Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende pek itimad etmedim.. ama bi yandanda bu bir isaret olabilirmi diyorum sonrada keramet arama bu isaret senle birlikte 500 kisiye gelmez diyorum. Oyle boyle kafalar iste. Dagitti bizi abla saolsun
Bayağı umut verici yazdı kesin oğluşun olcak göreceksin bana dua edeceksin deni.inşallah olurda bende duamda onuda eksik etmem

20 yada 21 mart canim 9günü buluyor temizlenmem. Ilk 3 gün yogun sonrasi azalıyor son 2 gunde hafif kahve lekelenmem oluyor. Adet araligim 31 gün. Baksana simdi Allah rizasi icin

Kızlar epey uzun konuştum aktarıyorum adet günü aralığına göre sanırım bakıyor ve ayrıca söyle ki söylediğme göre 28 şubat adetimin ilk günü dedim ve 30 güne bir oluyorum dedim bana 13 ne kadar erkek dedi sonrasında korunman lazım hemen yap dedi süren az öncesinde yemekten sonra incir ceviz ye kahve içebilirmi elim dedim evet dedi ayrıca hemn kalkma hamile kalırsan erkek olur dedi bende o kadar emin konuşmayın vebal alırsınız topükte 3 tan e kızı olup erkek isteyenler var dedim benim bir çıkarım yok dedi kaldıki tutmayan hiç olmadı dedi hiç mi dedim hiç dedi..sık ilişki kız diyolrlar dedim hayır yapabilirsin dedi bu arada kasıklarım ağrıyor inanır mısınız? İlaç antibiyotik kullandım desim hamile kalmadın henüz ama kullanma dedi ..ben soklardayımm

Sanada 13 gün demiş.Allah allah tuaf ama çok kesin konuşuyo değilmi

13une derken ayin 13umu yoksa adetin ilk 13 gunumu

20 yada 21 mart canim 9günü buluyor temizlenmem. Ilk 3 gün yogun sonrasi azalıyor son 2 gunde hafif kahve lekelenmem oluyor. Adet araligim 31 gün. Baksana simdi Allah rizasi icin
Diyelimki 20 sinde oldun
Senin erkek bebek için
Nisanın 6 ve 8inde deneme yapman lazım
İster 6 sında tek ilişki yap oda olur.bi baksana yum gününe yakınmı oluyor

Bence bir adet tarihlerimizi karşılaştıralım 28 adetimin ilk günü 5 gün sürüyor ve 30 güne bir regl oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…