Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben şuan reglim ya ama 17 si gibi deniycem yumurtlama dönemim o tarihe geliyor şimdi ben regl olduğum için okuyamam demi abdestsizim ya
Canim baslanabilirmis. Tabiki temiz bir abdestle namazdan sonra baslanmasi daha makbul ama ben namazla.baslayacagim insallah sizlerde bu sekilde okuyabilirsiniz

Kizlar birde benim uzerimde tasidigim dularim var yusuf suresinin arapcasi ve türkçe alfabeli yazimi hem arapca hem turkce MUHAMMED yazisi iki tane de erkek bebek icin dua var onlardan cikartirip bir beze diktim uzerimde tasiyorum. Ozellikle yusuf suresi icin bol bol okundugunda ve uzerinde tasidiginda Allahin izniyle bebek erkek olur diyor aklinizda bulunsun

Yöntem uygulamadım kazara hamile kaldım kız olursa üzülürüm millet ne der dedim kendime doktor kız deyince affaladım sonra herkese gururla kuzum olacak dedim şimdi iyi ki olmuş diyorum. 4.yü denedim kimyasal oldu ben istiyorum ama eşim yanaşmıyor ilerde olur Eylül gibi istiyoruz oda kız olur ise başımla Allahın vardır bir bildiği

Canım ben Eylül gb düşünüyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…