- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.581
Anlat cnm içinde kalmasın niye kafamiz sissinki cani gonulden dinleriz seniKızlar ya benimde çalışmalar bitti ama bu ay ne yazık ki 2 deneme yapmak zorunda kaldık.
Uzun uzun yazıp kafanızı şişirsem mi bilemedim
Ama en özünden test yanıltması diyeyim
Canım ne yaptın son durumun nasıl ? İlaçlarını kullandın mı?[/QUOTEyok cnm kullanmadım deneyim eğer olmazsa kullancam iltihap için sogan kuru yapıyorum iyi geliyor diyorlar test yapıyorum sana ata cam ama yapamıyorum tlfonda sorun var
Olabilir cnm.Canım bi de bir ay birlikte olmadık deniyor ama mesela erkek ihtilam olmuş olabilir. Onu bilemez ki kadın kocası yanında yoksa veya söylemezse değil mi? O da sonuçta perhizi bozan birşey. Ve katılıyorum canım aynı dediğin gibi benimde bi arkadaşım hergün deneme olmuş ve oğlu oldu.
Her test yapanin basina gelebilen şeyy :)) basimiz sissmez merak ettim cidden. Rabbim gönlünde olani hakkinda hayirli eylesin cnmKızlar ya benimde çalışmalar bitti ama bu ay ne yazık ki 2 deneme yapmak zorunda kaldık.
Uzun uzun yazıp kafanızı şişirsem mi bilemedim
Ama en özünden test yanıltması diyeyim
Tamam canim liste olussun etiket yapacagimTamam cnm.
Siz sayı söyleyin.Adımı da etiketler seniz şayet, bende bana düşen sayıyı okurum inşallah
K Khvekokusu20 canım sayımız çoğaldı
Listeyi hazırlayıp perşembe gecesi Allah’ın izniyle başlarız
Sırayla hepimiz için okuruz .Herkes için 4444 adet olsun .
Amin canım hepimizinHer test yapanin basina gelebilen şeyy :)) basimiz sissmez merak ettim cidden. Rabbim gönlünde olani hakkinda hayirli eylesin cnm
Bende sana şu bilgiyi verimm bebek tutarsa test koyuda kalirmis yarinda yest yapsana mrk ettim. Bende bunun aynini yasadim hamile kaldim. Malesef bos gebelikten kurtaj oldum. Ama boyle bisey var cnm teyit eden cokKızlar o zaman başlıyorum anlatmaya uzun sürebilir hakkınızı helal edin
Cumartesi gecesi sıvıya dikkat ederek test yaptım gündüz yaptığım testte bi koyulaşma olmuştu ve önceki aylarda tecrübe ettiğime göre o şekilde koyulaşma olduğunda genellikle geceye doğru pik olup çok geçmeden de çatlıyordu.
Neyse cumartesi gecesi yaptığım testte ikisi eşit koyuluktaydı erken davranmamak için ertesi günü bekleyeyim dedim. Ertesi sabah 11 gibi yine tüm beklemiş idrar ve sıvı kurallarına uyarak test yaptım baktım açılmış T bayağı. Dedim gece pik oldu ve çatladı bende kaçırdım. Yine de pazar günü akşam 6 gibi test yaptım saat 11de yaptığımdan azıcık koyuydu ama cumartesi gecesi yaptığıma göre hala açıktı.
Ben aslında deneme yapmayacaktım ama eşimin iknası ve nasibimizde varsa zaten olur temasındaki uzun konuşmasından sonra ikna oldum pazarı pazartesiye bağlayan gece 1 gibi deneme oldu. Test yapmadım öncesinde çünkü iftarda ve sonrasında sıvı tüketmiştim.
Neyse pazartesi günü dışarda işlerim vardı ama 2 gibi eve geldim bakayım iyice silinmiş mi dedim bir de ne göreyim test pik yapmış. Ama geçen aylardaki testlerimle karşılaştırdığım da pikten sonra tekrar açılmayaca başlamış halindeydi. Yani gece muhtemelen çatladı yumurta. Benim kullandığım testler çok hassas silinmeyi çok yavaş gösteriyor. Akşam 6 gibi test yaptığımda biraz daha silinmişti ama hala bariz şekilde T daha koyuydu.
Neyse pazartesi gecesi tekrar deneme oldu. Risk almayayım yine de deneyeyim dedim. Salı sabahı yaptığım testte artık T bariz şekilde silinmişti.
Uzun ve karışık oldu kusura bakmayın Kızlar
Yani kısacası benim yumurta iki ilişki arasında bi yerde çatladı. En koyu piki yakalayamadığım için vaktini bilmiyorum tam olarak.
Dolayısıyla ben yöntemi uygulayamamış oldum. Ya da bu ay peşpeşe iki yumurta olgunlaşıp birer akşam arayla çatladılar onu da bilmiyorum.
Ne dersiniz benim duruma?
Ay cnm çoksevindim ya ıns bebisin tutunur sana gebelik gerçekleşir ....gönlüne göre olur ıns kimin duası kabul olunur bilinmez yeterki biz bu yolda birbirimize dua etmeye devam edelim ıns tez zamanda muradimiza erecezKızlar o zaman başlıyorum anlatmaya uzun sürebilir hakkınızı helal edin
Cumartesi gecesi sıvıya dikkat ederek test yaptım gündüz yaptığım testte bi koyulaşma olmuştu ve önceki aylarda tecrübe ettiğime göre o şekilde koyulaşma olduğunda genellikle geceye doğru pik olup çok geçmeden de çatlıyordu.
Neyse cumartesi gecesi yaptığım testte ikisi eşit koyuluktaydı erken davranmamak için ertesi günü bekleyeyim dedim. Ertesi sabah 11 gibi yine tüm beklemiş idrar ve sıvı kurallarına uyarak test yaptım baktım açılmış T bayağı. Dedim gece pik oldu ve çatladı bende kaçırdım. Yine de pazar günü akşam 6 gibi test yaptım saat 11de yaptığımdan azıcık koyuydu ama cumartesi gecesi yaptığıma göre hala açıktı.
Ben aslında deneme yapmayacaktım ama eşimin iknası ve nasibimizde varsa zaten olur temasındaki uzun konuşmasından sonra ikna oldum pazarı pazartesiye bağlayan gece 1 gibi deneme oldu. Test yapmadım öncesinde çünkü iftarda ve sonrasında sıvı tüketmiştim.
Neyse pazartesi günü dışarda işlerim vardı ama 2 gibi eve geldim bakayım iyice silinmiş mi dedim bir de ne göreyim test pik yapmış. Ama geçen aylardaki testlerimle karşılaştırdığım da pikten sonra tekrar açılmayaca başlamış halindeydi. Yani gece muhtemelen çatladı yumurta. Benim kullandığım testler çok hassas silinmeyi çok yavaş gösteriyor. Akşam 6 gibi test yaptığımda biraz daha silinmişti ama hala bariz şekilde T daha koyuydu.
Neyse pazartesi gecesi tekrar deneme oldu. Risk almayayım yine de deneyeyim dedim. Salı sabahı yaptığım testte artık T bariz şekilde silinmişti.
Uzun ve karışık oldu kusura bakmayın Kızlar
Yani kısacası benim yumurta iki ilişki arasında bi yerde çatladı. En koyu piki yakalayamadığım için vaktini bilmiyorum tam olarak.
Dolayısıyla ben yöntemi uygulayamamış oldum. Ya da bu ay peşpeşe iki yumurta olgunlaşıp birer akşam arayla çatladılar onu da bilmiyorum.
Ne dersiniz benim duruma?
Tamam canım yapacağım inşAllah paylaşırım testin resmini burdanBende sana şu bilgiyi verimm bebek tutarsa test koyuda kalirmis yarinda yest yapsana mrk ettim. Bende bunun aynini yasadim hamile kaldim. Malesef bos gebelikten kurtaj oldum. Ama boyle bisey var cnm teyit eden cok
Canım Allah razı olsun. Vallahi sizler için hep dua ediyorum. Kendime isterken sizler içinde istiyorum. Birbirimize ettiğimiz dua makbuldür. Rabbim katında kabul etsin.Ay cnm çoksevindim ya ıns bebisin tutunur sana gebelik gerçekleşir ....gönlüne göre olur ıns kimin duası kabul olunur bilinmez yeterki biz bu yolda birbirimize dua etmeye devam edelim ıns tez zamanda muradimiza erecez
Amin cnmCanım Allah razı olsun. Vallahi sizler için hep dua ediyorum. Kendime isterken sizler içinde istiyorum. Birbirimize ettiğimiz dua makbuldür. Rabbim katında kabul etsin.
Tam ortadaki test sari olan. O ilk yaptigindada böyle koyumuydu yoksa bekledikcemi koyulasti? Yumurta catlar catlamaz testin rengi hemen acilmiyor ama T cizgisi c ile ayni yada daha hafif kalabiliyor.Gecemavisim bana tekrar yorum yaparmısın kusura bakmayın lütfen ilk ovulasyon denemem o yüzden sık sık soruyorum resim atıcam. Bu gece deneme oldu doğrumu ilerliyorum acaba Eki Görüntüle 2149260
Ben yorumu goremedim de doktor hangi yont kullaniyor[/QUOTBu dokror erkek bebek icinde yontem kullaniyor mu Allah rizasi icin soyleyin lutfen 2 kizim var 1 oglum olsun cok istiyorum
Bilmiyorum ki bugün kasıklarımda karışık ağrılar var eve gidince tekrar test yapayım ozaman :)Tam ortadaki test sari olan. O ilk yaptigindada böyle koyumuydu yoksa bekledikcemi koyulasti? Yumurta catlar catlamaz testin rengi hemen acilmiyor ama T cizgisi c ile ayni yada daha hafif kalabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?