- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.741
Sağol canım ben bı gece başlıyorum ozaman teşefon ıygulaması var arkadaşlar zikirmatik onu indirinCnm bende kürtaj olduğum için kanamam var ama okunabiliyormus zeynoc arkadssin dediğine göre
Bende basliyacam inşallah rabbim kabul eder tedbir bizden takdir allah'tan bakalım inşallah hayırlara vesile olurSağol canım ben bı gece başlıyorum ozaman teşefon ıygulaması var arkadaşlar zikirmatik onu indirin
Basla tabi canim olurTamam canım o zaman ben bu cuma aksamının yüzü suyu hürmetine basliyiayim mi çünkü eminim çarşamba günü hiç okuyamayacagim o yüzden yetistiremeyecegimden korkuyorum
Canim bende hoca arkadasa sordum ona guvenerek soyledim sizlere :)Cnm bende kürtaj olduğum için kanamam var ama okunabiliyormus zeynoc arkadssin dediğine göre
Canim baslanabilirmis. Tabiki temiz bir abdestle namazdan sonra baslanmasi daha makbul ama ben namazla.baslayacagim insallah sizlerde bu sekilde okuyabilirsinizBen şuan reglim ya ama 17 si gibi deniycem yumurtlama dönemim o tarihe geliyor şimdi ben regl olduğum için okuyamam demi abdestsizim ya
Tamam canimBen bu ay deniycem canım
SALAT-I TEFRICIYE HATMI LISTEMIZ(Süre 1 hafta baslama tarihi =2 ŞUBAT CUMA bitiris tarihi 8 SUBAT PERSEMBE kisi basina dusen okunacak salavat sayisi 444)
1-)@Cikoo (9 subat deneme-AYGUL)
2-)@pirlanta97 (Subat ortasi deneme-SUZAN)
3-)@Beyazgelincik2014(Subat ortasi deneme-?)
4-)@Dil-Berk(Subat ortası deneme-?)
5-)@zeynoc17(Mart basi deneme-BÜŞRA)
6-)@suuuus4716(Nisan basi deneme-KÜBRANUR)
7-)@gecemavisim(???)
@eflatun88(???)
9-)@Birbilsem1132(???)
10-)@MRM01(???)
11-)@Mirnaz85(17 subat deneme-?)
Arkadaslar listemizin son hali bu giren arkadaslar yazdikca duzenleme yaparım yine yarin Allahin izniyle cikoo(Aygul) arkadasimiz icin yapıyoruz kisi basina dusen sayımız 444 tür Allah kabul etsin dualarimizi insallah
Uzuldunmu ilk duydunda kizin olcani.nasil alistin bu konuya benmi abartiyom bilmiyom kendime cok kiziyomda ama elimde degil.sen bu yontemi uygulamismiydin canim.ve bitane daha dusunuyomusun.benim esim istiyo bitane daha ama diyom o da kiz olursa gene uzulurum.bana bak ya uzuluyom bide ya.benim komsumun cocugu yok 15 senedir olmuyo hep aklima o geliyo.benim uzuldum o dunyalari verir.allah afetsin beni.ne guzel bogle ornekler beni rahatlayiyo.bende senin gibi mutlu olurum insallah dogunca.allah mutlulugunu daim etsin insallah.allah gonlundekine versin
SALAT-I TEFRICIYE HATMI LISTEMIZ(Süre 1 hafta baslama tarihi =2 ŞUBAT CUMA bitiris tarihi 8 SUBAT PERSEMBE kisi basina dusen okunacak salavat sayisi 444)
1-)@Cikoo (9 subat deneme-AYGUL)
2-)@pirlanta97 (Subat ortasi deneme-SUZAN)
3-)@Beyazgelincik2014(Subat ortasi deneme-?)
4-)@Dil-Berk(Subat ortası deneme-?)
5-)@zeynoc17(Mart basi deneme-BÜŞRA)
6-)@suuuus4716(Nisan basi deneme-KÜBRANUR)
7-)@gecemavisim(???)
@eflatun88(???)
9-)@Birbilsem1132(???)
10-)@MRM01(???)
11-)@Mirnaz85(???)
Arkadaslar listemizin son hali bu giren arkadaslar yazdikca duzenleme yaparım yine yarin Allahin izniyle cikoo(Aygul) arkadasimiz icin yapıyoruz kisi basina dusen sayımız 444 tür Allah kabul etsin dualarimizi insallah
Canım miray adım bı arada baktım herkes bu ay düşünüyor nasıl olcak cnmCanım ben Eylül gb düşünüyorım
Bence yetişir şubat ayının başındayız.Şubat ayına daha ekleme yapılmasa anca yetişir gbL Lilarengim1 miray canım adım herkes bu ay düşünüyor nasıl yetişecek acaba isimleri söylenip te mi teslim edilse bu ay isteyenlere
Cnm şubat 7 de adet olcam insAllah sonrada deneyecmZeynoc(Mart başı-BÜŞRA)
@pirlanta97(Şubat ortası-SUZAN)
@Eflatun1234
@Gecemavisim
@Dil-Berk
Prensesim2016
@Cikoo
M MRM01
Miraa35
B Beybipattis kizlar unuttugum arkadas varsa hatirlatin lütfen salati tefriciye hatmine katilacak arkadaslar bebek deneme ayinizi yazin ona gore siraya koyalim Ben Allah nasip ederse mart başında deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?