Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Birde sayi tam olmali denikiyor ben 50 tane okudum ama bazılarını yarida duz okuyamayinca tekrar okuyup 1 die kabul ettigim oldu 1 yada iki tane yi saymadim fazla okumus olabilirim 50 tane tam okudum diğerleri eksik yada istediğim gibi olmadigim icin saymadım kabul olur mu yoksa saat 11 gibi tekrar abdest alip namaz kılıp internette yazan tövbe edilip birkac siz söylemek gerekiyormus onları söyleyip sonra mi niyet etsem ya kafam karıştı:/

Yok canim hayir

Tamam canm cok sagol
Canim baska sitedede baska birsey yaziyor sen namazini kilip dilegini niyetini acik bir sekilde dile getirdikten sonra basladiginda bir sikinti olacagini sanmıyorum
insan bilmeyince boyle oluyo iste ilk defa salavat-ı tecrifiye niyetti yapiyorim

Canim benim subat sonuna geliyor yumurtlamam 25 gibi. Bu 3. Yazisim olacak dr m bana piko var sende dedi. Bu ay ilac tedavisne baslicaz sanirim regliden sonra. Bnm tecviyeden beklentim oncelik saglikli sihhatli bir evladim olmasi. Cunku 1 senedir neredeyse olmuyor.5.5. Yasinda bir kizim var insallah olmayaninda tadina varmayi dileyecegim

Canim bende de pko var skma canini insallah Rabbim bizlerede fazla ugrastirmadan gonlumuzdekini nasip eder sira sana geldiginde tekrar belirtirsin duani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…