Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
KIzlar ben doğum yaptım
Oğluma 3 hafta erken kavuşdum
Süpriz yaptı bize

Buradaki arkadaşlar için bol dua ettim

Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı erkek evlatları versin inşşş
Hayırlı olsun Bebeğiniz duaların için çok sagol canım sen birşey denemişmiydin ne önerirsin

Canım mrb neler yapmıştın
Canim ben incir ve böğürtlen kuru kullandım adetin ilk gününden eşinde keciboynuzu pekmezi yedirdim test siliklesti ve tek ilişki oldu sağıma yattim 1 saat altına yastık koyarak sağlı sollu agrin vardi şuan bol akintim var ara ara kasik bm ve bel agrimbakalim hayırlısı rüyamdada salatalik aliyordum salatalik erkekmişoyle okudum burda bilmiyorum bilinc altımı kaldı ama elime aldigim salataliklar yapisik iki taneydi

Mrb kızlar ben bugün muayene oldum doktorum rahmin ve yumurtaliklarn ıyi dedi bi sorun olmadığını söyledi 1 hafta ilişki yasak dedi gynelle doğum kontrol hapı ve folbiol vitamin ilacı verdi adetimin üçüncü gününde tekrar gidecem gebelik istedigimi söyledim adetin üçüncü gününde alttan muayene edecrm bi sorun yoksa gebelik için tedaviye başlayabiliriz dedi rabbim hepinhepimizin işini rast getirsin inşallah

Canım İlişki Sonrası test yaptınmı tekrar tamamen silinmismiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…