Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rabbim sağlıklı nasip etsin hayırlısını etsin cinsiyetin ne önemi var

bende ıkıncı bebegımın de kız oldugunu öğrendım eşim iyi biridir erkek bebegi de ayrı sever duyunca uzuldu banada bellı etmemeye çalıştı nasıpse 3 olur belkı dıyor. halbukı benım 3 de kız haberını alma ıhtımalıne bıle gucum yok. bende takıpçinizim inşallah hepımız hakkımızda hayırlısı ıse erkek bebeklerı olur

Hosgeldin hayirli evlat olsun insallah. Zamani gelince cesarette geliyor burda cogumuzun iki kizi var :) iyiki var prensesler herhangi birsey yapmismiydun yumurta takibi vs.. her babada bu erkek evlat istegi var cnm belkide bizide bu denli arastirmalara sokma sebebi bu. Ama hernedense her turlu yontemede karsilar

reglın ılk beş gunu denemeye çalıştık. bırde yumurtlama zamanımda bı kere denedık ıkısınden bırınde hamıle kaldım. ali imran suresı sanırım 38 ayet hz Zekeriya duası. onu çok okudum. ilk bebeğşmde bıoquık mı neydı yumurtlama testı alıp denemıştım
.

Nasıp kısmet meselesı senın nasıbınde varmı.aynen kız evlat bı baskadır.kızlarımnan memnunum allaha sukur akıllı uslu ıkı kızım var 3 boglr olur ınsallah.4 yaparmıyım bılmıyorum bı yapım dıyorum bı yok yapmıcam dıyorum.bakalım zaman ne gosterecek.hıc korkma dogumdanda bebegı kucagına aldında herseyı unutursun zaten ben sezeryan olunca bıdaha yapmam dıyodum ohoo coktan unuttum o agırları kı bıdaha hamıleyım.zaten gunun de var senın daha.ınsallah sag salım kucagını alırsın oglusunu.tadını cıkar son zamanların.

Merhabalar allah kızlarını sana bagıslasın ınsallah.ınsallah bıde 3 kız dan sonra bı oglusun olur

Hıc uzulme sen stres yapma bende 3 kızıma hamıleyım.nasıp kısmet meselesı.bebek dogsun bı bak esınde sende hıc keske erkek olsaymıs demıceksınız.allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın.

Haha dogru dedın bak bunu hep erkek ısterler hemde yonteme de uymazlar ınanmazlar.

Hangi çin takvimine baktın otomatik olanmı yoksa normal yaşın karşılığımı 2 çeşit çin takvimi birbirine uymuyo ya ondan sordum

Mrb canım ilk başlarda üzülüyorum ama inan kucağına aldığında üzüldüm pişman oluyorsun benim eşi 3.kızıma hamileliğim de biraz burukluk vardı şuan kızım 15 aylık simdi diyor ki iyiki doğmuşsun kuzum diyor çok seviyor rabbim inşallah iki meyveyi de tattırır

evey canim aynen bana moral lazim şu halimle.etrafimda pozitif insanlar gormek istiyprum aslinda uzak durmaya cakisiyprum oyle insanlardan.bide benim bebis boynuna 1tur kordon dolamis.canim zaten sikkin
Canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah Dr takipleri sıklaştı r canım Dr më dedi bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…