- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.681
Bende bilmiyordum okuya okuya ezberledim sonradan.ezbere biliyorsan daha seri okursun ilk okuyacaklar için ilk zaman kitaptan bakıp okuyunca zor oluyor.Birde ben ezbere bilmiyirum yarinda misafirlige gidecegim ilk denemeyi bir haftalik zamana yayalım egerki rahat okuyabilirsek sonra 3 güne indiririz hakli elifem
Kizlar bna kimse cevap vermediMrb arkadaslar bnde hormon testi yaptirmistim bu ay itibari ile 1 sene oldu. Dr'm piko var sende dedi. (Daha oncedende soylemisti ama prolaktinde yuksekti o ay ve yalanci olabilir demisti.) 1 sene olmus regl olunca gel bi bakalim progestan baslariz olmadi dedi..bende 5 yasinda bir kizim var ona tek seferde kazare hamile kaldigimi bi durumun beni cok sasirttigini soyledim.. o da bana uzulecek birsey yok sen dua et fsh yiksek degil dedi.. yorum bekliyorum varmi daha once bi dumu yasayan ya da sahit olan
Tamam canimBende katilirim subat sonu deneme..
Sayi da onemli canim bakarsan 4444 tane den ne bir eksik ne bir fazla yazar. Yani böylesi daha makbulBu tecviye olayini paylasiyoruz yaa okusak sonra bu fikri veren arkadasimiz isimlerimizle dualasa olmaz mi bir ay boyunca surekli okuyabilir miyim bilmiyorum. Amac hatim gibi paylasmak degilmi selati tecviyeyi topluca okuyup dualasak olmazmi sonucta hepimiz okumus oluyoruz burada onemli olan niyet sayi degil bence ?
İsmini belirtse daha iyi olur niyet ederken ismiyle ederizKızlar eger daha erken bir tarih cikmazsa yarin @Cikoo arkadas icin okumaya baslayacagiz
Belirtti canim Aygul. Ben aksam tekrar duzenleme yapacağımİsmini belirtse daha iyi olur niyet ederken ismiyle ederiz
Ha anladim canim onu da konustuk yukarda tek tek okunmasi daha makbul dedik hani herkes icin ayri hatim yapilmasi daha iyi olur diye düşünüyorum. Okuyamayacagin durumlarda soylersin ona gore bolusuruz zaten bizim sayi 493tu sen girince biraz daha dusecek senin okuyamacagin durumlarda sayimiz tekrar 493e cikar yani sorun olacagini sanmıyorumYok sayidan kastim herkese tek tek okunmasindan baksediyorum 4444 okunuyor biliyorum onu. Mesela bnde dersaneye giderken okumuştum universiteyi kazanmak niyetiyle.. yani simdi okuyup hepimizin niyetine dualasak demek istedim.simdi bana okunur misal bir aksilik cikar bn diger arkadasinkini okuyamam haksizlik olur.
Mrb peki bu çıkıntı 16.haftada da olabilir miOluyor canım klitoris oluşuyor kizlardada çok benziyor ışte
16.haftada çıkıntı hala belliyse erkek oluyor zaten kızlarda klitoris cikintisida küçülmeye başlıyor 16.haftalarda gozukmezMrb peki bu çıkıntı 16.haftada da olabilir mi
Olur ya gerçekten günde 50 60 tesbih ancak çekerim bide ayeti ezbere bilmiyoruz zeynoc arkadaşım bence sure bir hafta olsunBirde ben ezbere bilmiyirum yarinda misafirlige gidecegim ilk denemeyi bir haftalik zamana yayalım egerki rahat okuyabilirsek sonra 3 güne indiririz hakli elifem
Tamam kizlar 1 hafta yapalim :) zaten ezberledikten sonra 3 gune bile kalmaz bitirmesiOlur ya gerçekten günde 50 60 tesbih ancak çekerim bide ayeti ezbere bilmiyoruz zeynoc arkadaşım bence sure bir hafta olsun
Inşallah Cnm tamamTamam kizlar 1 hafta yapalim :) zaten ezberledikten sonra 3 gune bile kalmaz bitirmesi
Amin insallah ben bunda herseyi denedim ve nasip degilmis olmadi daha da bebek dusunmuyorum.allah herkezin gonlundekini verir insallah.İçinde bulunduğun duruma çok üzüldüm canım olmazları olduran Rabbim inşallah sana da bir erkek bebek nasip eder
Insallah kucama alinci unuturun ve bu yaptiklarima uzulurum evet kapimi kapattim oturuyorum zamanla alisirim bende o laflara.dedigin gibi en iyisini rabbim bilir demekki bogle hayirliymis.cok sagolun destek icin inan cok rahatliyorum.sizden bunlari duymak bana iyi geliyor.allah senin gonlune gore verir insallah.bugun emin oldum kendim gordum echodan kizimi.kizima aliscam insallah yakin zamanda.tMutlu olmadigin ortamlara gitme. Annen dahi olsa gitme ve o anda sagol anne bende sunu isterim ya falan diye laf cak hatta icini dok yaptiklari ayrimi soyle bidahada gitme. Bak sana bisey anlatayim bi akrabamin ikinci oglu olmuştu cok kiz istiyordu çocuk dogdu mutsuzdu her zaman yuzunde uff puff modlari bebek asiri gazli bir bebekti hep sikayet hep sikayet sevmiyormuydu tabiki evladiydi seviyordu. 5.ayinda bebeginin öldügü haberini aldik ve o an o akrabimin halini anlatmaya kelimeler yetmez. Ölü bebegini kucagindan indirmedi saatlerce. Bu hayatta neyin hayirli neyin hayirsiz oldugunu bilemeyiz Rabbimizden gelene razi olmazsak imtihanı kaybederiz. Yapmayin ne olur evlat evlatttir biliyorumki kucagina aldiginda boyle dusunmeyeceksin. Ben insallah erkektir diyemicem hakkinda hayirlisi olmasini saglikli olmasini diliyorum Ve tevekkul etmeni elbette.....
Maalesef hayatimda ilk defa dusuk yaptim su an ilacla tamamen temizlenmesini saglayicaz cok uzuldum ama hakkimizda hayirlisi olsun bu topikten cok sey ogrendim ama bugun itibariyle bir muddet ara vericem bilmiyorum belkide 3.cocugu dusunmem artik icimden bi can gitti Rabbim kizlarimin aacisini gostermesin hepinize gonlunuzdekini nasip etsin rabbim Allaha emanet olun
Insallah kucama alinci unuturun ve bu yaptiklarima uzulurum evet kapimi kapattim oturuyorum zamanla alisirim bende o laflara.dedigin gibi en iyisini rabbim bilir demekki bogle hayirliymis.cok sagolun destek icin inan cok rahatliyorum.sizden bunlari duymak bana iyi geliyor.allah senin gonlune gore verir insallah.bugun emin oldum kendim gordum echodan kizimi.kizima aliscam insallah yakin zamanda.t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?