Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gecmis olsun canim. Korktuguna ugratmasin Allah. Son durum nedir
Gecmis olsun canim. Korktuguna ugratmasin Allah. Son durum nedir
Maalesef hayatimda ilk defa dusuk yaptim su an ilacla tamamen temizlenmesini saglayicaz cok uzuldum ama hakkimizda hayirlisi olsun bu topikten cok sey ogrendim ama bugun itibariyle bir muddet ara vericem bilmiyorum belkide 3.cocugu dusunmem artik icimden bi can gitti Rabbim kizlarimin aacisini gostermesin hepinize gonlunuzdekini nasip etsin rabbim Allaha emanet olun

Ben Şubat 8 de adet olan bitince yumurta takimi yapıp deniycem geçen ay olnadı.kısmet artık

Geçmiş olsun cnm ilaçla düşük yapmak çok zor çok sancı cekiyirsun sonrada doktor rahimi temizlemek icun kurtaja alır seni AllAh yardımcın olsun bidaha yasatmasin çok zor bir durum rabbim kızlarını bağışlasın sana belkide sağlıksız gebelikti o yüzden düştü beta degerinde düşüktü zaten hafta na göre allah yardımcın olsun bidaha yasatmasin inşallah moralini bozma rabbim yine verir denemeyecegim yada düşünmüyorum deme allahın gucune gider akışına bırak takdiri ılahi o ne dilerse o olur ilki gecemavisim arkadasimizdi ıkinci ben bak ucuncu de sen oldun vardır bundada bir hayır ıyi düşün cnm

Tamam canım benim yarın başladığınbaşladığıniz zaman haber ver bana da
Canim yarin istedigin herhangi bir zamanda baslayabilirsin ben baslamadan once 2 rekat namaz kilacagim isimle duasini yapip niyet edip okumaya baslayacagim bitirdikten sonrada ayni sekilde dua edecegim

Canimm cok gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasin saglikli bir gebelik nasip etsin insallah

Canim yarin istedigin herhangi bir zamanda baslayabilirsin ben baslamadan once 2 rekat namaz kilacagim isimle duasini yapip niyet edip okumaya baslayacagim bitirdikten sonrada ayni sekilde dua edecegim
Malum bnm durumum belli namaz kilamam ama ayeti okuyarak telefondan tesbihi çekerim bide bu 493tane bittikten sonra kim bunu teslim edecek ben okuyacam hepsini pazar aksamina kadar bitiririm sonrada sana söyleyecem sen teslim edersin rabbim kabul eder inşallah

Insallah canim amin tamamdir

Kisi basi 1 hatim daha makbul canim 10 kisiyiz toplam bir ay boyunca okuyacagiz yani
Evet cnm bende öyle istiyorum zaten daha makbul olur yarin ciko arkadsimiz için başlayalım ona yakın tarihler varsa onlarında alalim araya yoksa 3 günde bitirip 3 gunun sonund ciko arkadaşımıza teslim edelim bide ciko arkadaşımız ısmini söylese onun adına okusak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…