- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.781
Yok canim hayirSabah namazının ardından iki rekat namazla başladım okumaya cok sukur canm ben niyet ettim Allah rızası icin iki rekat namaz kılmaya die namaza başladım selamdan sonra dua ettim sonra Allahım hayirli saglikli salih bir erkek evlat icin salat-ı tecrifiye okumaya başlıyorum dedim benim icin okuyan bütün gönüllulerin de dualarını kabul buyur dedim bir eksiklik yok degilmi niyetimde
Yok canim hayir
Sağolasın canım. Hepimizin evlatlarını korusun RabbimCnm git bi görün doktora AllAh korusun sizi
Canim baska sitedede baska birsey yaziyor sen namazini kilip dilegini niyetini acik bir sekilde dile getirdikten sonra basladiginda bir sikinti olacagini sanmıyorumAma 100 defa tobe edilip birkaç birsry daha söylenip baslanmasi lazımmış yaziyo
Canim Naptin gittin mi doktoraSağolasın canım. Hepimizin evlatlarını korusun Rabbim
Gitmedim canm doktorum pazartesiye kadar yokmuş. Başka doktorda ya alttan bakmak istiyo ya korkutarak konuşuyo. Onu beklicem ama ağrım var.C
Canim Naptin gittin mi doktora
Tuh canim kotu denkgelmis doktorun olmamasi Rabbim sifa versin insallah iyidir bebisinGitmedim canm doktorum pazartesiye kadar yokmuş. Başka doktorda ya alttan bakmak istiyo ya korkutarak konuşuyo. Onu beklicem ama ağrım var.
İnşallah canm benim. Dua et benim içinTuh canim kotu denkgelmis doktorun olmamasi Rabbim sifa versin insallah iyidir bebisin
insan bilmeyince boyle oluyo iste ilk defa salavat-ı tecrifiye niyetti yapiyorimCanim baska sitedede baska birsey yaziyor sen namazini kilip dilegini niyetini acik bir sekilde dile getirdikten sonra basladiginda bir sikinti olacagini sanmıyorum
Canim benim subat sonuna geliyor yumurtlamam 25 gibi. Bu 3. Yazisim olacak dr m bana piko var sende dedi. Bu ay ilac tedavisne baslicaz sanirim regliden sonra. Bnm tecviyeden beklentim oncelik saglikli sihhatli bir evladim olmasi. Cunku 1 senedir neredeyse olmuyor.5.5. Yasinda bir kizim var insallah olmayaninda tadina varmayi dileyecegimYok canim hayir
Canım bende varım çekerim Eylül gibi deneme benimSen ne zaman deneme yapacaksin cnm
Canim bende de pko var skma canini insallah Rabbim bizlerede fazla ugrastirmadan gonlumuzdekini nasip eder sira sana geldiginde tekrar belirtirsin duaniCanim benim subat sonuna geliyor yumurtlamam 25 gibi. Bu 3. Yazisim olacak dr m bana piko var sende dedi. Bu ay ilac tedavisne baslicaz sanirim regliden sonra. Bnm tecviyeden beklentim oncelik saglikli sihhatli bir evladim olmasi. Cunku 1 senedir neredeyse olmuyor.5.5. Yasinda bir kizim var insallah olmayaninda tadina varmayi dileyecegim
Canim seni önümüzdeki hafta alalim ikinci arkadastan itibaren cekmeye basla sen tekrar hatirlat bana önümüzdeki persembe olur mu simdi sayilari ayarladik okunmaya başlandı cunkuCanım bende varım çekerim Eylül gibi deneme benim
Olsun canim ne demekTamam canm cok sagol
insan bilmeyince boyle oluyo iste ilk defa salavat-ı tecrifiye niyetti yapiyorim
Tamam canımCanim seni önümüzdeki hafta alalim ikinci arkadastan itibaren cekmeye basla sen tekrar hatirlat bana önümüzdeki persembe olur mu simdi sayilari ayarladik okunmaya başlandı cunku
Tamam cnmTamam canim sen not et kendin unutmayalim bir hafta sonunda hepsini toplu alalim
Durumun nasıl oldu cnmSağolasın canım. Hepimizin evlatlarını korusun Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?