- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.341
amin canim cok tesekkurler.inşallah deddigin gibi olur.çok rahattim aslinda.ama bir arkadasim kafama soktu diyebilirim.korkmuyormusun diye diye :/Son haftalar böyle düşünmen çok normal.Bende öyleydim.Rabbim bir nefesde kolay doğum nasib etsin inşallah. Bebiş in pırt diye çıksın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Bence son haftaları tadını çıkar naz yap biraz etrafa aslında bulunmaz fırsat
Teşekkürler canım gerek kalmadı.
Allah kabul ederse 4444 salatı tefriciye duası tamam K Khvekokusu20 arkadaşımıza cümleten teslim edelim oda duasını yapsın[/QUOTE
4444 adet salati tefriciyeyi Teslim aldim kizlar duasini yapacağım Allah kabul etsin insallah Allah isteyen herkese sağlıklı hayirli erkek evlat nasip etsin once hic çocuğu olmayanlara sonrada bizlere nasip etsin her iki meyveden de tatmayi insallah Amin
Ah ne guzel allah sag salım kucagına almayı masıp etsın herkezın hayalıdır bır kız bır erkek ne guzel.cok sanlısın.allah kızına da sana bagıslasın canım.ınsallah korktugun olmaz.ıyı gecer dogumun ınsallah.evet ben 3 kızıma hamıleyım ılk bastanlar ogle zor gunler yasadım kı anlatamam.ama sımdı kızıyorum kendıme bende cok sanslıyım aslında allah bana ogle bı es nasıp etmıskı kızlarını cok sevıyo bı kızım daha gelıyo dıye sukur edıyo rabbıme.benden once hazırlıklara basladı.bıtane daha ıstıyomusun sen.veya kac cocuk ıstıyosun.cocuklar kalabalık gızeldır aslında ama sabır da olması lagzım.bende sezeryandan korkuyorum 2 kızımda sezeryan oldum cok zordu bunda ınsallah normal dogum yapabılırım.stres ıyı degılır bebıslere dusunmemel lagzım aslında bogle seyler.ınsallah sag salım alırız bebıslerımız kucagımıza.sen bı yontem denemısmıydın.bu arada gecmıs oldun bıde ıkı dusuk yasamısın zor gunler gecırmısın sende.uzun oldu hakkını helal et.ilk dogumum zor oldu biraz.aslinda korkum sanci dogum falan degil epizyotomi kesisi.inşallah bu sefer gerek kalmaz.beni hatirlamiyor olman normal canim prk karsiıasmadik.ama ben seni taniyorum.3cu bebegine hamissin) saglikla kucagimiza alalim insallah.benim 1kizim var 3yaşinda bu 4cu gebelik 2ci bebek.diger ikisi dusukle sonuclandi.bu bebise erkek diyolar.saglikla dogsun
Sen kimseye kulak asma yanlış anlama ama böyle insanlarada kızıyorum, o arkadaşın sana moral cesaret verip dua ediceğine bilinç altına neler sokuyor. Belki farkında değildir yaptığından ama bana göre doğru değil arkadaşının yaptığı.amin canim cok tesekkurler.inşallah deddigin gibi olur.çok rahattim aslinda.ama bir arkadasim kafama soktu diyebilirim.korkmuyormusun diye diye :/
Canım allah yardımcın olsun.2.dogum kolay oluyor inşallah dogumm hikayemi buraya yazacağım söz vermiştim unutuyorum hepilk dogumum zor oldu biraz.aslinda korkum sanci dogum falan degil epizyotomi kesisi.inşallah bu sefer gerek kalmaz.beni hatirlamiyor olman normal canim prk karsiıasmadik.ama ben seni taniyorum.3cu bebegine hamissin) saglikla kucagimiza alalim insallah.benim 1kizim var 3yaşinda bu 4cu gebelik 2ci bebek.diger ikisi dusukle sonuclandi.bu bebise erkek diyolar.saglikla dogsun
Merhaba aramıza hoşgeldin Inşallah gönlündeki olur rabbim hepimize erkek evlat nasip ederinsallah.yumurtlama takibini doktor kontrolünde yaparsan daha garanti olur eğer imkânın varsa öyle yap evdede yum takibi oluyor vücudunu tanıdıktan sonra evdede tesbit edilebilir.Merhaba arkadaslar! Ben sizi arada takip ediyordum dayanamadim katilmaya karar verdim simde. Kazakistandan katilyom size. 3 kizim var. Allah nasip ederse saglikli , salih bi erkek evlad istiyorum ve inshallah herkesin gonlundekini nasip etsin rabbim... arkadaslar yumurtalamayi kesin olarak nasil ogrenebiliriz? Doktor kontrolle takip edenler oldu mu acaba
Hoşgeldin aramıza Rabbim Her iki meyveler nasip eder inşallah benim 3 kızım var cnm arkadaşlar takibi LH testi ve Dr takibi ile yapanlar var ne zaman düşünüyorsunMerhaba arkadaslar! Ben sizi arada takip ediyordum dayanamadim katilmaya karar verdim simde. Kazakistandan katilyom size. 3 kizim var. Allah nasip ederse saglikli , salih bi erkek evlad istiyorum ve inshallah herkesin gonlundekini nasip etsin rabbim... arkadaslar yumurtalamayi kesin olarak nasil ogrenebiliriz? Doktor kontrolle takip edenler oldu mu acaba
Kac yaşında çocuklarınMerhaba arkadaslar! Ben sizi arada takip ediyordum dayanamadim katilmaya karar verdim simde. Kazakistandan katilyom size. 3 kizim var. Allah nasip ederse saglikli , salih bi erkek evlad istiyorum ve inshallah herkesin gonlundekini nasip etsin rabbim... arkadaslar yumurtalamayi kesin olarak nasil ogrenebiliriz? Doktor kontrolle takip edenler oldu mu acaba
Inshallah canim. Bi doktora kontrole gidiyorum o doktorda yapsam mi diye dusunuyorum. Hayirlisi olsun!!!Merhaba aramıza hoşgeldin Inşallah gönlündeki olur rabbim hepimize erkek evlat nasip ederinsallah.yumurtlama takibini doktor kontrolünde yaparsan daha garanti olur eğer imkânın varsa öyle yap evdede yum takibi oluyor vücudunu tanıdıktan sonra evdede tesbit edilebilir.
Hosbulduk canim inshallah hepimize 2 meyveden tadirsin. Simdeden takibe baslasam mi diyorum.Hoşgeldin aramıza Rabbim Her iki meyveler nasip eder inşallah benim 3 kızım var cnm arkadaşlar takibi LH testi ve Dr takibi ile yapanlar var ne zaman düşünüyorsun
HoşgeldinMerhaba arkadaslar! Ben sizi arada takip ediyordum dayanamadim katilmaya karar verdim simde. Kazakistandan katilyom size. 3 kizim var. Allah nasip ederse saglikli , salih bi erkek evlad istiyorum ve inshallah herkesin gonlundekini nasip etsin rabbim... arkadaslar yumurtalamayi kesin olarak nasil ogrenebiliriz? Doktor kontrolle takip edenler oldu mu acaba
Merhsba canim. Buyuk kizim 6 , orta 4, kucuk 1 yasini dolduracak. Simdeden takibe baslasam mi diyorum. Benim fark ettigim cocuklarin arasi kisa olunca cindiyet degisyor gibi... etrafinfaki oyle olanlari taniyorum.Kac yaşında çocukların
HosbuldukHoşgeldin
Inşallah canım takibini aylık hangi günler ağrılı ıslak günlerini not al birkac ay takip etHosbulduk canim inshallah hepimize 2 meyveden tadirsin. Simdeden takibe baslasam mi diyorum.
Test yap bence 5 gibi. Yesil cay ic bol su iç akintin artar insallahKızlar bu arada akıntım çok az ya hala bekliyorumtest yapmadım bugün akşam yapıcam ağrı kasıklarda batma şeklinde hala
Valla bugün iki kupa yeşil çay içtim hala bir gelişme yok bakalım bekliyorum:)Test yap bence 5 gibi. Yesil cay ic bol su iç akintin artar insallah
inşallah canim Allah razi olsun guzel dileklerin icin cok sagol.Rabbim 4cu bebegini erkek olarak verir inşallah.hayirlisi neyse o olsun canim.bizde 3kiz kardesiz 3cu kiz benim ailede.benden sonra 1tane erkek kardesim olmus) annem hep der kizlarimin yerini veremez diye :) kiz cocuk candir gercekten.pek yontem denemedim aslind.saçma belki ama çin takvimi erkek goaterdigi ay deneme yaptim.tuttu.bide sag yumurtalikdan hamile kaldim ve derin iliski pvulyasyona yakinAh ne guzel allah sag salım kucagına almayı masıp etsın herkezın hayalıdır bır kız bır erkek ne guzel.cok sanlısın.allah kızına da sana bagıslasın canım.ınsallah korktugun olmaz.ıyı gecer dogumun ınsallah.evet ben 3 kızıma hamıleyım ılk bastanlar ogle zor gunler yasadım kı anlatamam.ama sımdı kızıyorum kendıme bende cok sanslıyım aslında allah bana ogle bı es nasıp etmıskı kızlarını cok sevıyo bı kızım daha gelıyo dıye sukur edıyo rabbıme.benden once hazırlıklara basladı.bıtane daha ıstıyomusun sen.veya kac cocuk ıstıyosun.cocuklar kalabalık gızeldır aslında ama sabır da olması lagzım.bende sezeryandan korkuyorum 2 kızımda sezeryan oldum cok zordu bunda ınsallah normal dogum yapabılırım.stres ıyı degılır bebıslere dusunmemel lagzım aslında bogle seyler.ınsallah sag salım alırız bebıslerımız kucagımıza.sen bı yontem denemısmıydın.bu arada gecmıs oldun bıde ıkı dusuk yasamısın zor gunler gecırmısın sende.uzun oldu hakkını helal et.
evey canim aynen bana moral lazim şu halimle.etrafimda pozitif insanlar gormek istiyprum aslinda uzak durmaya cakisiyprum oyle insanlardan.bide benim bebis boynuna 1tur kordon dolamis.canim zaten sikkinSen kimseye kulak asma yanlış anlama ama böyle insanlarada kızıyorum, o arkadaşın sana moral cesaret verip dua ediceğine bilinç altına neler sokuyor. Belki farkında değildir yaptığından ama bana göre doğru değil arkadaşının yaptığı.
Boşver sen yinede negatif konuşmalara kulağını kapat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?