- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.821
Erkek bebek denemesi yapan bir arkadaş neo penotran kullanmış,oğlu var şuanKızlar biokadın vajinayı bazik yapıypr diye aldım bıgün ne kadar güne etki ediyor acaba? Erkek bebek için kullananlar nasıl kuşlandı yardım edebilir misiniz acaba?
Canım bir arkadas kullanmış neo penotran fitil içinde 7 tane varmış sadece yumurtlama günü kullanmamışKızlar biokadın vajinayı bazik yapıypr diye aldım bıgün ne kadar güne etki ediyor acaba? Erkek bebek için kullananlar nasıl kuşlandı yardım edebilir misiniz acaba?
Canım mrb sen nezaman deneme yapıyorsunErkek bebek denemesi yapan bir arkadaş neo penotran kullanmış,oğlu var şuan
Hayırlı olsun Bebeğiniz duaların için çok sagol canım sen birşey denemişmiydin ne önerirsinKIzlar ben doğum yaptım
Oğluma 3 hafta erken kavuşdum
Süpriz yaptı bize
Buradaki arkadaşlar için bol dua ettim
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı erkek evlatları versin inşşş
Canım mrb neler yapmıştınBende deneme yaptim 20 şubat adet günün bakalim
Canım mrb sen nezaman deneme yapıyorsun
Birşey denemedim canımHayırlı olsun Bebeğiniz duaların için çok sagol canım sen birşey denemişmiydin ne önerirsin
Canim ben incir ve böğürtlen kuru kullandım adetin ilk gününden eşinde keciboynuzu pekmezi yedirdim test siliklesti ve tek ilişki oldu sağıma yattim 1 saat altına yastık koyarak sağlı sollu agrin vardi şuan bol akintim var ara ara kasik bm ve bel agrimbakalim hayırlısı rüyamdada salatalik aliyordum salatalik erkekmişoyle okudum burda bilmiyorum bilinc altımı kaldı ama elime aldigim salataliklar yapisik iki taneydiCanım mrb neler yapmıştın
Allah razi olsun. Hayirli evlat olsun insallah huzurla buyüt bebegini canimBirşey denemedim canım
Açıkcası herşeyi oluruna bırakmışdım
Sancılarımı yoğun yaşadığım anda çok dua ettim burdaki kızlara
Gözünüz aydın olsun.KIzlar ben doğum yaptım
Oğluma 3 hafta erken kavuşdum
Süpriz yaptı bize
Buradaki arkadaşlar için bol dua ettim
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı erkek evlatları versin inşşş
Canım İlişki Sonrası test yaptınmı tekrar tamamen silinmismiydiCanim ben incir ve böğürtlen kuru kullandım adetin ilk gününden eşinde keciboynuzu pekmezi yedirdim test siliklesti ve tek ilişki oldu sağıma yattim 1 saat altına yastık koyarak sağlı sollu agrin vardi şuan bol akintim var ara ara kasik bm ve bel agrimbakalim hayırlısı rüyamdada salatalik aliyordum salatalik erkekmişoyle okudum burda bilmiyorum bilinc altımı kaldı ama elime aldigim salataliklar yapisik iki taneydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?