- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.361
bir arar kaçirdimmi diye dusunmustum en.kisa zamanda bekliyoruz canim :) Allah kuzularina saglik uzun omur versinCanım allah yardımcın olsun.2.dogum kolay oluyor inşallah dogumm hikayemi buraya yazacağım söz vermiştim unutuyorum hep
hosgeldinizMerhsba canim. Buyuk kizim 6 , orta 4, kucuk 1 yasini dolduracak. Simdeden takibe baslasam mi diyorum. Benim fark ettigim cocuklarin arasi kisa olunca cindiyet degisyor gibi... etrafinfaki oyle olanlari taniyorum.
Rabbim sağlıklı nasip etsin hayırlısını etsin cinsiyetin ne önemi varBenim bir kızım var ikincisinin erkek olmasını istiyorum...tabikide öncelikle saglıklı bir bebek olmasını istiyorum....Allahtan...sadece gönlümdeki istedigim şey bu.....benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı??? Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Hosgeldin hayirli evlat olsun insallah. Zamani gelince cesarette geliyor burda cogumuzun iki kizi var :) iyiki var prensesler herhangi birsey yapmismiydun yumurta takibi vs.. her babada bu erkek evlat istegi var cnm belkide bizide bu denli arastirmalara sokma sebebi bu. Ama hernedense her turlu yontemede karsilarbende ıkıncı bebegımın de kız oldugunu öğrendım eşim iyi biridir erkek bebegi de ayrı sever duyunca uzuldu banada bellı etmemeye çalıştı nasıpse 3 olur belkı dıyor. halbukı benım 3 de kız haberını alma ıhtımalıne bıle gucum yok. bende takıpçinizim inşallah hepımız hakkımızda hayırlısı ıse erkek bebeklerı olur
Test yaptinmi mirnazValla bugün iki kupa yeşil çay içtim hala bir gelişme yok bakalım bekliyorum:)
Hosgeldin hayirli evlat olsun insallah. Zamani gelince cesarette geliyor burda cogumuzun iki kizi var :) iyiki var prensesler herhangi birsey yapmismiydun yumurta takibi vs.. her babada bu erkek evlat istegi var cnm belkide bizide bu denli arastirmalara sokma sebebi bu. Ama hernedense her turlu yontemede karsilar
Nasıp kısmet meselesı senın nasıbınde varmı.aynen kız evlat bı baskadır.kızlarımnan memnunum allaha sukur akıllı uslu ıkı kızım var 3 boglr olur ınsallah.4 yaparmıyım bılmıyorum bı yapım dıyorum bı yok yapmıcam dıyorum.bakalım zaman ne gosterecek.hıc korkma dogumdanda bebegı kucagına aldında herseyı unutursun zaten ben sezeryan olunca bıdaha yapmam dıyodum ohoo coktan unuttum o agırları kı bıdaha hamıleyım.zaten gunun de var senın daha.ınsallah sag salım kucagını alırsın oglusunu.tadını cıkar son zamanların.inşallah canim Allah razi olsun guzel dileklerin icin cok sagol.Rabbim 4cu bebegini erkek olarak verir inşallah.hayirlisi neyse o olsun canim.bizde 3kiz kardesiz 3cu kiz benim ailede.benden sonra 1tane erkek kardesim olmus) annem hep der kizlarimin yerini veremez diye :) kiz cocuk candir gercekten.pek yontem denemedim aslind.saçma belki ama çin takvimi erkek goaterdigi ay deneme yaptim.tuttu.bide sag yumurtalikdan hamile kaldim ve derin iliski pvulyasyona yakin
Merhabalar allah kızlarını sana bagıslasın ınsallah.ınsallah bıde 3 kız dan sonra bı oglusun olurMerhaba arkadaslar! Ben sizi arada takip ediyordum dayanamadim katilmaya karar verdim simde. Kazakistandan katilyom size. 3 kizim var. Allah nasip ederse saglikli , salih bi erkek evlad istiyorum ve inshallah herkesin gonlundekini nasip etsin rabbim... arkadaslar yumurtalamayi kesin olarak nasil ogrenebiliriz? Doktor kontrolle takip edenler oldu mu acaba
Hıc uzulme sen stres yapma bende 3 kızıma hamıleyım.nasıp kısmet meselesı.bebek dogsun bı bak esınde sende hıc keske erkek olsaymıs demıceksınız.allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın.bende ıkıncı bebegımın de kız oldugunu öğrendım eşim iyi biridir erkek bebegi de ayrı sever duyunca uzuldu banada bellı etmemeye çalıştı nasıpse 3 olur belkı dıyor. halbukı benım 3 de kız haberını alma ıhtımalıne bıle gucum yok. bende takıpçinizim inşallah hepımız hakkımızda hayırlısı ıse erkek bebeklerı olur
Haha dogru dedın bak bunu hep erkek ısterler hemde yonteme de uymazlar ınanmazlar.Hosgeldin hayirli evlat olsun insallah. Zamani gelince cesarette geliyor burda cogumuzun iki kizi var :) iyiki var prensesler herhangi birsey yapmismiydun yumurta takibi vs.. her babada bu erkek evlat istegi var cnm belkide bizide bu denli arastirmalara sokma sebebi bu. Ama hernedense her turlu yontemede karsilar
Doktorlar ne diyor kordon dolanmasınaevey canim aynen bana moral lazim şu halimle.etrafimda pozitif insanlar gormek istiyprum aslinda uzak durmaya cakisiyprum oyle insanlardan.bide benim bebis boynuna 1tur kordon dolamis.canim zaten sikkin
Hangi çin takvimine baktın otomatik olanmı yoksa normal yaşın karşılığımı 2 çeşit çin takvimi birbirine uymuyo ya ondan sorduminşallah canim Allah razi olsun guzel dileklerin icin cok sagol.Rabbim 4cu bebegini erkek olarak verir inşallah.hayirlisi neyse o olsun canim.bizde 3kiz kardesiz 3cu kiz benim ailede.benden sonra 1tane erkek kardesim olmus) annem hep der kizlarimin yerini veremez diye :) kiz cocuk candir gercekten.pek yontem denemedim aslind.saçma belki ama çin takvimi erkek goaterdigi ay deneme yaptim.tuttu.bide sag yumurtalikdan hamile kaldim ve derin iliski pvulyasyona yakin
Mrb canım ilk başlarda üzülüyorum ama inan kucağına aldığında üzüldüm pişman oluyorsun benim eşi 3.kızıma hamileliğim de biraz burukluk vardı şuan kızım 15 aylık simdi diyor ki iyiki doğmuşsun kuzum diyor çok seviyor rabbim inşallah iki meyveyi de tattırırbende ıkıncı bebegımın de kız oldugunu öğrendım eşim iyi biridir erkek bebegi de ayrı sever duyunca uzuldu banada bellı etmemeye çalıştı nasıpse 3 olur belkı dıyor. halbukı benım 3 de kız haberını alma ıhtımalıne bıle gucum yok. bende takıpçinizim inşallah hepımız hakkımızda hayırlısı ıse erkek bebeklerı olur
Canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah Dr takipleri sıklaştı r canım Dr më dedi bu durumaevey canim aynen bana moral lazim şu halimle.etrafimda pozitif insanlar gormek istiyprum aslinda uzak durmaya cakisiyprum oyle insanlardan.bide benim bebis boynuna 1tur kordon dolamis.canim zaten sikkin
İlk üç gün yoğun toplam 7 inci günde temizleniyorum .Canım kanamam kaç gün sütüdyo kaçıncı Gün de temizlendim
Cimlemizin inşallah 3 çocuk varAllah Anali babali buyutmeyi nasip etsin canim.kactane cocuk var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?