- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.661
Amin.Rabbim Rahman ve Rahim Sıfatıyla versin İnşallahRabbim gönlüne göre versin
Melekler şahit olsun dualarımıza
Ekim ayında korunmayı bıraktım.Doktorlar erken menopoz dedi.Tedavi oluyorum bakalım Kısmet artıkBeklemedesin yani degil mi canim. Bir de ismin neydi
Bende her ay olduğu gibi yine deniycemTamam canim benim ve kubranin haziranda denemeler olacak
Aminn inşallahSALATI TEFRİCİYE HATİM LISTEMİZ
1-)@zeynoc17 (NAİLE KIZI BÜŞRA) DENEME HAZIRANDA
2-)@duyguuuMMM (KÜBRA) DENEME HAZIRANDA
3-)@SEVECENIM (DİLEK)DENEME EYLULDE
4-)@eflatun88 (EBRU)DENEME EYLULDE
5-)@pirlanta97 (SUZAN)
6-)@tugbabeyza (BÜŞRA)
7-)@Berenceren67
@kardelen2780
9-)@Black5angel
10-)@yenihamile
11-) @Mirnaz85 (MİRAY)BEKLEMEDE
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:404
24 MAYIS PERŞEMBE GECESİ BAŞLIYORUZ OKUMAYA ALLAHIN İZNİYLE
SUREMIZ 4 GÜN OLSUN PAZAR GUNU DUASINI YAPALİM
LİSTEDEKİ HER ARKADASİMİZ İCİN 1 HATİM YAPALİM INŞALLAH DAHA IYI OLUR. SİMDİDEN ALLAH KABUL ETSIN SAGLIKLI HAYİRLİ ERKEK EVLATLAR NASİP ETSIN
Bana da okuyun ya elimde hatim var onu bitirecem bu ay hic bosum olmuyor inanim bende 1 hafta sonra deneme yapacagm okursaniz cok sevinirimAmin.Rabbim Rahman ve Rahim Sıfatıyla versin İnşallah
Ekim ayında korunmayı bıraktım.Doktorlar erken menopoz dedi.Tedavi oluyorum bakalım Kısmet artık
Listeye beni eklemeye gerek yok canım.
Ben,listedeki herkese 444 tefriciye okuyacağım inşallah
Bnmde bugun adetimin 8.gunu klomen ve cat ignesi kullaniyorum bn belki bu ay ignesiz denerim ovulasyon testleri ile Allah bana ve tum isteyenlere hayirli saglikli eli kolu duzgun Erkek bebek versin bu ramazan ayinda tum dileklerimiz gercek olur insaallahBana da okuyun ya elimde hatim var onu bitirecem bu ay hic bosum olmuyor inanim bende 1 hafta sonra deneme yapacagm okursaniz cok sevinirim
Ben yazi gecireyim ondan sonra dusunuyorum cnmListedeki arkadaslar yazsaydiniz deneyip denemediginizi ne zaman deneyeceginizi isminizi kac gunde bitirebileceginizi ona gore netlestirirdik listeyitugbabeyza yenihamile kardelen2780
Dun tam zamanıydı aslinda cnm. Tecrube olmustur sanada. Testin koyulaşmaya basladigi andan sonra korumali iliskiye girme.Canım ben pik olduğu gece korunmalı ilişki oldu benim acemiliğimden çünkü ilk defa yapıyorum ovulasyon testi dün akşamda yine aynı koyulukta idi gece T çok hafif açılmıştı akşamda korunmasız ilişki oldu tabi perhiz işi olmadı bizde maalesef resim yükleyeyim şimdi Eki Görüntüle 2149646
Bu akşam 5 gibi yaptım test T Bayaa silinmişti göründüğü gibi
Hala silinmemis. Insallah tutundu oglun. Demişti dersin.Bugünkü ovulasyon testimGecemavisim
İnşaAllah öyledir canım. Biraz zamanlama da sıkıntı yaşadım ondan tedirginlik var. Bakalım inşAllah sağlıklı Salih oğullarımız olur hepimizinHala silinmemis. Insallah tutundu oglun. Demişti dersin.
Canım bence senin yumurtan 21 mayıs akşamı çatlamış. Olsun üzülme hala ihtimal var. Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin canımCanım ben pik olduğu gece korunmalı ilişki oldu benim acemiliğimden çünkü ilk defa yapıyorum ovulasyon testi dün akşamda yine aynı koyulukta idi gece T çok hafif açılmıştı akşamda korunmasız ilişki oldu tabi perhiz işi olmadı bizde maalesef resim yükleyeyim şimdi Eki Görüntüle 2149646
Bu akşam 5 gibi yaptım test T Bayaa silinmişti göründüğü gibi
Tamam canimBen yazi gecireyim ondan sonra dusunuyorum cnm
Tamam canimBende kasımdan beri denemedeyim 2 ay ara vermiştim mart nisanda. Dün gece deneme oldu beklenen adet 9 haziran gibi ismim TÜLAY
Belirti yok canımdivinity canım nerdesin var mı belirti falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?