Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
KIzlar ben doğum yaptım
Oğluma 3 hafta erken kavuşdum
Süpriz yaptı bize

Buradaki arkadaşlar için bol dua ettim

Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı erkek evlatları versin inşşş
Sağlıkla gelmiş ya darısı başımıza canım çok sebindim hayırlı mutlu şansı bahtı açık olur inşallah

Aynen öyle hayat kalmamiş.... Miraa35 canim fitili kullan ama yumurtlamadan önce birak çünkü akintimi kesmisti benim kuruluga sebep olabilir.

Canım insallah. Niye dogumkontrol verdiki??

merhabalar hanımlar nasılsınız hamısler nasıl gıdıyo hamılelık.denemede olanlar lutfen stres yapmayın.rahat olun allah gonlunuze gore verır ınsallah.sızın ıcın ne hayırlısıysa o olur ınsallah.ınan ılk zamanlar uzuluyosun keske oglan olsaydı dıyosun ama gecıyo.kızmıs erkekmıs hıc aklına gelmıyo.saglıcakla kucagına almayı beklıyosun.ben fazla gırmıyorum artık malum cocuklar evın ısı felan.ama okuyorum arada.allah gonlune herkezın gonlune gore verır ınsallah.

Canım insallah. Niye dogumkontrol verdiki??
Bilmiyorum cnm sordum tekrar düşük yapmak istiyor musun dedi hayır istemiyorum dedim o yüzden bunu kullan ve adetin 3. Günü gel gebelik için ilaç verecem dedi herhalde adet düzelmesi için verdi doğum kontrol hapını çünkü ben daha 40m bitmeden ıkinci adetimi gordum yarın 40 günüm bituyir ve adetimin 6. Gunu bugun

Kızlar face de nub teorisi...grubunda olan var mı
Dün akşam bir bayan geldi hastaneden emekli hamilelik düşünene koz erkek günü hesaplıyor.garanti veriyor yanılmadım diyor.10 kişiye verdiysem tuttu diyor..hamilelik düşünene deneyelim görün diyor..toplaşın gelin hadi oraya

Istek gönderdim bakalım. Baska grup yok zaten tek grup çıktı. Üye sayisi 101 insallah odur

Istek gönderdim bakalım. Baska grup yok zaten tek grup çıktı. Üye sayisi 101 insallah odur
Canim ben nasil girebilirim oraya yardimci ol
Canim kac kiside tutmus bir sorsana ya

Rica ederim kızlar hepimize gönlümüzdeki nasip olsun inş..askböceği arat canım aramadan çıkıyor dün geldi o bayan daha yeni grupta ama çevresinde 10 kişiye söylediyse deneme tarihi tutmuş hatta birisi her cuma ararmış kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…