Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar face deki süper anneler sitesine bende üye oldum.
Adet gününü ve kaç günde adet olduğunu soruyor bayan.
Benim ilişki günlerime göre erkek dedi .
Ben halen adet olmadım bu arada ama hiç hamile belirtisi yok arada bir kasık ve bel ağrısı hariç

Canim sen neler yapmıştın anlatirmisin

Canim sen neler yapmıştın anlatirmisin
Ben burdaki arkadaşları dinledim yumurta takibi yaptım ama bir türlü çift çizgiyi görmedim.acaba yumurtlamıyor muyum diye doktora gittim geçen ay herşey yolunda bazen testler yanıltır dedi. Elifemm havuç yiyince yumurta çatlatmaya yardımcı oluyo dedi yumurtlama zamanı ben halen çift çizgiyi göremeyince 3 gün boyunca 2 bazen 3 havuç yedim.
Takvim hesabına göre yumurtlama günü geçmişti ama sabah iç çamaşırımda yumurta akı dedikleri fındık kadar bir parça gördüm .elime aldığımda parmak arasında kopmadan rahat iki santim uzuyordu kendimce tamam Ogün bugün dedim çünkü kasıklarımda ağrıda oluyodu.
Emin olmak için elimi yıkadım vajinama baş ve işaret parmağımı biraz sokarak içerden biraz sıvı aldım elimde tekrar kontrol ettim yumurta akıydı. Tabi ilişki gece olucak ben akşam tekrar vajimamı kontrol ettim.
Gece ilişkiye girmeden 2 rekat namaz kıldım dua okudum ilişkiye girdik.benim hem sağ hem sol kasığım ağrıdığı için düz yaptım kalçama yastık koyarak.
He birde unutmadan hergün alkali su içtim evde kendim yaptım karbonatla.birde ph ölçen kağıtlardan aldım eczaneden.bir şişe sürahiye karbonatlı su yapınca ph sını ölçtüm 8 üzeri yaptım tadı kötüydü ama katlandım.
Ph ölçen kağıtın bir tanesini ilişki günü vajinama sürdüm bayağı alkali çıktı.
Neyse çok uzattım umarım anlata bilmişimdir.

Canim ne guzel anlatmissin herseyi yapmissin anlasilan cnm cinsel perrhizin kac gundu heralde test kullanmadin dimi

Yani o bayanin demek istedigi burdakilerin uyguladigi metod degimi canim

Çok memnundum en son bittiğinde 30 tanesini 35 liraya uygun fiyat diye almistim ama sanirim ucuz etin yahnisi olmaz muhabbeti oldu.. tavsiyem 50 li 30lu paketler alma. Ucuz olanlari tavsiye etmem.
Teşekkür ederim. Sipariş verdim bakalım umarım iyi sonuçlar alırız.

Kızlar biokadın vajinayı bazik yapıypr diye aldım bıgün ne kadar güne etki ediyor acaba? Erkek bebek için kullananlar nasıl kuşlandı yardım edebilir misiniz acaba?
Bende aldım. Ne zaman kullanmaya başladınız acaba? Benim adetim yarın bitiyor inşallah hemen mi kullansam, yoksa biraz daha geçsin mi?

Inşallah tutmuştur Allah gönlünüze göre versin

Yar
Canim ne guzel anlatmissin herseyi yapmissin anlasilan cnm cinsel perrhizin kac gundu heralde test kullanmadin dimi

Normalde pazartesi adet olucaktım olmadım salı test yaptım çizgi yok.
Bende korkudan daha yapamadım açıkça biraz karışık duygulardayım.
Şimdiden başladı endişeler. Acaba hamilemiyim.hamileysem buda kız mı kesin kızdır.ben erkek doğuramam. Millet yinemi kız demeleri vs vs gibi.

Son düzenleme:
Canim adet döngun kac gun ilk defa yapacaksan bende adet bitimi basla hayirli olsun pirlanta97 canim bat ne zaman seninde hersey tikir tikir islemis masallah allah gonlumuze gore verir insllah
Ben 24 günde bir adet oluyorum 5 gün sürüyo .
En son 9 şubat da oldum.
20 ile 22 şubat da ilişki oldu

Bu bayan ilişki günü adet aralığına göre bakıyor sanırım herkese farklı söylüyor.ama tam nasıl bakıyor bilmiyorum. Doğruluğu varmı onuda bilmiyorum.
Canım bende sordum adetden sonra 13. Güne kadar ilişki olsun 13. Günden sonra korunun dedi yumurtlama gunu önemli değil dedi mantık nedir anlamış değilim

Bana yumurtlama gunu takibi mantikli geliyor arkadaslar.
Y kromozomu daha hizli mantigiyla, yumurta catladiginda Y hizlaa kosuyorr ve guzeller guzeli yumurtaya kavusuyor bence
Benim 12 Hazirandi yumurtlama gunum tam o gun olmustu ve oglusum oldu,Allah omur versin kuzuma
Darisi basiniza arkadaslar

İnşallah gülüm .
Merak ettim sordum ama banada yumurta takibi mantıklı geliyo,
Yavrunu sağlıcakla büyütün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…