- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.921
Hakketden doğru .okadar içtimki ph yı artırcam diye sudan tiksindim.Baci biz yontemlemi kızlara hamile kaldikki sirkeyle vajinal dus yapanin bile oglu olmus bizde dayandik karbonata Allah hayir ede sonumuzu
Hangi günler ilişki oldu? Ayın kaçı 2sinidr yaz ilişki tarihlerini09 Şubat adet oldum 5 gün sürüyo
24 gün arayla
Bayağı umut verici yazdı kesin oğluşun olcak göreceksin bana dua edeceksin deni.inşallah olurda bende duamda onuda eksik etmemBende pek itimad etmedim.. ama bi yandanda bu bir isaret olabilirmi diyorumsonrada keramet arama bu isaret senle birlikte 500 kisiye gelmez diyorum. Oyle boyle kafalar iste. Dagitti bizi abla saolsun
20 yada 21 mart canim 9günü buluyor temizlenmem. Ilk 3 gün yogun sonrasi azalıyor son 2 gunde hafif kahve lekelenmem oluyor. Adet araligim 31 gün. Baksana simdi Allah rizasi icinSen adet olduktan sonra bana mesaj at ayın kaçında oldum kaç gün sürdü ne zaman bitti.Erkek bebek için ilişki gününü yazayım denemek tabiki sana kalmış.Rabbim bilir en güzelini biz bilemeyiz ama bende kendimle uygulayacağım inşallah
Şubat 20Hangi günler ilişki oldu? Ayın kaçı 2sinidr yaz ilişki tarihlerini
Şubat 20
Şubat 22
Sanada 13 gün demiş.Allah allah tuaf ama çok kesin konuşuyo değilmiKızlar epey uzun konuştum aktarıyorum adet günü aralığına göre sanırım bakıyor ve ayrıca söyle ki söylediğme göre 28 şubat adetimin ilk günü dedim ve 30 güne bir oluyorum dedim bana 13 ne kadar erkek dedi sonrasında korunman lazım hemen yap dedi süren az öncesinde yemekten sonra incir ceviz ye kahve içebilirmi elim dedim evet dedi ayrıca hemn kalkma hamile kalırsan erkek olur dedi bende o kadar emin konuşmayın vebal alırsınız topükte 3 tan e kızı olup erkek isteyenler var dedim benim bir çıkarım yok dedi kaldıki tutmayan hiç olmadı dedi hiç mi dedim hiç dedi..sık ilişki kız diyolrlar dedim hayır yapabilirsin dedi bu arada kasıklarım ağrıyor inanır mısınız? İlaç antibiyotik kullandım desim hamile kalmadın henüz ama kullanma dedi ..ben soklardayımm
13une derken ayin 13umu yoksa adetin ilk 13 gunumuKızlar epey uzun konuştum aktarıyorum adet günü aralığına göre sanırım bakıyor ve ayrıca söyle ki söylediğme göre 28 şubat adetimin ilk günü dedim ve 30 güne bir oluyorum dedim bana 13 ne kadar erkek dedi sonrasında korunman lazım hemen yap dedi süren az öncesinde yemekten sonra incir ceviz ye kahve içebilirmi elim dedim evet dedi ayrıca hemn kalkma hamile kalırsan erkek olur dedi bende o kadar emin konuşmayın vebal alırsınız topükte 3 tan e kızı olup erkek isteyenler var dedim benim bir çıkarım yok dedi kaldıki tutmayan hiç olmadı dedi hiç mi dedim hiç dedi..sık ilişki kız diyolrlar dedim hayır yapabilirsin dedi bu arada kasıklarım ağrıyor inanır mısınız? İlaç antibiyotik kullandım desim hamile kalmadın henüz ama kullanma dedi ..ben soklardayımm
Hadi yaa tühh.20 şubat kız ama 22 şubattaki ilişki erkek gösteriyor tam o gün yaptığın:) inşallah gönlündeki olur.22 ve 24 de yapsaydın erkekti şuan senin durum şüpheli
kesin ne kelime ya adını da samed koy dedi:) o derece yaniSanada 13 gün demiş.Allah allah tuaf ama çok kesin konuşuyo değilmi
Diyelimki 20 sinde oldun20 yada 21 mart canim 9günü buluyor temizlenmem. Ilk 3 gün yogun sonrasi azalıyor son 2 gunde hafif kahve lekelenmem oluyor. Adet araligim 31 gün. Baksana simdi Allah rizasi icin
Hadi yaa tühh.
Korkuma test yapamıyorum bende.
Off ben ne yapcam
6si yumurtlama canim. Bende hep 6sina odaklamistim kendimi.Diyelimki 20 sinde oldun
Senin erkek bebek için
Nisanın 6 ve 8inde deneme yapman lazım
İster 6 sında tek ilişki yap oda olur.bi baksana yum gününe yakınmı oluyor
Eveetttttt.Ya herkese mi 13 demiş
Kız böyle heveslendiriyo bizi.inşallah Allah korkusu vardır.Ya
kesin ne kelime ya adını da samed koy dedi:) o derece yani
Bi anda mesajı okuyunca içim tuhaf oldu hadi hayırlısı 6sını kaçırma ozaman :)6si yumurtlama canim. Bende hep 6sina odaklamistim kendimi.
Adet tarihlerimizle ve döngümüzle alakalı olabilir mi ?Eveetttttt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?