- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.701
Insallah canim amin hayirli evlat olsun saglikla gelsin kuzuInsallah kucama alinci unuturun ve bu yaptiklarima uzulurum evet kapimi kapattim oturuyorum zamanla alisirim bende o laflara.dedigin gibi en iyisini rabbim bilir demekki bogle hayirliymis.cok sagolun destek icin inan cok rahatliyorum.sizden bunlari duymak bana iyi geliyor.allah senin gonlune gore verir insallah.bugun emin oldum kendim gordum echodan kizimi.kizima aliscam insallah yakin zamanda.t
SALAT-I TEFRICIYE HATMI LISTEMIZ(Süre 1 hafta baslama tarihi =2 ŞUBAT CUMA bitiris tarihi 8 SUBAT PERSEMBE kisi basina dusen okunacak salavat sayisi 444)
1-)@Cikoo (9 subat deneme-AYGUL)
2-)@pirlanta97 (Subat ortasi deneme-SUZAN)
3-)@Beyazgelincik2014(Subat ortasi deneme-?)
4-)@Dil-Berk(Subat ortası deneme-?)
5-)@zeynoc17(Mart basi deneme-BÜŞRA)
6-)@suuuus4716(Nisan basi deneme-KÜBRANUR)
7-)@gecemavisim(???)
@eflatun88(???)
9-)@Birbilsem1132(???)
10-)@MRM01(???)
11-)@Mirnaz85(???)
Arkadaslar listemizin son hali bu giren arkadaslar yazdikca duzenleme yaparım yine yarin Allahin izniyle cikoo(Aygul) arkadasimiz icin yapıyoruz kisi basina dusen sayımız 444 tür Allah kabul etsin dualarimizi insallah
Insallah canim amin. Evet baya karisik canım ya zamanla daha da cozecem Insallah ben bu isiAmin cnm insallah allahin izniyle hepimize uğurlu ve hayirli olur seninde parmaklarına saglik düzenleme işi de baya kafa karıştırıcı :)
Cnm sayi 444de mi düştü daha fazla katılan olursa bu sayı duserse yine nasıl bölecenInsallah canim amin. Evet baya karisik canım ya zamanla daha da cozecem Insallah ben bu isi
Canim okumaya baslamadan katilan olursa alir bolerim ama okumaya basladiktan sonra katilani alamam 1 hafta bekler 2. Siradaki arkadas icin girer listeye ordan başlar okumaya ona gore bolerim tekrarCnm sayi 444de mi düştü daha fazla katılan olursa bu sayı duserse yine nasıl bölecen
Anladım cnmCanim okumaya baslamadan katilan olursa alir bolerim ama okumaya basladiktan sonra katilani alamam 1 hafta bekler 2. Siradaki arkadas icin girer listeye ordan başlar okumaya ona gore bolerim tekrar
Yada katilim fazla olursa ikinci listede yapılabilir canimCanim okumaya baslamadan katilan olursa alir bolerim ama okumaya basladiktan sonra katilani alamam 1 hafta bekler 2. Siradaki arkadas icin girer listeye ordan başlar okumaya ona gore bolerim tekrar
Canim ilk 100 taneyi okurken zorlandım biraz sonra ezberleyince rahatlikla bitirdim yani bence sende rahatlikla bitirirsin 1 haftaya uzattigimiz icin gunluk okuman gereken sayi 63Aaaa cnm bide bnm eltim çarşamba günü sezeryan olacak onun yanında hastanede kalabilirim inşallah o zamana kadar bitiririm yoksa çarşamba okuyamam saliya kadar ne kadar okursam diğerini perşembe akşamına bitiririm anca
Şimdi cnm bir tesbihte 33tane boncuk var her bır boncuga bır ayet okuyacam 33 tane oluyur sonra ıkinci yine okusam 33tanedaha 66 tane oluyur dimi cnm yanlış degilsem egerCanim ilk 100 taneyi okurken zorlandım biraz sonra ezberleyince rahatlikla bitirdim yani bence sende rahatlikla bitirirsin 1 haftaya uzattigimiz icin gunluk okuman gereken sayi 63
Canim bir tesbihte 99 boncuk olur. Sen boncuklari onceden say 66. Boncugun onune catal igne tak yada ip bagla oraya kadar oku canimŞimdi cnm bir tesbihte 33tane boncuk var her bır boncuga bır ayet okuyacam 33 tane oluyur sonra ıkinci yine okusam 33tanedaha 66 tane oluyur dimi cnm yanlış degilsem eger
Canim ozamana pratiklesiriz 3 gune dusururuz sureyi 9 gunde tamamlariz 3 arkadasidaPırlanta beyaz gelincik ve dilberk arkadsimiz ucude şubat ortasiymis cnm onların nasıl olacak hepsine bi hatimmi okuyacaz yoksa herbirune ayrimu
Niye cnm anlayamadım çok soru soruyorum dimiCanim bir tesbihte 99 boncuk olur. Sen boncuklari onceden say 66. Boncugun onune catal igne tak yada ip bagla oraya kadar oku canim
Tamam canımCanim ozamana pratiklesiriz 3 gune dusururuz sureyi 9 gunde tamamlariz 3 arkadasida
Niye cnm anlayamadım çok soru soruyorum dimi
Sayiyi karistirmaman icin canim.Niye cnm anlayamadım çok soru soruyorum dimi
Adetin bitince 2. Siradaki arkadas icin baslayabilirsin canimKizlarrr bende okumak isterdim ama adetliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?