- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.721
Sart degil.daha guzel olur diye canimCanm namaz üzerinde okumak şartmı diğer türlü okusan belki karıştırmasın
Çok teşekkür ederim ,ama doktorum kıza benzetiyorum dedi bi dahaki kontrolde netleşir dedi,çıkıntıyı ben farketip sorduğumda klitoris olabilir dedi.siz bu konularda bilgi sahibisiniz galiba çünkü nerdeyse herkese cvp veriyorsunuz,ilginize çok teşekkür ederim16.haftada çıkıntı hala belliyse erkek oluyor zaten kızlarda klitoris cikintisida küçülmeye başlıyor 16.haftalarda gozukmez
Sart degil.daha guzel olur diye canim
Rabbim sağlıkla gönlüne göre versin canım su an kaç haftaliksin.Çok teşekkür ederim ,ama doktorum kıza benzetiyorum dedi bi dahaki kontrolde netleşir dedi,çıkıntıyı ben farketip sorduğumda klitoris olabilir dedi.siz bu konularda bilgi sahibisiniz galiba çünkü nerdeyse herkese cvp veriyorsunuz,ilginize çok teşekkür ederim
Olur canım niye olmasin sen kalpten kendini vererek oku yeterki farketmez kitap yada telefon belli bir zaman sonra ezberine oturuyorBen telefondan okuyacağım icin namaz üzerinde biraz tuaf olmaz mi acaba yoksa olurda müsaitsen namazım bittikten sonra daha namazdan kalkmadan telefonu açıp okusam olurmu acaba
Şuan 16+4 Allah razı olsunRabbim sağlıkla gönlüne göre versin canım su an kaç haftaliksin.
Su an artık netlesmistir canım.bahsettiğin cikintiyi 12-13 te gorduysen klitoris olma ihtimali olabilir ama sonrasındaki haftalarda gorduysen erkek ihtimali yüksek.Şuan 16+4 Allah razı olsun
Iyide bnm kAnamam var yanı biraz teredutteyim o yüzden okusam da icim ferah değilCanm namaz üzerinde okumak şartmı diğer türlü okusan belki karıştırmasın
Yo 13te dr kıza benzetti ben en son 16da gittiğimde yine kıza benzetiyorum dedi ama bi dahakine kesinleştirelim dedi,çınıtıyı da bebek hareket edince ben görüp sorunca klistoris olabilir dediSu an artık netlesmistir canım.bahsettiğin cikintiyi 12-13 te gorduysen klitoris olma ihtimali olabilir ama sonrasındaki haftalarda gorduysen erkek ihtimali yüksek.
Olur canim zaten namaz baslamadan once bir kere kilinacak(dilersen) onun disinda nerde okursan oku kibleye dönük oturursan tabi daha guzel olur sevecenim de soylemisti zatenBen telefondan okuyacağım icin namaz üzerinde biraz tuaf olmaz mi acaba yoksa olurda müsaitsen namazım bittikten sonra daha namazdan kalkmadan telefonu açıp okusam olurmu acaba
Canim ben onu hoca arkadasima sordum adetliyken de devam edebilirsin ayet olmadigi icin sıkıntı olmaz dedi ama tabi yinede sen bilirsinIyide bnm kAnamam var yanı biraz teredutteyim o yüzden okusam da icim ferah değil
Evet sansa esim yanimda o hic takmiyo kafasina diyo erkekler bana da laf sokuyolar he he dicen gececen diyo ne bakiyon milletin lafina bos konusuyolar diyo ama biz kadinlar cok hasasiz ogle he diyip gecemiyoz cok takiyoz kafamiza.tres yapip uzuluyoz iste.ya bu eltileri de annamiyon senin evin niye ona kaliyo anlamiyom ki oglun olmasaydida kizlarin var.cok sacma.ben simdiye kadar hep bu erkek ve kiz cocuk ayrimciligina cok sinir oldum kendi annem de ayrimcilik yaptigi icin kucuklukten beri hep dedim kizimi daha cok sevcem oglandan hic bi zaman ustun tutmican dedim simdiki halime bak oglum olmadi diye agliyom buda sirf milletin agzi kapalsin diye.ne guzel allah gonlune gore vermis ne guzel tadini cikar hic takma kimseyi.allah sag salim kucana almayi nasip etsin insallah.seni de uzmek istemezdin ama halim bu daha cinsiyet belli olmadigi halde bogle.artik bende evimden cikmam zaten cocuklar kucuk.kizimda daha 2 yasinda bide bebek ne guzel evimde otururum.buraya yazdikca konustukca rahatliyorum.Canım benim ya kıyamam sana
Okurken gözlerim doldu
Bak sende eşinden yana çok şanslıymışın
Ne güzel yanında
Önemli olanda o
Allah razı olsun eşlerimizden. Ben eşimden asla duymadım neden oğlumuz yok diye
Hatta kardeşi laf etti, kıza mal mülk bırakılmazmış diye. Eşimde susturdu, kızlarım yarın el kapısına gidecek, onlara gelecek lazım, hep arkalarındayım, Allah ömür verdiği sürece dedi.
Evimiz dublex, altlı üstlü birer daire gibi yaptırdık. Alt kat büyüğün üstde küçügün şimdiden diyorum, bizler olmayınca buraları ıssız bırakmayın, babamızın ocağı gelin ışıkları açın kalın. Elti çok umutluydu bize kalır diye
Demek istediğim nereleri düşünüo bezelye beyiniyle, oğlu yokdu diye.
Benim anneannemin 6 kızı var, ilk torunu benim. Ama evinin her köşesinde erkek kardeşimin resmi var. Gelde çıldırma
Daraltmışlar seni iyice kıyamam sana
Yüz verme mesafe koy
En iyisi
Benim kafam bi rahat bi rahat
Kv elti vss görünce sinir küpü oluom resmen
Sonra karnım sertleşio taş gibi
Uzak dursunlar benden valla
Amin sagol cumlemizinki insallahInsallah canim amin hayirli evlat olsun saglikla gelsin kuzu
Tamam canım o zaman ben bu cuma aksamının yüzü suyu hürmetine basliyiayim mi çünkü eminim çarşamba günü hiç okuyamayacagim o yüzden yetistiremeyecegimden korkuyorumCanim ben onu hoca arkadasima sordum adetliyken de devam edebilirsin ayet olmadigi icin sıkıntı olmaz dedi ama tabi yinede sen bilirsin
Uzuldunmu ilk duydunda kizin olcani.nasil alistin bu konuya benmi abartiyom bilmiyom kendime cok kiziyomda ama elimde degil.sen bu yontemi uygulamismiydin canim.ve bitane daha dusunuyomusun.benim esim istiyo bitane daha ama diyom o da kiz olursa gene uzulurum.bana bak ya uzuluyom bide ya.benim komsumun cocugu yok 15 senedir olmuyo hep aklima o geliyo.benim uzuldum o dunyalari verir.allah afetsin beni.ne guzel bogle ornekler beni rahatlayiyo.bende senin gibi mutlu olurum insallah dogunca.allah mutlulugunu daim etsin insallah.allah gonlundekine versinÇok geçmiş olsun canım inan insan alışıyor zaman geçince tekrar bebek fikri sıcak geliyor bende kimyasal yaşadım önce kendime gelemedim şimdi istiyorum
Canım benim 3 kızım var dünyalara değişmem sen sıkma canını onlar sana yoldaş olacak elleme her zaman konuşur dert etme inşallah
Merhabalar canim cok cok gecmis olsun.biraz ara ver iyi gelir ama bu senin sucun degil cok noraml bisey cok kisi de oluyo bende bi dusuk yaptim kizim daha kucuk cok kucagima aldigim icin mi dusurdum diye dusunuyodum doktor ogle kotu dusunme bebek olusmamistir ondan vucut disari atiyi dedi.allah kizlarini sana bagislasin insallah.kendine iyi bakMaalesef hayatimda ilk defa dusuk yaptim su an ilacla tamamen temizlenmesini saglayicaz cok uzuldum ama hakkimizda hayirlisi olsun bu topikten cok sey ogrendim ama bugun itibariyle bir muddet ara vericem bilmiyorum belkide 3.cocugu dusunmem artik icimden bi can gitti Rabbim kizlarimin aacisini gostermesin hepinize gonlunuzdekini nasip etsin rabbim Allaha emanet olun
Ben bu ay deniycem canımZeynoc(Mart başı-BÜŞRA)
@pirlanta97(Şubat ortası-SUZAN)
@Eflatun1234
@Gecemavisim
@Dil-Berk
Prensesim2016
A Asell80
@MRM01
Miraa35
@Birbilsem1132 kizlar unuttugum arkadas varsa hatirlatin lütfen salati tefriciye hatmine katilacak arkadaslar bebek deneme ayinizi yazin ona gore siraya koyalim Ben Allah nasip ederse mart başında deneyecegim
Ben şuan reglim ya ama 17 si gibi deniycem yumurtlama dönemim o tarihe geliyor şimdi ben regl olduğum için okuyamam demi abdestsizim ya
Cnm bende kürtaj olduğum için kanamam var ama okunabiliyormus zeynoc arkadssin dediğine göreBen şuan reglim ya ama 17 si gibi deniycem yumurtlama dönemim o tarihe geliyor şimdi ben regl olduğum için okuyamam demi abdestsizim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?