Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay canım çok üzüldüm Rabbim bi daha yasatmasin inşallah kısmet böyleymis demekki

Aynen canim arkadas yazsin

Son düzenleme:
Ayy önce bana okunması birden heyecanlandırdı beni rabbim hepimizin gonlunden geceni nasip etsin insallah şimdi bir aksilik olmazsa ben yarin misafirliğe gideceğim öncesinde iki rekat namazla başlayıp okuyabilelim birkac tane canm namazda dua yerinde mi isim söyleyeceksin yada nasio yaptığını bizede anlatsan yapmak isteyen de namazla yapar

Bu arada ismim Aygül canlar isimle okunması daha iyi olur bencede
Kızlar eger daha erken bir tarih cikmazsa yarin A Asell80 arkadas icin okumaya baslayacagiz

@Durutertemiz cabm gecmis olsin ya som dönemlerde 3. Düşük oldu niye böyle oluyor acaba umarim rabbim gönlünden geçeni nasip etsin üzülme vardir bunda da bir hayır düşük yapam arakadaşlar inanın Rabbim nasip edince olur ben kimyasal gebelikten sonra korunmadan direk ay kizima hamile kaldim sıkmayın canınızı umarim hepimizin gönlünden geçen tez zmaanda nasip olur inşallah

Canim 2 rekat namazini kil dua ederken kendin icin edeceksin sana okuyoruz ya sonrada yine kendin icin niyet et okumaya basla

Allah razı olsun cnm

Geçmiş olsun cnm neden olmuş

Kızlar rabbim niyetinizi kabul etsin ınş.ama bu salati tefriciye zor 3 günde 493 tane okumanız çok zor bir haftaya yayın derim ben.bende hernamazdan sonra 15-20 tane okuyordum.

Birde ben ezbere bilmiyirum yarinda misafirlige gidecegim ilk denemeyi bir haftalik zamana yayalım egerki rahat okuyabilirsek sonra 3 güne indiririz hakli elifem
Kızlar rabbim niyetinizi kabul etsin ınş.ama bu salati tefriciye zor 3 günde 493 tane okumanız çok zor bir haftaya yayın derim ben.bende hernamazdan sonra 15-20 tane okuyordum.

Birde ben sabah namazında başlasam olur mu yarin iki rekat namazı Allah rızası icin die niyet edip selam verdikten sonra dua ederken kendime edip niyetimi edip okumaya başlayacak boyle yapmam lazım degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…