- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.409
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.641
Tamam canim ekliyorum listeyeCanım ben 9 şubatta deneyeceğim yum ozamana denk geliyo
tabi Allahın izniyle insallah
Canim kitabin varsa kitaptan oku yoksa telden oku attim ben onceki sayfalarda var duaCanlar ben salat-ı tecrifiye ezbere bilmiyorum 3 günde bitiririm degilmi telefondan okuyacam
Canim evet 493 tane okuyacaz ekliyorum listeyeCnm yarın baslasak 493 tane okuyacam dimi öyleyse pazar gunune kadar bitiririm bide ben nisanda denemeyi düşünüyorum ıki adet geçtikten sonra
Gecmis olsun canim. Korktuguna ugratmasin Allah. Son durum nedir
Maalesef hayatimda ilk defa dusuk yaptim su an ilacla tamamen temizlenmesini saglayicaz cok uzuldum ama hakkimizda hayirlisi olsun bu topikten cok sey ogrendim ama bugun itibariyle bir muddet ara vericem bilmiyorum belkide 3.cocugu dusunmem artik icimden bi can gitti Rabbim kizlarimin aacisini gostermesin hepinize gonlunuzdekini nasip etsin rabbim Allaha emanet olunGecmis olsun canim. Korktuguna ugratmasin Allah. Son durum nedir
Tamam canım benim yarın başladığınbaşladığıniz zaman haber ver bana daCanim evet 493 tane okuyacaz ekliyorum listeye
Ben Şubat 8 de adet olan bitince yumurta takimi yapıp deniycem geçen ay olnadı.kısmet artık
Zeynoc(Mart başı-BÜŞRA)
@pirlanta97(Şubat ortası-SUZAN)
@Eflatun1234
@Gecemavisim
@Dil-Berk
Prensesim2016 (Nisan başı-KÜBRANUR)
A Asell80 (9 ŞUBAT)
@MRM01
@Mirnaz85
@Birbilsem1132 kizlar unuttugum arkadas varsa hatirlatin lütfen salati tefriciye hatmine katilacak arkadaslar bebek deneme ayinizi yazin ona gore siraya koyalim Ben Allah nasip ederse mart başında deneyecegim
Geçmiş olsun cnm ilaçla düşük yapmak çok zor çok sancı cekiyirsun sonrada doktor rahimi temizlemek icun kurtaja alır seni AllAh yardımcın olsun bidaha yasatmasin çok zor bir durum rabbim kızlarını bağışlasın sana belkide sağlıksız gebelikti o yüzden düştü beta degerinde düşüktü zaten hafta na göre allah yardımcın olsun bidaha yasatmasin inşallah moralini bozma rabbim yine verir denemeyecegim yada düşünmüyorum deme allahın gucune gider akışına bırak takdiri ılahi o ne dilerse o olur ilki gecemavisim arkadasimizdi ıkinci ben bak ucuncu de sen oldun vardır bundada bir hayır ıyi düşün cnmMaalesef hayatimda ilk defa dusuk yaptim su an ilacla tamamen temizlenmesini saglayicaz cok uzuldum ama hakkimizda hayirlisi olsun bu topikten cok sey ogrendim ama bugun itibariyle bir muddet ara vericem bilmiyorum belkide 3.cocugu dusunmem artik icimden bi can gitti Rabbim kizlarimin aacisini gostermesin hepinize gonlunuzdekini nasip etsin rabbim Allaha emanet olun
Canim yarin istedigin herhangi bir zamanda baslayabilirsin ben baslamadan once 2 rekat namaz kilacagim isimle duasini yapip niyet edip okumaya baslayacagim bitirdikten sonrada ayni sekilde dua edecegimTamam canım benim yarın başladığınbaşladığıniz zaman haber ver bana da
Canimm cok gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasin saglikli bir gebelik nasip etsin insallahMaalesef hayatimda ilk defa dusuk yaptim su an ilacla tamamen temizlenmesini saglayicaz cok uzuldum ama hakkimizda hayirlisi olsun bu topikten cok sey ogrendim ama bugun itibariyle bir muddet ara vericem bilmiyorum belkide 3.cocugu dusunmem artik icimden bi can gitti Rabbim kizlarimin aacisini gostermesin hepinize gonlunuzdekini nasip etsin rabbim Allaha emanet olun
Malum bnm durumum belli namaz kilamam ama ayeti okuyarak telefondan tesbihi çekerim bide bu 493tane bittikten sonra kim bunu teslim edecek ben okuyacam hepsini pazar aksamina kadar bitiririm sonrada sana söyleyecem sen teslim edersin rabbim kabul eder inşallahCanim yarin istedigin herhangi bir zamanda baslayabilirsin ben baslamadan once 2 rekat namaz kilacagim isimle duasini yapip niyet edip okumaya baslayacagim bitirdikten sonrada ayni sekilde dua edecegim
Insallah canim amin tamamdirMalum bnm durumum belli namaz kilamam ama ayeti okuyarak telefondan tesbihi çekerim bide bu 493tane bittikten sonra kim bunu teslim edecek ben okuyacam hepsini pazar aksamina kadar bitiririm sonrada sana söyleyecem sen teslim edersin rabbim kabul eder inşallah
Cnm sanırım nisan başı olarak en son bnm her bır arkadas için o zamana kadar ayrı ayrımı okuyacaxInsallah canim amin tamamdir
Evet canim 3 gunde bitirecegiz bir arkadasi eger birbirine denkgelen arkadaslar olursa ona gore tekrar bakariz durumaCnm sanırım nisan başı olarak en son bnm her bır arkadas için o zamana kadar ayrı ayrımı okuyacax
Kisi basi 1 hatim daha makbul canim 10 kisiyiz toplam bir ay boyunca okuyacagiz yaniYanı demek istediğim kişi başı bir hatimmi yoksa genel olarak mi
Evet cnm bende öyle istiyorum zaten daha makbul olur yarin ciko arkadsimiz için başlayalım ona yakın tarihler varsa onlarında alalim araya yoksa 3 günde bitirip 3 gunun sonund ciko arkadaşımıza teslim edelim bide ciko arkadaşımız ısmini söylese onun adına okusakKisi basi 1 hatim daha makbul canim 10 kisiyiz toplam bir ay boyunca okuyacagiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?