Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
evt aslinda halis bnde hadis olduguna guvenerek uydum zaten Allahta gonlumuzden gecenibiliryormus erkek evlat nasip etti.

3 kız evlat yetıştırmek cennet kapısını açarmış. inş bu sızde de vukuu bulur. sız 3. melek için bır yontem denemişmiydiniz. P Prensesim2
Amın ınsallah dınımıze uygun yetıstırebılırız bu devırde.evet suankı hamılelıgımde yontemı bende uyguladım.dıyet yaptım ph degerı yuksek su ıctım.tam yumurtlama gunu tek ılıskı oldu.cınsel pehrız.karbonatlı taharet.esım soguk bolgesel dus yaptı.kahve de ıcırdım.burdan ogrendıklerımı hep uyguladım ama nasıp degılmıs.cok ıstedım bı oglum olsun.ılk baslarda cok kotuydum anlatamam.ama sukur rabbıme kı seytana uymaktan kurtuldum.hıc dert etmıyom oooo neler duyorum neler sogluyolar ama hıc takmıyom artık.ben cokda dua ettım rabbıme ama dıyorum demmekı hayırlısı buymus.

Kac gunde adet oluyordun?

Canim o dedigin herkes icin gecerli degil

Malesef böyle bir bilgi kirliliği var. Böyle bir hadis yoktur. Olsaydi zaten aksi durum olmasi numkun degildi tüm 5 gün icinde hamile kalanlarin oglu olur cinsiyet secmek kolay olurdu nitekim efendimizin söyledigini düşünürsek.... takva tasavvuf sahibi tüm islami eğitimciler böyle bir hadis olmadigini söylerler.

Kızlar adet bitti diyelim kahve rengi akıntı geldi o günüde adet gb sayıyoruz.Hic lekelenme olmayan günü bitiş diye yazın yoksa çok fena karışır.Birde normalde adet 7 gun suruyordu o ay 3 gun surdu o ay es gecin az kanama oldugu ayda denemiyoruz.detaylar bunlar kimsenin günahına girmek istemem ha birde garanti veremem illa erkek olacak diye En güzelini rabbim bilir ben sadece 25 sene önce bu yöntemle 3 kızdan sonra oğlu olan hatta 4 kızdan sonra bile olan var çok kişi denemiş diye aklıma yattı.Bende yum takibi diyet yapicam bide bu günlere denk getirmeye calısıcam.yani elimden geleni yapıcam taktir Allahın inşallah isteyen herkesin sağlıklı erkek evlada kavuşur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…