- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.881
Sen takib ettinmi daha önce bu bayanı.Daha önce adet bitimi ilişki yaşayanlar kızı olanlarda oldu ama o kişiye göre 13. güne kadarki ilişkide erkek oluyor diyor
bana ilişki gününü sordu erkekte sık olmasın ilişki dedi bilemedim şimdiDaha önce adet bitimi ilişki yaşayanlar kızı olanlarda oldu ama o kişiye göre 13. güne kadarki ilişkide erkek oluyor diyor
Yok canım bende ilk kez yazdımSen takib ettinmi daha önce bu bayanı.
Ben bu akşam üye oldum oraya çok fazla bilğim yok.messenger dan yazdım cevap verdi.
Ya ben dün kullandım gerçeken resmen kuruttu beni ilişki sırasında canım yandı inanılmaAynen öyle hayat kalmamiş....Miraa35 canim fitili kullan ama yumurtlamadan önce birak çünkü akintimi kesmisti benim kuruluga sebep olabilir.
Değişik hesaplama.bildiklerinizi unutun diyorFace kullanmıyorum eşiminkinde n girmiştim acaba o bayan burdaki yöntemi mi söylüyor neye göre gün veriyormuş
Daha önce adet bitimi ilişki yaşayanlar kızı olanlarda oldu ama o kişiye göre 13. güne kadarki ilişkide erkek oluyor diyor
24 saat oluyor gruba geleli yeni üyeSen takib ettinmi daha önce bu bayanı.
Ben bu akşam üye oldum oraya çok fazla bilğim yok.messenger dan yazdım cevap verdi.
Aynen öyle diyor masallah cvp yazmis hepimize ama benim kafa bir milyon olfu. Adet sonrasi deneme yap dediDeğişik hesaplama.bildiklerinizi unutun diyor
Peki iliski gunu adetin ilk gununden sayarsak kaçıncı gündü. Birde kac gunde bir adet oluyorsunBen burdaki arkadaşları dinledim yumurta takibi yaptım ama bir türlü çift çizgiyi görmedim.acaba yumurtlamıyor muyum diye doktora gittim geçen ay herşey yolunda bazen testler yanıltır dedi. Elifemm havuç yiyince yumurta çatlatmaya yardımcı oluyo dedi yumurtlama zamanı ben halen çift çizgiyi göremeyince 3 gün boyunca 2 bazen 3 havuç yedim.
Takvim hesabına göre yumurtlama günü geçmişti ama sabah iç çamaşırımda yumurta akı dedikleri fındık kadar bir parça gördüm .elime aldığımda parmak arasında kopmadan rahat iki santim uzuyordu kendimce tamam Ogün bugün dedim çünkü kasıklarımda ağrıda oluyodu.
Emin olmak için elimi yıkadım vajinama baş ve işaret parmağımı biraz sokarak içerden biraz sıvı aldım elimde tekrar kontrol ettim yumurta akıydı. Tabi ilişki gece olucak ben akşam tekrar vajimamı kontrol ettim.
Gece ilişkiye girmeden 2 rekat namaz kıldım dua okudum ilişkiye girdik.benim hem sağ hem sol kasığım ağrıdığı için düz yaptım kalçama yastık koyarak.
He birde unutmadan hergün alkali su içtim evde kendim yaptım karbonatla.birde ph ölçen kağıtlardan aldım eczaneden.bir şişe sürahiye karbonatlı su yapınca ph sını ölçtüm 8 üzeri yaptım tadı kötüydü ama katlandım.
Ph ölçen kağıtın bir tanesini ilişki günü vajinama sürdüm bayağı alkali çıktı.
Neyse çok uzattım umarım anlata bilmişimdir.
Mesaj atan üyenin adı nedir ?Değişik hesaplama.bildiklerinizi unutun diyor
Aynen öyle diyor masallah cvp yazmis hepimize ama benim kafa bir milyon olfu. Adet sonrasi deneme yap dedi
Gün saat mi veriyor ne diyor mesela sen ne dedin ?Aynen öyle diyor masallah cvp yazmis hepimize ama benim kafa bir milyon olfu. Adet sonrasi deneme yap dedi
Sordum teker hsplama neye göre diyeAynen öyle diyor masallah cvp yazmis hepimize ama benim kafa bir milyon olfu. Adet sonrasi deneme yap dedi
Ben iki adet arasi 31 bazen 32 gun sürüyor. Ve temuzlenmemde 9 gunu buluyor nisanda deneme olacak dedim. Adete kadar korun hemen sonrasinda deneme yazmis. Eee dedim erkek kromozomlu spermler uzun yaşamiyor ama yazdim kitaba degil tecrubeye bakin yazmis pekte güvenli. Ciddi manada kafam karistiGün saat mi veriyor ne diyor mesela sen ne dedin ?
Face de .... grubunda ....Mesaj atan üyenin adı nedir ?
Bat veriliyorYani doğum yılı mı verdin ne söyledin tam olarak ?
Adetle birlikte canım 13 günden Sonra korunmalı olsun diyorAdetle berabermi sayarak 13.güne kadar yoksa adetten sonra sayarakmı 13.güne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?