Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
amin canim cok tesekkurler.inşallah deddigin gibi olur.çok rahattim aslinda.ama bir arkadasim kafama soktu diyebilirim.korkmuyormusun diye diye :/

Ah ne guzel allah sag salım kucagına almayı masıp etsın herkezın hayalıdır bır kız bır erkek ne guzel.cok sanlısın.allah kızına da sana bagıslasın canım.ınsallah korktugun olmaz.ıyı gecer dogumun ınsallah.evet ben 3 kızıma hamıleyım ılk bastanlar ogle zor gunler yasadım kı anlatamam.ama sımdı kızıyorum kendıme bende cok sanslıyım aslında allah bana ogle bı es nasıp etmıskı kızlarını cok sevıyo bı kızım daha gelıyo dıye sukur edıyo rabbıme.benden once hazırlıklara basladı.bıtane daha ıstıyomusun sen.veya kac cocuk ıstıyosun.cocuklar kalabalık gızeldır aslında ama sabır da olması lagzım.bende sezeryandan korkuyorum 2 kızımda sezeryan oldum cok zordu bunda ınsallah normal dogum yapabılırım.stres ıyı degılır bebıslere dusunmemel lagzım aslında bogle seyler.ınsallah sag salım alırız bebıslerımız kucagımıza.sen bı yontem denemısmıydın.bu arada gecmıs oldun bıde ıkı dusuk yasamısın zor gunler gecırmısın sende.uzun oldu hakkını helal et.

amin canim cok tesekkurler.inşallah deddigin gibi olur.çok rahattim aslinda.ama bir arkadasim kafama soktu diyebilirim.korkmuyormusun diye diye :/
Sen kimseye kulak asma yanlış anlama ama böyle insanlarada kızıyorum, o arkadaşın sana moral cesaret verip dua ediceğine bilinç altına neler sokuyor. Belki farkında değildir yaptığından ama bana göre doğru değil arkadaşının yaptığı.
Boşver sen yinede negatif konuşmalara kulağını kapat

Canım allah yardımcın olsun.2.dogum kolay oluyor inşallah dogumm hikayemi buraya yazacağım söz vermiştim unutuyorum hep

Merhaba arkadaslar! Ben sizi arada takip ediyordum dayanamadim katilmaya karar verdim simde. Kazakistandan katilyom size. 3 kizim var. Allah nasip ederse saglikli , salih bi erkek evlad istiyorum ve inshallah herkesin gonlundekini nasip etsin rabbim... arkadaslar yumurtalamayi kesin olarak nasil ogrenebiliriz? Doktor kontrolle takip edenler oldu mu acaba

Merhaba aramıza hoşgeldin Inşallah gönlündeki olur rabbim hepimize erkek evlat nasip ederinsallah.yumurtlama takibini doktor kontrolünde yaparsan daha garanti olur eğer imkânın varsa öyle yap evdede yum takibi oluyor vücudunu tanıdıktan sonra evdede tesbit edilebilir.

Hoşgeldin aramıza Rabbim Her iki meyveler nasip eder inşallah benim 3 kızım var cnm arkadaşlar takibi LH testi ve Dr takibi ile yapanlar var ne zaman düşünüyorsun

Kac yaşında çocukların

Inshallah canim. Bi doktora kontrole gidiyorum o doktorda yapsam mi diye dusunuyorum. Hayirlisi olsun!!!

Hoşgeldin

inşallah canim Allah razi olsun guzel dileklerin icin cok sagol.Rabbim 4cu bebegini erkek olarak verir inşallah.hayirlisi neyse o olsun canim.bizde 3kiz kardesiz 3cu kiz benim ailede.benden sonra 1tane erkek kardesim olmus) annem hep der kizlarimin yerini veremez diye :) kiz cocuk candir gercekten.pek yontem denemedim aslind.saçma belki ama çin takvimi erkek goaterdigi ay deneme yaptim.tuttu.bide sag yumurtalikdan hamile kaldim ve derin iliski pvulyasyona yakin

evey canim aynen bana moral lazim şu halimle.etrafimda pozitif insanlar gormek istiyprum aslinda uzak durmaya cakisiyprum oyle insanlardan.bide benim bebis boynuna 1tur kordon dolamis.canim zaten sikkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…