Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Son düzenleme:
Kizlar herkes bu ay yetismezse demissiniz bakariz yetistiremeyecek olursak toplu söyleriz isimleri sayimiz 404 e dustu sizler icin de biraz daha kolaylık olur okumalara tam baslanmadigi icin Ceymiceyn arkadasida ekledim listeye bilginize persembeye kadar(persembe gunude dahil) 404 tane okuyup teslim ediyoruz Allahin izniyle simdiden Allah kabul etsin

Canim guncelledim sayi 404 e dustu okumalara herkes tam olarak başlamadığı icin aldim senide listeye bugun başlıyoruz listemiz tmaamlandi
Tamam canım bende hemen başlıyorum. Bir de ben sayıyı mesela bura saatiyle tamamlasam da sorun olmaz değil mi? 8 şubat bitiş tarihi ya burayı esas alsam olur mu? Elimden geldiğince son güne bırakmamaya çalışırım ama olur da bi aksilik olursa diye soruyorum. Benim de ismim duygu bu arada

canim persembe gunu teslim etsen daha iyi alip duasini yapacağız çünkü

Sabah namazının ardından iki rekat namazla başladım okumaya cok sukur canm ben niyet ettim Allah rızası icin iki rekat namaz kılmaya die namaza başladım selamdan sonra dua ettim sonra Allahım hayirli saglikli salih bir erkek evlat icin salat-ı tecrifiye okumaya başlıyorum dedim benim icin okuyan bütün gönüllulerin de dualarını kabul buyur dedim bir eksiklik yok degilmi niyetimde

Canm internetten baktim da niyette başlamadan önce birkac birseyler söylemek gerekiyormus duasinda falan ama ben kandimce allaga dua eder gibu ettim kurallarına uymadim sanirim ben bilmiyorum keske internetten acip okusaydım yukardaki gibi niyet edip başladım kabul olur degilmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…