- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.381
İnşallah rabbimin izniyle hepinizin olur.dualarım sizinle canımKilolar gider inşAllah zaten Doğumdan sonra ilk sene ödemde oluyor bence. Vücut kendini toparlayınca hepsi yoluna giriyor.
Büyüdüklerinden de bu hareketli hallerini bile özleyeceğiz sanırım
Bende şuan hastayım bu ay başlayacağım inşAllah denemelere. Testlerimi aldım. Eşime de zorla bi iki şey yaptırıyorum. Hayırlısı Allah’tan. Ben elimden geleni yapayım da içimde kalmasın diyorum. Duanı beklerim sevecenim.
2017 şubat 2 adet oldun 18 de ilişki oldu adetlerim 30 gün sürür
Ben baktırdımmı bu ay sana unutdum banada bi baksan 11 Marta oldum yarın yarın 15 Mart biter sence ne zaman uygunŞubatın 16 ve 18i erkek bebek gününmüş: ) sende de tuttu :))
Canım nasılsın bana da bak bakalım 3 martta oldum 7 martta temizlendim. Birde takvime göre yumurtama var ama iki gündür o yapışkan yumurta akı akıntı yoğun geliyor anlamadımŞubatın 16 ve 18i erkek bebek gününmüş: ) sende de tuttu :))
Allah sabırlar versin inşallah cennette kavuşursunuz inşallahMerhaba ben yeni uyeyim 2 kizim var oğlum bu ay doğumda öldü rabbim isteyen herkeze nasıl etsin ınş lohusaligim bitsin bende baktiricam
İns tşk ederimAllah sabırlar versin inşallah cennette kavuşursunuz inşallah
doktor korkmana.gerek yok dedi.cogu bebekte oluyormusCanım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah Dr takipleri sıklaştı r canım Dr më dedi bu duruma
insallah dedigin gibu olur canim.benim ilk bebegimdede 1tur dolanmayla normal dogum oldu.fakat son.gunlerde olmustu dolanma.bubsefer erken.dolanmiskirgincicekler canim benum kardeşimin oglu da kordon dolanmisti hemde iki tur dolanmisti boynuna bizde cok korktuk sonra kordonu kendi kendine cikartmisti aradan biraz zaman geçtikten sonra yine dolanmiati ama cok şükür suan kocaman yakisikli bir tosun oldu korkalma insallah birsey olmaz allahin izniyle
otomatik olana baktim canim gebelik planlamayaHangi çin takvimine baktın otomatik olanmı yoksa normal yaşın karşılığımı 2 çeşit çin takvimi birbirine uymuyo ya ondan sordum
L Lilarengim1 aslında oğlu olacaklar tarihlerini yazaa sende kaç kişide tuttu kaç kişide tutmadı bir baksan..oranı hesapkasak yaŞubatın 16 ve 18i erkek bebek gününmüş: ) sende de tuttu :))
Allah sabır versin.Merhaba ben yeni uyeyim 2 kizim var oğlum bu ay doğumda öldü rabbim isteyen herkeze nasıl etsin ınş lohusaligim bitsin bende baktiricam
Tamam Teşekkürlerotomatik olana baktim canim gebelik planlamaya
Ben bunu int hadis olarak okudum ama kesin doğruluğundan emin olamadım öyle tabi ki allah nasip ederse olur oglum da da erkek çocuk için dua okumuştum yine ederim rabbim nasip eder ins benim tedirginligim erken doğum rabbim hayırlısı ile nasip etsinadet bittikten hemen sonra esinle birlikte olursan ilk 5 gun icinde gebelik olursa erkek. o 5 gunun ardindan snra 3 gun de kiz bebekmis. ben buna uyarak birlikte oldum adetim bitince ilk 5 gun icinde birlikte olduk ve suan hamileyim oglum olacak. tabi bunlar sadece ihtimaller rabbim diledi ve erkek olduAllah herkesin gonlune hore versin.
bende tutmadi bu.adetim bittikden tam 6gun sonra birliktelik oldu.suan ogluma hamileyim.bencede bunlar ihtimalleradet bittikten hemen sonra esinle birlikte olursan ilk 5 gun icinde gebelik olursa erkek. o 5 gunun ardindan snra 3 gun de kiz bebekmis. ben buna uyarak birlikte oldum adetim bitince ilk 5 gun icinde birlikte olduk ve suan hamileyim oglum olacak. tabi bunlar sadece ihtimaller rabbim diledi ve erkek olduAllah herkesin gonlune hore versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?