Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
19 şubat ama önümuzdeki

Aynennnn neyepcaz yaa
Ya adetten sonra olmaz diyip diğer günler korunan arkadalım vardı sonuçta risksiz gün diye ama tek illki oldu oğlu oldu! Ben kızımı düşündüm son adet tarihim 7 ocaktı hep 30 güne bir oldum zaten 15 inde doğdu düşününce 13 ünden sonraki dönem döllendi bence ne bileyim ordan yola çıkınca olabilir diyorum 9 ay 10 gün hesaplayınca

Adetten sonra hamile kalanların topigine bakiyorum geneli erkek. kafayi yemeden yapaydik sipayi

Adetten sonra hamile kalanların topigine bakiyorum geneli erkek. kafayi yemeden yapaydik sipayi
Bence inanma adetten hemen sonra kaldim alakasi yok o erken yumurtlayanlar icin gecerli gunlere fazla takilmayin bana ovulasyon gunu sadece mantikli gelen bir ayda korunmasiz ovulasyon gunu iliski mantikli diger gunler korunmali olmali bence bide 4 gun cinsel perhiz is tamam

Evet onu biliyorum sonucu yazmamış .Doğum kilomu verebilsem çok iyi olur

Selam arkadaşlar
Yazdıklarınızı okudum .Kadının sadece bir tahmin unutmayın .Kaç aydır bir doktorun peşindeyiz .Onun uyguladıkları hemen hemen bizim uyguladığımızla aynı kafanızı böyle şeylerle karıştırmayın .Şimdi size doktorun tedavisini yazıyorum isterseniz bir yere yazın.Adam uyguladığı tüm hastalar aynı sonuca almış
Kadın 3 ay önceden diyete başlıyor
Soda portakal limon kuru incir tuzlu yiyecekler süt ve süt ürünleri kesinle yasak . Onun yerine FOLDEN Folik asit öneriyor ama sadece bu marka öneriyor .Kadın haftada bir tuzlu küvete oturuyor.
Erkek
Et balık kuruyemişler kuru incir muz hergün bir soda acı sert kahve soğuk duş testislere uygulama
Ve daha sonra klomen + çat iğnesi daha sonra ultrason takibi ile yumurtanın çat olduğundan emin olduktan sonra ilişki öneriyor .Tabi cinsel perhiz olacak
Bunları söyledi arkadaşım .Unutmayın erkek bebek için asla mantar enfeksiyon olmuyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…