- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.601
Testlerine bakınca sanki o sarı olan testte pik yapmış gibi duruyorBilmiyorum ki bugün kasıklarımda karışık ağrılar var eve gidince tekrar test yapayım ozaman :)
Canım evet T tamamen koyu olduktan sonra silikleşmeye başladığında çatlamış oluyor ben tam çatladığı anı kaçırdım bu ay ama pazar gecesi ile pazartesi öğlen arasında bi yerde çatlamış olmalı. Ben bu ay yöntemi uygulayamadım tam, testleri düzgün yapmama rağmen çıkan değişik sonuçlar yüzünden.iwashereonce canım bak senin dünki test de benimki gibi aynı yanı testde C koyu T açık olmaya başlayınca yumurta çatlamış oluyo değilmi ogeceyi boş geçirmememiz lazım benim sizden anladıpım Ben az önce test yaptım T nereseyse silikleşmiş bundan sonraki günlerde korunuyoruz değilmi Senin son adet neydi acaba
Gülüm bir hafta çok uzun bir süre aslında 2 günde okunur ama hadi yavaş okuyan yada yeni başlıyan için 3 veya 4 günde çok rahat okunuyor bu mübarek ayda biraz hızlı olsak herkese ramazan ayında nasib olur. arkadaşlar sakın yanlış anlaşılmasın kimseyi kırmak istemem ama madem bişey istiyoruz azcık gayretli olursak emin olun çabuk biterSALATI TEFRİCİYE HATİM LISTEMİZ
1-)@zeynoc17 (NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)@duyguuuMMM (KÜBRA)
3-)@SEVECENIM (DİLEK)
4-)@eflatun88 (EBRU)
5-)@pirlanta97 (SUZAN)
6-)@tugbabeyza (BÜŞRA)
7-)@Berenceren67
@kardelen2780
9-)@Black5angel
10-)@yenihamile
11-) @Mirnaz85 (MİRAY)
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:404
24 MAYIS PERŞEMBE GECESİ BAŞLIYORUZ OKUMAYA ALLAHIN İZNİYLE
SUREMIZ 1 HAFTA OLSUN CUMA GUNU DUASINI YAPALİM
LİSTEDEKİ HER ARKADASİMİZ İCİN 1 HATİM YAPALİM INŞALLAH DAHA IYI OLUR. SİMDİDEN ALLAH KABUL ETSIN SAGLIKLI HAYİRLİ ERKEK EVLATLAR NASİP ETSIN
Emeğine sağlık kuzumSALATI TEFRİCİYE HATİM LISTEMİZ
2-)@duyguuuMMM (KÜBRA)
3-)@SEVECENIM (DİLEK)
4-)@eflatun88 (EBRU)
5-)@pirlanta97 (SUZAN)
6-)@tugbabeyza (BÜŞRA)
7-)@Berenceren67
@kardelen2780
9-)@Black5angel
10-)@yenihamile
11-) @Mirnaz85 (MİRAY)
LİSTEDEKİ HER ARKADASİMİZ İCİN 1 HATİM YAPALİM INŞALLAH DAHA IYI OLUR. SİMDİDEN ALLAH KABUL ETSIN SAGLIKLI HAYİRLİ ERKEK EVLATLAR NASİP ETSIN
Aynen öyle haklısın canımKizlar elimden geldiği kadar paylasiyorum diyet ile ilgili detaylari.Birazcik da olsa uygulayın bence.Sonradan keske dememek icin
Valla bende aynen öyle düşünmüştüm .Gülüm bir hafta çok uzun bir süre aslında 2 günde okunur ama hadi yavaş okuyan yada yeni başlıyan için 3 veya 4 günde çok rahat okunuyor bu mübarek ayda biraz hızlı olsak herkese ramazan ayında nasib olur. arkadaşlar sakın yanlış anlaşılmasın kimseyi kırmak istemem ama madem bişey istiyoruz azcık gayretli olursak emin olun çabuk biter
Aslında silik çizgi var ama ne kadar bekledi test .birde adet ne zaman oldun veya olucan biraz detaylı yaz burdaki arkadaşlar daha iyi yardımcı olurArkadaslar ben net görüyorum da acaba varmi sizcede
Kizlar etiket yaptim ama çıkmıyor listeyi paylaştım bakabilirsiniz ismimle dua edilsin diyorsaniz isminizi soyleyin ekleyeyim bildiklerimi yazdim zaten. Salati Tefriciye ilk baslangici guzel yapildiktan sonra yatarken otururken her şekilde okunabilir mazeretliykende okunabilir yani bu yuzden ne kadar cabuk bitirirsek diger arkadasa gecmemiz icin okadar iyi olur. Başlangıcı için temiz abdestle 2 rekat namaz kiliyoruz sonra 100 adet "Tövbe istiğfar" çekiyoruz bitirince "Euzubillahiminesseytanirraciym bismillahirrahmanirrahim. Innallahe ve melaiketehu yusellune alennebiyyi ya eyyuhellezine amenu sallü aleyhi ve
çok şükür cnm insalh bu sefer olur
Eline saglik canimSALATI TEFRİCİYE HATİM LISTEMİZ
2-)@duyguuuMMM (KÜBRA)
3-)@SEVECENIM (DİLEK)
4-)@eflatun88 (EBRU)
5-)@pirlanta97 (SUZAN)
6-)@tugbabeyza (BÜŞRA)
7-)@Berenceren67
@kardelen2780
9-)@Black5angel
10-)@yenihamile
11-) @Mirnaz85 (MİRAY)
Canim bence de biter ama arkadaşlar da yazsin dusurelim 3 4 guneGülüm bir hafta çok uzun bir süre aslında 2 günde okunur ama hadi yavaş okuyan yada yeni başlıyan için 3 veya 4 günde çok rahat okunuyor bu mübarek ayda biraz hızlı olsak herkese ramazan ayında nasib olur. arkadaşlar sakın yanlış anlaşılmasın kimseyi kırmak istemem ama madem bişey istiyoruz azcık gayretli olursak emin olun çabuk biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?