- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.701
Kız gece oniki den sonra gün donmezmi onu diyorumDalga geçmiyorum sakın beni yanlış anlama gerçekten anlamadım .Neye göre 11 oluyor
Canim mrb senin iliski oldugunda test durumun nasildi biraz anlatirmisinAğzı olan konuşur eli olan yazar
Şaka bir yana mantıklı budur canım kafanı karıştırma hakkında hayırlısı olsun .
Elifemm eskiler girmiyor artık bazen bakıyorum kimse yok
Yok canım o konuda. Ama ben böğürtlen kökü kürü yapıyorum 2 aydır. O erkene çekiyor hakikatenDongum 34 35 ya tarih cumartesini gösteriyo ama bence okadar sürmez perşembeye pik olur ama oda perhiz uzun oluyo diye kararsiz kaldim birde sogan kürü yumurtlamaya erkene cekermi acaba bir bilgin varmi canm
Merhaba canım merak ediyorduk seni iyi oldu yazdığın. Allah kolaylık versin sana da zihin açıklığı versin :) ben kendi adıma tahmini haftaya cumartesi ya da pazar yumurtlama tarihim testlere göre belli olur artık. Dualarını beklerim canımKizlaaaarr napiyorsunuz nasılsiniz cümleten hayırlı geceler.biz iyi gidiyoruz çok şükür. bir türlü giremedim hep oturupta bakiyim derken hep bir engel çıktı kv kp bizdeydi.birde kpss ye giricem doğumdan sonra ders çalışmaya çalışıyorum fırsat buldukça.geçmişi çok okuyamadım çok sayfa var sizlere hep dua ediyorum.rabbim hepinizin kucağına sağlıklı salih evlatlarla doldursun ınş.öpüyorum. hepinizi çok merak ediyordum
Amin cnm inşallahhMiraa35 testin acilmis. Zamanlaman cok iyi oldu. Insallah gebelikte oluşur.
Test yapmalıdın cnm pikten sonra ilişkiye girme öneriliyor geneldeIyi akşamlar bende erkek bebek isteyenlerdenim benim sorum şu takvimde onbiri çatlama gözüküyor du dokuzu da en yüksek gün şimdi benim genelde oniki den sonra oluyor birlikteliği m dokuzu diyince sekiz i gecesimi dokuzu gecesimi benim sekiz ve dokuz gecesi oldu sizce zamlanlama nasil
???Kızlar merababa nasılsınız? Dün gece ilişkim oldu biliyorsunuz..sabah iyiydim ağrım yoktu bu arada test yaptım bu ağrıdan şüphelenip 4 gibi çok açılmıştı rengi..neyse belime kasıklarıma vuran acaip bir ağrı..böyle batıyor ara ara kasıklarıma sonra rahatşıyorum sonra bi an tekrar oluyo..yaa neden olabilir acaba ya? Fikri olan var mı?
Kızlar ağrım azaldı çok şükür iyiyim şümdi herhalde döllenme ağrısıydı tam bilmiyorum ama biraz netten araştırdm böyle ağrı yaşayanlar varmış..sizler ne yapıypsunuz valla gün sayıyırum resmen ya
Abdest bozulmaz. Ama abdest alinmadan once teharet yapildiktan sonra iyice kurulanmasi lazim eger yikadiginiz su geri ic camaşira damlarsa buda necaset olur. Kuruladiktan sonra özel bölgeye pecete konursa daha iyi olurKizlar yumurtlama zamaninda gelen sivi namaz icin abdesti bozar mo abdest aldim namaz kilacagim afedersiniz iccamasirim uzerine düşmüş tekrar abdest mi almalıyım yoksa iccamasiri mi degismeliyim
Sağol canım.rabbim rast getirsin ınş.Merhaba canım merak ediyorduk seni iyi oldu yazdığın. Allah kolaylık versin sana da zihin açıklığı versin :) ben kendi adıma tahmini haftaya cumartesi ya da pazar yumurtlama tarihim testlere göre belli olur artık. Dualarını beklerim canım
Canım benimde ilişkinin ertesi sabahı sağ kasığında ağrı gerilme hissi gibi bir his olup geçmişti 1 gün sonrasında o ay hamile kaldım.Kızlar ağrım azaldı çok şükür iyiyim şümdi herhalde döllenme ağrısıydı tam bilmiyorum ama biraz netten araştırdm böyle ağrı yaşayanlar varmış..sizler ne yapıypsunuz valla gün sayıyırum resmen ya
Tekrar alman lazım canım.ama namaz esnasında olunca onda tekrarlamak gerekmiyor diye biliyorum ben.Kizlar yumurtlama zamaninda gelen sivi namaz icin abdesti bozar mo abdest aldim namaz kilacagim afedersiniz iccamasirim uzerine düşmüş tekrar abdest mi almalıyım yoksa iccamasiri mi degismeliyim
Canım denemeni yap derim ben arada bir gün bile olsa yeterli gerisini rabbime havale et. Şeffaf akıntı basladiysa en geç 3 güne catlayabilirKizlar kasik agrilarim başladı akontim da var ama test yapmak istemiyorum cunku perhiz gunu ayarlamam lazim şimdi dun gece korunmalo olacakti ki perhizi ayarliyim die ama kizim gec uyudugu icin sabah karşı oldu simdi size sorum şu yum zamanına daha var normalde carsamba perşembe yada cuma gunlerinden birinde yum olmasi lazim ama kasiklarim agriyo erken pik yaparsa sali gibi sizce deneme yapayim mi sonucta perhiz yok sizce bu hafta hangi gun yum gerceklesse perhiz icin deneme yapmam daha iyi olur fikirlerinizi bekliyorim
Nasılsın kuzum senin nasıl gidiyor testlere başladın mi deneme dusunuyormusn.rabbim rast getirsin ınş. ❤Abdest bozulmaz. Ama abdest alinmadan once teharet yapildiktan sonra iyice kurulanmasi lazim eger yikadiginiz su geri ic camaşira damlarsa buda necaset olur. Kuruladiktan sonra özel bölgeye pecete konursa daha iyi olur
Çok şükür canim iyiyim. Adeti bekliyorum iki güne olurum insallah. Dua ediyorum insallah bugun yarin olmam. Yarin gibi kiymetli gunu oruclu gecirmek nasip olur insallah. Senin nasil gidiyor rahat döneme gecmissindir artik bulantilar halsizlikler bitmistir insallah@
Nasılsın kuzum senin nasıl gidiyor testlere başladın mi deneme dusunuyormusn.rabbim rast getirsin ınş. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?