelmiyor Annem kardeşim yanımda onların yanına gidiyor

Geçti cnm inşallah bidaha yaşamam rabbim kimseye yasatmasin çok zor bir kurtajdi benimki
Canm Rabbim bi daha yaşatmasın. Kimin ne olacağı belli değil. Allah elimizdeki evlatlarımızla bizi sınamasın. İnşallah en hayırlı zaman da acılarının mükafatını bir evlatla müjdelenip alırsın. Herşeyin hayırlısı olsun hakkında..

Amin cnm inşallah rabbim seninde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah rabbim kolaylık versin

Önemli degil canim. 15 subat 1995
Canim 15 subat beklenen adet tarihin oldugu icin tahmini yumurtlaman martin ilk haftalari olur diye dusundum grafiginde martin 4üne kadar erkege yatkin sonrasi esitleniyor yani kiz ve erkege yatkinlik derecesi ayni şubatin ilk haftalari ise tam erkege yatkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…