- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.801
Canim mesaji yeni gordum bugun cikoo(Aygul) arkadas icin okuyoruz 1 hafta sonra teslim edecegiz 404 tane okunacak bilgin olsun 4270. Sayfada var listemizKizlar ben duaniza katılıyorum. Beni sona bırakın. Aralık gibi düşünüyorum. Allah izin verirse
@Durutertemiz arkadaşım çok geçmiş olsun. Rabbim bundan sonra sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin
SALAT-I TEFRICIYE HATMI LISTEMIZ(Süre 1 hafta baslama tarihi =2 ŞUBAT CUMA bitiris tarihi 8 SUBAT PERSEMBE kisi basina dusen okunacak salavat sayisi 404)
1-)@Cikoo (9 subat deneme-AYGUL)
2-)@pirlanta97 (Subat ortasi deneme-SUZAN)
3-)@Beyazgelincik2014(Subat ortasi deneme-?)
4-)@Dil-Berk(Subat ortası deneme-?)
5-)@zeynoc17(Mart basi deneme-BÜŞRA)
6-)@suuuus4716(Nisan basi deneme-KÜBRANUR)
7-)@gecemavisim(???)
@eflatun88(Eylul de deneme-?)
9-)@Birbilsem1132(Aralik da deneme-?)
10-)@MRM01(Subat sonu deneme-?)
11-)@Mirnaz85(Subat sonu deneme-MİRAY)
Arkadaslar listemizin son hali bu giren arkadaslar yazdikca duzenleme yaparım yine Allahin izniyle cikoo(Aygul) arkadasimiz icin yapıyoruz kisi basina dusen sayımız 404 tür Allah kabul etsin dualarimizi insallah
Canim tamamdır ben biraz gec görüyorum ama takipteyim inşallahCanim mesaji yeni gordum bugun cikoo(Aygul) arkadas icin okuyoruz 1 hafta sonra teslim edecegiz 404 tane okunacak bilgin olsun 4270. Sayfada var listemiz
Canim tamamdır ben biraz gec görüyorum ama takipteyim inşallahCanim mesaji yeni gordum bugun cikoo(Aygul) arkadas icin okuyoruz 1 hafta sonra teslim edecegiz 404 tane okunacak bilgin olsun 4270. Sayfada var listemiz
Tamam canimCanim tamamdır ben biraz gec görüyorum ama takipteyim inşallah
Canm şükür çok oğlumun bişeyi yokmuş iyiymiş dayanamadım başka doktora gittim. Ama gaz sıkıntım var ondanmış ağrım. Düşündüğün için sağolasın. Sen nasıl oldun.Durumun nasıl oldu cnm
Ne guzel.keske bende ogle dusunebilsem ama alismaya basladim bu fikre.bogle senin gibi ornekler gordukce kendime kiziyorum diyorum bak n guzel okadar guzel mutlu mesut yasiyolar kizlarla insallah bende ogle olcam simsiki sarilcam kizlarima.kim ne derse desin duymicam.normalinde erkekler hep ister.benim esim istiyo bitane daha.ben istemiyorum yeter 3 diyorum bakalim hayirlisi artik.allah sana bi ogul nasip eder insallah.bolca dua et.insallah gonlundekini verir.Yöntem uygulamadım kazara hamile kaldım kız olursa üzülürüm millet ne der dedim kendime doktor kız deyince affaladım sonra herkese gururla kuzum olacak dedim şimdi iyi ki olmuş diyorum. 4.yü denedim kimyasal oldu ben istiyorum ama eşim yanaşmıyor ilerde olur Eylül gibi istiyoruz oda kız olur ise başımla Allahın vardır bir bildiği
AllAh korusun sizi ınşallah cok geçmiş olsun cnm sağol bende idare ediyorum ne yapiyim bilmiyorum kanamam çok fazla var ıyi biseymi kotumu bilmiyorum dün ve bugün haddinden fazla kan gidiyor kürtaj olduğum gün vardı akşama kadar ondandan sonraki gün sabah ıki üç damla geldi ondan sonra aksama kadar kuruydum dün ve bugün çok var zaten kürtaj olalı 4 gün oldu bugün nette okuduğum kadarıyla kanamanın çok olması ıyi değilmiş bilmiyorum çarşamba gidecem kontrole zatenCanm şükür çok oğlumun bişeyi yokmuş iyiymiş dayanamadım başka doktora gittim. Ama gaz sıkıntım var ondanmış ağrım. Düşündüğün için sağolasın. Sen nasıl oldun.
Ne guzel.keske bende ogle dusunebilsem ama alismaya basladim bu fikre.bogle senin gibi ornekler gordukce kendime kiziyorum diyorum bak n guzel okadar guzel mutlu mesut yasiyolar kizlarla insallah bende ogle olcam simsiki sarilcam kizlarima.kim ne derse desin duymicam.normalinde erkekler hep ister.benim esim istiyo bitane daha.ben istemiyorum yeter 3 diyorum bakalim hayirlisi artik.allah sana bi ogul nasip eder insallah.bolca dua et.insallah gonlundekini verir.
Canm benim ya. Benimde doğumdan sonra kanamam olmadı kan içerde birikmişti. Antibiyotik vermiştir onu sakın ihmal etme. Kanın akması daha iyi sonuçta içini temizlediler ki bi sonraki bebeğin sağlıklı olsun içerde bişey kalmasın diye. Sen yine git ihmal etme.AllAh korusun sizi ınşallah cok geçmiş olsun cnm sağol bende idare ediyorum ne yapiyim bilmiyorum kanamam çok fazla var ıyi biseymi kotumu bilmiyorum dün ve bugün haddinden fazla kan gidiyor kürtaj olduğum gün vardı akşama kadar ondandan sonraki gün sabah ıki üç damla geldi ondan sonra aksama kadar kuruydum dün ve bugün çok var zaten kürtaj olalı 4 gün oldu bugün nette okuduğum kadarıyla kanamanın çok olması ıyi değilmiş bilmiyorum çarşamba gidecem kontrole zaten
Canim bizleri de kat insallah duanaCanm benim ya. Benimde doğumdan sonra kanamam olmadı kan içerde birikmişti. Antibiyotik vermiştir onu sakın ihmal etme. Kanın akması daha iyi sonuçta içini temizlediler ki bi sonraki bebeğin sağlıklı olsun içerde bişey kalmasın diye. Sen yine git ihmal etme.
Burda iki üç güzel enerji aldığım kişler var. Size çok dua ediyorum sizle üzülüyorum. Benim bu ikinci çocuğum olmuyodu. Sizin gibi zikir çektim ama kafama göre değil sayılı farklı dualar. Onlar sayesinde gönlümdeki oldu. O dualara sizide katıyorum artık. Sen tez zamanda kavuşacaksın inşallah meleğine.
Katıyorum canm doğuma kadr çekmem gerekiyo zaten. İnşallah kabul olurCanim bizleri de kat insallah duana
O duaları banada söylermisin, bende bu ay başlıycam denemeye İnşallah burda isteyen herkes ve benimde bir oğlum olsun istiyorumCanm benim ya. Benimde doğumdan sonra kanamam olmadı kan içerde birikmişti. Antibiyotik vermiştir onu sakın ihmal etme. Kanın akması daha iyi sonuçta içini temizlediler ki bi sonraki bebeğin sağlıklı olsun içerde bişey kalmasın diye. Sen yine git ihmal etme.
Burda iki üç güzel enerji aldığım kişler var. Size çok dua ediyorum sizle üzülüyorum. Benim bu ikinci çocuğum olmuyodu. Sizin gibi zikir çektim ama kafama göre değil sayılı farklı dualar. Onlar sayesinde gönlümdeki oldu. O dualara sizide katıyorum artık. Sen tez zamanda kavuşacaksın inşallah meleğine.
Canim gecmis olsun hicbir söz teselli etmiyor su durumda ama derdi verende derman bilemedigimiz sırlarla dolu basimiza gelen hersey...Maalesef hayatimda ilk defa dusuk yaptim su an ilacla tamamen temizlenmesini saglayicaz cok uzuldum ama hakkimizda hayirlisi olsun bu topikten cok sey ogrendim ama bugun itibariyle bir muddet ara vericem bilmiyorum belkide 3.cocugu dusunmem artik icimden bi can gitti Rabbim kizlarimin aacisini gostermesin hepinize gonlunuzdekini nasip etsin rabbim Allaha emanet olun
Canm ben eşime soruyim öğrensin bi herkese oluyo mu diye ona göre söyliyim. Ama ban şu şart koşulmuştu namaz kılmazsan kabul olmaz denmişti.O duaları banada söylermisin, bende bu ay başlıycam denemeye İnşallah burda isteyen herkes ve benimde bir oğlum olsun istiyorum
Inşallah Cnm çok sağol allah razı olsun senden allah kabul etsin inşallah evet doktor antibiyotik verdi kan ilacı verdi bunları kullanıyorum hayırlısı olur inşallah sende sağlıcakla hayırlısıyla bebisini kucağına alırsınCanm benim ya. Benimde doğumdan sonra kanamam olmadı kan içerde birikmişti. Antibiyotik vermiştir onu sakın ihmal etme. Kanın akması daha iyi sonuçta içini temizlediler ki bi sonraki bebeğin sağlıklı olsun içerde bişey kalmasın diye. Sen yine git ihmal etme.
Anladım canım , ben arada dünyevi işlere uyup kılmadığım oluyo. Keşke olmasa ama .Sağol yinede.Canm ben eşime soruyim öğrensin bi herkese oluyo mu diye ona göre söyliyim. Ama ban şu şart koşulmuştu namaz kılmazsan kabul olmaz denmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?