Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
16.haftada çıkıntı hala belliyse erkek oluyor zaten kızlarda klitoris cikintisida küçülmeye başlıyor 16.haftalarda gozukmez
Çok teşekkür ederim ,ama doktorum kıza benzetiyorum dedi bi dahaki kontrolde netleşir dedi,çıkıntıyı ben farketip sorduğumda klitoris olabilir dedi.siz bu konularda bilgi sahibisiniz galiba çünkü nerdeyse herkese cvp veriyorsunuz,ilginize çok teşekkür ederim

Aslinda ben şunu merak ediyorum simdi yarin benim icin başlayacak sonra sırayla arkadaşlarınki okunacak benim regl dönemi gelince ben okuyamayacaksam benim icin okuyan arkadaşların hakkı kalmaz mi üzerimde

Gerçi yeni ciktim regl den ama tekrar girince sırası gelen arkadaş olursa o ne olacak benim acımdan soruyorum

Rabbim sağlıkla gönlüne göre versin canım su an kaç haftaliksin.

Ben telefondan okuyacağım icin namaz üzerinde biraz tuaf olmaz mi acaba yoksa olurda müsaitsen namazım bittikten sonra daha namazdan kalkmadan telefonu açıp okusam olurmu acaba
Olur canım niye olmasin sen kalpten kendini vererek oku yeterki farketmez kitap yada telefon belli bir zaman sonra ezberine oturuyor

Su an artık netlesmistir canım.bahsettiğin cikintiyi 12-13 te gorduysen klitoris olma ihtimali olabilir ama sonrasındaki haftalarda gorduysen erkek ihtimali yüksek.
Yo 13te dr kıza benzetti ben en son 16da gittiğimde yine kıza benzetiyorum dedi ama bi dahakine kesinleştirelim dedi,çınıtıyı da bebek hareket edince ben görüp sorunca klistoris olabilir dedi

Ben telefondan okuyacağım icin namaz üzerinde biraz tuaf olmaz mi acaba yoksa olurda müsaitsen namazım bittikten sonra daha namazdan kalkmadan telefonu açıp okusam olurmu acaba
Olur canim zaten namaz baslamadan once bir kere kilinacak(dilersen) onun disinda nerde okursan oku kibleye dönük oturursan tabi daha guzel olur sevecenim de soylemisti zaten

Evet sansa esim yanimda o hic takmiyo kafasina diyo erkekler bana da laf sokuyolar he he dicen gececen diyo ne bakiyon milletin lafina bos konusuyolar diyo ama biz kadinlar cok hasasiz ogle he diyip gecemiyoz cok takiyoz kafamiza.tres yapip uzuluyoz iste.ya bu eltileri de annamiyon senin evin niye ona kaliyo anlamiyom ki oglun olmasaydida kizlarin var.cok sacma.ben simdiye kadar hep bu erkek ve kiz cocuk ayrimciligina cok sinir oldum kendi annem de ayrimcilik yaptigi icin kucuklukten beri hep dedim kizimi daha cok sevcem oglandan hic bi zaman ustun tutmican dedim simdiki halime bak oglum olmadi diye agliyom buda sirf milletin agzi kapalsin diye.ne guzel allah gonlune gore vermis ne guzel tadini cikar hic takma kimseyi.allah sag salim kucana almayi nasip etsin insallah.seni de uzmek istemezdin ama halim bu daha cinsiyet belli olmadigi halde bogle.artik bende evimden cikmam zaten cocuklar kucuk.kizimda daha 2 yasinda bide bebek ne guzel evimde otururum.buraya yazdikca konustukca rahatliyorum.

Canim ben onu hoca arkadasima sordum adetliyken de devam edebilirsin ayet olmadigi icin sıkıntı olmaz dedi ama tabi yinede sen bilirsin
Tamam canım o zaman ben bu cuma aksamının yüzü suyu hürmetine basliyiayim mi çünkü eminim çarşamba günü hiç okuyamayacagim o yüzden yetistiremeyecegimden korkuyorum

Uzuldunmu ilk duydunda kizin olcani.nasil alistin bu konuya benmi abartiyom bilmiyom kendime cok kiziyomda ama elimde degil.sen bu yontemi uygulamismiydin canim.ve bitane daha dusunuyomusun.benim esim istiyo bitane daha ama diyom o da kiz olursa gene uzulurum.bana bak ya uzuluyom bide ya.benim komsumun cocugu yok 15 senedir olmuyo hep aklima o geliyo.benim uzuldum o dunyalari verir.allah afetsin beni.ne guzel bogle ornekler beni rahatlayiyo.bende senin gibi mutlu olurum insallah dogunca.allah mutlulugunu daim etsin insallah.allah gonlundekine versin

Merhabalar canim cok cok gecmis olsun.biraz ara ver iyi gelir ama bu senin sucun degil cok noraml bisey cok kisi de oluyo bende bi dusuk yaptim kizim daha kucuk cok kucagima aldigim icin mi dusurdum diye dusunuyodum doktor ogle kotu dusunme bebek olusmamistir ondan vucut disari atiyi dedi.allah kizlarini sana bagislasin insallah.kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…