Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar ben duaniza katılıyorum. Beni sona bırakın. Aralık gibi düşünüyorum. Allah izin verirse
@Durutertemiz arkadaşım çok geçmiş olsun. Rabbim bundan sonra sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin
Canim mesaji yeni gordum bugun cikoo(Aygul) arkadas icin okuyoruz 1 hafta sonra teslim edecegiz 404 tane okunacak bilgin olsun 4270. Sayfada var listemiz

Ne guzel.keske bende ogle dusunebilsem ama alismaya basladim bu fikre.bogle senin gibi ornekler gordukce kendime kiziyorum diyorum bak n guzel okadar guzel mutlu mesut yasiyolar kizlarla insallah bende ogle olcam simsiki sarilcam kizlarima.kim ne derse desin duymicam.normalinde erkekler hep ister.benim esim istiyo bitane daha.ben istemiyorum yeter 3 diyorum bakalim hayirlisi artik.allah sana bi ogul nasip eder insallah.bolca dua et.insallah gonlundekini verir.

Canm şükür çok oğlumun bişeyi yokmuş iyiymiş dayanamadım başka doktora gittim. Ama gaz sıkıntım var ondanmış ağrım. Düşündüğün için sağolasın. Sen nasıl oldun.
AllAh korusun sizi ınşallah cok geçmiş olsun cnm sağol bende idare ediyorum ne yapiyim bilmiyorum kanamam çok fazla var ıyi biseymi kotumu bilmiyorum dün ve bugün haddinden fazla kan gidiyor kürtaj olduğum gün vardı akşama kadar ondandan sonraki gün sabah ıki üç damla geldi ondan sonra aksama kadar kuruydum dün ve bugün çok var zaten kürtaj olalı 4 gün oldu bugün nette okuduğum kadarıyla kanamanın çok olması ıyi değilmiş bilmiyorum çarşamba gidecem kontrole zaten

İnan alışacaksın bende üzülürüm millet ne der dedim birşey diyenlere de ne yapalım siparişle olmuyor dedim yinede sen oğlanı buluna kadar yaparsın diyen mi bir tane daha yap oğlan olur diyen mi 4 te döner diyen mi dersin hepsi var. Gören yapacak mısın diyorum yapacağım diyorum tabi oğlanı ararsın diyor ne alaka diyorum biz kalabalık aile olmak istiyoruz diyorum ama ne fayda elalem her zaman konuşur boşvereceksin. Ben daha 28 yaşındayım bir çocuğum daha olsun hatta 2 çocuğum olsun ötekiler peş peşe oldu az koşturmadım sevemedim bile koşmaktan kendime evde oynamalık yapacağım bir tane ne var bunda yani. İnşallah hakkımda hayırlısı neyse o olur ben oğlum olsun istiyorum eşimde ister ama dillendirmez benim gibi ama hakkımızda hayırlı olanı Allah bilir sense üzülme canım inşallah kızın hep yanında sırdaş yoldaş olur

Canm benim ya. Benimde doğumdan sonra kanamam olmadı kan içerde birikmişti. Antibiyotik vermiştir onu sakın ihmal etme. Kanın akması daha iyi sonuçta içini temizlediler ki bi sonraki bebeğin sağlıklı olsun içerde bişey kalmasın diye. Sen yine git ihmal etme.
Burda iki üç güzel enerji aldığım kişler var. Size çok dua ediyorum sizle üzülüyorum. Benim bu ikinci çocuğum olmuyodu. Sizin gibi zikir çektim ama kafama göre değil sayılı farklı dualar. Onlar sayesinde gönlümdeki oldu. O dualara sizide katıyorum artık. Sen tez zamanda kavuşacaksın inşallah meleğine.

Canim bizleri de kat insallah duana

O duaları banada söylermisin, bende bu ay başlıycam denemeye İnşallah burda isteyen herkes ve benimde bir oğlum olsun istiyorum

Canim gecmis olsun hicbir söz teselli etmiyor su durumda ama derdi verende derman bilemedigimiz sırlarla dolu basimiza gelen hersey...
hayirlisi buymus deyip sabrimizi sukutumuzu artiracaz insaAllah. Rabbim imtihanı kazananlardan eylesin. Rabbim ummadigin anda duyduğunda havalara ucacagin sağlıklı hayirli bir evlat versin

Kizlar hayirli aksamlar baya ilerlemis sayfalar sıkıntısı olan tum arkadaslara Rabbim sifa versin hamislerin bebelerini ve kendilerini korusun inşaallahhh. Zikre başlamışsınız bile Allah kabul etsin. Bende her kime okunuyorsa onun niyetiyle duami ederim insallah

Inşallah Cnm çok sağol allah razı olsun senden allah kabul etsin inşallah evet doktor antibiyotik verdi kan ilacı verdi bunları kullanıyorum hayırlısı olur inşallah sende sağlıcakla hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…