- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.941
Canım sen nerden bakıyorsun bu bayanda bu bilğileri istediDiyelimki 20 sinde oldun
Senin erkek bebek için
Nisanın 6 ve 8inde deneme yapman lazım
İster 6 sında tek ilişki yap oda olur.bi baksana yum gününe yakınmı oluyor
Canim benimde 31 gun temuzlenmem 9 gunu buluyor banada ilk 13 gun dediBence bir adet tarihlerimizi karşılaştıralım 28 adetimin ilk günü 5 gün sürüyor ve 30 güne bir regl oluyorum
Benimkisi denenmiş bir şeyCanım sen nerden bakıyorsun bu bayanda bu bilğileri istedi
Ama herkese ilk 13 gun diyorAdet tarihlerimizle ve döngümüzle alakalı olabilir mi ?
Yani doğruluğu çokmu diyorsun .Benimkisi denenmiş bir şey
farklı tarih veriyor baksanızaKız böyle heveslendiriyo bizi.inşallah Allah korkusu vardır.
Banada kesin Şubat 22 den sonra korunduysan oğluş garanti göreceksin bekle dedi
Bence hic takma kafaya zaten olan oldu biten bitti. Bolca dua et insallah. Stres cok etkiliyor insani bebek varsa ona yansiyor karekter olarak sinirli bir yapisi oluyor stresli hamilelik gecirenlerinYani doğruluğu çokmu diyorsun .
Ya ben ne şansız insanın Elifemm uyarmasa ben Şubat 20 tek ilişki yapıcaktım.
22 şubat yumurta akı gibi bişey gelince Elifemm kaşırma değerlendir bugünü dedi bende 22 şubat da yaptım.şimdi pembemi mavimi düşün dur.
Herkese ilk 13 demiyorAma herkese ilk 13 gun diyor
Sordum cnm adet uzunlugunun kac gun sutdugunun bir onemi varmi dedim hayir ilk 13 gun erkek yazmisHerkese ilk 13 demiyor
Canım senin adet başlangıcın süren vs nedirSordum cnm adet uzunlugunun kac gun sutdugunun bir onemi varmi dedim hayir ilk 13 gun erkek yazmis
31 bazen 32 gunde olurum 9 gun bulur temizlenmekCanım senin adet başlangıcın süren vs nedir
Gerçi daha hamilemiyim onuda bilmiyorum ya ilk kez 5 .6 gün uzadı hiç belirti yok arada kasık ve bel ağrısı okadar .zaman içinde göreceğimBence hic takma kafaya zaten olan oldu biten bitti. Bolca dua et insallah. Stres cok etkiliyor insani bebek varsa ona yansiyor karekter olarak sinirli bir yapisi oluyor stresli hamilelik gecirenlerin
Canım sen kendinde denedinmi .eğer hamile değilsem önümüzdeki aylarda denerim bariBenimkisi denenmiş bir şey
Nasıl bakıyon?Burda oğluna hamile kalanlar yazsın onlarada bakayım
Son adet tarihin ?31 bazen 32 gunde olurum 9 gun bulur temizlenmek
Canım sen kendinde denedinmi .eğer hamile değilsem önümüzdeki aylarda denerim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?