- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.861
Face kullanmıyorum eşiminkinde n girmiştim acaba o bayan burdaki yöntemi mi söylüyor neye göre gün veriyormuşGerçek bildiğin garanti veriyor girebildin mi siteye
Canim sen neler yapmıştın anlatirmisinKızlar face deki süper anneler sitesine bende üye oldum.
Adet gününü ve kaç günde adet olduğunu soruyor bayan.
Benim ilişki günlerime göre erkek dedi .
Ben halen adet olmadım bu arada ama hiç hamile belirtisi yok arada bir kasık ve bel ağrısı hariç
Ben burdaki arkadaşları dinledim yumurta takibi yaptım ama bir türlü çift çizgiyi görmedim.acaba yumurtlamıyor muyum diye doktora gittim geçen ay herşey yolunda bazen testler yanıltır dedi. Elifemm havuç yiyince yumurta çatlatmaya yardımcı oluyo dedi yumurtlama zamanı ben halen çift çizgiyi göremeyince 3 gün boyunca 2 bazen 3 havuç yedim.Canim sen neler yapmıştın anlatirmisin
Canim ne guzel anlatmissin herseyi yapmissin anlasilan cnm cinsel perrhizin kac gundu heralde test kullanmadin dimiBen burdaki arkadaşları dinledim yumurta takibi yaptım ama bir türlü çift çizgiyi görmedim.acaba yumurtlamıyor muyum diye doktora gittim geçen ay herşey yolunda bazen testler yanıltır dedi. Elifemm havuç yiyince yumurta çatlatmaya yardımcı oluyo dedi yumurtlama zamanı ben halen çift çizgiyi göremeyince 3 gün boyunca 2 bazen 3 havuç yedim.
Takvim hesabına göre yumurtlama günü geçmişti ama sabah iç çamaşırımda yumurta akı dedikleri fındık kadar bir parça gördüm .elime aldığımda parmak arasında kopmadan rahat iki santim uzuyordu kendimce tamam Ogün bugün dedim çünkü kasıklarımda ağrıda oluyodu.
Emin olmak için elimi yıkadım vajinama baş ve işaret parmağımı biraz sokarak içerden biraz sıvı aldım elimde tekrar kontrol ettim yumurta akıydı. Tabi ilişki gece olucak ben akşam tekrar vajimamı kontrol ettim.
Gece ilişkiye girmeden 2 rekat namaz kıldım dua okudum ilişkiye girdik.benim hem sağ hem sol kasığım ağrıdığı için düz yaptım kalçama yastık koyarak.
He birde unutmadan hergün alkali su içtim evde kendim yaptım karbonatla.birde ph ölçen kağıtlardan aldım eczaneden.bir şişe sürahiye karbonatlı su yapınca ph sını ölçtüm 8 üzeri yaptım tadı kötüydü ama katlandım.
Ph ölçen kağıtın bir tanesini ilişki günü vajinama sürdüm bayağı alkali çıktı.
Neyse çok uzattım umarım anlata bilmişimdir.
Yani o bayanin demek istedigi burdakilerin uyguladigi metod degimi canimKızlar face deki süper anneler sitesine bende üye oldum.
Adet gününü ve kaç günde adet olduğunu soruyor bayan.
Benim ilişki günlerime göre erkek dedi .
Ben halen adet olmadım bu arada ama hiç hamile belirtisi yok arada bir kasık ve bel ağrısı hariç
Teşekkür ederim. Sipariş verdim bakalım umarım iyi sonuçlar alırız.Çok memnundum en son bittiğinde 30 tanesini 35 liraya uygun fiyat diye almistim ama sanirim ucuz etin yahnisi olmaz muhabbeti oldu.. tavsiyem 50 li 30lu paketler alma. Ucuz olanlari tavsiye etmem.
Bende aldım. Ne zaman kullanmaya başladınız acaba? Benim adetim yarın bitiyor inşallah hemen mi kullansam, yoksa biraz daha geçsin mi?Kızlar biokadın vajinayı bazik yapıypr diye aldım bıgün ne kadar güne etki ediyor acaba? Erkek bebek için kullananlar nasıl kuşlandı yardım edebilir misiniz acaba?
Allah sizlere bağışlasın insallahKIzlar ben doğum yaptım
Oğluma 3 hafta erken kavuşdum
Süpriz yaptı bize
Buradaki arkadaşlar için bol dua ettim
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı erkek evlatları versin inşşş
Inşallah tutmuştur Allah gönlünüze göre versinCanim ben incir ve böğürtlen kuru kullandım adetin ilk gününden eşinde keciboynuzu pekmezi yedirdim test siliklesti ve tek ilişki oldu sağıma yattim 1 saat altına yastık koyarak sağlı sollu agrin vardi şuan bol akintim var ara ara kasik bm ve bel agrimbakalim hayırlısı rüyamdada salatalik aliyordum salatalik erkekmişoyle okudum burda bilmiyorum bilinc altımı kaldı ama elime aldigim salataliklar yapisik iki taneydi
Canim ne guzel anlatmissin herseyi yapmissin anlasilan cnm cinsel perrhizin kac gundu heralde test kullanmadin dimi
Bu bayan ilişki günü adet aralığına göre bakıyor sanırım herkese farklı söylüyor.ama tam nasıl bakıyor bilmiyorum. Doğruluğu varmı onuda bilmiyorum.Yani o bayanin demek istedigi burdakilerin uyguladigi metod degimi canim
Ben 24 günde bir adet oluyorum 5 gün sürüyo .Canim adet döngun kac gun ilk defa yapacaksan bende adet bitimi basla hayirli olsunpirlanta97 canim bat ne zaman seninde hersey tikir tikir islemis masallah allah gonlumuze gore verir insllah
Canım bende sordum adetden sonra 13. Güne kadar ilişki olsun 13. Günden sonra korunun dedi yumurtlama gunu önemli değil dedi mantık nedir anlamış değilimBu bayan ilişki günü adet aralığına göre bakıyor sanırım herkese farklı söylüyor.ama tam nasıl bakıyor bilmiyorum. Doğruluğu varmı onuda bilmiyorum.
İnşallah gülüm .Bana yumurtlama gunu takibi mantikli geliyor arkadaslar.
Y kromozomu daha hizli mantigiyla, yumurta catladiginda Y hizlaa kosuyorr ve guzeller guzeli yumurtaya kavusuyor bence
Benim 12 Hazirandi yumurtlama gunum tam o gun olmustu ve oglusum oldu,Allah omur versin kuzuma
Darisi basiniza arkadaslar
Bende bilmiyorum.Canım bende sordum adetden sonra 13. Güne kadar ilişki olsun 13. Günden sonra korunun dedi yumurtlama gunu önemli değil dedi mantık nedir anlamış değilim
Daha önce adet bitimi ilişki yaşayanlar kızı olanlarda oldu ama o kişiye göre 13. güne kadarki ilişkide erkek oluyor diyorBende bilmiyorum.
Kime uyguladıysa yöntem tuttu dedi
Canım bende gördüm yurtdışında bu tarz erken cinsiyet belirleme testlerini
Doğruluk payı
.hamileysem denerim merak ettim doğrumuCanım bende gördüm yurtdışında bu tarz erken cinsiyet belirleme testlerini gördüm bende internette..dene istersen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?