- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.901
Aynı şeyi bende sordum sonrasında korunmadıysan kız günlerinde tutmuştur dediAdet sonrasi kizinada hamile kalan çok.
Merak ediyorum hemde çok.ama korkuda var. Çok acayip hislerdeyim.hamileysem kızsa, şuan 2 çizgiye hazırda değilim.Test yapsana ben çatladım meraktan sen catlamadinmi
24 günde bir oluyorum. 12.günü 14.günü değerlendirdikPeki iliski gunu adetin ilk gununden sayarsak kaçıncı gündü. Birde kac gunde bir adet oluyorsun
Yani sizin tam yumurtlama gunlerine denk gelmiş. Benimde anlam veremedigim o iste yani 24 gunde adet olanla 31 gunde adet olanin bi farki olmali dimi. Benim 13.gun yumurtadan 4-5 gun once oluyor. Bana pek mantikli gelmedi. Bayana gore adetin 13.gununden sonra deneme yapanlarin kizi olur. Ama bizde burda bunun tersi bircok ornek gördük. Elifemin 19.gun catladi yumurtasi tek deneme. Seveceninde adet siklusu uzun diye hatirliyorum.24 günde bir oluyorum. 12.günü 14.günü değerlendirdik
kiz bebek topiginin alayinin oglu olmasi lazimdi ozaman. Hepsi yumurtadan once deneme yapiyorAynı şeyi bende sordum sonrasında korunmadıysan kız günlerinde tutmuştur dedi
Haklısın ,Yani sizin tam yumurtlama gunlerine denk gelmiş. Benimde anlam veremedigim o iste yani 24 gunde adet olanla 31 gunde adet olanin bi farki olmali dimi. Benim 13.gun yumurtadan 4-5 gun once oluyor. Bana pek mantikli gelmedi. Bayana gore adetin 13.gununden sonra deneme yapanlarin kizi olur. Ama bizde burda bunun tersi bircok ornek gördük. Elifemin 19.gun catladi yumurtasi tek deneme. Seveceninde adet siklusu uzun diye hatirliyorum.
Tum literatörlerimizi yakti yikti abla iyimi
Canım bu şimdi herkese başka tarihmi veriyor yoksa 13.günden sonra ilişki olmasınmı diyor herkeseBen iki adet arasi 31 bazen 32 gun sürüyor. Ve temuzlenmemde 9 gunu buluyor nisanda deneme olacak dedim. Adete kadar korun hemen sonrasinda deneme yazmis. Eee dedim erkek kromozomlu spermler uzun yaşamiyor ama yazdim kitaba degil tecrubeye bakin yazmis pekte güvenli. Ciddi manada kafam karisti
Aynen canim herkese 13.gune kadar erkek diyor. Adet uzunlugunu sormus ama 24 gunde bir olanada 32 gunde olanada ayni seyi yazmisCanım bu şimdi herkese başka tarihmi veriyor yoksa 13.günden sonra ilişki olmasınmı diyor herkese
Ne zaman adet oldun adetin kaç gün sürdü bi bakıyım cinsiyeti ne olabilir tahmin tabiki bi yönteme göre24 günde bir oluyorum. 12.günü 14.günü değerlendirdik
Baci biz yontemlemi kızlara hamile kaldikki sirkeyle vajinal dus yapanin bile oglu olmus bizde dayandik karbonata Allah hayir ede sonumuzuKızlar ama birşeyi fark ettim facebook sayfasında hep kız bebek istiyenler çoğunlukta, bizde onlaramı yardım etsek.
Gerçi kelime merhemi olsa kendi kafasına sürer .
O iş boş deseneAynen canim herkese 13.gune kadar erkek diyor. Adet uzunlugunu sormus ama 24 gunde bir olanada 32 gunde olanada ayni seyi yazmis
Ne zaman adet oldun adetin kaç gün sürdü bi bakıyım cinsiyeti ne olabilir tahmin tabiki bi yönteme göre
Bende pek itimad etmedim.. ama bi yandanda bu bir isaret olabilirmi diyorumO iş boş desene
09 Şubat adet oldum 5 gün sürüyoNe zaman adet oldun adetin kaç gün sürdü bi bakıyım cinsiyeti ne olabilir tahmin tabiki bi yönteme göre
Bende pek itimad etmedim.. ama bi yandanda bu bir isaret olabilirmi diyorumsonrada keramet arama bu isaret senle birlikte 500 kisiye gelmez diyorum. Oyle boyle kafalar iste. Dagitti bizi abla saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?