- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.409
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.661
Ay canım çok üzüldüm Rabbim bi daha yasatmasin inşallah kısmet böyleymis demekkiMaalesef hayatimda ilk defa dusuk yaptim su an ilacla tamamen temizlenmesini saglayicaz cok uzuldum ama hakkimizda hayirlisi olsun bu topikten cok sey ogrendim ama bugun itibariyle bir muddet ara vericem bilmiyorum belkide 3.cocugu dusunmem artik icimden bi can gitti Rabbim kizlarimin aacisini gostermesin hepinize gonlunuzdekini nasip etsin rabbim Allaha emanet olun
Aynen canim arkadas yazsinEvet cnm bende öyle istiyorum zaten daha makbul olur yarin ciko arkadsimiz için başlayalım ona yakın tarihler varsa onlarında alalim araya yoksa 3 günde bitirip 3 gunun sonund ciko arkadaşımıza teslim edelim bide ciko arkadaşımız ısmini söylese onun adına okusak
Zeynoc(Mart başı-BÜŞRA)
@pirlanta97(Şubat ortası-SUZAN)
@eflatun88
@Gecemavisim
D Dil-Berk
Prensesim2016 (Nisan başı-KÜBRANUR)
A Asell80 (9 ŞUBAT)
@MRM01
@Mirnaz85
@Birbilsem1132 kizlar unuttugum arkadas varsa hatirlatin lütfen salati tefriciye hatmine katilacak arkadaslar bebek deneme ayinizi yazin ona gore siraya koyalim Ben Allah nasip ederse mart başında deneyecegim
Canim yazdim aynen onceki listede var ben aksam duzenliycem daha detayli arkadaslarin hepsi yazincaCmm bnm ismim yok söylemiştim az oncekinde vardı sanırım yazmistin
Tamam cnmCanim yazdim aynen onceki listede var ben aksam duzenliycem daha detayli arkadaslarin hepsi yazinca
Evet cnm bende öyle istiyorum zaten daha makbul olur yarin ciko arkadsimiz için başlayalım ona yakın tarihler varsa onlarında alalim araya yoksa 3 günde bitirip 3 gunun sonund ciko arkadaşımıza teslim edelim bide ciko arkadaşımız ısmini söylese onun adına okusak
yaniKisi basi 1 hatim daha makbul canim 10 kisiyiz toplam bir ay boyunca okuyacagiz yani
Canim 4444 tane okuyacagiz ya sana toplam senin icin hatim yapmis olacağız.Ne hatimi anlamadim ben salavat-ı tecrifiye ile hatim niyetine mi okunuyo
yani
İnşallah cnmDeneme mi yapcan adetten sonra canim
Canim 2 rekat namazini kil dua ederken kendin icin edeceksin sana okuyoruz ya sonrada yine kendin icin niyet et okumaya baslaAyy önce bana okunması birden heyecanlandırdı beni rabbim hepimizin gonlunden geceni nasip etsin insallah şimdi bir aksilik olmazsa ben yarin misafirliğe gideceğim öncesinde iki rekat namazla başlayıp okuyabilelim birkac tane canm namazda dua yerinde mi isim söyleyeceksin yada nasio yaptığını bizede anlatsan yapmak isteyen de namazla yapar
Bu arada ismim Aygül canlar isimle okunması daha iyi olur bencede
Tamam canim deneyecegin tahmini tarihi ve ismini yaz listeye ekliyim. Yarin da cikoo(Aygul) arkadas icin okuyacagiz 3 gunde bitirecegiz toplam 493 adet okuyacagizİnşallah cnm
Allah razı olsun cnmSelam kızlar
Hepinize çok tşk ederim .Rabbim güzel yüreğinize göre versin .Tek tek okudum güzel dualarınızı rabbim kabul etti .Oğlum iyi çok şükür meme emiyor dün geceden beri rabbim kimseyi evladıyla sınamasın hasta olan tüm kullarına şifa versin .
Ne güzel duaya başlamışsınız bende okumuştum hem gebelikten önce hem gebeyken çok güzel bir dua kesinlikle öneriyorum .Ben bu duanın hayrını gördüm .
Size tavsiyem
Abdestli kıbleye doğru okuyun
İçten yürekten
Okurken ne için okuduğunuzu ne istiyorsuz onu göz önünde hayal ederken
Kabul olacağından emin olarak tereddüt asla yok
Duayı okurken rabbim sevgisinden gözyaşlarınız aksın (herkeste olmaz)
Oğlum iyi olsun bende size okuyucam
Kaldığınız yerden devam ederim
Melekler şahit olsun bu dualarınızla
Geçmiş olsun cnm neden olmuşMaalesef hayatimda ilk defa dusuk yaptim su an ilacla tamamen temizlenmesini saglayicaz cok uzuldum ama hakkimizda hayirlisi olsun bu topikten cok sey ogrendim ama bugun itibariyle bir muddet ara vericem bilmiyorum belkide 3.cocugu dusunmem artik icimden bi can gitti Rabbim kizlarimin aacisini gostermesin hepinize gonlunuzdekini nasip etsin rabbim Allaha emanet olun
Kızlar rabbim niyetinizi kabul etsin ınş.ama bu salati tefriciye zor 3 günde 493 tane okumanız çok zor bir haftaya yayın derim ben.bende hernamazdan sonra 15-20 tane okuyordum.
Bende katilirim subat sonu deneme..Zeynoc(Mart başı-BÜŞRA)
@pirlanta97(Şubat ortası-SUZAN)
@Eflatun1234
@Gecemavisim
D Dil-Berk
Prensesim2016
A Asell80
@MRM01
@Mirnaz85
@Birbilsem1132 kizlar unuttugum arkadas varsa hatirlatin lütfen salati tefriciye hatmine katilacak arkadaslar bebek deneme ayinizi yazin ona gore siraya koyalim Ben Allah nasip ederse mart başında deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?