- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.841
Canım bende gördüm yurtdışında bu tarz erken cinsiyet belirleme testlerini gördüm bende internette..dene istersen:)Kızlar bugün youtube da karalahana ve karbonat ile cinsiyet testi videosu gördüm. böyle birşey haberi olan varmı.
Deneyen oldumu
Canım hadi inşallah gönlüne göre olur..oğluş haberlerini alırısız sağlıklı sağlıklı..unutma bizi:)Yapmadım açılma vardi ama zaten agrim kesildi akintim bollasmisti
Sağlıkla gelmiş ya darısı başımıza canım çok sebindim hayırlı mutlu şansı bahtı açık olur inşallahKIzlar ben doğum yaptım
Oğluma 3 hafta erken kavuşdum
Süpriz yaptı bize
Buradaki arkadaşlar için bol dua ettim
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı erkek evlatları versin inşşş
Unuturmuyum canim ben burdayim hep sizinleyim bakalim daha net bisey yoK olunca tabiki haber veririm sizde dua edin nolur iki kizimdan sonra birde yakisikli bi oglum olsunCanım hadi inşallah gönlüne göre olur..oğluş haberlerini alırısız sağlıklı sağlıklı..unutma bizi:)
Canım insallah. Niye dogumkontrol verdiki??Mrb kızlar ben bugün muayene oldum doktorum rahmin ve yumurtaliklarn ıyi dedi bi sorun olmadığını söyledi 1 hafta ilişki yasak dedi gynelle doğum kontrol hapı ve folbiol vitamin ilacı verdi adetimin üçüncü gününde tekrar gidecem gebelik istedigimi söyledim adetin üçüncü gününde alttan muayene edecrm bi sorun yoksa gebelik için tedaviye başlayabiliriz dedi rabbim hepinhepimizin işini rast getirsin inşallah
Bilmiyorum cnm sordum tekrar düşük yapmak istiyor musun dedi hayır istemiyorum dedim o yüzden bunu kullan ve adetin 3. Günü gel gebelik için ilaç verecem dedi herhalde adet düzelmesi için verdi doğum kontrol hapını çünkü ben daha 40m bitmeden ıkinci adetimi gordum yarın 40 günüm bituyir ve adetimin 6. Gunu bugunCanım insallah. Niye dogumkontrol verdiki??
Hayırlı olsun bebişin cnm sağlıkla büyüt inşallahKIzlar ben doğum yaptım
Oğluma 3 hafta erken kavuşdum
Süpriz yaptı bize
Buradaki arkadaşlar için bol dua ettim
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı erkek evlatları versin inşşş
Canim 101 kisi sayisi olan grupmusüper anneler 2018 grubu face de,yanlış yazmışım kızlar
Canim gercekmiymis ayy heyecanlandim vallasüper anneler 2018 grubu face de,yanlış yazmışım kızlar
Canim ben nasil girebilirim oraya yardimci olIstek gönderdim bakalım. Baska grup yok zaten tek grup çıktı. Üye sayisi 101 insallah odur
Canim kac kiside tutmus bir sorsana yaKızlar face de nub teorisi...grubunda olan var mı
Dün akşam bir bayan geldi hastaneden emekli hamilelik düşünene koz erkek günü hesaplıyor.garanti veriyor yanılmadım diyor.10 kişiye verdiysem tuttu diyor..hamilelik düşünene deneyelim görün diyor..toplaşın gelin hadi oraya
Gerçek bildiğin garanti veriyor girebildin mi siteyeCanim gercekmiymis ayy heyecanlandim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?