- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.961
Ayy hadi inşallah hepimize faydası olur bununBununla erkek bebek yapan tanıdıklarım var.
19 şubat ama önümuzdeki ay deneme dusunuyorum. 20 mart olur satSon adet tarihin ?
Kadının söylediğine uymuyor ama ilk 13 gün korunma sonra korun diyor ??6si yumurtlama canim. Bende hep 6sina odaklamistim kendimi.
Deneme yapacağın ay çok kanaman olduğu ay olsun19 şubat ama önümuzdeki ay deneme dusunuyorum. 20 mart olur sat
Sana da 13 gün dedi dimi yumurtlama dönemim bile değil ya?19 şubat ama önümuzdeki ay deneme dusunuyorum. 20 mart olur sat
19 şubat ama önümuzdekiSon adet tarihin ?
Aynennnn neyepcaz yaaSana da 13 gün dedi dimi yumurtlama dönemim bile değil ya?
Evet malesefKadının söylediğine uymuyor ama ilk 13 gün korunma sonra korun diyor ??
Uyuyalim hadi. Arastiririz yineUyu uyuyabilirsen!!!
Ya adetten sonra olmaz diyip diğer günler korunan arkadalım vardı sonuçta risksiz gün diye ama tek illki oldu oğlu oldu! Ben kızımı düşündüm son adet tarihim 7 ocaktı hep 30 güne bir oldum zaten 15 inde doğdu düşününce 13 ünden sonraki dönem döllendi bence ne bileyim ordan yola çıkınca olabilir diyorum 9 ay 10 gün hesaplayınca19 şubat ama önümuzdeki
Aynennnn neyepcaz yaa
Adetten sonra hamile kalanların topigine bakiyorum geneli erkek.Ya adetten sonra olmaz diyip diğer günler korunan arkadalım vardı sonuçta risksiz gün diye ama tek illki oldu oğlu oldu! Ben kızımı düşündüm son adet tarihim 7 ocaktı hep 30 güne bir oldum zaten 15 inde doğdu düşününce 13 ünden sonraki dönem döllendi bence ne bileyim ordan yola çıkınca olabilir diyorum 9 ay 10 gün hesaplayınca
Bana sacma geldi kadinin dedikleri benim adet bitiminde kizim oldu bu nedir ozaman bence fazla kaile almayinDaha önce adet bitimi ilişki yaşayanlar kızı olanlarda oldu ama o kişiye göre 13. güne kadarki ilişkide erkek oluyor diyor
Bence inanma adetten hemen sonra kaldim alakasi yok o erken yumurtlayanlar icin gecerli gunlere fazla takilmayin bana ovulasyon gunu sadece mantikli gelen bir ayda korunmasiz ovulasyon gunu iliski mantikli diger gunler korunmali olmali bence bide 4 gun cinsel perhiz is tamamAdetten sonra hamile kalanların topigine bakiyorum geneli erkek.kafayi yemeden yapaydik sipayi
Aleyküm selam canımSelam cnm. Seni görmek ne güzel. Benim de bildiğim kadarıyla @Elifemm- arkadaşımızın bebeği erkek başka varsa unuttum.
Ben ce he kadin icin gecerli degil bana mantikli gelmedi o zaman hic cocugu olmayan biri denesinDeğişik hesaplama.bildiklerinizi unutun diyor
Evet onu biliyorum sonucu yazmamış .Doğum kilomu verebilsem çok iyi olurGunaydin cnm burda bir arkadas vardi astalavistas adinda onun yuzde 70 tahmin yapmis dr u bidahada yazmadi bilmiyorum ki gittimi dr a ee artik yazda geliyor fazlaliklarin gitmesi lazim benimde 4 kilo fazlam var cnm biraz gobek kaldi bende nasil gidicek bilmiyorum
Mrb canim merak ettiklerinizin sonuclari nsl guzelmi istedigi sonucu alan varmi pekiAleyküm selam canım
Onu biliyorum .Merak ettiklerime ulaştım haber aldım.
Merhaba canım .Bu arkadaşlar henüz çok yeni .Sonuç alsalar onlar yazar burayaMrb canim merak ettiklerinizin sonuclari nsl guzelmi istedigi sonucu alan varmi peki
Tek ilişki miydi?Bana sacma geldi kadinin dedikleri benim adet bitiminde kizim oldu bu nedir ozaman bence fazla kaile almayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?