Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaşla ilgilenmiyor canim. Adet uzunluğuna bakiyor ama herkese ayni seyi soylemis

Test yapsana ben çatladım meraktan sen catlamadinmi
Merak ediyorum hemde çok.ama korkuda var. Çok acayip hislerdeyim.hamileysem kızsa, şuan 2 çizgiye hazırda değilim.
Herkes başlar konuşur buda kızdır.erkek olsun diyemi bu yaşta kaldın neyine yetmiyor 3 tane daha neler nelerrr.
Yani korku merak endişe heyecan stres şuan hepsi bende mevcut

24 günde bir oluyorum. 12.günü 14.günü değerlendirdik
Yani sizin tam yumurtlama gunlerine denk gelmiş. Benimde anlam veremedigim o iste yani 24 gunde adet olanla 31 gunde adet olanin bi farki olmali dimi. Benim 13.gun yumurtadan 4-5 gun once oluyor. Bana pek mantikli gelmedi. Bayana gore adetin 13.gununden sonra deneme yapanlarin kizi olur. Ama bizde burda bunun tersi bircok ornek gördük. Elifemin 19.gun catladi yumurtasi tek deneme. Seveceninde adet siklusu uzun diye hatirliyorum.

Haklısın ,
adet uzunluğunuda sordu anlam veremedim bende .komşumda adet bitiminden bir hafta sonra oğlana hamile kaldı oda tek ilişki diyo

Kızlar ama birşeyi fark ettim facebook sayfasında hep kız bebek istiyenler çoğunlukta, bizde onlaramı yardım etsek.
Gerçi kelime merhemi olsa kendi kafasına sürer .

Canım bu şimdi herkese başka tarihmi veriyor yoksa 13.günden sonra ilişki olmasınmı diyor herkese

Kızlar ama birşeyi fark ettim facebook sayfasında hep kız bebek istiyenler çoğunlukta, bizde onlaramı yardım etsek.
Gerçi kelime merhemi olsa kendi kafasına sürer .
Baci biz yontemlemi kızlara hamile kaldikki sirkeyle vajinal dus yapanin bile oglu olmus bizde dayandik karbonata Allah hayir ede sonumuzu

Ne zaman adet oldun adetin kaç gün sürdü bi bakıyım cinsiyeti ne olabilir tahmin tabiki bi yönteme göre
O iş boş desene
Bende pek itimad etmedim.. ama bi yandanda bu bir isaret olabilirmi diyorum sonrada keramet arama bu isaret senle birlikte 500 kisiye gelmez diyorum. Oyle boyle kafalar iste. Dagitti bizi abla saolsun

Bende pek itimad etmedim.. ama bi yandanda bu bir isaret olabilirmi diyorum sonrada keramet arama bu isaret senle birlikte 500 kisiye gelmez diyorum. Oyle boyle kafalar iste. Dagitti bizi abla saolsun

Sen adet olduktan sonra bana mesaj at ayın kaçında oldum kaç gün sürdü ne zaman bitti.Erkek bebek için ilişki gününü yazayım denemek tabiki sana kalmış.Rabbim bilir en güzelini biz bilemeyiz ama bende kendimle uygulayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…