Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşallah rabbimin izniyle hepinizin olur.dualarım sizinle canım

Kizlar benim birkac kilo fazlaligim var vermeye calisiyorum bu yuzden gunde yesilcay ve rezene cayi iciyorum bazen kuru incir yiyorum bunlar yumurtlamayi one cekermi yumu kacirmak istemiyorim ama cok erkende testlere baslamak istemiyirum adet martin 4. Basladi 10 da bitti nezaman baslasam acaba testlere

kirgincicekler canim benum kardeşimin oglu da kordon dolanmisti hemde iki tur dolanmisti boynuna bizde cok korktuk sonra kordonu kendi kendine cikartmisti aradan biraz zaman geçtikten sonra yine dolanmiati ama cok şükür suan kocaman yakisikli bir tosun oldu korkalma insallah birsey olmaz allahin izniyle

insallah dedigin gibu olur canim.benim ilk bebegimdede 1tur dolanmayla normal dogum oldu.fakat son.gunlerde olmustu dolanma.bubsefer erken.dolanmis

adet bittikten hemen sonra esinle birlikte olursan ilk 5 gun icinde gebelik olursa erkek. o 5 gunun ardindan snra 3 gun de kiz bebekmis. ben buna uyarak birlikte oldum adetim bitince ilk 5 gun icinde birlikte olduk ve suan hamileyim oglum olacak. tabi bunlar sadece ihtimaller rabbim diledi ve erkek oldu Allah herkesin gonlune hore versin.

Ben bunu int hadis olarak okudum ama kesin doğruluğundan emin olamadım öyle tabi ki allah nasip ederse olur oglum da da erkek çocuk için dua okumuştum yine ederim rabbim nasip eder ins benim tedirginligim erken doğum rabbim hayırlısı ile nasip etsin

bende tutmadi bu.adetim bittikden tam 6gun sonra birliktelik oldu.suan ogluma hamileyim.bencede bunlar ihtimaller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…