- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.401
Öyle tabi ki bende oğluma adetimden 27 gun sonra hamile kaldım verecek olan allah bunlar sadece tahmin
evt aslinda halis bnde hadis olduguna guvenerek uydum zaten Allahta gonlumuzden gecenibiliryormus erkek evlat nasip etti.Ben bunu int hadis olarak okudum ama kesin doğruluğundan emin olamadım öyle tabi ki allah nasip ederse olur oglum da da erkek çocuk için dua okumuştum yine ederim rabbim nasip eder ins benim tedirginligim erken doğum rabbim hayırlısı ile nasip etsin
tabi ki ihtimal biz buna guvenerek kesin erkek ya da kiz demiyoruz ki niyetimizi ona gore alip sadece olanlari degerlendriryrz.bende tutmadi bu.adetim bittikden tam 6gun sonra birliktelik oldu.suan ogluma hamileyim.bencede bunlar ihtimaller
Amın ınsallah dınımıze uygun yetıstırebılırız bu devırde.evet suankı hamılelıgımde yontemı bende uyguladım.dıyet yaptım ph degerı yuksek su ıctım.tam yumurtlama gunu tek ılıskı oldu.cınsel pehrız.karbonatlı taharet.esım soguk bolgesel dus yaptı.kahve de ıcırdım.burdan ogrendıklerımı hep uyguladım ama nasıp degılmıs.cok ıstedım bı oglum olsun.ılk baslarda cok kotuydum anlatamam.ama sukur rabbıme kı seytana uymaktan kurtuldum.hıc dert etmıyom oooo neler duyorum neler sogluyolar ama hıc takmıyom artık.ben cokda dua ettım rabbıme ama dıyorum demmekı hayırlısı buymus.3 kız evlat yetıştırmek cennet kapısını açarmış. inş bu sızde de vukuu bulur. sız 3. melek için bır yontem denemişmiydiniz. P Prensesim2
Allah sabir versin.cok zor bisey yasamisin sen.cennete kavusursun insallah.Merhaba ben yeni uyeyim 2 kizim var oğlum bu ay doğumda öldü rabbim isteyen herkeze nasıl etsin ınş lohusaligim bitsin bende baktiricam
Kac gunde adet oluyordun?adet bittikten hemen sonra esinle birlikte olursan ilk 5 gun icinde gebelik olursa erkek. o 5 gunun ardindan snra 3 gun de kiz bebekmis. ben buna uyarak birlikte oldum adetim bitince ilk 5 gun icinde birlikte olduk ve suan hamileyim oglum olacak. tabi bunlar sadece ihtimaller rabbim diledi ve erkek olduAllah herkesin gonlune hore versin.
Aynen çok iyi olurL Lilarengim1 aslında oğlu olacaklar tarihlerini yazaa sende kaç kişide tuttu kaç kişide tutmadı bir baksan..oranı hesapkasak ya
Canim o dedigin herkes icin gecerli degiladet bittikten hemen sonra esinle birlikte olursan ilk 5 gun icinde gebelik olursa erkek. o 5 gunun ardindan snra 3 gun de kiz bebekmis. ben buna uyarak birlikte oldum adetim bitince ilk 5 gun icinde birlikte olduk ve suan hamileyim oglum olacak. tabi bunlar sadece ihtimaller rabbim diledi ve erkek olduAllah herkesin gonlune hore versin.
Sağol canım Allah razı olsunİnşallah rabbimin izniyle hepinizin olur.dualarım sizinle canım
Malesef böyle bir bilgi kirliliği var. Böyle bir hadis yoktur. Olsaydi zaten aksi durum olmasi numkun degildi tüm 5 gün icinde hamile kalanlarin oglu olur cinsiyet secmek kolay olurdu nitekim efendimizin söyledigini düşünürsek.... takva tasavvuf sahibi tüm islami eğitimciler böyle bir hadis olmadigini söylerler.Ben bunu int hadis olarak okudum ama kesin doğruluğundan emin olamadım öyle tabi ki allah nasip ederse olur oglum da da erkek çocuk için dua okumuştum yine ederim rabbim nasip eder ins benim tedirginligim erken doğum rabbim hayırlısı ile nasip etsin
cok duzenli olmuyorm acikcasi ilk kizimdan sonra adet duzenin biraz bozuldu 30 gunde bir oluyorum bazen 29Kac gunde adet oluyordun?
Inshallah amin canim. Hepimize nasip etsin!!!Merhabalar allah kızlarını sana bagıslasın ınsallah.ınsallah bıde 3 kız dan sonra bı oglusun olur
L Lilarengim1 canım dün yazdım ama görmedin sanırım 3 martta adet oldum 7 martta bitti. Tam belli değil ama 30 günde bir oluyorum bana da bakabilir misin?
18 mart canimL Lilarengim1 canim nerden bakiyorsun? Bana da bakar msn? Sat 02 mart basladi 07 mart bitti.
24 26 martL Lilarengim1 bana bak lütfen 30 gün adet arası 5 gün adet uzunluğu 11 martta oldum 15 Mart bittiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?