Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rabbim gönlüne göre versin
Melekler şahit olsun dualarımıza
Amin.Rabbim Rahman ve Rahim Sıfatıyla versin İnşallah
Beklemedesin yani degil mi canim. Bir de ismin neydi
Ekim ayında korunmayı bıraktım.Doktorlar erken menopoz dedi.Tedavi oluyorum bakalım Kısmet artık
Listeye beni eklemeye gerek yok canım.
Ben,listedeki herkese 444 tefriciye okuyacağım inşallah

Aminn inşallah

Bana da okuyun ya elimde hatim var onu bitirecem bu ay hic bosum olmuyor inanim bende 1 hafta sonra deneme yapacagm okursaniz cok sevinirim

Bn
Bana da okuyun ya elimde hatim var onu bitirecem bu ay hic bosum olmuyor inanim bende 1 hafta sonra deneme yapacagm okursaniz cok sevinirim
Bnmde bugun adetimin 8.gunu klomen ve cat ignesi kullaniyorum bn belki bu ay ignesiz denerim ovulasyon testleri ile Allah bana ve tum isteyenlere hayirli saglikli eli kolu duzgun Erkek bebek versin bu ramazan ayinda tum dileklerimiz gercek olur insaallah

Dun tam zamanıydı aslinda cnm. Tecrube olmustur sanada. Testin koyulaşmaya basladigi andan sonra korumali iliskiye girme.

Canım bence senin yumurtan 21 mayıs akşamı çatlamış. Olsun üzülme hala ihtimal var. Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin canım

SALATI TEFRİCİYE HATİM LISTEMİZ

1-)
@zeynoc17 (NAİLE KIZI BÜŞRA) DENEME HAZIRANDA
2-)
@duyguuuMMM (KÜBRA) DENEME HAZIRANDA
3-)
@SEVECENIM (DİLEK)DENEME EYLULDE
4-)
@eflatun88 (EBRU)DENEME EYLULDE
5-)
@pirlanta97 (SUZAN) BEKLEMEDE
6-)
@tugbabeyza (BÜŞRA)DENEME YAZ SONU
7-)
@Berenceren67 (HANIM) BEKLEMEDE
@kardelen2780 BEKLEMEDE
9-)
@Black5angel (SERAP)
10-)
@yenihamile (TÜLAY) BEKLEMEDE
11-)
@Mirnaz85 (MİRAY)BEKLEMEDE

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:404

24 MAYIS PERŞEMBE GECESİ BAŞLIYORUZ OKUMAYA ALLAHIN İZNİYLE

SUREMIZ 4 GÜN OLSUN PAZAR GUNU DUASINI YAPALİM
LİSTEDEKİ HER ARKADASİMİZ İCİN 1 HATİM YAPALİM INŞALLAH DAHA IYI OLUR. SİMDİDEN ALLAH KABUL ETSIN SAGLIKLI HAYİRLİ ERKEK EVLATLAR NASİP ETSIN

divinity canım nerdesin var mı belirti falan?
Belirti yok canım
Hamileliklerimde hiç belirtim olmaz benim
Hamile olduğumu bile anlamam
İğneden sonra 7. Günüm bugün
Beklenen adet 4 5 Mayıs senle ayniyiz
İnşallah gelmez adetimiz

Yusuf suresini bitirdim
Yarında fetih hatimi bitiyor
Duaya Kur'an'a devam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…