Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Birde ben ezbere bilmiyirum yarinda misafirlige gidecegim ilk denemeyi bir haftalik zamana yayalım egerki rahat okuyabilirsek sonra 3 güne indiririz hakli elifem
Bende bilmiyordum okuya okuya ezberledim sonradan.ezbere biliyorsan daha seri okursun ilk okuyacaklar için ilk zaman kitaptan bakıp okuyunca zor oluyor.

Kizlar bna kimse cevap vermedi

Bu tecviye olayini paylasiyoruz yaa okusak sonra bu fikri veren arkadasimiz isimlerimizle dualasa olmaz mi bir ay boyunca surekli okuyabilir miyim bilmiyorum. Amac hatim gibi paylasmak degilmi selati tecviyeyi topluca okuyup dualasak olmazmi sonucta hepimiz okumus oluyoruz burada onemli olan niyet sayi degil bence ?

Sayi da onemli canim bakarsan 4444 tane den ne bir eksik ne bir fazla yazar. Yani böylesi daha makbul

Yok sayidan kastim herkese tek tek okunmasindan baksediyorum 4444 okunuyor biliyorum onu. Mesela bnde dersaneye giderken okumuştum universiteyi kazanmak niyetiyle.. yani simdi okuyup hepimizin niyetine dualasak demek istedim.simdi bana okunur misal bir aksilik cikar bn diger arkadasinkini okuyamam haksizlik olur.

Ha anladim canim onu da konustuk yukarda tek tek okunmasi daha makbul dedik hani herkes icin ayri hatim yapilmasi daha iyi olur diye düşünüyorum. Okuyamayacagin durumlarda soylersin ona gore bolusuruz zaten bizim sayi 493tu sen girince biraz daha dusecek senin okuyamacagin durumlarda sayimiz tekrar 493e cikar yani sorun olacagini sanmıyorum

Birde ben ezbere bilmiyirum yarinda misafirlige gidecegim ilk denemeyi bir haftalik zamana yayalım egerki rahat okuyabilirsek sonra 3 güne indiririz hakli elifem
Olur ya gerçekten günde 50 60 tesbih ancak çekerim bide ayeti ezbere bilmiyoruz zeynoc arkadaşım bence sure bir hafta olsun

Insallah kucama alinci unuturun ve bu yaptiklarima uzulurum evet kapimi kapattim oturuyorum zamanla alisirim bende o laflara.dedigin gibi en iyisini rabbim bilir demekki bogle hayirliymis.cok sagolun destek icin inan cok rahatliyorum.sizden bunlari duymak bana iyi geliyor.allah senin gonlune gore verir insallah.bugun emin oldum kendim gordum echodan kizimi.kizima aliscam insallah yakin zamanda.t

Çok geçmiş olsun canım inan insan alışıyor zaman geçince tekrar bebek fikri sıcak geliyor bende kimyasal yaşadım önce kendime gelemedim şimdi istiyorum

Canım benim 3 kızım var dünyalara değişmem sen sıkma canını onlar sana yoldaş olacak elleme her zaman konuşur dert etme inşallah

SALAT-I TEFRICIYE HATMI LISTEMIZ(Süre 1 hafta baslama tarihi =2 ŞUBAT CUMA bitiris tarihi 8 SUBAT PERSEMBE kisi basina dusen okunacak salavat sayisi 444)
1-)@Cikoo (9 subat deneme-AYGUL)
2-)@pirlanta97 (Subat ortasi deneme-SUZAN)
3-)@Beyazgelincik2014(Subat ortasi deneme-?)
4-)@Dil-Berk(Subat ortası deneme-?)
5-)@zeynoc17(Mart basi deneme-BÜŞRA)
6-)@suuuus4716(Nisan basi deneme-KÜBRANUR)
7-)@gecemavisim(???)
@eflatun88(???)
9-)@Birbilsem1132(???)
10-)@MRM01(???)
11-)@Mirnaz85(???)
Arkadaslar listemizin son hali bu giren arkadaslar yazdikca duzenleme yaparım yine yarin Allahin izniyle cikoo(Aygul) arkadasimiz icin yapıyoruz kisi basina dusen sayımız 444 tür Allah kabul etsin dualarimizi insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…