Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallah canim amin hayirli evlat olsun saglikla gelsin kuzu

Amin cnm insallah allahin izniyle hepimize uğurlu ve hayirli olur seninde parmaklarına saglik düzenleme işi de baya kafa karıştırıcı :)

Cnm sayi 444de mi düştü daha fazla katılan olursa bu sayı duserse yine nasıl bölecen
Canim okumaya baslamadan katilan olursa alir bolerim ama okumaya basladiktan sonra katilani alamam 1 hafta bekler 2. Siradaki arkadas icin girer listeye ordan başlar okumaya ona gore bolerim tekrar

Aaaa cnm bide bnm eltim çarşamba günü sezeryan olacak onun yanında hastanede kalabilirim inşallah o zamana kadar bitiririm yoksa çarşamba okuyamam saliya kadar ne kadar okursam diğerini perşembe akşamına bitiririm anca

Canim ilk 100 taneyi okurken zorlandım biraz sonra ezberleyince rahatlikla bitirdim yani bence sende rahatlikla bitirirsin 1 haftaya uzattigimiz icin gunluk okuman gereken sayi 63

Canim ilk 100 taneyi okurken zorlandım biraz sonra ezberleyince rahatlikla bitirdim yani bence sende rahatlikla bitirirsin 1 haftaya uzattigimiz icin gunluk okuman gereken sayi 63
Şimdi cnm bir tesbihte 33tane boncuk var her bır boncuga bır ayet okuyacam 33 tane oluyur sonra ıkinci yine okusam 33tanedaha 66 tane oluyur dimi cnm yanlış degilsem eger

Şimdi cnm bir tesbihte 33tane boncuk var her bır boncuga bır ayet okuyacam 33 tane oluyur sonra ıkinci yine okusam 33tanedaha 66 tane oluyur dimi cnm yanlış degilsem eger
Canim bir tesbihte 99 boncuk olur. Sen boncuklari onceden say 66. Boncugun onune catal igne tak yada ip bagla oraya kadar oku canim

Bir tane uygulama var orfa hem ezan okunuyo hem zikir kur-an hersey var zikire basınca salavat-ı tecrifiye bastığın zaman zikirmatik gibi birsey var okuyup basıyom o hedapliyo eger diger türlü kafan karışacaksa o uygulamayı indir istersen Prensesim2016

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…