Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu ikisini de dün yapmıştım onları da ekleyeyim

Eklentiler

• 8B8A0BB7-6FC6-410C-8204-05F8BAF47775.webp
    15 KB · Görüntüleme: 86
  • 21AF74E0-7733-4125-9B90-F22D20DB52A6.webp
    15 KB · Görüntüleme: 144
iwashereonce canım bak senin dünki test de benimki gibi aynı yanı testde C koyu T açık olmaya başlayınca yumurta çatlamış oluyo değilmi ogeceyi boş geçirmememiz lazım benim sizden anladıpım Ben az önce test yaptım T nereseyse silikleşmiş bundan sonraki günlerde korunuyoruz değilmi Senin son adet neydi acaba

Canım evet T tamamen koyu olduktan sonra silikleşmeye başladığında çatlamış oluyor ben tam çatladığı anı kaçırdım bu ay ama pazar gecesi ile pazartesi öğlen arasında bi yerde çatlamış olmalı. Ben bu ay yöntemi uygulayamadım tam, testleri düzgün yapmama rağmen çıkan değişik sonuçlar yüzünden.
Normalde 4-5 günlük cinsel perhizle T azıcık silikleştiği anda tek deneme yapmamız gerekiyor canım.
Diğer ilişkiler tekrar korumalı oluyor. Dün gece deneme yaptın mı?
Bi de son testinin resmi var mı?
Benim 4 mayıs canım son adet tarihim. Bu ay biraz geç çatladı yumurtam.

SALATI TEFRİCİYE HATİM LISTEMİZ

1-)
@zeynoc17 (NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)
@duyguuuMMM (KÜBRA)
3-)
@SEVECENIM (DİLEK)
4-)
@eflatun88 (EBRU)
5-)
@pirlanta97 (SUZAN)
6-)
@tugbabeyza (BÜŞRA)
7-)
@Berenceren67
@kardelen2780
9-)@Black5angel
10-)@yenihamile
11-) @Mirnaz85 (MİRAY)

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:404

24 MAYIS PERŞEMBE GECESİ BAŞLIYORUZ OKUMAYA ALLAHIN İZNİYLE

SUREMIZ 1 HAFTA OLSUN CUMA GUNU DUASINI YAPALİM
LİSTEDEKİ HER ARKADASİMİZ İCİN 1 HATİM YAPALİM INŞALLAH DAHA IYI OLUR. SİMDİDEN ALLAH KABUL ETSIN SAGLIKLI HAYİRLİ ERKEK EVLATLAR NASİP ETSIN

Gülüm bir hafta çok uzun bir süre aslında 2 günde okunur ama hadi yavaş okuyan yada yeni başlıyan için 3 veya 4 günde çok rahat okunuyor bu mübarek ayda biraz hızlı olsak herkese ramazan ayında nasib olur. arkadaşlar sakın yanlış anlaşılmasın kimseyi kırmak istemem ama madem bişey istiyoruz azcık gayretli olursak emin olun çabuk biter

Canım ben pik olduğu gece korunmalı ilişki oldu benim acemiliğimden çünkü ilk defa yapıyorum ovulasyon testi dün akşamda yine aynı koyulukta idi gece T çok hafif açılmıştı akşamda korunmasız ilişki oldu tabi perhiz işi olmadı bizde maalesef resim yükleyeyim şimdi
Bu akşam 5 gibi yaptım test T Bayaa silinmişti göründüğü gibi

Emeğine sağlık kuzum

Valla bende aynen öyle düşünmüştüm .
Neden yanlış anlaşılsın ki neticede Ramazan ayındayız .Ve hepimizin hakkı bu mübarek günlerde
@zeynoc canım öyle yapalım düzenlemeyi yaptırırsan çok iyi olur
Gayret edelim bitiririz İnan geride kalanlara yardımcıda oluruz

Arkadaslar ben net görüyorum da acaba varmi sizcede

Eklentiler

• 20180523_202840.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 20180523_202407.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 64
1 12ha canım sana yazdım testi tekrar et bu gece kaçırma piki yakaladın nihayet
Eşit olur olmaz mutlaka dene ama akıntıyıda kontrol et
çok şükür cnm insalh bu sefer olur

Eline saglik canim

Canim bence de biter ama arkadaşlar da yazsin dusurelim 3 4 gune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…